כ קייב - כל האמת - דף 5 - סקס אדיר

קייב - כל האמת

41
לקסר,
אל תשווה נהגי מוניות לאלכסים. נהגי מוניות עושים את זה "על הדרך" ובאמת גם אותי לקחו לדירה של פצועות.
האלכסים מנסים לבנות מוניטין מסויים ולקוחות חוזרים, לכן רצונם שתהיה מרוצה.

אני עדיין חושב שהדירות הן אפשרות מועדפת על ממבה ממספר סיבות:
1. אפשר למצוא שם מציאות בחצי או שליש מחיר ממה שאותה המציאה היתה דורשת בממבה
2. מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל - אין הפתעות. הלכת בחרת לקחת

בסיבוב הבא אבדוק דירות נוספות (באמצעות אלכס) ותהיה לי דיעה סופית על הנושא.

קייב - כל האמת

42
שכחתי משהו. בנוגע לתגובתו של החבר erezzz000:

[QUOTE=erezzz000]
כמו
שכבר כתבתי, אני בעד לקחת נערת ליווי פרטית (לא דרך אתרים של משרדי ליווי
אלא דרך אתרים של נערות עצמאיות) ודרכה להגיע לחברות שלה. זה יעלה לכם
בדיוק חצי מחיר מפה (אם פה תרצה מישהי שנראית מעולה 1000 ש"ח או אפילו 1500
ש"ח - שם זה בדיוק חצי מחיר.
תוסיפו לזה את הטיסה והמלון הזולים ועשיתם אחלה עיסקה.
[/QUOTE]
מה שאתה אומר למעשה זה שאנוכי צריך לטוס עד לקייב בתקווה שאיפול על נערות ליווי
שניראות טוב ונותנות שירות טוב, ואז לקוות שהן יעשו לי טובה ויכירו לי את
החברות שלהן בתקווה שגם הן ייראו טוב ושתהיה לי כימיה איתן. כמו שאמרתי
קודם - יותר מדי הסתמכות על המזל. יותר מדי הימורים. לא מתאים לי.
ונניח שלא איפול טוב שם, לך תתחיל לחפור ולחפש נערות ליווי/דירות/בחורות בממבה כדי שלפחות יצא משהו טוב מהחופשה הזאת...

[QUOTE=ploni]לקסר,
אל תשווה נהגי מוניות לאלכסים. נהגי מוניות עושים את זה "על הדרך" ובאמת גם אותי לקחו לדירה של פצועות.
האלכסים מנסים לבנות מוניטין מסויים ולקוחות חוזרים, לכן רצונם שתהיה מרוצה.
[/QUOTE]
נכון
שנהגי מוניות עושים זאת כהכנסה מהצד אבל העיקרון דומה. האלכסים למיניהם לא
חברים שלך, ושביעות הרצון שלך מעניינת אותם כקליפת השום. אתה בשבילם עוד
תייר חרמן שאפשר לעשות עליו סיבוב ולקבל עמלה. לקוחות חוזרים? תיירים?!
תחשוב
בהיגיון: נראה לך שהם בונים על תייר מין מזדמן שבא לקייב לכמה ימים/שבוע
כלקוח קבוע?! מי מבטיח להם שאותו תייר בכלל יחזור לקייב בעתיד? אם כבר הם
אולי בונים על המקומיים שבאים מערים אחרות מאוקראינה כלקוחות חוזרים ו/או
מקסימום על זרים שעשו רילוקיישן לקייב מטעם מקום העבודה וחיים שם תקופה
מסויימת.

אני באמת שמח בשבילך(באמת. בלי ציניות) שנפלת על מאעכר טוב ויצאת מרוצה. הכי חשוב שנהניתמוחא כפייהאצבע למעלה. אבל יכולת ליפול גם על רמאי.

