כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 73 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

721

אוינק אוינק נאלץ לספק לאוקטביה פופינס זיון מעולה!

כי היא מלכת המדבר חרמנית הווווווו יסססס!!! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני ברנש חזירי וגזעי! Pig

כל הנקבות אליי נמשכות ורוצות לטעום את חזיריק הקשיח ולנשוך אותי בפופקה הורדרדה שלי! צחוק

יום אחד עמדתי בתור בסופר כשלפתע TZIPA ברונטית מלוכסנת עיניים נדחפה לפני בתור! כועס

"היי!" צעקתי ומשכתי אותה בחולצה צחוק

בשקט בשקט הברונטית התקדמה בצעדים קטנים ושוב נעמדה לפניי בתור! בלאאאאט! כועס

"היי פיזדה ג'ינג'ית מה את נדחפת לפניי יש תור!" צעקתי עליה בעצבים צחוק

"יא מגבון לניגוב חירבון!" קראה לי הברונטית וצחקקה צחוק

בערתי מעצבים! השענתי את ה TZIPA החוצפנית הזאת על הדלפק, הרמתי את החצאית שלה, הורדתי לה את החוטיני, פיסקתי את פלחי ישבנה והתחלתי ללקק לה בפראות את חור התחת! Evil Smile פאק מי לפיזדה המלוכסנת הזאת יש חור תחת טעים בטירוף!!! חשבתי לעצמי וטרפתי לה את ה JAPETZ! Tongueצחוק

אחרי שהייתי שבע מהפופקה של הפיזדה המלוכסנת, תפסתי אותה בשיער והכרחתי אותה לעשות לי מציצה! Evil Smile חברים היא מוצצת אליפות! עשתה לי מציצת כריש חולנית! ממש אכלה לי ת'זין השרמוטה! Tongueצחוקמוחא כפייה

אחרי המציצה העפתי נחוי את השרמוטה המלוכסנת צחוק

אבל... היא שוב חזרה! כועס

הוצאתי אקדח ויריתי בזונה! Cool

"ממש ZAEBALA BLIAT!" צעקתי וקיוויתי שיותר היא לא תחזור ותעקוף אותי בתור צחוק

הברונטית המלוכסנת התפרקה להרבה חתיכות! Shocked

הייתי בהלם ולא האמנתי למראה עיניי! מבולבל אההה הצילו היא מכשפה! צחוק

לפתע החתיכות התחילו להתחבר! ממש כמו הרובוט בשליחות קטלנית 2! אההה הצילו היא רובוטית רצחנית מהעתיד! Shockedצחוק

כל החתיכות התחברו בהצלחה וראיתי מולי את ה TZIPA המלוכסנת רק שהיא הייתה ממש גדולה ומפחידה! Shockedמבולבלצחוק

"האאאאאא אני אוקטביה פופינס מלכת המדבר! Evil Smile

איך העזת לעשות לי את זה? אם אתה רוצה להישאר בחיים תספק לי זיון מעולה אחרת אתה מתתת!!!" Evil Smile אמרה פופינס בקול מפחיד והסתכלה עליי מלמעלה תוך כדי שהזיזה את ידיה כדי להפחיד אותי צחוק (חחח שרון עמדה על המיטה והייתה ממש גדולה צחוק).

יריתי בה עם האקדח שלי אבל הוא לא הזיז לה... היא תפסה את האקדח ואמרה שזה קיסם השיניים שלה צחוק היא חיטטה עם האקדח בפופקה שלה ושברה אותו לחתיכות קטנות צחוק

"אז מה אוינק אוינק אתה רוצה להישאר בחיים?" שאלה שוב אוקטביה פופינס מלכת המדבר.

