כ שאלה למומחי גרמניה - דף 2 - סקס אדיר

שאלה למומחי גרמניה

11
שלום לכל מומחי גרמניה. צריך את עזרתכם בבקשהחיוך.

אני מתכנן בקרוב טיסה לחופשת סקס בגרמניה. יתכן שאטוס כבר בשבוע הבא. במקור תיכננתי להיות סופ"ש בשוויץ ולדגום את הגלוב אבל לא יצא... אולי בהמשך. אני תכנן להיות שם שבוע בערך ולבקר בפרנקפורט(עיקר הביקור מכוון לשם) דיסלדורף ודייסבורג. מספר שאלות לי אליכם:

1) בפרנקפורט מתכנן להיות ב-fkk oase(אואזיס), שארקס ומנהטן. זוכר את המלצתו של החבר badwanted שחובה לבקר בקיץ ב-fkk עם בריכה חיצוניתקריצה ומתכוון לממש זאתTongue. אולי אבקר גם ב - world אם אני כבר שם למרות שהבנתי מקריאת דיווחים שהוא פחות מומלץ. בכל מקרה בנוסף רוצה לבקר ברובע החלונות האדומים בעיר. הבתים המפורסמים שכולם מדברים עליהם. רק שלא מצאתי את הכתובות שלהם בדיווחים.
אשמח להכוונה לכתובת המקום+המלצות למלונות טובים וזולים שקרובים אליו(אני לא מחפש איזה מלון יוקרה, אבל גם לא מחסן. משהו נורמלי לשים ת'ראש+ארוחת בוקר). כמובן שאוכל לחפש בעצמי, אבל מעדיף המלצות מאנשים שכבר ביקרו שם.

2) בדיסלדרוף סימנתי את המגנום כמטרה, אך הבנתי שיש גם רובע חלונות אדומים שם. מה הכתובות של הרחובות האלה? האם מדובר ברחוב אחד? והאם יש המלצות למקומות נוספים ששווה לבקר בהם בעיר? גם כאן אשמח להמלצות למלון נחמד שקרוב ל'עיניינים'קריצה.

3) מדיסלדורף מתכנן לנסוע לדייסבורג(הבנתי שזה לא רחוק) ולבקר גם כאן ברובע החלונות האדומים שלפי הדיווחים הוא פשוט ענק בגודלו ובמבחר שבוStar. גם כאן אשמח לכתובת של המקומות(לא מצאתי בדיווחים).

הבנתי שהתחבורה הציבורית מעולה אז פשוט אשתמש ב - Moovit+גוגל מאפס כדי להתנייד. אלא אם כן תשלחו לי המלצות שיחסכו לי את ההתמזמזות עם האפליקציותחיוך.

סליחה אם יצא לי ארוך מדי אבל אני רוצה לתכנן את חופשת הסקס לפרטי פרטים כדי להוציא ממנה את המקסימוםApprove. אשמח לעזרתכם. אפשר גם בפרטי. בתודה מראש.
zooz

שאלה למומחי גרמניה

12
בפרנקפורט 2 רחובות מהכניסה הראשית של תחנת הרכבת המרכזית . מפוזרים באזור כ 8 בניינים מלאים זונות מכל המינים והסוגים .
כנ "ל מלונות ברמה של 3 כוכבים מחירים ממוצעים של 50 יורו ללילה גם ברחובות הצמודים .
תבקש לראות חדר לפני שאתה מזמין .

שאלה למומחי גרמניה

14
גם Oase וגם Sharks הם עם בריכות חיצוניות וזה אכן תענוג...
לגבי oase, במרחק 5 דקות נסיעה בעיירה Friedrichsdorf יש מלון סביר של mercure.
http://www.mercure.com/gb/hotel-2937-mercure-hotel-bad-homburg-friedrichsdorf/index.shtml
לגבי Sharks המועדון נמצא בעיירה Darmstadt. אתה יכול לנסוע לשם ברכבת מפרנקפורט, נסיעה של 20 דקות. צמוד לתחנה יש מלון טוב של inter City. אתה יכול לישון שם וזה מרחק של 7-8 נסיעה למועדון. אופציה נוספת בקצה הרחוב של המועדון יש מלון שאני לא זוכר את שמו.

שאלה למומחי גרמניה

15
היי לקסר...

בכללי :

א. טיסות דרך חברת גרמניה (ישירות לדיסלדורף) , רצוי לא לקנות את הכרטיס בארץ דרך האתר של החברה, יש אתר אחר INVOLTUS Aשזה המשווק הרשמי וניתן להשיג מחירים זולים יותר דרכם לטיסות של גרמניה.