[QUOTE=קופיקו 100]לקסר התותח שלום רב
אני מסכים עם כל מה שכתבת וזה אחרי 6 ביקורים בקייב וביקור 1 באודסה.
החוויות המטריפות שחווית בברלין ובפרנקפורט לא יהיו לך בקייב.גם לא עשירית.
לדעתי חבל על הזמן והכסף להשקיע על טיול סקס בקייב.
אני באופן אישי מתכנן טיול על סמך דיווחיך המהפנטים לפרנקפורט.
בהזדמנות זאת אודה לך שובמוחא כפייה
[/QUOTE]
תודה רבה גברחיוך. בכיףקריצה. אתה תהנה שם. המבחר עצום על גבול ההזוי ממשStarTongue. גם החבר אוליגופול נסע לחופשה בהסתמך על דיווחיי ומהמעט שהבנתי הוא חגג לא מעטמוחא כפייה. רק שעדיין לא כתב דיווח מפורט. אשמח לקרוא על התרשמותוחיוך.

לגבי קייב - כבר הבנתי שיש שם הרבה בחורות יפות ושניתן למצוא מציאות שגם ייתנו שירות טוב וכ'ו. אבל ככל שאני ממשיך לחקור ולהתעמק אני מבין שאלמנט המזל משחק שם תפקיד מרכזי. או שתיפול טוב - או שלא. אז כמו שכתבתי קודם - עם כל הסקרנות שלי לאור הסיפורים לבקר שם אני לא מתכוון לטוס עד לקייב ולהסתמך אך ורק על המזל. לא סגרתי את הדלת לגמרי אבל קייב עברה למקום נמוך יותר בסדר העדיפויות. וזה בסדר. יש מספיק אופציות טובות אחרות.
zooz

קייב - כל האמת

43
לקסר, אני לא פה כדי לשכנע אותך לנסוע לקייב... ושלא תבין לא נכון, בעיניי קייב זה חור לא קטן שנתקע אי שם בשנות ה 80 .
אבל דבר אחד אי אפשר לקחת מהם וזה את הבחורות שנראות מדהים.

ולגבי עניין ה"מזל" - אופן הפעולה שלי לא משאיר הרבה למזל, אם תשלח כמה הודעות לכמה בחורות עצמאיות לפני שאתה נוסע, יהיו לך 4-5 אפשרויות מעולות כשאתה מגיע לקייב - זה ממש לא מזל.
באתרים של הבחורות העצמאיות, הן מפרסמות תמונות שלהן - כך שאתה לא ממש יכול ליפול.
אם נפלת על אחת שפיברקה תמונות - פשוט תמשיך לבאה בתור - אני הבהרתי לך שככה אני פעלתי בכל הפעמים שהייתי בקייב ולמעט פעם א ח ת בכל שאר הפעמים קיבלתי בדיוק את הבחורה שבתמונות.
אז איפה פה המזל???
אבל כמובן שאתה לא חייב לקבל את מה שאני הצעתי, ברור לי שיש לך ניסיון רב משלך, וגם לפעמים מה שטוב לאחד, לא מתאים לאחר (הנה לדוגמא אנשים פה היללו את הדירות הפרטיות ואני לא אתקרב לדירות האלו אפילו אם יתנו לי את הבחורות שם בחינם).

קייב - כל האמת

44
אני לא חושב שהבחורות שמצאתי שם היו עניין של מזל. פשוט צריך ללמוד את העיר הזאת.

וכמובן שיש דבר כזה תיירים חוזרים והמון. שלא נדבר על אלה שעובדים שם שחוזרים יותר מפעם בחודש.
אין לאלכס הרבה מקום לעבוד עלי אם הוא קודם מראה לי תמונות אחת לאחת, שלא נדבר על זה שאין פה שום התחייבות, לא יאה לך תעשה אחורה פנה. בעלות הדירות גם ישמחו לשלוח לך בחורות עד פתח המלון שכל התחייבותך אליהן היא ה100 גריבנה למונית. לך תקבל שירות כזה בארץ.
נהגי המוניות אכן מסתכלים עליך כתייר מזדמן, כי נהג מונית קבוע, בניגוד לאלכס קבוע - לא תאמץ, מה גם שיש לו פחות גישה להתמחות בתחום וליצור את הקשרים הנכונים עם הדירות. את הפרנסה העיקרית שלו הוא עושה ממקור אחר. אין מקום להשוואה.

