אני מתכנן בקרוב טיסה לחופשת סקס בגרמניה. יתכן שאטוס כבר בשבוע הבא. במקור תיכננתי להיות סופ"ש בשוויץ ולדגום את הגלוב אבל לא יצא... אולי בהמשך. אני תכנן להיות שם שבוע בערך ולבקר בפרנקפורט(עיקר הביקור מכוון לשם) דיסלדורף ודייסבורג. מספר שאלות לי אליכם:
1) בפרנקפורט מתכנן להיות ב-fkk oase(אואזיס), שארקס ומנהטן. זוכר את המלצתו של החבר badwanted שחובה לבקר בקיץ ב-fkk עם בריכה חיצונית

אשמח להכוונה לכתובת המקום+המלצות למלונות טובים וזולים שקרובים אליו(אני לא מחפש איזה מלון יוקרה, אבל גם לא מחסן. משהו נורמלי לשים ת'ראש+ארוחת בוקר). כמובן שאוכל לחפש בעצמי, אבל מעדיף המלצות מאנשים שכבר ביקרו שם.
2) בדיסלדרוף סימנתי את המגנום כמטרה, אך הבנתי שיש גם רובע חלונות אדומים שם. מה הכתובות של הרחובות האלה? האם מדובר ברחוב אחד? והאם יש המלצות למקומות נוספים ששווה לבקר בהם בעיר? גם כאן אשמח להמלצות למלון נחמד שקרוב ל'עיניינים'

3) מדיסלדורף מתכנן לנסוע לדייסבורג(הבנתי שזה לא רחוק) ולבקר גם כאן ברובע החלונות האדומים שלפי הדיווחים הוא פשוט ענק בגודלו ובמבחר שבו

הבנתי שהתחבורה הציבורית מעולה אז פשוט אשתמש ב - Moovit+גוגל מאפס כדי להתנייד. אלא אם כן תשלחו לי המלצות שיחסכו לי את ההתמזמזות עם האפליקציות

סליחה אם יצא לי ארוך מדי אבל אני רוצה לתכנן את חופשת הסקס לפרטי פרטים כדי להוציא ממנה את המקסימום