כ מירה בת ים - סקס אדיר

מירה בת ים

1
כשהשמש זורחת ויש זמן פנוי מהעבודה, באופן מפתיע החרמנות עולה לשחקים.
אז נכנסתי לאתר ואת עניי צדה המודעשלשל מירה.
התקשרתי וענתה הפקידה שאמרה בקיצור 500 לשעה בדירה לבד ירידה בלי גומי ו69 חופשי.
הגעתי למקום ברחוב בלפור לאחר הכוונה של הפקידה והופ הגעתי לדלת ופתחה לי מישהי בערך 170 במגבת על גופה שירדה לאחר סגירת הדלת.
אז מירה שלנו גבוה ורזה עם חזה קטנטן שיער ג׳ינג׳י צבוע עם פנים נאות מאוד לא יותר מבת 27 , עניים ירקות לבושה בבגד גוף סקסי שלא משאיר מקום לדמיון.
מיד קפצה עלי נשיקות נעימות וליטופים, כעבור דקה כזאת מירה התחילה לדבר והובן כי אינה יודעת מילה בעברית אז מדברת אנגלית ממוצת ביותר, למזלי אני דובר רוסית ולכן הכל היה קל יותר. שאלה אם אני מעוניין במקלחת והסכמתי להתרענן לפני האקשן.
הכסף עבר אליה ואני עברתי לשטיפה קלה.
לאחר המקלחת מירה ירדה על ברכיה והחלה בעבודה על החבר שהייתה מעט חלשה ולא עמוקה כלל.
תפסתי פיקוד ועברנו ל 69 מעולה, אין ריח ואין טעם רע הכל כיף וטעים. לאחר זמן מה הולבש הגומי ומירה על החבריקו עם הגב אלי אחרי 5 דקות הסתובבה עם הפנים אלי לבקשתי, מרגישה צרה אבל לא ממש רטובה ולכן שמה חומר סיכוך, ולא הצלחתי הרבה להתאפק התפוצצתי בפנים.
נשכבנו לנוח כ10 דקות ששם סיפרה לי שהיא שבוע בארץ ובאה מאוקראינה וסתם דיברנו על שטויות.
עברנו למקלחת משותפת שהיא מאוד קטנה אבל זה לא הפריע לנו במקלחת התחלנו וקיבלתי יותר יחס חם מאישתי שתהיה בריאה..
לפתע ירדה על ברכיה והחלה במציצה ארוכה שבסופה העליתי אותה והתחלתי לדחוף לה אצבעות והיא עסוקה בשיפשוף נעים, לאחר כמה דקות הציעה לחזור למיטה ולא יכולתי לסרב, הגומי הולבש והיא שנכבה על הגב וביקשה שיחדור אליה מפה לשם עברנו לדוגי חלומי ביותר ומומלץ בחום, יש לה תחת משגע!! ככה המשכנו למגירה המיוחלת ואני נגמרתי סופית להיום..
נפרדנו בנשיקות וחיבוקים עם הבטחה כי אחזור!
לסיכום,
המראה שלה 8
סקס 8
Gfe 10
שירות 10
בטוח אחזור!

מין זמין הכי מזמין !!

מירה בת ים

3
בהמלצתו של Avia ביקרתי את הקדושה.
למרות השעה המאוחרת (מאד) שביקרתי התנפלה עלי בנשיקות וחיבוקים. כאילו חיכתה רק לי כל היום :)
מאד חייכנית ושירותית ונותנת הרגשה שנהנית מזה. מוסיף הרבה!
אין לי מה להוסיף על הדיווח של חרממו ושקע ותקע. בהחלט הצלחה!!!

עוזבת בסוף החודש. כנראה שאחזור
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

מירה בת ים

4

זו מירה שגם מוזכרת בפוסט של שקע תקע "קריסטינה,מירה ,ומילה הפצצה."

ביום חמישי, לאחר שפספסתי את מילה בשעה. כי סיימה את השליחות שלה בארץ , הלכתי לבקר את מירה .