קייב - כל האמת

45
[QUOTE=erezzz000] פשוט תרשום בגוגל independent אין לקדם אתרים kiev ואתה תגלה שיש המון בחורות עם אתרים פרטיים משלהן.
אפשרות אחרת היא דרך אתר "דף אחורי" באנגלית - אבל תמיד תשימו לב שלא נפלתם על אתר של "משרד ליווי" וזה די פשוט לדעת, כי אתר של משרד - שם לכם מליון תמונות של בחורות שונות, ובאתר של בחורה אחת, תמצאו הרבה תמונות של אותה בחורה.

[/QUOTE]

בדיוק איך שציינת , אני כתבתי משהו כמו - independent girls kiev
וקיבלתי משרדי ליווי למיניהם.

קייב - כל האמת

46
[QUOTE=erezzz000]לקסר, אני לא פה כדי לשכנע אותך לנסוע לקייב... ושלא תבין
לא נכון, בעיניי קייב זה חור לא קטן שנתקע אי שם בשנות ה 80 .
אבל דבר אחד אי אפשר לקחת מהם וזה את הבחורות שנראות מדהים.

ולגבי
עניין ה"מזל" - אופן הפעולה שלי לא משאיר הרבה למזל, אם תשלח כמה הודעות
לכמה בחורות עצמאיות לפני שאתה נוסע, יהיו לך 4-5 אפשרויות מעולות כשאתה
מגיע לקייב - זה ממש לא מזל.
באתרים של הבחורות העצמאיות, הן מפרסמות תמונות שלהן - כך שאתה לא ממש יכול ליפול.
אם
נפלת על אחת שפיברקה תמונות - פשוט תמשיך לבאה בתור - אני הבהרתי לך שככה
אני פעלתי בכל הפעמים שהייתי בקייב ולמעט פעם א ח ת בכל שאר הפעמים קיבלתי
בדיוק את הבחורה שבתמונות.
אז איפה פה המזל???
אבל
כמובן שאתה לא חייב לקבל את מה שאני הצעתי, ברור לי שיש לך ניסיון רב משלך,
וגם לפעמים מה שטוב לאחד, לא מתאים לאחר (הנה לדוגמא אנשים פה היללו את
הדירות הפרטיות ואני לא אתקרב לדירות האלו אפילו אם יתנו לי את הבחורות שם
בחינם).
[/QUOTE]
erezzz000 - זה בסדר. כמו שכתבתי - יש לי אופציות אחרות ולא פחות מעניינות לחופשת סקס. הכל טובחיוך.

אני עדיין חושב שלטוס עד לקייב ולקוות שאיפול על נערת ליווי עם תמונות אותנטיות(למרות שזכורות לי אזהרות כאן מהרמאויות בעניין הליווי בקייב. הן במשרדים והן אצל העצמאיות)
שתראה לטעמי ותיתן שירות טוב, ואז לקוות שתואיל בטובה לסדר לי את חברות
שלה - זה הימור/מזל/אי ודאות/איך שלא תקרא לזה. לטוס עד לשם בהסתמכות על כך בלבד?!

ואם לא יילך? ואם לא אמצא אף אחת לטעמי שגם תסדר לי חברות? מה אז? נדפקה לי כל החופשה?! עזוב. לא מתאים לי.

[QUOTE=ploni]אני לא חושב שהבחורות שמצאתי שם היו עניין של מזל. פשוט צריך ללמוד את העיר הזאת.