"כן כן LAPACHKA שלי!" צעקתי וליטפתי את הפופקה שלה חיוך גדול

"אז תספק זיון מעולה!" צעקה מלכת המדבר בקול מפחיד צחוק

"קדימה אוינק אוינק תביא את החויאישקה שלך ותספק את הפיזדה הגדולה שלי!" דרשה מלכת המדבר צחוק

פופינס נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. זחלתי בין רגליה והתחלתי לעשות בפיזדה שלה קסמים עם לשוני השובבה חיוך גדול פופינס לא נשארה אדישה וגנחה: "זה מתקדם יפה! זה גדול! פנטסטי! נפלא! טוב! נופת צופים! הצליח לך! (ליקקתי גם פיפקה וגם פופקה! קריצה) הפעם עשית את זה!" Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות של שיכרון חושים מלכת המדבר התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך של אושר מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב עם שרירי הרגליים הגדולות שלה והתיישבה על פניי עם ה JAPETZ העסיסי שלה Tongueצחוק הסנפתי את חור התחת היפה שלה וליקקתי אותו בשקיקה! Star

מלכתי המדברית התנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ומטריפה וגם שליקלקה את הבייצלך הרכים והקירחים שלי מוחא כפייה

לפתע היא חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני... וחברים יש לה ZUBKI גדולים! אההה הצילו!!! Shockedצחוק

פופינס מלכת המדבר ממש טיפטפה כבר מהפיזדה אז היא עלתה על חזיריק הקשיח ברכיבה הפוכה ודרשה זיון מעולה! Tongue חברים זימברתי אותה מכל הלב והנשמה! הפופקה שלה קפצה והחורצ'יק שלה הציץ ללא הפסקה מוחא כפייה

מלכתי החרמנית הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי. לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של חזיריק קשיח ופיזדה רעבה וצחקנו כמו דלביובים צחוק פופינס שוב חשפה את שיניה החדות והגדולות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

פחדתי שאם אני לא אזיין את מלכת המדבר כהוגן היא תהפוך שוב להרבה חתיכות שיכנסו לי לתחת ויתחברו בפנים Shockedצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את מלכת המדבר החרמנית באוויר. הקפצתי אותה במרץ מול המראה והטוסיק שלה השתקף בה ומחא כפיים סוערות! מוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת מלכת מדבר חרמנית צחוק

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה חיוך גדול

השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה כהוגן במיסיונרית מטריפה! Star

"איך את יפה בואי נעשה זיון בכל מקום!" Tongue צעקתי למלכת במדבר צחוק

"כן כן זיון בכל מקום!" צעקה פופינס צחוק

קמנו ופופינס נשענה על המדף. השחלתי את חזיריק הקשיח לפיזדה הרטובה שלה ודפקתי אותה עמוק וחזק! Evil Smile

"בעיר גדולה אני ואתה קראת לי נימפומנית! אוווווו לה לה!" גנחה פופינס צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה! Tongue

אחחח איזה נוף מרשים יש מלמעלה גררר גרררררר מוחא כפייה

"לא אין לי לילות אין לי ימים! איך איבדנו שליטה, כל הזמן מזדיינים כל הזמן מזדיינים!" צעקה פופינס בחרמנות צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

"למה לי למה לי רק תגידי לי! למה לי למה לי רק תגידי לי! מה עשית לי מה עשית לי! שוב חוזר אותו הסרט!" שרתי לפופינס צחוק

התהפכנו והמשכתי לפרק לפופינס את הכוס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

פירקתי לפופינס את הפיזדה והיא ממש נגנבה מוחא כפייה

"איך אני איך אני לא נרדמת! איך אני איך אני מתגברת! רוצה מיד לקבל ממך זיון סוער!" צעקה פופינס.

"מלכתי! מלכתי המלוכסנת אני נותן!" צעקתי לה צחוק

אחרי זיון פרוע...

"לא אין לי אוויר חייב לגמור לך דחוף בפה!" צעקתי לפופינס והסדרתי את הנשימה צחוק

פופינס מלכת המדבר לא התנגדה, למה יותר מידי זמן במדבר יבש לה ת'פה צחוק

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא התנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ומטריפה ושיחקה עם האצבע בחור הטוסיק הקטן שלי Embarrassed אכלתי את חור התחת המתוק שלה והפלגתי למקומות קסומים! Star

אחרי כמה דקות גמרתי בזרם חזק של זרע לפיה המתוק של פופינס! Tongue היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק בוזייה!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! מוחא כפייהStarTongueחיוך גדול

