אז נכנסתי לאתר ואת עניי צדה המודעשלשל מירה.
התקשרתי וענתה הפקידה שאמרה בקיצור 500 לשעה בדירה לבד ירידה בלי גומי ו69 חופשי.
הגעתי למקום ברחוב בלפור לאחר הכוונה של הפקידה והופ הגעתי לדלת ופתחה לי מישהי בערך 170 במגבת על גופה שירדה לאחר סגירת הדלת.
אז מירה שלנו גבוה ורזה עם חזה קטנטן שיער ג׳ינג׳י צבוע עם פנים נאות מאוד לא יותר מבת 27 , עניים ירקות לבושה בבגד גוף סקסי שלא משאיר מקום לדמיון.
מיד קפצה עלי נשיקות נעימות וליטופים, כעבור דקה כזאת מירה התחילה לדבר והובן כי אינה יודעת מילה בעברית אז מדברת אנגלית ממוצת ביותר, למזלי אני דובר רוסית ולכן הכל היה קל יותר. שאלה אם אני מעוניין במקלחת והסכמתי להתרענן לפני האקשן.
הכסף עבר אליה ואני עברתי לשטיפה קלה.
לאחר המקלחת מירה ירדה על ברכיה והחלה בעבודה על החבר שהייתה מעט חלשה ולא עמוקה כלל.
תפסתי פיקוד ועברנו ל 69 מעולה, אין ריח ואין טעם רע הכל כיף וטעים. לאחר זמן מה הולבש הגומי ומירה על החבריקו עם הגב אלי אחרי 5 דקות הסתובבה עם הפנים אלי לבקשתי, מרגישה צרה אבל לא ממש רטובה ולכן שמה חומר סיכוך, ולא הצלחתי הרבה להתאפק התפוצצתי בפנים.
נשכבנו לנוח כ10 דקות ששם סיפרה לי שהיא שבוע בארץ ובאה מאוקראינה וסתם דיברנו על שטויות.
עברנו למקלחת משותפת שהיא מאוד קטנה אבל זה לא הפריע לנו במקלחת התחלנו וקיבלתי יותר יחס חם מאישתי שתהיה בריאה..
לפתע ירדה על ברכיה והחלה במציצה ארוכה שבסופה העליתי אותה והתחלתי לדחוף לה אצבעות והיא עסוקה בשיפשוף נעים, לאחר כמה דקות הציעה לחזור למיטה ולא יכולתי לסרב, הגומי הולבש והיא שנכבה על הגב וביקשה שיחדור אליה מפה לשם עברנו לדוגי חלומי ביותר ומומלץ בחום, יש לה תחת משגע!! ככה המשכנו למגירה המיוחלת ואני נגמרתי סופית להיום..
נפרדנו בנשיקות וחיבוקים עם הבטחה כי אחזור!
לסיכום,
המראה שלה 8
סקס 8
Gfe 10
שירות 10
בטוח אחזור!