כ יאנה אמזונה ג׳ינג׳ית - דף 2 - סקס אדיר

יאנה אמזונה ג׳ינג׳ית

12
ראשית תודה ליופיטר על הדווח ועל הטלפון
אחרי שבילית היום שעה נהדרת עם יאנה, יש לי כמה הבהרות.
ראשית היא לא בדיוק ג'ינג'ית אלה שטנית או בלונד חום (צבוע - המנוע של מכוסה פרווה שחורה מסופרת קצר)
הבחורה אינה "שרירית" היא פשוט סוסה, 178 ולפחות 85 ק"ג, יפת פנים, עבת בשר, לא שמנה, חזה גדול ונפול, פטמות מדהימות שנעמדות איזה שני ס"מ, קצת כרס וישבן רחב וגדול אבל מוצק עם חור הדוק ביותר (ארחיב בהמשך ...דו משמעי)
היא ממוסקווה ומטיילת בעולם בעיסוקה ולפרנסתה, פעם ראשונה בארץ
.
מאד חביבה וממש סקסית, שפתיים מדהימות ומנשקת חלומית ומוצצת עוד יותר חלומית
נכנסתי אפילו לא דיברה על כסף, התחלנו נשיקות והתחרמנות (0830 בבקר ) תוך הפשטה הדדית, היא הגישה לי את השדיים הגדולים שלה למציצה ומייד הפטמות נעמדו לה בדום מדהים, שלפה לי את הזין תוך כדי שאני מכניס אצבע, עוד אצבע, עוד אחת ועובד לה על הדגדגן ובתוך המנוע, מרגיש את הרטיבות מתחילה לנזול, יורד ללקק לה, שהיא מרימה רגל כמו רקדנית על השולחן ומזהירה אותי שעוד שניה היא משפריצה, הטיפטוף הפך לזרם ושההתכווצויות כמעט שברו לי אצבע בתוך המנוע היא הביאה שפריץ של אולי שני ליטר, כמו בסרטים, אחרי שנרגעה, כרעה על הברכיים והתחילה מציצה חלומית, גרון עמוק בליעת הזין והביצים
התישבתי על המיטה, היא הרימה לי את הרגלים וצללה עם הלשון לרימינג מגניב, תוך כדי שמירת קשר עין, התאפקתי לא לגמור והוצאתי את הזין מהפה שלה מה שלא היה קל.
היא נעמדה שהיא מתכופפת קדימה וביקשה שאזיין אותה מאחורה, בתחת או בכוס מה שבא לי, אם לא הייתי מבקש גם לא הייתה מבקשת לשים גומי. אחרי שהלבשתי גומי, פרקתי לה את הצורה, פעם בתחת ופעם במנוע תוך כדי השפרצות שלא נפסקות, כל פעם ההתכווצות שולפת לי את הזין מהכוס וכמעט מקלפת את הגומי מהזין. כמעט שברתי את הראש שהחלקתי באגם שנהייה על הרצפה
בוף היא ירדה שוב על הברכיים ובמציצה של אלופת פורנו התפוצצתי לה בפה, מלאתי לה בזרע שהצטבר שבוע.
כמו גדולה אספה את הכל, פתחה את הלוע להראות לי, ירקה לכף היד, ליקקה את הכל מכף היד שלה ובלעה, בסוף הראתה שבלעה הכל.
מקלחת, חיבוק ונשיקה ולעבודה.