חברים יקרים אני מכריז בזאת רשמית את הפיכתה של אוקטביה פופינס מלכת המדבר לאוקטביה פופינס מלכת הזרע! צחוקTongueמוחא כפייה תחי מלכת הזרע! תחי תחי תחי! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקק!!! TongueTongueTongue

סקסית נבהלתי מהחתיכות המתחברות שלך... יש לך חתיכות ממש חרמניות ונימפומניות צחוקצחוקצחוק

סקסית חלום שלי להיות מגבון לניגוב חירבון שלך צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית מאוד נהניתי לעשות איתך זיון בכל מקום! הדירה קטנה אבל שובבה צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

722

אוינק אוינק קירקורוב גונב לגברת אוקטביה ספייס שיר ומפצה אותה בזימבור עמוק וחזק בישבן! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק קירקורוב ואני הזמר הכי טוב בעולם! Cool

בנוסף לכל אני גם חרמן משוגע ומטורלל שאוהב לעשות מעשים שובבים ולזמבר חורים רעבים של TZIPOT מזדמנות Tongueצחוק

יום אחד נכנסתי לשיחים וחיכיתי לטרף שלי... ראיתי אחת שועלה שרון מסתובבת ליד השיחים ומנענעת בישנה הסקסי. היה לה זנב פרוותי ושופע שרציתי להסניף אותו במיידי! Star

עשיתי פרצוף ערמומי וצעקתי בקול רם: "קוקוריקו! קוקוריקו! קוקוריקו!" צחוקצחוקצחוק

השועלה הסקסית לא נשארה אדישה ובמהרה קפצה לשיחים חיוך גדולקריצה

20150307 164328500

"חה חה חה שועלה שרון אני התרנגול! נתפסת TZIPA קטנה ושובבה!" Evil Smile אמרתי לשועלה שרון בקול מפחיד צחוקצחוקצחוק

"אהההה הצילו הצילו!" Shocked צעקה השועלה שרון וניסתה להתחמק מזרועותיי הקירקורוביות צחוק

לבסוף אחרי שליטפתי לה את הפיזדה וגרמתי לה לצמרמורת בכל הגוף השועלה שרון התמסרה אליי והציעה לי לטעום את פלאג השועל שהיה תקוע בישבנה מוחא כפייה

שלפתי את פלאג השועל מישבנה ומצצתי אותו בשקיקה! אחח איזה טעם משגע! Tongue

פיסקתי את פלחי ישבנה והדבקתי את לשוני לחור התחת המדהים שלה! הוא כזה מאמי מתוק! חיוך גדול

השועלה שרון שיחקה עם רגלה בחבילה שלי והתחילה להזיל ריר! היא הסתובבה ושלפה מהבוקסר שלי את קירקורוב הקשיח והתנפלה עליו במציצת כריש עצבנית! Evil Smileצחוק

השועלה שרון מצצה אותו ברעב גדול כמו שרמוטה אמיתית! כל הכבוד לה! מוחא כפייה

השענתי את השועלה שרון על השיח והשחלתי את קירקורוב הקשיח לישבנה! זימברתי אותה כהוגן בטוסיק והיא צהלה ושמחה! Tongueמוחא כפייהצחוק

אחרי שאכלה טוב טוב בתחת השועלה שרון נשארה להתאושש בשיחים קריצה

יצאתי מהשיחים כולי מבסוט, סגרתי את הרוכסן של המכנסיים, צעדתי בגאווה ואמרתי כמו מאצ'ו אמיתי! "זה מה שנקרא ידיעת שפות זרות!" צחוקצחוקצחוק

ישנה אחת אוקטביה ספייס היא זמרת כוסית מצליחה בעלת JAPETZ מרשים ופה מרשים! צחוק

יום אחד היא צפתה בטלויזיה וראתה שם את אוינק אוינק קירקורוב שר שיר דומה לשלה.