וכמובן שיש דבר כזה תיירים חוזרים והמון. שלא נדבר על אלה שעובדים שם שחוזרים יותר מפעם בחודש.
אין
לאלכס הרבה מקום לעבוד עלי אם הוא קודם מראה לי תמונות אחת לאחת, שלא נדבר
על זה שאין פה שום התחייבות, לא יאה לך תעשה אחורה פנה. בעלות הדירות גם
ישמחו לשלוח לך בחורות עד פתח המלון שכל התחייבותך אליהן היא ה100 גריבנה
למונית. לך תקבל שירות כזה בארץ.
נהגי המוניות אכן מסתכלים עליך
כתייר מזדמן, כי נהג מונית קבוע, בניגוד לאלכס קבוע - לא תאמץ, מה גם שיש
לו פחות גישה להתמחות בתחום וליצור את הקשרים הנכונים עם הדירות. את הפרנסה
העיקרית שלו הוא עושה ממקור אחר. אין מקום להשוואה.
[/QUOTE]
ploni
ידידי, מי מבטיח לי שהתמונות שאלכס מראה לי בטלפון אכן אותנטיות? חסרים רמאים בתחום?

אז
הוא מראה לי תמונות. אוקיי. ואז אני מגיע לדירה ומגלה שאין שום קשר בין
התמונות לבחורות. ואלכס? הוא יכול לסמוך/לנסות לסמוך על כך שאהיה כבר כ"כ
חרמן כשאגיע לדירה, אז אולי אתפשר ואקח איזו פצועה. שיטת מצליח הידועה לשמצה.

האלכסים רוצים לבנות לעצמם שם קליינטורה? יופי. אז כמו שאמרת - מכוונים לקבועים. אלה שחוזרים לשם שוב ושוב או שעובדים שם(רילוקיישן מהחברה למשל. כמו שכתבתי קודם). לא למזדמנים כמוני.

בעלת הדירה מוכנה לשלוח בחורות למלון? אוקיי. אז אני אתחיל להזמין אחת אחרי השנייה בתקווה שאמצא אחת כוסית ושירותית. וככה יכול להתבזבז לי לילה שלם! ובכלל לא בטוח שאמצא אחת לטעמי.

אתה יודע למה אני באמת סקרן לטוס לשם ולמה לבסוף הורדתי את האופציה הזאת לעדיפות נמוכה יותר? כי החלטתי שאם אני כבר טס לארץ הנשים היפייפיות(כמו שהחברים כאן מתארים) אני רוצה לזיין כוסיות על אמיתיות
שניראות לפחות רמה אחת מעל בנות התאגידים כאן בארץ. נניח בסגנון איימי/נוי
המסז'יסטית, נופר מבן יהודה 38/וולפסון 48, או אנג'לינה המיתולוגית. מאמין
שאתה מספיק ותיק כאן כדי להבין על איזה בנות אני מדברחיוךקריצה. לא מוכן לטוס במיוחד עד לקייב בשביל פחות מזה.

אז
למיטב הבנתי בנות כאלה ניתן למצוא בעיקר בממבה(הימור. לך תדע אם התמונות
עדכניות ואותנטיות. לך תדע אם תהיה זרימה וכימיה בפגישה), או באתרי
ליווי(גם הימור. מאותן סיבות כמו ממבה) או במועדונים רגילים/חשפנות(שחיטה לכיס.
מתחיל להיות דומה למחירי דייט69). בדירות - סיכוי נמוך למציאות. תקן אותי
אם אני טועה.

שוב אומר - מצטער מאוד, אבל לא מתאים לי לטוס עד לשם
עם כ"כ הרבה הימורים וחוסר ודאות(הסתמכות על טוב ליבן של נערות ליווי שייסדרו לי חברות+אלכסים למיניהם).
מאחל לשניכם בהצלחה בגיחה הבאהחיוך. שתדעו רק חוויות טובותStar. אני כבר החלטתי וכנראה שאלך על אופציות אחרות. בכל מקרה תודה לכם על המידעאצבע למעלהחיוך גדול.
zooz

קייב - כל האמת

47
לקסר, אני לא מבין דבר אחד... חוץ מללכת לFKK בגרמניה, וגם שם אף אחד לא מבטיח לך שהבחורה תיתן לך "שירות מעולה" אין שום דבר שהוא "בטוח" - לפי גישתך הרי הכל מבוסס על מזל ה-כ-ל.