אני לא בטוח שהתמונות שלה אמיתיות , בכל מקרה היא בחורה חמודה וחייכנית , מלאת אנרגיה, רזה, חזה קטן , ונראית טוב.
כמו שכתבו, אוהבת להתנשק, אסטטית ונקייה, המציצה לא עמוקה אם כי אוהבת לפנק ומשקיעה כמיטב יכולתה.

הסקס קלאסי, לא ניסיתי או ביקשתי בקשות חריגות, היה Good Time , נשארתי שעתיים והיה שווה. אך לא נראה שאחזור.

מירה בת ים

5
תיאום קל מפנה לקומת קרקע בעיר הזנות
פותחת את הדלת לא הספקתי להגיד הייוש ובום צירפתה אותי בתשוקהEmbarrassed
כמובן שלא היה לי ספק,
הקדים ואומר שהיא הראשונה מזה 20 שנות זיונים שעשתה ממני שחקן פורנו וככה הרגשתיTongue
"כחומר ביד היוצר" ממושמעת בצורה קיצונית,אולי כי אני הראשון שלה בסבב הנוכחי,
אנגלית מינימלית לדבריה נחתה אתמול בערב לסיבוב הופעות שני לשבועיים בלבד,הייתה בדצמבר,
1.73 רזה ללא גרם שומן,שיער שטני עד הכתפיים,שפתיים דקות,שיניים זקוקה לשיננית דחוף,
לא מסכימה לגלות את גילה,גוף של ילדה,פנים מעל 30,
משוכה בלק אדום ידיים ורגליים,חזה קטן עומד זקוף,פטמות חומות מגיבות לגירוי,צריך להיות עדין אתם,קצת רגישה,
דירה לא הכי יפה אבל נסבל,חסר סבון,אולי לא הספיקה להתארגן,מזל שאני מביא קבועקריצה
מקלחת לפני והופ מתחילה במשחקי לשון,אני לא יודע מה נקרא רימינג אבל לא היה ס"מ בגוף שלא ליקקהTongue
מציצה טובה,ממושמעת,שולקת,מרוב שמצצה טוב השפרצתי לה לתוך הגרון,Star
נכנסת לשטוף,חוזרת וממשיכה,הילדה לא רגועה,מלקקת,מוצצת,
הופך אותה פותח לה רגליים כדי לרדת נדף טיפה ריח,ממש טיפה ונעלם,ירדתי לה ומאוד נהנתה,
מלביש חליפה,די צרה אבל היתה יבשה,אחרי דקה ביקשתי ג'ל,הביאה,
זיון בכל התנוחות,אני עליה,היא עליי,קדימה,אחורה,הכל!!!!
לא גמרתי,בכל זאת היה קשה פעם שניה,יצאתי הורדתי את החליפה,אני עומד היא שוכבת,ומוצצת ומוצצת עד להשפרצה על גופה המדהים,
נכנס להתקלח פתאום היא מתחילה לעשות לי מסג במקלחת,בקיצור הילדה לא רגועה,
קשה להגיד האם זה בגלל שאני הראשון בסיבוב,או שהיא ניפומנית,
לסיכום,
תיאום-10
גוף-10
פנים-7
דירה-7
מציצה-10
זיון-10
ניצול זמן-10,-500 ש"ח זמן פנגו 62 דק'
אני מאוד נהנתי,כמו שאמרתי עשתה ממני שחקן פורנו והרגשתי מעולה,ואני מקוה לחזור,
היא מתאימה ותזרום בסקס אגרסיבי,לא מתקתקת ולא נותנת לשניה להרגיש ככה,
תכבדו ושמרו עליה סה"כ היא ילדה טובה שבאה להרויח כמה לירות ומנסה לרצות.
אין קשר בין המצולמת לכתבה,אך יש דמיון קל
תהנו
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13609

יצאתי לטייל עם ג'וני

מירה בת ים

7
הייתי עם מירה . סך הכול אני בהחלט ממליץ עלייה אבל ממש לא במסגרת קצרת הזמן של התאגיד בבת ים .

