כ מרינה מרח' ירושלים דיווח ראשון - סקס אדיר

מרינה מרח' ירושלים דיווח ראשון

1
אז גם דיווח ראשון שלי (השם ציני לחלוטין קריצה) וגם דיווח ראשון על מרינה
כמו שאמרו כאן לפני, רוב הבחורות שאנו מדברים עליהן באתר בטוחות שלחצי מאיתנו קוראים אבי...ובאותה מטבע אנחנו בטוחים שלכולן קוראים מרינה, לאחר בירור שעשיתי עם הרב הראשי אכן הבחורה לא דווחה (לפחות לא בזמן האחרון) ונראה לי שהסכמנו בדבר אחד...הפסד של חברי הפורום, אז הגיע הזמן לתקן את העוולה...
מרינה בת 28 לפי דבריה,פעם שניה בארץ,דוברת את שפת המקור וגם אנגלית לא רעה בכלל, תבקשו תמונות ובבקשה אל תיפלו שבי רק לגבי תמונותיה המהממות והאמתיות של גופה המשורטט , תבקשו תמונת פנים...זאת תמונה שתישאר חקוקה לכם לפחות עד הפגישה איתה וכמה ימים אחרי, בזכותם אפשר להגיד הגעתי אליה.
מקבלת בבת ים, תגיעו 10 דקות קודם על מנת לחפש חנייה (במיוחד בשעות הערב), בעלת מספר משלה אך תוך כדי הבנתי שעובדת באחד התאגידים של בת ים.
הגעתי בלווית בקבוק יין אדום שנשאר מיותם מכיוון שבחדרון הקטן שלה כנראה לא היה מקום גם לפותחן..Tongue
פתחה לי את הדלת 1.70 קבין של יופי...אין לי הגדרה אחרת...פנים וגוף שלא רואים כל יום, רזה מאוד(לא יזיקו לה כמה מנות חומוס מטאשה), סיליקון עומד אבל הפנים אחחחחח טוב נראה לי שהבנתם כבר..
נשיקות צרפתיות שבלגנו לי את הבטן כאילו אני בן 16, מציצה רטובה ומושקעת..מתהפכת בקלות ל69..בואו נגיד ששני הפלחים של התחת כמעט נכנסו לי ביד אחת, מחזה מרהיב חוץ מהמרעום שטיפה רועם לו החוצה...לא הפריע לי גם ככה לא זזה רוורס. נאבקה טיפה עם העובי אבל אחרי 40 דקות של סקס מהמם כשהיא רוכבת מעולה (התלוננה קצת על הגודל אבל המשיכה למרות זאת (אני ממוצע בגודל עובי טיפה יותר) וקונטרות בדוגי המשיכה באוראלי והגיעה הגמירהההראשונה שלי לתוך פיה, פניה, שערה וחדרה הקט.
מקלחות זריזות שלנו ושאלה אם אני רוצה עיסוי..מכיוון שראיתי שנשארו 20 דקות לא התנגדתי ובראש כבר ויתרתי על הפעם השנייה (לא אשמתה שלוקח לי יובלות לגמור)...מסג' טוב של 20 דקות ואז מסובבת אותי ווהפתעה..שואלת אם אני רוצה עוד..לא סירבתי ואחרי חצי שעה של עקשנות מצידה הפעם הגמירה הגיעה בחוזקה האופיינית לפעם השנייה.
הבחורה מקבלת ממוצע של 5 ביום כשאני הייתי לא הגיעה לשניים, ולא מחוסר יכולת, נראה לי יותר מחוסר פרסום.
לסיכום
500 לשעה וארבעים (תבקשו להגיע אחרונים) עם 3 מקלחות זריזות
כל התנוחות פרי דמיונכם חוץ מאנאלי
לא שאלתי על רימינג לא הקטע שלי
GFE=10
גוף-9 (אני לא רגיל לסיליקון קשוח כמו שומר ברים עצבני)

מקווה שסגרתי את הפינה .
האם אחזור? לא...רק כי אני חושב שיותר מעניין להפליג למחוזות אחרים.

3
את ״מרינה״ פגשתי לאחר מספר ימים שהגיעה לביקור משפחתי
בת 35 היא אמא לשתי בנות ניתן לראות בבטן השטוחה שלה את סימני ההריונות . לא מטריד במיוחד
מורה לשעבר
למיטב ידיעתי והבנתי אינה שייכת לתאגיד מכיוון שאלי היא הצטרפה להמון שעות ולא בדירה הקטנה והמעופשת שהיא מאד לא אוהבת
לזכותה אומר כי היא אשה יפה מאד , פנים שפתיים ושיניים מושלמות
נשקנית אחת מהטובות שהיו לי בזמן האחרון היא נקיה ומטופחת
זורמת לכל תנוחה אפשרית . ללא נסיעה ברוורס , היא צנועה . רוסיה מהזן הטוב שבא לשרת את הגבר שאיתה
סיפרה לי שרוב הלקוחות שלה היו בחורים צעירים וחיילים אשר אינם יודעים לעשות אהבה .
אבל יש גם מגרעות : החזה המשופץ אינו יפה אינו רך וכמו כן היא אינה צרה בעליל !!!

היא לא תשאר לזמן רב אולי עוד שבועיים יש לה ילדה קטנה בת שלוש אשר מאד מתגעגת אליה..

האם אחזור ? ( הייתי מספר פעמים ואבקר אצלה שוב בקרוב )
רוצה וצריכה גבר לא איזה ילד שגומר עשרים פעם בשעה

להתנהג איתה בכבוד היא מתוקה

4
הכל נכון בתיאורים מעליי.....נראת טוב, אני אהבתי את החזה המשופץ!!!אבל ....אבל אחד גדול....מה שיש לה במרעום הוריד לי את כל החשק לזיין...ממש דחה אותי!!!
סוג של טחור ענק כזה...אין לי מושג מה זה???פשוט ביאס לי את כל המפגש.
בחורה מדהימה ביופיה וכייף לשבת ולשוחח עימה....מורה בבית ספר אמא לשניים.
מספר ראשון היות והייתי חרמן מאד הגיע דיי בקלות .
פעם שנייה בעקבות הטחור ...קבלתי מסג מפנק ומציצה סבירה מינוס ועוד שבאתי לגמור בפה....הזיזה את פיה לצד....
בהצלחה אנשים!!!
חייה ותן לחיות

9
חפוז לפי הבנתי רוני בדיווחו על מאיה הזכיר את מרעומה ...כנראה ככל שהפנים מהממות יש ביקוש ובעקבות כך ירידה בחוזק האגן מה שגורם לרקטום נפול...מרגיש שצריך לתייג פה את פרופסור קרסו מ103FM Tongue
סליחה אם לא העברתי את המספר לכל מי שביקש ..ה30 ההראשונים קיבלו נחכה לקצת דיווחים כדי לראות שלא נבהלה מההצפה, לגבי היותה עובדת פרטית או לא - בין האקטים כשהייתי במקלחת היא דיברה בטלפון ואמרה לי כשיצאתי בקול חצי מתנצל שזה הבוס שבא לקחת כסף והיא אמרה לו לחזור מאוחר יותר..כששאלתי למה דרך משרד אמרה שככה זה בטוח יותר.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”