* חחחחח עמדתי מול שרון וזימרתי צחוק

היא התעצבנה ומיד יצרה קשר עם התקשורת שיפרסמו שאוינק אוינק קירקורוב גנב את השיר שלה צחוק

למחרת הכותרות בעיתון! צחוק

"אוינק אוינק קירקורוב גנב לאוקטביה ספייס את השיר! אוקטביה ספייס זועמת!" צחוקצחוקצחוק

ישבתי בביתי החמים וקראתי את הכותרת בעיתון... WTF מי זאת המטורללת הזאת שמאשימה אותי בגנבת שיר? דלביובקה רצינית זאתי כנראה לא קיבלה מספיק זין לאחרונה צחוק

* אני האקר רוסי צחוק

החלטתי אני וחבריי ההאקרים לעשות מתיחה. התקשרנו לאוקטביה ספייס ועשינו בעזרת כישוריי המרשימים ככה שאני אשמע כמו אוינק אוינק קירקורוב קריצה

"שלום זאת אוקטביה ספייס? מדבר אוינק אוינק קירקורוב" אמרתי וחיכיתי בשקיקה לתגובתה צחוק

"אה הא! אתה יודע מר קירקורוב אני מאוד כועסת אלייך!" כועס אמרה בתקיפות אוקטביה.

"גברת ספייס אני מצטער שגנבתי לך את השיר, בואי אליי הביתה אני אתן לך פיצוי מיליון יורו!" אמרתי לגברת ספייס בקול משכנע צחוק

"באמת? תחכה לי אוינק אוינק קירקורוב אני כבר לוקחת את הטיסה הקרובה ובאה אלייך!" צעקה גברת ספייס בהתלהבות צחוק

* אני אוינק אוינק קירקורוב.

נחתי על הכורסה הנוחה שלי וחיממתי את מיתרי הקול המרשימים שלי, יש לי הופעה בקרוב קריצה

לפתע שמעתי דפיקה בדלת... הלכתי לדלת בטפצ'קי שלי ושאלתי את עצמי, מי יכול לבוא אליי בשעה כזאת? השעה הייתה 11 בלילה Wacko

"אדון קירקורוב זאת אני! אוקטביה ספייס! באתי אלייך הכי מהר שיכולתי!" צעקה גברת ספייס צחוק

"אוקטביה WHO?" צחוק שאלתי אותה וגירדתי את הראש.

"אוקטביה ספייס! דיברנו בטלפון ואמרת לי לבוא אלייך! הבטחת שתיתן לי מיליון יורו כפיצוי על גנבת השיר שלי! אויי קירקורוב אתה כזה מתוק!" צעקה גברת ספייס וקיפצה כמו תרנגולת צחוק

"מיליון יורו? אני עכשיו אתן לך זימבור מעולה במקום מיליון יורו!" צעקתי ושלפתי את קירקורוב הקשיח צחוק

"פששששששששש אתה יודע מה הולך! עכשיו אני עוד יותר מרוצה!" Tongue צעקה גברת ספייס והתנפלה על קירקורוב הקשיח שלי Tongueצחוק

ישבתי על הכורסה וגברת ספייס התכופפה ומצצה לי את הזין במציצה חמה ורטובה. השקפתי על התחת שלה במראה וחיוך דבילי היה מרוח על פניי צחוק

גברת ספייס זחלה על המיטה ודרשה ירידה... שמתי לב שתקוע לה בישבן פלאג ורדרד... שלפתי את הפלאג מישבנה ומצצתי אותו כמו בייבי קירקורוב צחוק פלאג מוצץ בטעם תחת של גברת ספייס הווו יסססססססססססססס TongueTongueTongueצחוקמוחא כפייהPig

אוקטביה נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה. זחלתי לעבר הפיזדה החמימה שלה עם לשוני השובבה והתחלתי לעשות שם תוהו ובוהו! Evil Smileצחוק

גברת ספייס גנחה: "כל הכבוד! תענוג לעבוד איתך! עלית על זה! (ליקקתי גם פיפקה וגם פופקה קריצה) שפתיים יישק! זה נכון! הספקת הרבה היום! טוב!" Tongueצחוק

אחרי כמה דקות מענגות גברת ספייס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא הגיעה לאורגזמה עילאית וגנחה כשחיוך רחב מרוח על פניה היפות: "אוינק אוינק קירקורוב זה היה מצוין! שיחקת אותה!" Tongueמוחא כפייהStar