הנקודה הבעייתית היחידה- יקר לאללה - 700 ש"ח לחגיגה אבל דרך נהדרת להתחיל יום עבודה

ממליץ מאד

יאנה אמזונה ג׳ינג׳ית

13
התכתבתי איתה באנגלית (יש לה אנגלית מצוינת)
ביקשה לדחות 1000 שח כתבתי לה שיקר מדיי
מיד ירדה ל 500 שח
שלחה תמונות. לי היא לא עשתה את זה וויתרתי
להרגשתי היא יכולה להיות זיון פראי ומוצלח
למי שהמראה עושה לו את זה או שלפחות לא מפריע
ן

יאנה אמזונה ג׳ינג׳ית

14
טוב , הבחורה קצת חיה בסרט . היא מבקשת 1500 שקל לשעתיים . היא שלחה לי כמה תמונות ממש לא מחמיאות , נראית מבוגרת . יש לה קצת מראה גברי .יכול להיות שהשירות שלה יוצא מן הכלל , אבל לשלם 1500 שקל לאישה לא יפה מעל גיל 40 ? הגזמה פראית ! . במחיר הזה לא בא בחשבון .

יאנה אמזונה ג׳ינג׳ית

15
[QUOTE=מדווח המין]
כבוד האיצטגנין, אתה חזק בצפייה בכוכבים ולא בכוכבות. כמו שכתבתי היא ניראת כמו טרנסית, במינעד שנע בין אשה גברית למתלבשת די מכוערת. גם טרנסית מנותחת יכולה להזדיין ולהשפריץ. בנוסף, על פי הדיווח, אנליות חופשית וספורטאית עבר, כאשר כולנו יודעים על הטיפולים שמקבלים הספורטאים/יות הרוסיים. כל זה לא פוסל את יאנה, אבל יש רבים בפורום שהמידע הזה חשוב להם. ת"ז 1196284610, כנסו ותחליטו מי החרטטן, אני או הידעוני.
[/QUOTE]

כאשר אתה 'משחרר' הודעה החלטית כאן בפורום - אתה חייב להסתמך על ראיות מוצקות.

ה'הרגשות' שלך באמת לא מענינות איש.

לכן, הימנע מלפרט אותן.

ובינתיים, הזמן והדיווחים הנוספים מוכיחים שטעית.

אז מה הועלת בהצהרה ששיחררת?

אה, ועוד משהו - טרנסית מנותחת לא יכולה להשפריץ. פיזיולוגיה, עיוני....

המגביה עוף - ירחיק ראות

יאנה אמזונה ג׳ינג׳ית

18
חשבתי לנסות, פחות בשל המראה ויותר בגלל התכולה והרפרטואר שהחברים תיארו בהודעות קודמות.
יצרתי קשר עם הגברת, ביקשה 800 לשעה הכל כלול.
לאחר דין ודברים קצר הסכימה ל-500 אבל שלחה הודעה שהמפגש לא יכלול א', ב' ו-ג'.
בתנאים האלו העיסקה נפלה.
יש יפות וטובות ממנה לשעה סטנדרטית ב-500.

יאנה אמזונה ג׳ינג׳ית

19
דגמתי אותה אמש.
מראה סביר ידיים עבות עם סימני מתיחה.
גבוהה 178. מלאה. שדיים נפולות תחת גדול.
מצצה עד הסוף ואז טענה שהתעייפה. הלבישה קונדום והייתה מעלי.
הספקתי רק פעם אחת כי היא דיברה איתי מלא זמן לפני.
500 שח לשעה. לדעתי לא מוצדק ולא מומלץ.

יאנה אמזונה ג׳ינג׳ית

20
אז אחרי לילה מעייף, מספר הפלאפון היה שמור אצלי בדיוק לרגע הזה, אחרי התכתבות עם הגברת סיכמנו שתגיע אליי.
הבחורה גבוהה בערך מטר 80 גוף טיפה מלא בטן קצת נפולה פנים חמודות תחת נחמד - אבל הגברת מפצה על כך בביצועים מציצה מטורפת מקבלת שפריצים ובולעת כמו גדולה, עושה רימינג עם דחיפת לשון לתוך הרקטום מקבלת זין בתחת כמו גדולה, 2 גמירות ושלחתי אותה לדרכה. התעקשה על 800 שקלים החרמנות גברה על הקמצנות לכן הזמנתי אותה, לא אחזור.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”