ב. באזור דיסלדורף אני ממליץ לך לוותר על FKK , מגנום מתפרסם בכל העיר תחת 100 בנות , בכל אופן אין 20 בנות וכולם היו לבושות , סתם מקום מעפן.

ג. לא הייתי ב FKK סמאיה בקלן אבל אם אתה בדיסלדורף סע חצי שעה לקלן ולך לשם , עדיף מדיסלדורף.

ד. שכח מדייסבורג , לך לקלן , יש שם את הבית דירות שבתוכו חלונות אודמים הגדול באירופה
https://en.wikipedia.org/wiki/Pascha_(brothel)

ה.והכי חשוב תתמקד בשארקס בפרנקפרוט , אין לו תחרות בכלל.

וחוץ מזה איפה מאיה מגבעון , הגב שלי כואב רצח , אין עליה , פשוט אין ..

שאלה למומחי גרמניה

16
בפרנקפורט ישנו מלון לאונרדו, המצוי בסמיכות לתחנת הרכבת וניתן להגיע אליו תוך הליכה במעבר התת-קרקעי מן הרכבת ולצאת בדיוק על יד המלון, הדבר חשוב משום שבקיץ יכול להיות פתאום גשם. מתחנת הרכבת אתה יכול להגיע או להתקרב לכל יעד בשרות הרכבות שפועלות שם. היתרון הוא שאתה מגיע לשם וזה הופך להיות הבסיס שלך ואינך צריך לארוז ולהחליף מלון. ארוחת הבוקר שם היא ארוחה גרמנית טיפוסית זאת אומרת כוללת נקניקים וקדלים בנוסף על לחם ריבה ומעט ירקות. שים לב שאם תזמין שם חדר יחיד תקבל חדר עם מיטת "נוער", זאת אומרת לא מיטה זוגית לשימוש יחיד אלא ממש מיטת לבודד.
כאשר אתה שם במקום אתה במרחק של שלוש או חמש דקות הליכה איטית לכל בתי הבושת המרוכזים בטאונוס והסמטאות הסמוכות. יש באיזור מדי פעם מחוקות המנסות לצוד ברחוב וכן מארחות המנסות להכניס אותך למועדונים/ברים שבפתחם הן עומדות, אלו משאבות למשקה לבחורה...
את כתובות הבתים אשלח בהמשך, אך שים לב כי המדובר בטיפוס של חמש קומות ושוטטות בקומות והמבחר כל הזמן מתחלף.
אוהב חזה קטן ובתולי.

שאלה למומחי גרמניה

18
איזו שאלה!
התשובה לדעתי בוודאי ואסביר למה

כל זאת תחת הנחת עבודה שאתה בא לזיין מגוון כוסיות נט
בלי לחפש מעבר חווית חברה ובת זוג ומישהי שתישן איתך, תקום בבוקר ותעשה איתה שופינג..

יש לא מעט גברים, לדעתי במיוחד לא צעירים, שמחפשים גם קצת חום וזוגיות ולהרגיש מה זו חברה ואישה מעבר לסקס נטו. מי שמחפש את זה אז תאילנד זה המקום שידבקו אליו נשים.

אבל!
אם מחפשים לזיין נטו ולהנות מפנטזיות מכל הסוגים עם כוסיות על אז פרנקפורט זה המקום!!

ולא לשכוח שהעיר קרובה גם לעיר הזיונים השווה דייסבורג

אז למה פרנקפורט:
קרוב יותר וזול יותר מתאילנד (טיסה, לא שהות-מרות שמלונות ואוכל לא יקרים גם)

כוסיות מזרח ומערב אירופיות שוות כולל בולגריות ורומניות ומגוון אדיר של סגנונות של בחורות ומראה וגיל

מאוד זמין וקל לסרוק בין הבניינים ולזיין או לחבור למועדוני FKK
המחירים במיוחד בדירות ובנניניים זולים ולכן אם סטנדט זה 30 אז ב-40 או 50 תקבל ממש הרבה יותר

במאה ממש אתה מלך עם שתי בנות או זמן ארוך
לא תקבל ממש חווית חברה GFE ברוב המקרים
אבל מי ממש רוצה לרדת לזונה גרמנית או למצוץ לה או לנשק?

יש פנטזיות ובשפע
בקיצור התשובה ברורה

שאלה למומחי גרמניה

20
Vulkanstrasse
זה הרחוב שלך בדייסבורג
חלק מהבניינים הם גם ברחובות סמוכים ויש מעין מלבן שכולו בתי זונות
יש שם בסמוך ארובת מפעל גדולה שנראית למרחוק
אפשר לנווט ברגל מהתחנה המרכזת זה משהו כמו 20 דקות באיזי

Duisburg Stadtwerke power station. You can also take the tram (903) or U-Bahn (U79) to Platanenhof, about 5 minutes walk away.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”