כ שונטל תל אביב - דף 2 - סקס אדיר

שונטל תל אביב

15
ביקרתי אותה.
מקבלת בבן יהודה. אכן כוסית, נחמדה וחייכנית.
400 לחצי שעה, 500 לשעה אבל... תוך כדי אומרת לי שגמירה בפה זה אקסטרה של 100 שקל.
לקחתי מסלול מקוצר של חצי שעה. מציצה טובה מאוד נותנת קונטרות טובות ומקללת ברוסית תוך כדי:)

הייתי חוזר אם לא התוספת על האקסטרות.

שונטל תל אביב

16
לכל איש יש שם שנתנו לו אביו ואימו
לכל זונה יש שם שנתנו לה איגור והפקידה
גם אני התחרמנתי רק למשמע השם שונטל, ושמתי פעמיי לבן יהודה (יש חניון ממש מול הדירה
את הדלת פותחת שונטל:
נערה יפה וחיננית עם שיער חום גלי (תמונות אמיתיות) לבושה בחצאית ג'ינס קצרה וחולצה דקיקה. גופה סקסי וחטוב בצבע סירופ מייפל, גובהה 170 ס"מ ושדיה גדולים וזקופים. בקיצור: כוסית.
שונטל (אחחחחחחחחחח, איזה שם...) הינה זונה מקצועית: סיפרה לי שעבדה בארצות סקנדינביה הקפואות, ומאוד נהנית מארץ ישראל החמה (לידיעת הפמיניסטיות המפגרות: היא מתחילה לעבוד רק בצהריים כי את שעות הבוקר היא מבלה בים)
ניכר בה שהיא בוגרת חלונות אדומים מרחבי העולם: נכנסתי לרגע קט למקלחת, והיא כבר עברה לחזייה ותחתונים. נכנסנו לחדר השינה, ותוך רגע נוסף היא נפטרה גם ממלבושיה התחתונים והסקסיים. וכמו שכתב מלח פלפל: יש לה שדי כדורי ביליארד, כיאה לזונות מהחלונות. עבורי זאת היתה מעין השלמת החוויה מאמסטרדם, כי מאוד נהניתי הפעם להתנשק ולקבל מציצה ללא חציצה מאחת כזאת.
ללא כל הכוונה מצידי, שונטל המשיכה ממציצה לליקוק ביצים נפלא. ושוב, ללא כל הכוונה: המשיכה לרימינג מצוין
אני מצידי לשתי את גופה הסקסי והחלק, אוננתי לה קלות, מצצתי וליקקתי בתאווה את פטמותיה הדשנות, ועברתי לזיון מיסיונרי מהנה (גמירה בפה אכן בתוספת).
לאחר הגמירה עברנו לעיסוי הדדי. סיפרה שהיא מרוסיה ויש לה בן (לא ברור לי איך: היא כוסית צעירה בת 25 ולא נראית אחרי לידה)
התכוננו להמראה נוספת, אך נאלצתי לעזוב...
לסיכום:
כוסית מסולקנת עם לשון שובבה כנראה שאשוב
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

שונטל תל אביב

18
שלום חברים
דיווח ראשון שלי. מקווה לעמוד בסטנדרטים הגבוהים.

אני קורא אדוק של הפורום כבר זמן רב, וסוף סוף הגיע זמני לקחת חלק פעיל.
איני מרבה לבקר נערות עובדות, אני מזדמן לעתים לעיסויים באיזור חיפה, אך חופש החגים עשה את שלו והחלטתי לנסוע למרכז מתוך מחשבה שאתפוס את אחת מבנות התאגיד הטריות, כאשר שונטל הייתה בעדיפות.
החתמתי דרכון ביציאה מחיפה ויצאתי לדרך, כאשר כל הדרך אני מתקשר אך לשווא.. שונטל עדיין בשחיית הבוקר..
לקראת ההגעה ניסיתי נסיון אחרון, ולהפתעתי נעניתי..

שונטל פותחת את הדלת עם חיוך. נערה חביבה וחייכנית. פנים נאות, גוף מדהים (למעט חזה הסנוקר המבאס)
נכנס למקלחת, שונטל כבר מחכה בחדר העבודה בחזייה ותחתונים.
מורידה הכל ומתחילה בליקוקים בכל הגוף. מגיעה לחבר וממשיכה במציצה חשופה תוך כדי שאני מלטף את גופה החטוב.
יורדת קצת דרומה לליקוקי ביצים בתכנית כביסה עדינה.
ביקשתי 69, נענית בשמחה. בית כנסת מרהיב..טעמתי אותה.. טעם נהדר.
לאחר מספר דקות שמה את הכיסוי ומתחילה ברכיבה איכותית. גונחת גניחות מזויפות שתורמות לאוירה. נמנעתי מלגעת לה בחזה מפחד שמשהו בפנים יסדק .
עוברים למסיונרית.. מגבירה את גניחותיה, מתפתלת ומצמידה אותי אליה עם רגליה. הסיטואציה עושה את שלה וגמירה ראשונה הגיעה.
מציעה עיסוי.. עד מהרה וויתרתי, עיסויים אני מקבל במקומות אחרים. נזכרתי שמ"פ הציע עיסוי שגרם לה להיפתח תרתי משמע. עיסתי את גופה הענוג, ניכר כי נהנתה מהמנוחה והליטופים. קצת פטפוטים באנגלית בסיסית. "סטודנטית" בסנט פטרסבורג, שבוע בארץ, אוהבת את הים ומזג האויר. חפוזי - לי היא סיפרה שאין לה ילדים צחוק
מציעה סיבוב שני.. ההתחלה דומה לסיבוב הראשון. לאחר הרכיבה השניה מציעה לעבור לדוגי מול הראי. נותנת קונטרות מצוינות והמראה מרהיב.
ממשיכים לעוד מספר תנוחות עד שנמאס לי מהכיסוי וביקשתי ממנה לחזור למצוץ. מבקשת לא לגמור בפה. מצצה עוד מספר דקות עד החזלש.
אף פעם אני לא גומר פעם שניה בשעה, אבל ניכר כי שונטל משתדלת לרצות ללא תלונות.

