כ נטשה -מבית יוליה - דף 4 - סקס אדיר

נטשה -מבית יוליה

31
נטשה שפתחה את הדלת ראיתי בחורה יפה קומפקטית . סוג הבנות שחיזרתי אחריהן ותמיד לא נתנו לי , הפעם ידעתי שאצליח במשימה ויצא לי זיון . במקלחת שר כאן ביתי כאן אני זיינתי , מרגיש ממש כמו בבית . אצל יוליה תמיד יש הרבה סבון בשונה מהתאגיד התל אביבי האחר שקרה לי שאפילו סבון לא היה . אני תל אביבי מגיע ברגל ככה שחנייה לא מהווה בעיה ומאוד אוהב את הדירה הזאת . יוצא מהמקלחת רואה את ויקה על הספה נראתה טוב , אומר שלום ונכנס לחדר . נטשה נראית כמו מתעמלת קרקע קטנה ומתוקה . יש לה תחבושת ברגל ימין כנראה קיבלה מכה ברגל אך זה לא ניכר שמפריע לה . אצלי האינדיקציה שנהנתי זה שאני גומר פעמיים והבחורה עוזרת לי . לא היו נשיקות, יש לה כוס יפה , שפתיים פנימיות קצת בולטות החוצה כמו שאני אוהב . נתנה לי שרות מעולה קונטרות טובות בדוגי , נישקה אותי בגוף נשיכות קלות על מנת להעמיד התורן לפעם השנייה . איתנו עד אוקטובר . כשאני מוצא משהו טוב אני לא מחפש אחרות עד שהן עוזבות . במהלך הזמן לא דיברתי איתה , היא רק שאלה אם הכל בסדר כמה פעמים עניתי לה שכן . מרגיש שיש עבורי פונטציאל לפתח את מערכת " היחסים " כמובן שאחזור ואפילו אדבר .

נטשה -מבית יוליה

35
תרשו לי לחלוק איתכם 2 תובנות שהיו לי לפני הדיווח:

ראשית, נראה לי כי איבדתי את הבכורה אצל יוליה. בעבר הייתי מתקשר ללא הפסקה מנסה לדוג את הראשונות שמגיעות. כפי שניתן לראות נפילות אין אצלה ופיתחתי סוג של יחסי אמון כמו עם הירקן השכונתי...שתמיד אקבל את הכי טוב ותמיד השירות יהיה עם חיוך. היעדר הזמן שלי לאחרונה עשה את שלו ולכן אין לי ממש יכולת להגיע לכל אחת שיוליה מביאה ראשון. מה שכן אני שמח שעוד חברים פה גילו את האישה המדהימה הזו ופשוט כייף לדעת שבתחום הזה יכולות להיות פקידות ראויות שנותנות שירות טוב + בנות שמכבדות את הלקוח וכספן.

שנית, קראתי כתבה על כך שסף הגירוי של צורכי הפורנו עולה לרמה של אין אונות עם בנות רגילות. אז לשם לא הגעתי...אבל אני בהחלט יכול לומר שהתחום הזה דוחף אותנו לספים חדשים על מנת להינות. אני למשל לאחרונה אוהב את השונה...הקיצוני. אם זה בחורה גבוהה מאד, עם תחת ענק, חזה ענק, יפה במיוחד, שפתיי כוס גדולות, משפריצה, פטמות גדולות ולבסוף כדי לקשר אותנו לדיווח - קומפקטית!

אז נטשה מבחינתי סגרה לי את הפינה בכל מה שקשור לקומפקטיות. היא בתחילת שנות העשרים שלה וכרגיל אצל יוליה התמונות לא עושות לה חסד. היא נראית הרבה יותר טוב במציאות. מדובר בבחורה קטנה מאד. לדעתי באיזור 1.50 עם גוף קטן אבל פרופורציונלי ונשי...כלומר יש לה את חיטובים של אישה במיוחד במותן ובתחת (תחת עסיסי וטוב). נטשה בעלת עיניים בהירות וחיוך מקסים, שיער בלונדיני קארה...בחורה קטנה וקופצנית.
לאחר שהורידה בגדים אוכל להוסיף לתיאור שיש לה חזה קטן אבל חמוד ושפיצי עם פטמות בהירות (לא גדולות), כוס מגולח למשעי עם שפתיים קטנות...הכל אצל נשטה מאד פרופורציונלי למרות שבקטן וזה מה שהדליק אותי כי בנות קטנות מאד או גדולות מאד בדרך כלל בעלות חוסר פרופורציה.