מירה בחורה נאה ומטופחת מאוד , כפות רגליים עדינות , קטנות מרוחות בלק אדום . בהחלט מומלצת לחובבי הז'אנר.
כשנכנסתי לדירה הופתעתי מאוד לטובה מהמראה שלה . היא נראתה לי ממש סקסית וישר התנפלה בנשיקות . לאחר מכן במבט יותר קרוב , הפנים שלה זה הצד הפחות טוב שלה .
יש לה גוף נהדר שאפשר ללקק כל היום . היא גם מריחה נהדר .
אבל יש כמה חסרונות שבגללן לא אאחזור :
המציצה שלה מאוד בינונית , לא יכולה להכניס את האיבר עד הסוף .
לא עושה אנאלי .
ולדעתי על מנת באמת להנות איתה ולמצות את החוויה , צריך להיות איתה כמה שעות ובמסגרת התאגיד זה לא אפשרי ובכל מקרה 500 שקל לשעה זה הרבה כסף ומעט מדיי זמן .
בנוסף זאת דירת קרקע ושומעים כל הזמן מבחוץ אנשים צועקים , והבנתי ממנה שהיא מפחדת שיגלו מה היא עושה .

אני חייב לציין שהיא ממש זרמה עם הסטיות והשיגעונות שלי . היא בעצמה סוטה לא קטנה .

סך הכול אני ממליץ עלייה אבל רק כפרית ולא במסגרת התאגיד . אני לא יחזור..

מירה בת ים

8
ג'וני... מסכים עם כל מילה.
הייתי איתה אתמול. רזונת... 42 קילו.. לבנה... זיון טוב מאד, הפנים לא מדהימות אלא נאות אבל גולת הכותרת שלה זה השירות. היא פשוט נולדה לשרת גבר. כמו תאיילנדית. מקרצפת אותך עם הלשון כולל רימינג טוב. גם במקלחת מסבנת ושוטפת אתה מרגיש מלך שהשפחה שלו עושה לו כל מה שהוא רוצה. אין אנאלי.

מירה בת ים

9
היי
תודה רבה על ההמלצה על הנמרה הזו.
אז ככה, לחובבי ליקה לשעבר מנשר בצפון. זו המקבילה שלה בבת ים.
הגעתי אליה לאחר תיאום מהיר בבוקר, הייתי הראשון. הבחורה מתוקה אמיתית, קפצה עלי בנשיקות ללא הפסקה. כל התיאורים פה מדוייקים ביותר, כך שאין הרבה להוסיף.
היא הותנת הרגשה של חברה,
פעם ראשונה: ירידות הדדיות 69, היא גמרה ורעדה חזק... ואני לאחר מספר דק גמרתי לה בפה.
מקלחת משותפת, ירידה נוספת במקלחת.... היא לא מפסיקה למצוץ ולהתמסר. השירות אחד הטובים שנתקלתי בהם.
פעם שנייה- לקח לי קצת זמן... אז שיחקתי לה במערת המכפלה.. והיא גמרה יותר חזק בפעם השנייה. ואז היא דרשה ממני דוגי. היא אוהבת את זה חזק ודורשת זו. נותנת קונטרות כמו שצריך.
חוויינ כיפית ומהנה.
חיסרון יחיד- השיניים שלה לא הכי אסטטיות.
אבל יש לה ריח מדהים.
500 שח לשעה שלמה

מירה בת ים

10
מירה מירה... מכירים את ההרגשה שאתה יוצא מדירה ומברך כל כל שקל ששילמת?! ואת ההרגשה שהבחורה נהנת לא פחות ממך?! זאת מירה מירה חבריי! איתה מקבלים שעה(ורבע במפגש שהיה לי) של מאהבת שכל אחד היה רוצה... כל מה שכתבו קודמיי נכון לחלוטין בחורה טובת לב ומתוקה אמיתית! עם מירה עושים אהבה... ממולץ בהמון אהבה, בהחלט אחזור שוב. תהנו.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”