גברת ספייס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה המלוכסן על פניי צחוק היא התנפלה על קירקורוב הקשיח ועשתה לו מציצת פוליש מחרפנת כולל שליקלוק שובב של ביצי קירקורוב החלקות שלי צחוק שיחקתי עם אצבע בישבנה של גברת ספייס והרגשתי הבן אדם הכי מאושר בעולם! Approveצחוק

לגברת ספייס יש כל מיני טריקים! היא חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בגופי, ב NOSHKI ובפופקה הסקסית שלי! Tongueצחוק אחרי שחיממתי טוב טוב את חור התחת של גברת ספייס עם האצבע והלשון שלי, היא התיישבה על קירקורוב הקשיח שהחליק בשמחה לישבנה מוחא כפייה

היא קיפצה עליו ברכיבה הפוכה ומאוד התרשמתי איך קירקורוב הקשיח פילח לה את הישבן Tongue

גברת ספייס הסתובבה והמשיכה לרכוב עליי כשהיא עם פניה אליי Tongue שרנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו כי אנחנו פאקינג זמרים הווו יאההההה! Coolצחוק

גברת ספייס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

הוצאנו את קירקורוב הקשיח מהתחת של פופינס ושמנו אותו בכוס שלה, שיתן עבודה גם שם! צחוק

"מרגישה בסרט רגע עוצרת ומעלה זיכרונות, איך אותי זימברת, איך לי ירדת, הזדיינו זיון מהחלומות!" שרה גברת ספייס צחוק

החזרנו את קירקורוב הקשיח לישבנה של גברת ספייס וזחלנו לקצה המיטה. בספירה ל 3 הרמתי את גברת ספייס באוויר וזימברתי אותה בטוסיק מול המראה שהציגה לנו את כל המחזה המרהיב הזה! Tongueצחוק

התיישבתי על הכורסה וגברת ספייס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! Star
הרמתי שוב את גברת ספייס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי לה את הישבן במיסיונרית מטריפה! Evil Smile

"קטע שידענו כמו זה שלנו יש רק אחד למיליון! החיים רולטה, איך סתם לפתע בא ההימור הנכון!" שרתי לגברת ספייס שעודדה אותי בטירוף צחוק

קמנו וגברת ספייס נשענה על המדף. השחלתי את קירקורוב הקשיח לישבנה וזימברתי אותה כהוגן כמו שלמדתי במשך השנים צחוקקריצה תוך כדי הזימבור הפלקתי על ישבנה ועשיתי שריר למראה צחוק

גברת ספייס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפלח לה את הישבן כשאני בעמידה Star

"כמה התאמצת וזיון מעולה נתת! עד הסוף הלכת וכמו שהבטחת מותק יצאת גדול!" שרה גברת ספייס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות וסוערות! Starמוחא כפייה

התהפכנו והמשכתי לדפוק את גברת ספייס בתחת כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"עליי הימרת לרגע לא היססת, אותי לא פספסת וקיבלת זיון מהסרטים!" שרתי לה צחוק

עברנו לדוגי אנאלי מהיר ועצבני! Evil Smile

"אתה תותח! אין אין עלייך! מתה עלייך אתה זיין גדול מכולם!" שרה גברת ספייס בזמן שאכלה בתחת בשמחה צחוק

"את תותחית! אין אין עלייך! מת עלייך! את שרמוטה גדולה מכולן!" שרתי לגברת ספייס השרמוטה הפרטית שלי צחוקקריצה

גברת ספייס נהייתה קצת רעבה והייתה זקוקה למנת החלבונים היומית שלה צחוקקריצה

אמרתי לה שיש לי משהו טוב בשבילה אז היא התנפלה על קירקורוב הקשיח כשהיא שוכבת עליי ב 69 חיוך גדול בזמן שהיא מצצה לי היא שיחקה עם אצבע בתחת שלי ואני שיחקתי עם אצבע ועם פלאג מוצץ בתחת שלה Tongue

אחרי כמה דקות של שיכרון חושים מילאתי את פיה השובב של גברת ספייס בכמות מרשימה של זרע חם וטרי! חיוך גדול היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק קירקורוב" Tongueצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולPig

גברת ספייס דחפה לפה שלי את האצבע שהייתה בישבני וגם שלפה את המוצץ מהתחת שלה ודחפה לי אותו לפה! מצצתי אותו בשקיקה כמו בייבי קירקורוב צחוק

חברים יקרים פעם הבאה כששרמוטה תורנית דורשת ממכם כסף תזמברו אותה בכל החורים! היא תהיה מבסוטית ותגיד לכם תודה! צחוק

תשירו! תזמברו! ותלקקו תחת של TZIPA! זה טוב לבריאות! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהייייייים!!! TongueTongueTongue

מאוד שמחתי למצוץ את המוצץ שיצא לך מהתחת! אני בייבי אוינק ומגיע לי את הטוב ביותר! Tongueצחוק

סקסית היית שועלה אנאלית מטורפת! קוקוריקו!!! צחוקצחוקצחוק

את תותחית! אין אין עלייך! מת עלייך! את שרמוטה גדולה מכולן! Tongueצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

נ.ב

סקסית זאת את ואני ביום טוב שלנו צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

723

בעלת המלון הדלביוב המטונף אוקטביה פופינס

סוחטת את אוינק אוינק

ועושה ממנו מיץ תפוזים! צחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני תייר כייפי חרמן וחברמן! חיוך גדול
אני אוהב לטייל בארץ ובעולם והכי חשוב לי זה שתהיה לי מיטה חמה ומרווחת לשים עליה את ה JAPETZ הסקסי שלי! Cool כי אני בן זונה מפונק ואני מצפה ממלון איכותי שידאג לכל הגחמות שלי ושתהיה בו מקלחת טובה שבה אני אוכל לצחצח את חזיריק הקשיח שלי Star

מצאתי מלון חדש "המלון של פופינס" הבטיחו לי מלון 5 כוכבים עם פינוקים מפה ועד הפיזדה של שרון צחוק שהיא דרך אגב מאהבת שלי Cool
הגעתי למלון של פופינס כשבידיי מזוודות כבדות. ניגשתי לדלפק שם ישבה פופינס בכבודה ובעצמה... מלוכסנת מכף רגל ועד ראש צחוק

"שלום לך יקירתי הזמנתי חדר במלון שלך" אמרתי לה ובחנתי את הליכסון שלה צחוק
"כן אוינק אוינק ברוך הבא למלון של פופינס, אתה בחדר 304 קומה 3. שתהיה לך שהייה נעימה במלון!" חיוך אמרה פופינס ונתנה לי את המפתח לחדר.

הלכתי למעלית עם המזוודות שלי...

הזמנתי את המעלית אבל הזונה לא נפתחה... ואז הזונה המלוכסנת בדלפק נזכרה להגיד לי שלפעמים המעלית לא עובדת ושאני אעלה במדרגות! כועס

"אז מי עוזר לי עם המזוודות?" שאלתי אותה...
"המממ אין אף אחד עכשיו סורי בייב" ענתה לי פופינס ותקעה את עיניה המלוכסנות במסך צחוק

תפסתי את המזוודות ועליתי בכבדות במדרגות לקומה ה 3. נשפכתי על הכורסה והחלטתי להזמין מאהבת שלי TZIPA שרון חיוך גדול

להפתעתי TZIPA שרון הגיעה לחדרי במהירות מסחררת! רצתה זין החרמנית צחוק מיד היא חשפה בפניי את הישבן שלה! צללתי פנימה! בפנים כ"כ חמים וטעים יאמי יאמי! Tongueמוחא כפייה

ליקקתי לה את התחת בצורה חפוזה ומכנית כי הזמן קצר והמלאכה מרובה צחוק
TZIPA שרון שלפה את חזיריק הקשיח מתחתוניי ועשתה לו מציצה חפוזה ומכנית גם כן! זה מה שאנחנו... חפוזים ומכניים צחוק

תפסתי את TZIPA שרון ביד והובלתי אותה לג'קוזי. אין בחורה שלא אוהבת ג'קוזי ומשם העניינים תמיד מתלהטים! Evil Smile אבל... הג'קוזי לא עבד! מבולבל

"אוינק אוינק תשמע בדיוק נזכרתי שיש לי משהו דחוף לעשות" אמרה TZIPA שרון וברחה צחוק אהההה מלון מזויין הפסדתי בגללו זיון! כועסצחוק

החלטתי לנצל את הזמן ולעשות SRAT גדול. עשיתי את מה שעשיתי (חחחח עשיתי את עצמי מחרבן מעל הכורסה צחוק) ולקחתי מברשת אסלה כדי לנקות קקה שלי.