מבחינת ביצועיים התבצעו להם 2 אקטים שהראשון היה סקס והשני היה מציצה עד הסוף. בין האקטים קיבלתי מסאז מפנק. האקט הראשון החל בכך שנטשה עוטפת את הזין שלי עם ידייה הקטנות...חלק מהפנטזיה של מישהי קטנה זה לראות איך כל חלק אצלך נראה פתאום גדול...שעברה למצוץ היא לא הצליחה להכניס את כולו לפיה אך ניסתה וגם מצצה בקצב טוב...מדובר בבחורה פעילה מאד במיוחד בסקס. כאשר מונופול הקטן היה מוכן לחדור נטשה קיפצצה לה, שמה ג'ל ועלתה עלי. אציין שהחדירה טובה מאד אולי בגלל מידותיה הקטנות (ממש הרגשתי שאני חודר עמוק). לאחר רכיבה העברתי אותה לתנוחה המסיונרית עם רגלייה על כתפיי וחדרתי חזק ובקצב...שוב נטשה יכלה לסיטואציה ללא תלונות ונראה שנהנית. לפינלה של האקס השכבתי את נטשה על הבטן לחדירה אחורית לא אנאלית. היא הרימה את הישבן כך שהחלקתי פנימה בקלות...דבר די נדיר היות ובדרך כלל ממש צריך לתמרן עם בחורות עד שמגיעים לנוחות בתנוחה הזו...נטשה הרימה את הישבן בדיוק כמו שצריך והגמירה שלי לא איחרה לבוא.
מקלחת קצרה של שנינו עם מגבת חדשה כמובן (רמת שירות יוליה) ומסאז בין האקטים. אציין שהתקשורת עם הבחורה קשה היות ולא יודעת אנגלית אבל לא באתי להכיר חברות חדשות אז לא זה ממש לא הפריע...פחות דיבורים ויותר מגע ואני שמח :).
באקט השני לא רציתי חדירה למרות שהדבר היה בהחלט אפשרי מבחינתי. לאחר ששיחקה לי עם הזין בידייה הקטנות החלה במציצה ארוכה ללא התעייפות כולל היד עד שגמרתי מעט בפיה והרבה בחוץ.

סה"כ חוויה מצויינת במיוחד לאור העובדה שנטשה קומפקטית ומעניינת חיצונית...דבר שבהחלט עוזר לסף הגירוי הגבוה שלי. היא קטנטונת, חייכנית ושירותית וגם לדעתי בקלות יכולה להתמודד עם פטישי האוויר בניכם שבאים לפרק קירות.

אני ממליץ...תהנו.

נטשה -מבית יוליה

37
[QUOTE=jack daniels]אז בעצם הדיווח שלך דומה מאד לשלי.
שמח שלא הולכתי שולל אתת החברים כאן
[/QUOTE]

גק כבר אמרנו אתה אצבע למעלה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

נטשה -מבית יוליה

38
הייתי אצלה
התיאום מול יוליה נח ומדוייק
נטשה: נראית הרבה יותר טוב מאשר בתמונות
קטנטונת , חייכנית ושירותית
מציצה חשופה אך הכניסה רק מעט , אין סיכוי לגרון עמוק
למרות הפציעה בכף הרגל זרמה לכל התנוחות והבקשות
גם זיון בעמידה היה מגניב איתה בזכות מידותיה
דוגי אחד הטובים EVER
אין ספק שאחת הטובות
בדרך למקלחת נתקלתי באוקסנה שפשוט נראית טוב

נטשה -מבית יוליה

39
כמו שאמרתי לה בסוף השעה, best day ever
היא קטנטונת מקסימה, דאגנית.
בעיניי היא יפיפייה, זוג עופרים בגודל מושלם, תחת קטן ומדהים.
המחיר כמו שרשום פה 400 לשעה.
נכנסתי, התקלחתי אקט קצר, התקלחנו שוב כל אחד בנפרד ואז חזרנו לסקס בכל תנוחה שהיא יכלה עד שנשמע הצילצול שמתריע שנשאר עוד 2 דקות.
סה"כ 40 דקות של סקס אדיר.
תשמרו עליה מכיוון שהיא פרח עדין ויפה.

נטשה -מבית יוליה

40
אתחיל בתודה לכל מוסרי המידע.
מה שהדליק אותי זה הזיון בעמידה.
מעטות הבנות שבזיון בעמידה לא הרגשתי את המשקל שלהם.
נטאשה פשוט מושלמת בעניין הזה.
היא גם נותנת קונטרות פצצה תוך כדי.

היא ממש עושה הכל כדי שתהיה מרוצה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”