נטשה -מבית יוליה
31נטשה שפתחה את הדלת ראיתי בחורה יפה קומפקטית . סוג הבנות שחיזרתי אחריהן ותמיד לא נתנו לי , הפעם ידעתי שאצליח במשימה ויצא לי זיון . במקלחת שר כאן ביתי כאן אני זיינתי , מרגיש ממש כמו בבית . אצל יוליה תמיד יש הרבה סבון בשונה מהתאגיד התל אביבי האחר שקרה לי שאפילו סבון לא היה . אני תל אביבי מגיע ברגל ככה שחנייה לא מהווה בעיה ומאוד אוהב את הדירה הזאת . יוצא מהמקלחת רואה את ויקה על הספה נראתה טוב , אומר שלום ונכנס לחדר . נטשה נראית כמו מתעמלת קרקע קטנה ומתוקה . יש לה תחבושת ברגל ימין כנראה קיבלה מכה ברגל אך זה לא ניכר שמפריע לה . אצלי האינדיקציה שנהנתי זה שאני גומר פעמיים והבחורה עוזרת לי . לא היו נשיקות, יש לה כוס יפה , שפתיים פנימיות קצת בולטות החוצה כמו שאני אוהב . נתנה לי שרות מעולה קונטרות טובות בדוגי , נישקה אותי בגוף נשיכות קלות על מנת להעמיד התורן לפעם השנייה . איתנו עד אוקטובר . כשאני מוצא משהו טוב אני לא מחפש אחרות עד שהן עוזבות . במהלך הזמן לא דיברתי איתה , היא רק שאלה אם הכל בסדר כמה פעמים עניתי לה שכן . מרגיש שיש עבורי פונטציאל לפתח את מערכת " היחסים " כמובן שאחזור ואפילו אדבר .