כ יוליה ( ק.אתא ) - סקס אדיר

יוליה ( ק.אתא )

1
שלום לכולם
דיווח ראשון שלי למרות שצופה הרבה זמן
בזמנו לפני 3 שנים הייתי נוהג ללכת ליוליה ( שהיתה עם קתי ) בקרית אתא -ותמיד נהניתי
אך יום אחד היא נעלמה ,והנה היום התקשרתי למודעה שמפורסמת כאן (מס מסתיים ב296- 2 סקסיות בצפון)
המיקום קרית אליעזר-רחוב דיסקרטי
המחיר 200-250 ( תלוי אם רבע או חצי שעה )
אבל הכי חשוב השירות נשמר באותה רמה
למרות שעברו מס שנים הגוף של יוליה חלק ונעים ,מציצה מושקעת וטובה וגם הזיון מעולה -לי הכי חשוב הגישה והחיוך -סופר נהניתי ושמחתי שהיא חזרה בדיוק כמו שהיא עזבה
סיפרה לי שהיתה מחוץ לתחום כמה שנים -למרות שלא שמים לב :)
עובדת איתה גם בחורה צעירה רוסיה ויפה -אדגום אותה פעם האה ( או את שתיהן -אמרה לי שאפשרי ובכייף)
בקיצר שווה זיון ובהחלט שווה דיווח
תהנו

יוליה ( ק.אתא )

4
טוב אז אתחיל כי מקווה שדיווח זה יתפרסם.

הרמתי טלפון למודעה המיוחלת. שאלתי אם זו יוליה נענתי בכן.

הגעתי למיקים כפי שפרסמו חבריי.

חשכו עיניי דודלה באזור ה45++ גמגתי אם היא יוליה. נאמר לי כי היא דינה ויולה עסוקה בחדר ליד..
גמגמתי ונכנסתי לחדר שאלתי מה זה כולל והתשובה הייתה 200 שח כולל הכל.
התחילה במסז לאחר מכן עברה למציצה מאד מהנה. ביקשה לעבור לסקס.. לא כל כך עמד לצורך סקס ראו הרישא..
ביקשתי מציצה עד הסוף. ביקשה לא בפה.. כאשר הצעתי 50 שח שינתה דעתה לחיוב.

לסיכום
מראה 4
שרות מציצה 7
סקס -לא חוויתי
אנאלי -לא . מצד שני אם הייתי מוסיף עוד 50 שח....

יוליה ( ק.אתא )

6
בתור קורא ותיק של הפורום שמעתי רבות אודות יוליה ("אחותה של קטי" - ככותרת הפוסט המפורסם") והייתי חייב ללכת להתרשמות, מה גם שהמחיר נוח 200 שקל לחצי שעה - נשמע מבטיח. מבעוד מועד ידעתי שיש לה שותפה לעבודה (כפי שנכתב הן בתגובות כאן והן במודעה) - שם השותפה דינה (כך דינה עצמה טוענת).

לטלפון דינה ענתה (שאלתי עם מי אני מדבר ונעניתי), ביקשתי מפורשות לקבוע עם יוליה לשעה 14:00. רחוב הפרטיזנים (לא רחוק מקרית אליעזר), הגעתי בזמן והיא ייבשה אותי חצי שעה שלמה בה כמעט ויתרתי / חתכתי/ החלפתי/ ועוד...

לבסוף דינה ענתה לטלפון וכיוונה אותי, האזור דיסקרטי ברמה סבירה , הגעתי ונחשפתי (גם אני) לדוד'לה באזור ה- 45,
שאלתי על יוליה וציינתי שאין לי בעיה להמתין, היא ענתה שיוליה לא נמצאת. חשבתי לחתוך והיא קלטה את זה ואמרה "בוא בוא" - זרמתי, גם כי היו לי ציפיות שיוליה בחרה שותפה לעניין (ראה ערך ויקי ולינה).

