כ נמצאה שוב בר מהאורגים! - סקס אדיר

נמצאה שוב בר מהאורגים!

1
חברים שזוכרים לטובה את בר שעבדה באורגים 1 ובספא בבת ים ישמחו לשמוע שהיא עובדת כעת בספא חדש ברחוב המלאכה 39 חולון. הטלפון שם - 03-7702771.
הבנתי שהמקום נקי ומסודר, עובדות שם בנות שוות והמחיר שם 250 ש"ח ל- 40 דקות.
ייבדק על ידי בקרוב, תיהנו !

אז עדכון חם שלי מהיום: קפצתי למקום, אכן עושה רושם נחמד, קומה שניה בבניין מסחרי, יש אינטרקום למטה.
אני רואה ארבע בנות: שלוש מהן רוסיות ואחת אתיופית. יש בנוסף לאפשרות של 40 דקות ב- 250 ש"ח גם אפשרות לטיפול טנטרה של שעה ב- 400 ש"ח, או טיפול מסאז' של שעה גם במחיר הזה, או ארבע ידיים. החלטתי שאתחיל בטיפול הבסיסי של 40 דקות.
ראיתי רוסיה אחת עם מראה טום בוי בשם מיקה ,שאמרו לי שיש לה כבר הזמנות מראש, כנראה מבוקשת, עוד רוסיה מעט יותר מבוגרת, גיל בין 30 ל- 40 ועוד רוסיה צעירה עם גוף רזה וספורטיבי ועור שזוף בת 20 ומשהו בשם פולינה. כמו כן לאתיופית קוראים שרה, בחורה צעירה וגבוהה, מעל 1.70 מ' עם עקבים. נראית חמודה. לקחתי את פולינה לפרטים בחדר וכסף החליף ידיים. פולינה עושה מסאז' חזק ומשקיעה בכל חלק בגוף, נראה שלמדה מסאז' מקצועי. כמובן מראש שאלתי על החלק של הבודי וההרפיה. אחרי כ- 20, 25 דקות מגיעים לחלק האירוטי וניתן להתהפך, ולראות את גופה החטוב. היא מתחככת עלי עם שמן ואני מעט מנשק את שדיה הקטנים והחצופים. תוך כדי היא מספרת לי שהיא הגיעה לארץ לא מזמן, והיא מעדיפה לדבר באנגלית. ביקשתי לעשות לה מעט מסאז' כשהיא שוכבת על הגב ואחר כך התהפכה על הבטן, כשאני עושה לה מעט בודי ומתחכך מעליה עם מעט שמן. היא הסכימה ללא בעיה, וכך הגיעה הגמירה המיוחלת. לאחר מכן הציעה לי שתיה, לא האיצו בי, המקום נקי, יש מגבות, מים חמים וכל מה שצריך. עוד ראוי לציין שישנה מיטת טיפולים בחדר, שבה נערך המסאז', וכמו כן בחלק אחר מזרן רחב ומיוחד שבו נערך טיפול הטנטרה. צריך להיות מעניין וייתכן ששווה לנסות, ובהחלט אחזור לפולינה וגם במטרה לנסות בנות אחרות. מומלץ ביותר בעיני! שבת שלום!
מחפש את הדבר האמיתי!

נמצאה שוב בר מהאורגים!

7
כן, הייתי גם, זה לא טנטרה ולא נעליים, רק בגלל שזה במזרן על הרצפה, הבחורה יותר חופשיה להסתובב מעליך בלי פחד ליפול, חחח.
רק נקראת הסוף, כאשר אני שוכב על הגב והיא התיישבה מולי, שמה לי את הרגלים כאילו אני עושה כפיפות בטן, אבל הרגלים פתוחות יותר והיא גם ככה והרגלים שלה היו על שלי כאילו היא עוזרת לי לעשות מתיחות (קשה לי להסביר את החלק הזה בעברית, חח) ועשתה מסאג' על כל החבריקו ועל הביצים, אבל ממש לא ביד, ממש מסאג', היה מאוד קשה לא לגמור מזה.

עכשיו ככה, לא אגיד שעה אמיתי בגלל משהו שקרה בעבר במקום אחר, אבל הדקות הם אמיתיות.
נכנסתי ב14:40, שילמתי התקלחתי והבחורה חזרה ב14:45/47, בשעה 15:25 שכבתי כמה דקות אחרי שגמרתי והיא הלכה להתקלח. בשעה 15:40 הייתי כבר ברכב שלי בחוץ, אתה משלם לשעה שלמה ואחרי 45 דקות יאללה, תתקלח ולך, אם אתה לא מתקלח זהו, בקיצור, 150 ש"ח יותר כדי לעשות אותו דבר כמו עיסוי במיטה רגילה, אבל על הרצפה וכולה 10 דקות יותר בערך (ב250 ש"ח אומרים 40 דקות ובתכלס אחרי בין 25/35, תלוי הבחורה, המקום, וכמה אנשים יש בתור) אתה בחוץ.

עכשיו:
המקום חדש לגמרי, לפי הבחורה 3/4 חודשים הם פתוחים רק, באזור התעשייה של חולון, 7/8 דקות או פחות הליכה מאורגים 1 ו7, זה ממש קרוב לשם.
לבנתיים (פשוט נראה לי שכל מקום חדש שפותח הבחורות ממש נחמדות ואחרי שנה ככה כבר נהיה מעפן, כמו למשל ביקואל מנחם בבת ים), היו 3 בנות סה"כ, הבחורה שנכנסתי איתה, הייתה בלונדינית, שמנמונת אבל אפשר להגיד במקומות הנכונים ושנגיד היה ממש כיף לזיין אותה אם הייתי יכול, חחח, ציצים גדולים יפה ונראים אמיתים (לא ממש טוב בזה), עניים כחולות, ועור רך שהיה ממש נחמד לגעת, מאמין שבסביבות בגיל 25/28, אולי פחות, לא הייתה נראת לי מבוגרת. הייתה עוד אחד עם שיער קצת שחור שלא זוכר איך קורים לה ועוד 1 שבדיוק נכנסה לטיפול ולא הספקתי לראות, לא היה לי כוח לחכות פשוט.

לטנטרה לא חוזר, למקום שווה לבדוק איזה עוד בחורות יש שם ומה קורה עם הזמן בעיסו רגיל של ה40 דקות.

תהנו קריצה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”