כמו שאמרו כאן לפני, רוב הבחורות שאנו מדברים עליהן באתר בטוחות שלחצי מאיתנו קוראים אבי...ובאותה מטבע אנחנו בטוחים שלכולן קוראים מרינה, לאחר בירור שעשיתי עם הרב הראשי אכן הבחורה לא דווחה (לפחות לא בזמן האחרון) ונראה לי שהסכמנו בדבר אחד...הפסד של חברי הפורום, אז הגיע הזמן לתקן את העוולה...
מרינה בת 28 לפי דבריה,פעם שניה בארץ,דוברת את שפת המקור וגם אנגלית לא רעה בכלל, תבקשו תמונות ובבקשה אל תיפלו שבי רק לגבי תמונותיה המהממות והאמתיות של גופה המשורטט , תבקשו תמונת פנים...זאת תמונה שתישאר חקוקה לכם לפחות עד הפגישה איתה וכמה ימים אחרי, בזכותם אפשר להגיד הגעתי אליה.
מקבלת בבת ים, תגיעו 10 דקות קודם על מנת לחפש חנייה (במיוחד בשעות הערב), בעלת מספר משלה אך תוך כדי הבנתי שעובדת באחד התאגידים של בת ים.
הגעתי בלווית בקבוק יין אדום שנשאר מיותם מכיוון שבחדרון הקטן שלה כנראה לא היה מקום גם לפותחן..

פתחה לי את הדלת 1.70 קבין של יופי...אין לי הגדרה אחרת...פנים וגוף שלא רואים כל יום, רזה מאוד(לא יזיקו לה כמה מנות חומוס מטאשה), סיליקון עומד אבל הפנים אחחחחח טוב נראה לי שהבנתם כבר..
נשיקות צרפתיות שבלגנו לי את הבטן כאילו אני בן 16, מציצה רטובה ומושקעת..מתהפכת בקלות ל69..בואו נגיד ששני הפלחים של התחת כמעט נכנסו לי ביד אחת, מחזה מרהיב חוץ מהמרעום שטיפה רועם לו החוצה...לא הפריע לי גם ככה לא זזה רוורס. נאבקה טיפה עם העובי אבל אחרי 40 דקות של סקס מהמם כשהיא רוכבת מעולה (התלוננה קצת על הגודל אבל המשיכה למרות זאת (אני ממוצע בגודל עובי טיפה יותר) וקונטרות בדוגי המשיכה באוראלי והגיעה הגמירהההראשונה שלי לתוך פיה, פניה, שערה וחדרה הקט.
מקלחות זריזות שלנו ושאלה אם אני רוצה עיסוי..מכיוון שראיתי שנשארו 20 דקות לא התנגדתי ובראש כבר ויתרתי על הפעם השנייה (לא אשמתה שלוקח לי יובלות לגמור)...מסג' טוב של 20 דקות ואז מסובבת אותי ווהפתעה..שואלת אם אני רוצה עוד..לא סירבתי ואחרי חצי שעה של עקשנות מצידה הפעם הגמירה הגיעה בחוזקה האופיינית לפעם השנייה.
הבחורה מקבלת ממוצע של 5 ביום כשאני הייתי לא הגיעה לשניים, ולא מחוסר יכולת, נראה לי יותר מחוסר פרסום.
לסיכום
500 לשעה וארבעים (תבקשו להגיע אחרונים) עם 3 מקלחות זריזות
כל התנוחות פרי דמיונכם חוץ מאנאלי
לא שאלתי על רימינג לא הקטע שלי
GFE=10
גוף-9 (אני לא רגיל לסיליקון קשוח כמו שומר ברים עצבני)
מקווה שסגרתי את הפינה .
האם אחזור? לא...רק כי אני חושב שיותר מעניין להפליג למחוזות אחרים.