לאור המראה ביקשתי אוראלי בלבד (ובכנות זה שכיח אצלי - אני אוהב מאוד אוראלי), התחילה סבבה, אבל מהר מאוד התעייפה - התחילו קצת שיניים, שפשופים רבים מדיי עם הידיים וכו' .. הורדתי אותה לכיוון הביצים - כמעט ולא הרגשתי את הליקוק.. ביקשתי יותר עמוק וקיבלתי בתשובה "הוא גדול" (הוא ממוצע). ניסיתי שינוי תנוחה - רכנתי מעלייה - כך שאני בשליטה - לא שיפר בהרבה את המצב. אגב היא לא עושה אנאלי.

לגביי גמירה בפה - ציינה כבר בהתחלה "לא לגמור בפה" - אמרתי "למה.. למה?" - הסכימה שאגמור בפה (לא ביקשה תוספת).
בסה"כ לא נורא כל הסיפור אבל גם לא חוויה. גמרתי בפה שלה לפחות :)

בפעם הבאה אהיה יותר ברור לגביי זה שאני רוצה לפגוש את יוליה - חייב לסמן על זה וי.
חבל שלא פורסמו כל הדיווחים שלי...

יוליה ( ק.אתא )

7
גם אני ביקרתי את יוליה לגבי המראה חזה מסולקן מאוד קשה ולא הכי נעים למגע ( אין מה לעשות אני אוהב אותם טבעיים וגדולים ) גוף רזה פנים נחמדות לא מלכת היופי אבל בהחלט לא מכוערת אבל גולת הכותרת שלה זה השירות רוצה לתת ולהעניק פינוק ושתצא מרוצה .
פעם ראשונה קורה לי שיצאתי בהרגשה שאני תיקתקתי נותנת שירות בד"כ זה הפוך הן מתקתקות אותנו . בקיצור מבחינתי בהחלט חוויה טובה .

יוליה ( ק.אתא )

8
אני רציתי להיפגש עם יוליה והשותפה דינה ייבשה אותי שעה למטה בטענה שיוליה עסוקה בסוף אחרי שעה (!) המתנה נשברתי וחתכתי
גם בדקתי את האופציה של להיכנס עם דינה עליתי לדירה ולא התרשמתי ממנה ולכן העדפתי לחכות ליוליה

יוליה ( ק.אתא )

9
אז הנה - זה נכון - יוליה חזרה ובגדול!!!!!! ביקרתי היום. אותה רמת שירות ורצון להעניק, GFE מלא. פשוט מדהימה. המיקום לא משהו - הכניסה לבניין ליד החנויות. אבל מי שמכיר את יוליה יידע להעדיף להגיע אליה, ולא להתרגש בגלל השכנים.
לגבי השותפה שלה - ליד יוליה היא נראית בחריה לא מוצלחת בכלל. באם הבנות יחליטו על איזה מבצע של מיזם משותף:) - אחרת אין שום סיבה
כמה טוב שהיא חזרה

יוליה ( ק.אתא )

10
קפצתי בשישי לבדוק את הדירה, אומרת 2 בחורות, איזור ק. אליעזר. נכנס לדירה, בחורה צעירה ויפהפיה פותחת לי את הדלת, להערכתי סביבות 25, מסבירה באנגלית את העיסקה - 200 ש"ח לריקוד אירוטי, אם רוצים סקס זה קופץ ל300 ל20 דקות, לא ממש הבנתי אותה אם זה כולל מציצה, אבל יש אופציה שגם על זה היא רוצה אקסטרה. הבחורה באמת נראית מדהים, ובדיוק הטעם שלי נמוכה צעירה ויפה, אבל אין מצב שאני משלם מחיר כזה לבחורה עובדת. אמרתי לה שאני מוכן לשלם 200, וכשהיא אמרה שאין מצב נפרדנו כידידים. מי שמוכן לשלם סכומים כאלה אני בטוח שיהנה, כי סה"כ היא נראית בחורה סימפטית.

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”