ראשית תודה ליופיטר על הדווח ועל הטלפון
אחרי שבילית היום שעה נהדרת עם יאנה, יש לי כמה הבהרות.
ראשית היא לא בדיוק ג'ינג'ית אלה שטנית או בלונד חום (צבוע - המנוע של מכוסה פרווה שחורה מסופרת קצר)
הבחורה אינה "שרירית" היא פשוט סוסה, 178 ולפחות 85 ק"ג, יפת פנים, עבת בשר, לא שמנה, חזה גדול ונפול, פטמות מדהימות שנעמדות איזה שני ס"מ, קצת כרס וישבן רחב וגדול אבל מוצק עם חור הדוק ביותר (ארחיב בהמשך ...דו משמעי)
היא ממוסקווה ומטיילת בעולם בעיסוקה ולפרנסתה, פעם ראשונה בארץ
.
מאד חביבה וממש סקסית, שפתיים מדהימות ומנשקת חלומית ומוצצת עוד יותר חלומית
נכנסתי אפילו לא דיברה על כסף, התחלנו נשיקות והתחרמנות (0830 בבקר ) תוך הפשטה הדדית, היא הגישה לי את השדיים הגדולים שלה למציצה ומייד הפטמות נעמדו לה בדום מדהים, שלפה לי את הזין תוך כדי שאני מכניס אצבע, עוד אצבע, עוד אחת ועובד לה על הדגדגן ובתוך המנוע, מרגיש את הרטיבות מתחילה לנזול, יורד ללקק לה, שהיא מרימה רגל כמו רקדנית על השולחן ומזהירה אותי שעוד שניה היא משפריצה, הטיפטוף הפך לזרם ושההתכווצויות כמעט שברו לי אצבע בתוך המנוע היא הביאה שפריץ של אולי שני ליטר, כמו בסרטים, אחרי שנרגעה, כרעה על הברכיים והתחילה מציצה חלומית, גרון עמוק בליעת הזין והביצים
התישבתי על המיטה, היא הרימה לי את הרגלים וצללה עם הלשון לרימינג מגניב, תוך כדי שמירת קשר עין, התאפקתי לא לגמור והוצאתי את הזין מהפה שלה מה שלא היה קל.
היא נעמדה שהיא מתכופפת קדימה וביקשה שאזיין אותה מאחורה, בתחת או בכוס מה שבא לי, אם לא הייתי מבקש גם לא הייתה מבקשת לשים גומי. אחרי שהלבשתי גומי, פרקתי לה את הצורה, פעם בתחת ופעם במנוע תוך כדי השפרצות שלא נפסקות, כל פעם ההתכווצות שולפת לי את הזין מהכוס וכמעט מקלפת את הגומי מהזין. כמעט שברתי את הראש שהחלקתי באגם שנהייה על הרצפה
בוף היא ירדה שוב על הברכיים ובמציצה של אלופת פורנו התפוצצתי לה בפה, מלאתי לה בזרע שהצטבר שבוע.
כמו גדולה אספה את הכל, פתחה את הלוע להראות לי, ירקה לכף היד, ליקקה את הכל מכף היד שלה ובלעה, בסוף הראתה שבלעה הכל.
מקלחת, חיבוק ונשיקה ולעבודה.
הנקודה הבעייתית היחידה- יקר לאללה - 700 ש"ח לחגיגה אבל דרך נהדרת להתחיל יום עבודה
ממליץ מאד