לפני חמש שש שנים הגעתי פעם ראשונה לקייב, שעוד ישראלים חשבו שיש שם רק קברי צדיקים. המדינה אז הייתה במסלול צמיחה ובדרך למהפך, היא הייתה הרבה יותר יקרה ועשירה מהיום. גם אז שמעתי שאוקראינה נהרסת כי כל התורכים והחברים מאיטליה ורוסיה מגיעים ומשקיעים כסף רב בבנות. עברו מאז כמה שנים וקייב נשארה אותו דבר ותישאר אותו דבר גם עוד עשרים שנה.
אוקראינה היא מדינה קקה, התוצר הלאומי הגולמי שם הוא שליש מישראל שהיא מדינה בינונית מינוס במושגים עולמיים. הכל שם מושחת, אין ממש ביטחון אישי ועוד הרבה כולירות. אם תקראו קצת אינפורמציה, תראו שכמעט כל התושבים מתים לברוח משם. מדינה שהתל"ג הוא לא 9,000 דולר, והפערים בשמיים היא מדינה שנשים שם מרוויחת פחות מ-20 אלף בשנה בממוצע.
עכשיו קיץ ומלא אירופאים עשירים ותפרנים מגיעים לקייב לפרוק זרע ולעשות אבו עלי על הבנות. זה תקופת השיא והמחירים בהתאם. למרות זאת, כבר כמה שנים המחירים אותו דבר. בניגוד לכמה מדווחים חסרי אחריות ובלבלני מוח, אני יכול להגיד חד משמעית שאוקראינה היא לא תאילנד ולא הפיליפינים. מרבית הנשים כאן משכילות, אין כאן ממש רעב והם לא ימכרו את עצמם בזול כמו שפותח השרשור כתב. נכון שהם הרבה יותר זורמות מהישראליות, אבל הם לא ייפלו לרגליו של כל מערבי כי הוא קנה להם כוסית וויסקי. אם אתה לא חתיך וכריזמטי, ההצלחה שלך לא תהיה גדולה במיוחד. יותר קל מפה, אבל ממש לא פשוט.
מי שרוצה להתפקח מאשליות אני יכול להגיד שהמחירים באוקראינה כמעט זהים לארץ. 150 דולר לשעתיים שעה וחצי, זו בחורה רגילה נאה רמה גבוהה של התאגידים בארץ. לרוב תקבלו שירות טוב, הבנות שם ברגע שנסגרה עסקה לרוב לא יאכזבו. אם מישהו רוצה להינות הוא יצטרך לפתוח את הכיס, כוסית מסובבת עיניים באוקראינה תיקח לפחות 200 דולר לא פחות. ב-1000 שקלים שזו בחורה ממוצעת באתרי תמיכה בארץ, תביא לכם כוסית צעירה לא מהעולם הזה לשעתיים שלוש.
מה שאני רוצה להסביר, מי שיאמין יאמין מי שלא לא. אין מין קל וזול באוקראינה, אולי יש מומחי פיק אפ, חכמולוגים וכן הלאה, אבל לישראלי הממוצע זה לא יהיה כל כך זול. עדיין המבחר והשירות טובים בהרבה מאשר בארץ, אבל אני חושב שבסוף כל מחפשי המציאות יעלמו הדברים יחזרו לשפיות.