תחשוב על זה, ועל כל האופציות שאתה קורא להן "בטוחות" האם הן באמת "בטוחות"? האם שם אין שום פקטור של מזל? הרי תמיד הוא קיים.

הרי העלויות להגיע ולחיות בקייב אפסיות... אז מה הסיכון שאתה לוקח? ולמה אתה כל כך נלחץ מהסיכוי שהמזל לא יהיה לצידך... מצטער לא הבנתי.

קייב - כל האמת

49
אם יפנו לאלכס (שלנו, לא הנוכלים חחח) חברים שונים מהפורום, ואני לא יתפלא אם זה כבר קרה אז זה כבר כוח צרכני שמצריך מאלכס כן לדאוג לשביעות רצון לקוחותיו גם אם הוא יודע שזה תייר מזדמן שאינו יחזור, כי אם מישהו יקלוט זלזול כמו הצגת תמונות מזוייפות אז הוא שרוף פה אתל כולם
כרגע לפי טענת פלוני כל תמונות הבנות הבנות שאלכס הראה היו אמיתיות, נכון?
אז יש לנו כאן הימור על סוס שהוא מנצח
ודרך אגב נדירים המקומות בארץ ובעולם שבהם אפשר להיות בטוחים שהתמונות אמיתיות, אפילו לא ב-fkk שבחלקם כלל לא מראים תמונות

כל אחד והטעם שלו
אני בטוח שבמכוני fkk טובים בגרמניה ניתן למצוא שיעור כוסיות גבוה במקום מרוכז אחד שזה יתרון נחמד, אבל יש לזה חסרונות אחרים בין השאר להסתובב עם עוד גברים, מחיר סקס ומחיה גבוהים משמעותיים מאשר אוקראינה וכמובן שיש פחות אוקראיניות חחח

כל אחד וההעדפות שלו
אני הייתי 4 פעמים ועוד לא יצא לי לבקר ב-fkk אחד, כי אני מעדיף לבקר אצל מוסטפא ומקומות של זיין כפי יכולתך
היתרון הוא שאני מזיין בחמישית מחיר, החסרון זה שיש כמות קטנה יותר של בחורות ממש כוסיות, אבל עדיין יש, פשוט פחות

חברים אחרים בפורום הזדעזעו מחוויית המקום של מוסטפא למרות שחברים אחרים היללו, שוב עניין ל טעם אישי

בכל מקרה הפוסט הזה עשה לי חשק לבקר בקייב ודי הוריד את החסם של חוסר הביטחון מבחינת מחסום השפה
בהחלט אוסיף את היעד לבנק המטרות ואני מצפה לראות עוד דיווחים על רמת איכות השירות של אלכס

קייב - כל האמת

50
[QUOTE=erezzz000]לקסר, אני לא מבין דבר אחד... חוץ מללכת לFKK בגרמניה, וגם שם אף אחד לא מבטיח לך שהבחורה תיתן לך "שירות מעולה" אין שום דבר שהוא "בטוח" - לפי גישתך הרי הכל מבוסס על מזל ה-כ-ל.

תחשוב על זה, ועל כל האופציות שאתה קורא להן "בטוחות" האם הן באמת "בטוחות"? האם שם אין שום פקטור של מזל? הרי תמיד הוא קיים.

הרי העלויות להגיע ולחיות בקייב אפסיות... אז מה הסיכון שאתה לוקח? ולמה אתה כל כך נלחץ מהסיכוי שהמזל לא יהיה לצידך... מצטער לא הבנתי.
[/QUOTE]
שאלה טובה. נתחיל בזה שהדבר היחיד שבטוח בחיים זה המוות. בוודאי שגם בגרמניה יש נפילות. העניין הוא שיש הבדל בין לסמוך על אחרים שייצרו לך את המזל לבין לייצר אותו בעצמך.

