בתור קורא ותיק של הפורום שמעתי רבות אודות יוליה ("אחותה של קטי" - ככותרת הפוסט המפורסם") והייתי חייב ללכת להתרשמות, מה גם ש
המחיר נוח 200 שקל לחצי שעה - נשמע מבטיח. מבעוד מועד ידעתי שיש לה שותפה לעבודה (כפי שנכתב הן בתגובות כאן והן במודעה) - שם השותפה דינה (כך דינה עצמה טוענת).
לטלפון דינה ענתה (שאלתי עם מי אני מדבר ונעניתי), ביקשתי מפורשות לקבוע עם יוליה לשעה 14:00. רחוב הפרטיזנים (לא רחוק מקרית אליעזר), הגעתי בזמן והיא ייבשה אותי חצי שעה שלמה בה כמעט ויתרתי / חתכתי/ החלפתי/ ועוד...
לבסוף דינה ענתה לטלפון וכיוונה אותי, האזור דיסקרטי ברמה סבירה , הגעתי ונחשפתי (גם אני) לדוד'לה באזור ה- 45,
שאלתי על יוליה וציינתי שאין לי בעיה להמתין, היא ענתה שיוליה לא נמצאת. חשבתי לחתוך והיא קלטה את זה ואמרה "בוא בוא" - זרמתי, גם כי היו לי ציפיות שיוליה בחרה שותפה לעניין (ראה ערך ויקי ולינה).
לאור המראה ביקשתי אוראלי בלבד (ובכנות זה שכיח אצלי - אני אוהב מאוד אוראלי), התחילה סבבה, אבל מהר מאוד התעייפה - התחילו קצת שיניים, שפשופים רבים מדיי עם הידיים וכו' .. הורדתי אותה לכיוון הביצים - כמעט ולא הרגשתי את הליקוק.. ביקשתי יותר עמוק וקיבלתי בתשובה "הוא גדול" (הוא ממוצע). ניסיתי שינוי תנוחה - רכנתי מעלייה - כך שאני בשליטה - לא שיפר בהרבה את המצב. אגב היא לא עושה אנאלי.
לגביי גמירה בפה - ציינה כבר בהתחלה "לא לגמור בפה" - אמרתי "למה.. למה?" - הסכימה שאגמור בפה (לא ביקשה תוספת).
בסה"כ לא נורא כל הסיפור אבל גם לא חוויה. גמרתי בפה שלה לפחות :)
בפעם הבאה אהיה יותר ברור לגביי זה שאני רוצה לפגוש את יוליה - חייב לסמן על זה וי.
חבל שלא פורסמו כל הדיווחים שלי...