שלום חברים
דיווח ראשון שלי. מקווה לעמוד בסטנדרטים הגבוהים.
אני קורא אדוק של הפורום כבר זמן רב, וסוף סוף הגיע זמני לקחת חלק פעיל.
איני מרבה לבקר נערות עובדות, אני מזדמן לעתים לעיסויים באיזור חיפה, אך חופש החגים עשה את שלו והחלטתי לנסוע למרכז מתוך מחשבה שאתפוס את אחת מבנות התאגיד הטריות, כאשר שונטל הייתה בעדיפות.
החתמתי דרכון ביציאה מחיפה ויצאתי לדרך, כאשר כל הדרך אני מתקשר אך לשווא.. שונטל עדיין בשחיית הבוקר..
לקראת ההגעה ניסיתי נסיון אחרון, ולהפתעתי נעניתי..
שונטל פותחת את הדלת עם חיוך. נערה חביבה וחייכנית. פנים נאות, גוף מדהים (למעט חזה הסנוקר המבאס)
נכנס למקלחת, שונטל כבר מחכה בחדר העבודה בחזייה ותחתונים.
מורידה הכל ומתחילה בליקוקים בכל הגוף. מגיעה לחבר וממשיכה במציצה חשופה תוך כדי שאני מלטף את גופה החטוב.
יורדת קצת דרומה לליקוקי ביצים בתכנית כביסה עדינה.
ביקשתי 69, נענית בשמחה. בית כנסת מרהיב..טעמתי אותה.. טעם נהדר.
לאחר מספר דקות שמה את הכיסוי ומתחילה ברכיבה איכותית. גונחת גניחות מזויפות שתורמות לאוירה. נמנעתי מלגעת לה בחזה מפחד שמשהו בפנים יסדק .
עוברים למסיונרית.. מגבירה את גניחותיה, מתפתלת ומצמידה אותי אליה עם רגליה. הסיטואציה עושה את שלה וגמירה ראשונה הגיעה.
מציעה עיסוי.. עד מהרה וויתרתי, עיסויים אני מקבל במקומות אחרים. נזכרתי שמ"פ הציע עיסוי שגרם לה להיפתח תרתי משמע. עיסתי את גופה הענוג, ניכר כי נהנתה מהמנוחה והליטופים. קצת פטפוטים באנגלית בסיסית. "סטודנטית" בסנט פטרסבורג, שבוע בארץ, אוהבת את הים ומזג האויר. חפוזי - לי היא סיפרה שאין לה ילדים

מציעה סיבוב שני.. ההתחלה דומה לסיבוב הראשון. לאחר הרכיבה השניה מציעה לעבור לדוגי מול הראי. נותנת קונטרות מצוינות והמראה מרהיב.
ממשיכים לעוד מספר תנוחות עד שנמאס לי מהכיסוי וביקשתי ממנה לחזור למצוץ. מבקשת לא לגמור בפה. מצצה עוד מספר דקות עד החזלש.
אף פעם אני לא גומר פעם שניה בשעה, אבל ניכר כי שונטל משתדלת לרצות ללא תלונות.
יצאתי ברגשות מעורבים. מצד אחד התמונות שלה מעלי ברכיבה ובדוגי יישארו איתי עוד תקופה.. מצד שני, פחות היה לי חיבור וכימיה איתה, דבר שמוסיף לחוויה.
לסיכום:
כוסית שזופה וחביבה. אם היה לה חזה טבעי וטוב, הייתה מושלמת.
מן הסתם לא אחזור. אם אני כבר מגיע למרכז, אני אנסה משהו אחר.