הסבר: לדעתי(מדגיש: דעתי בלבד! וזאת מבלי שביקרתי באוקראינה. רק על סמך סיפורים ודיווחים שקראתי) להשוות בין עולם הסקס בתשלום הגרמני למקבילו האוקראיני זאת סוג של בדיחה. ולא מצחיקה.

באוקראינה - כפי שכתבו לפניי - הזנות לא חוקית. הכל מוחבא, בשושו, מתחת למכ"ם... בכל מיני דירות מעאפניות שצריך מתווכים מסוגו של אלכס להגיע אליהן, או באתרי ליווי שלך תדע מה יופיע לך בדלת או בחפירות ארכיאולוגיות בממבה. אז כדי להבטיח לעצמך חופשה עם חוויות טובות אתה צריך לסמוך על כל מיני אלכסים, או על על כך שהתמונות/אתרי ליווי עדכניות, על טוב ליבן של נערות ליווי שיסדרו לך חברות שלהן, ועל ממבה. אתה לא תלוי בעצמך! אתה תלוי יותר מדי באחרים.

בוא אומר לך איך אני רואה זאת בעיני רוחי:
נניח לרגע שנסעתי לקייב אוקיי? תופס איזה אלכס שלוקח אותי לדירה ולא מוצא שם שום דבר מעניין. מבקש ממנו לראות דירה נוספת. לוקח אותי לעוד אחת שגם בה לא מוצא כלום, ונניח גם בשלישית לא מוצא כלום והנה כבר נשרף יום שלם בהתרוצצויות בלי לזייןמבולבל. אז אני חוזר עצבני וחרמן למלון ומנסה את אופציית הליווי שהכנתי לעצמי עוד בארץ. ראשונה - תמונות לא אמיתיות. הביתה. שנייה - תמונות אמיתיות אבל גוש קרח. מה קרח - הקוטב זה קו המשווה לידה. הלאה. שלישית - ניראית נורמלי וגישה לא רעה אז לוקח אותה. זיון לא רע, אבל ממש לא משהו ששווה לנסוע עד קייב בשבילו. שואל אותה אם יש חברות לסדר לי. עונה שכן ומראה לי תמונות. ניראות סבבה. מבקש שתסדר לי אותן. מסכימה. ויום למחרת הן מופיעות אצלי במלון ומתחוור לי שלא תמונות אמיתיות ולא זובי!כועס שני מבוגרות מאעפניות ששלחתי מהר מאוד הביתה. והנה, כבר כמעט יומיים עם זיון בינוני אחד בלבד(אתה יודע מה הייתי מספיק ביומיים בגרמניה?קריצה תקרא בדיווחים). נשבר לי הזין מליווי! אין ברירה. נעבור לממבה.
מנסה מס' מטרות מעניינות שסימנתי עוד בחפירות שביצעתי בארץ טרום הנסיעה. ראשונה - לא יכולה היום. רק מחר. שנייה - רק בערב. וגם לא בטוח. תעדכן אותי. שלישית - זמינה!חיוך יאללה, נותן כתובת ומחכה... רק כדי לגלות שמופיעה אצלי בחורה מבוגרת ב-10 שנים לפחות מהתמונות והגיל שהצהירה עליומבולבלכועס... שולח אותה הביתה ומחכה לשנייה. מגיעה בערב. סופסוף כוסית אמיתית!חיוך גדול וגם במיטה היה סבבה איתה!Tongue נשארה איתי שלוש שעות ונסעה חזרה. חוויה טובה ראשונהמוחא כפייה.

