חברים שזוכרים לטובה את בר שעבדה באורגים 1 ובספא בבת ים ישמחו לשמוע שהיא עובדת כעת בספא חדש ברחוב המלאכה 39 חולון. הטלפון שם - 03-7702771.
הבנתי שהמקום נקי ומסודר, עובדות שם בנות שוות והמחיר שם 250 ש"ח ל- 40 דקות.
ייבדק על ידי בקרוב, תיהנו !
אז עדכון חם שלי מהיום: קפצתי למקום, אכן עושה רושם נחמד, קומה שניה בבניין מסחרי, יש אינטרקום למטה.
אני רואה ארבע בנות: שלוש מהן רוסיות ואחת אתיופית. יש בנוסף לאפשרות של 40 דקות ב- 250 ש"ח גם אפשרות לטיפול טנטרה של שעה ב- 400 ש"ח, או טיפול מסאז' של שעה גם במחיר הזה, או ארבע ידיים. החלטתי שאתחיל בטיפול הבסיסי של 40 דקות.
ראיתי רוסיה אחת עם מראה טום בוי בשם מיקה ,שאמרו לי שיש לה כבר הזמנות מראש, כנראה מבוקשת, עוד רוסיה מעט יותר מבוגרת, גיל בין 30 ל- 40 ועוד רוסיה צעירה עם גוף רזה וספורטיבי ועור שזוף בת 20 ומשהו בשם פולינה. כמו כן לאתיופית קוראים שרה, בחורה צעירה וגבוהה, מעל 1.70 מ' עם עקבים. נראית חמודה. לקחתי את פולינה לפרטים בחדר וכסף החליף ידיים. פולינה עושה מסאז' חזק ומשקיעה בכל חלק בגוף, נראה שלמדה מסאז' מקצועי. כמובן מראש שאלתי על החלק של הבודי וההרפיה. אחרי כ- 20, 25 דקות מגיעים לחלק האירוטי וניתן להתהפך, ולראות את גופה החטוב. היא מתחככת עלי עם שמן ואני מעט מנשק את שדיה הקטנים והחצופים. תוך כדי היא מספרת לי שהיא הגיעה לארץ לא מזמן, והיא מעדיפה לדבר באנגלית. ביקשתי לעשות לה מעט מסאז' כשהיא שוכבת על הגב ואחר כך התהפכה על הבטן, כשאני עושה לה מעט בודי ומתחכך מעליה עם מעט שמן. היא הסכימה ללא בעיה, וכך הגיעה הגמירה המיוחלת. לאחר מכן הציעה לי שתיה, לא האיצו בי, המקום נקי, יש מגבות, מים חמים וכל מה שצריך. עוד ראוי לציין שישנה מיטת טיפולים בחדר, שבה נערך המסאז', וכמו כן בחלק אחר מזרן רחב ומיוחד שבו נערך טיפול הטנטרה. צריך להיות מעניין וייתכן ששווה לנסות, ובהחלט אחזור לפולינה וגם במטרה לנסות בנות אחרות. מומלץ ביותר בעיני! שבת שלום!