יצאתי ברגשות מעורבים. מצד אחד התמונות שלה מעלי ברכיבה ובדוגי יישארו איתי עוד תקופה.. מצד שני, פחות היה לי חיבור וכימיה איתה, דבר שמוסיף לחוויה.

לסיכום:
כוסית שזופה וחביבה. אם היה לה חזה טבעי וטוב, הייתה מושלמת.
מן הסתם לא אחזור. אם אני כבר מגיע למרכז, אני אנסה משהו אחר.

שונטל תל אביב

19
שונטל היא בחורה צעירה, יפה ומתוקה, עם עור שזוף (ללא איים לבנים) ומתוח, עיניים בהירות, שיער חום ארוך ושופע, שפתיים משורטטות, טוסיק אלוהי, כוס ורדים, ידיים ורגליים מטופחות. ציצים כדוריים כמו שציינו קודמיי - אבל זה החיסרון היחיד.

על החיסרון הזה היא מחפה בליקוקים ונשיקות (לא מתמסרת), מציצה חשופה מעולה, ליקוק ביצים ודרומה, רכיבה משובחת, דוגי מלהיב מול המראה וקונטרות טובות.

היא אוהבת סקס, מאוד, היא אוהבת להסתכל על עצמה תוך כדי פעילות, היא אוהבת זיונים חזקים ומי שיש לו לב חזק גם יביא אותה לגמירה. אני כמעט חטפתי התקף לב ??

הכוס שלה רחב ורטוב, היא התענגה על ארבע אצבעות שלי, ועם עוד קצת מאמץ זה גם היה יכול להיות פיסטינג מושלם.

אני אחזור ללא ספק.

שונטל תל אביב

20
בשבילי סקס עם אהבה הרבה יותר שווה מסקס נטו. אם יש סקס נטו + משיכה/תשוקה/חיבור טוב, זה כבר יותר מוצלח. לפעמים אני מגיע חרמן מאד, או שיש חיבור מסוים עם הבחורה, או שאני מצליח לרמות את עצמי ומדמיין אהבה של 40 דקות ואז זה יותר שווה. הפעם לא הצליח לי.

הדלקתם אותי על שונטל עם הדיווחים שלכם (מי שדיווח כאן זכאי לקבל עמלת תיווך מהמשרד של שונטל). אבל עד שהיתה לי פרטיות להתקשר קצת התקררתי, ובכל זאת קבעתי (למחרת), ועד שהגעתי כבר שכחתי את ההתלהבות ואת הדיווחים. כך שהתחלתי מנקודת פתיחה נמוכה, אני מודה.

לשונטל יש גוף מאד לטעמי, והפנים שלה נאות. אני חושב שכל מה שהיה חסר שם כדי להדליק אותי באמת, זה חיוך אמיתי. אולי גם שפה שאפשר לתקשר בה. שדי כדורי הביליארד זה חסרון, אבל לא משמעותי בעיני.

נמאס לי לשלם 500 על סקס ולכן בחרתי במסלול המקוצר שהוא 40 דקות ולא כמו שנכתב כאן קודם. היא מקצוענית ושווה, אבל אני מפחד ממגע חשוף עם נוזלי גוף, ככה שעצרתי אותה לפני המציצה החשופה ולא זרמתי לנשיקות. אבל היא באמת שווה, והעתקתי ממלח-פלפל את הפוזה של הדוגי מול המראה והיה נחמד מאד. לא החזקתי מעמד יותר מדי זמן וסיימתי במסיונרית. אני ממש לא סובל שמזרזים אותי לקראת סוף הזמן, אז אולי גם בגלל זה סיימתי מוקדם. כשיצאתי ראיתי שעם שתי המקלחות הקצרות זה היה כמעט חצי שעה.

לסיכום, היא שווה, אבל לא הרגשתי חיבור ובגלל זה לא היתה שם התרגשות.
שונטל, זה לא את, זה אני. טוב, זה גם את. תלמדי אנגלית ותחייכי יותר (או שפשוט תהיי יותר שמחה).

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”