מעודד מההצלחה היחסית בממבה - ביום השלישי לחופשה מזמין את הראשונה מאתמול. תמונות עדכניות וניראית טוב - רק מה... יותר מדי תנאים! לא מסכימה לזה, ולא רוצה את זה, ורוצה ללכת למסעדה קודם, ו"יש לי רק שעתיים פנויות אז כדאי שנזדרז" וכ'ו... בקיצור, מקצוענית שחושבת שנפלה על איזה פראיירכועס. שולח אותה קיבינימאט! צ'אנס אחרון לממבה - מופיעה עוד אחת שעשו לה וואחד פוטושופ בתמונות אבל אני כבר כ"כ חרמן שהתפשרתי ולקחתי אותה לעוד חוויה לא רעה בכלל. אבל עדיין לא מרגיש שהחופשת הסקס הזאת עונה על הציפיות שפיתחתי לאור כל הסיפורים!!!Shocked ובטח שלא מצדיקה את כל הטיסה והלוגיסטיקה והמחקר המקדים הארוך שעשיתי כהכנה!כועסOuch מה עושים?מבולבל אני כבר ביום הרביעי. זיינתי רק 3 בחורות שמתוכן רק על אחת אני יכול לומר שהייתה חוויה מעולה באמת(בגרמניה ביום הרביעי כבר הייתי אחרי משהו כמו 16 זיונים כולל כמה שלישיות). בשביל זה טסתי עד כאן?!
בייאושי הרב אני פונה לנהג מונית, רק כדי לגלות שהוא לוקח אותי לדירה עם פצועות בינוני עד קשה, והבחורות שראיתי בדירות של אלכס פתאום נראות אטרקטיביות לידןShocked. מיואש אף יותר - פונה למועדונים. מוצא איזו כוסית שעושה לי עיניים. מתקרבים, מדברים, דופקת לי מחיר של 250 דולר לשעה+להזמין לה שתייה. גם על השתייה אני משלם עוד כמה עשרות דולרים והולכים למלון לשעה שבה מאוד נהניתי, אבל יצא יקר ולא משתלם בכללי.
היום החמישי והאחרון הגיע. נשבר לי הזין. אני מיואש רצח. מדוכאבכי. החופשה לא התקדמה כפי שציפיתי למרות כל ההכנות והמחקר שערכתי. הפעם מחליט ללכת על בטוח. גם אם ישחט לי ת'כיס. הולך למועדון חשפנות. מזמין את הבחורה הכי כוסית וגבוהה שאני רואה שם. דופקת לי מחיר של 300 דולר לשעתיים. כבר יותר יקר מהארץ. אבל אני חרמן, ורוצה להציל משהו מהחופשה אז מסכים. הולכים למלון לשעתיים יקרות של כיף ולפחות יצאתי קצת עם חיוך מהעיר המגעילה הזאת.
חוזר לארץ ומספר לעצמי(ולכם בפורוםקריצה) שהכל היה סבבה ובחורות יפייפיות, ואיזה כיף שם ואחלה חופשה, ואומנם היו נפילות אך הן מעטות וכ'ו, כשרק אני עצמי והחמל"מ(החבר מהקומה למטה) יודעים את האמת...

למי שלא הבין עדיין, כל התיאורים האלה הם פרי דימיוני הקודח ונכתבו בהשראת כל הסיפורים והדיווחים שקראתי על קייב. מומחי קייב - האם כל מה שתיארתי כאן מצלצל לכם מוכר?

גרמניה - הכל זמין, מוסדר, חוקי למהדרין, נגיש ומול הפרצוף. לא צריך טובות מנערות ליווי, לא צריך איזה אלכס שייקח אותי לכל מיני חורים ובטח שלא צריך לחפור את עצמי לדעת בממבה עד שאמצא משהו שווה. אני תלוי בעצמי!Approve אני יוצר לעצמי את המזל!!!Cool והכל נמצא מולי. נגיש ומזמין. לא במחשכים. נכנס ל-FKK ממוצע. עשרות כוסיות סביבי. רק לבחור. מקשקש, מפעיל אינסטינקטים*, בוחר, ובד"כ יוצא עם חיוך על הפנים. למה בד"כ? כי גם ב-FKKים יש מן הסתם נפילות אבל לעיתים רחוקות כי הבחורות די מחוייבות למועדון(חוץ מהאואזיס שממנו אני ממליץ להימנע). וגם אם נפלת, מבין עשרות הכוסיות במועדון אתה מהר מאוד תמצא חוויה מתקנתקריצה. בלי אלכסים, בלי ממבה ובלי טובות מאף נערת ליווי! בחלונות אני מסתובב בין מאות החדרים והבחורות ורק בוחר. גם פה מפעיל אינסטינקטים בריאים, וגם אם פיספסתי ונפלתי(כמו שקרה) - לא נורא. כולו 30-50 יורו. לא נפילה כבדה וכואבת. וגם אז אני פשוט עובר לחדרים הסמוכים(שוב - בלי שום לוגיסטיקה מסובכת כמו חפירות בממבה והסתמכות על אלכסים) ומוצא מהר מאוד חוויה מתקנת. אפרופו מחירים - בדייסבורג הם על גבול הבדיחה. במחירים של 20-30 יורו אתה מוצא לפעמים בחורות שבארץ היו לוקחות 500-600 כמו כלום! ותאמין לי שכל מה שדיווחתי על גרמניה זה אפילו לא 1% מכלל האופציות, המקומות והמבחר שיש בגרמניה! ובנוסף, תבין שדילגתי על סצנת הכל כלול, פרטיות, ליווי ועוד לא הזכרנו את מסיבות הגנג באנג שקיימות שם(וממש לא רק אצל מוסטפא. יש עוד) וסצינת ה-BDSM הגרמנית הסופר מפותחת. למרות שאנוכי לא נמנה עם חסידי שני התחומים האלה. המבחר שם עצום על גבול ההזוי ממש, האופציות אינסופיות. והכל זמין, נגיש ונוח. בלי התמזמזויות לוגיסטיות מיותרות. אין סיכוי שלא תמצא שם משהו לטעמך. לא קיים.

נ.ב. - תשווה את המהירות שבה אני מוצא חוויה מתקנת בגרמניה למהירות שבה אני מוצא אותה בקייב. ותוסיף לזה שבגרמניה אין שום לוגסטיקה ותלות בטובות ממתווכים/נערות ליווי/ממבה. אני עושה הכל בעצמי בלי עזרה מאף אחד, ובטח שבלי חפירות אינסופיות באתר כזה או אחר. בכלל, כשאני בטיול מסוג כזה אני אוהב להיות תלוי בעצמי, ולא באחרים שיעשו לי טובות.

* לגבי האינסטינקטים - אני לא יכול לסכם בכמה משפטים מה שלמדתי ב-16 שנות ניסיון בתחום. בעיקרון זה שילוב של שפת הגוף של הבחורה, המבט בעיניים, צורת הדיבור, טון הדיבור, הגישה, הבעות הפנים, וגישה עסקית יתר על המידה כן/לא. כמובן שזה לא מדע מדוייק וגם אני מפספס פה ושם, אבל בגדול - הסתמכות על האינסטינקטים שלי שחודדו בשנים רבות של עיסוק בתחביב הזה חוסכת לי לפחות 80%-90% נפילות פוטנציאליות.

לחבר erezzz000 - בקיצור, בוא נסכים שלא להסכים. אני יודע שבקייב יש הרבה נשים מהממות. אבל לדעתי אין בכלל מה להשוות עולם הסקס בתשלום הגרמני האדיר לבין מקבילו האוקראיני שנמצא בעיקר בזירה האינטרנטית(ממבה, ליווי) ובמחשכים(דירות). כפי שאמרתי בהתחלה - השוואה כזאת היא סוג של בדיחה לא מצחיקה. היתרון היחיד של אוקראינה על גרמניה הוא מחיר מחיה זול יותר. אבל בכל היתר גרמניה משאירה את אוקראינה הרחק מאחור.
אבל עזוב, מיותר להמשיך את הדיון הזה. מיצינו נראה לי. אני מאחל לך באמת ובתמים שתמשיך לנסוע לקייב ולהנות שם ושיהיו לך עוד הרבה חוויות טובותאצבע למעלה. אני כבר אטוס ליעדים אחרים שסימנתי. שיהיה לשנינו בהצלחה.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”