ואז קלטתי שמברשת האסלה מטונפת! ShockedמבולבלצחוקDead לא ניקיתי כלום! שהמנקה של המלון המזויין הזה תנקה צחוק

להפתעתי דווקא המיטה הייתה די נוחה אז נרדמתי כמו תינוק. אבל! קיבלתי השקמה ב 6 בבוקר מהפקידה פופינס! כועס

"למה הערת אותי?" שאלתי אותה בקול עייף...
"אתה חדר 305? ביקשת שאעיר אותך ב 6 בבוקר" הסבירה לי פופינס.
"לא אני חדר 304!" צעקתי.
"אה סליחה סליחה טעות... ביי!" אמרה פופינס בחוסר אכפתיות. רתחתי מעצבים צחוקכועס

לבשתי את ה TAPO4KI שלי וירדתי זועם ללובי של המלון בתחתונים. פופינס כרגיל ישבנה מול המחשב והקלידה ללא הפסקה. TOJE MNE KALDANIT BLAT! נזפתי בה על שהעירה אותי משנתי הענוגה אבל ממש לא היה אכפת לה! היא רק צחקה עליי שאני עצבני כי הפסדתי זיון הלילה! Ouch באותם רגעים רציתי לתפוס את מברשת האסלה המטונפת ולצחצח איתה את שיניה הצחורות של הזונה המלוכסנת! כועסצחוק

אחרי שפופינס סוף סוף הורידה את מבטה המלוכסן ממסך המחשב היא שמה לב לבליטה המרשימה בתחתוניי... היה זה חזיריק הקשיח שהראה נוכחות ועבר למצב תקיפה! Evil Smile

פופינס לא בזבזה זמן! תפסה בחזיריק הקשיח וגררה אותי לחדר השינה שלה. הווווו יססססססס מישהי הולכת לסחוט אותי טוב טוב הלילה צחוקקריצה

פופינס נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה. הכוס הורדרד שלה זהר כמו יהלום יוקרתי ומיד צללתי אליו ואכלתי אותו בשקיקה! Star

פופינס לא נשארה אדישה כלל וכלל וגנחה: "נפלא! לך על זה! זה יותר טוב! שיחקת אותה בגדול! (ליקקתי גם כוס וגם תחת בו זמנית חיוך גדול) מדליק! מעולה! מצוין!" צחוקצחוקצחוק

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא חייכה לעברי מאוזן לאוזן וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין!" Tongue בטח שזה היה מצוין אהובתי... איך לא יהיה מצוין אחרי ש TZIPA שרון ברחה ממני צחוק

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. ליקקתי את חור התחת שלה בשקיקה והיא התנפלה על חזיריק הקשיח ועשתה לו מציצת פוליש מחרפנת ושליקלוק עצבני של הבייצלך הרכים Tongue פופינס גם חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בגופי, ב NOJKI ובפופקה שלי כמו חולת אויינקים ורדרדים צחוק צווחתי בחוזקה אבל נשארתי בחיים צחוקקריצה

פופינס החרמנית כבר ממש טפטפה מהפיזדה אז היא התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי ודהרה אל האופק! Tongueצחוק הפלקתי על הפופקה שלה והתענגתי מהנוף המשגע! Star

"בא לי שתמצצי לי ותתני לי זיון חבל"ז! תיקחי לי את הזין ותשגעי אותו! ותשאירי לי את התחתון שלך לפני שאת הולכת שאוכל להריח אותו ולאונן!" צעקתי והסנפתי את התחתון של פופינס שהיה על צווארי צחוק

פופינס הסתובבה ווהמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי! היא חשפה שוב את שיניה הגדולות והחדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי! Tongueצחוק גם לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של אורח דלביוב ומארחת דלביובקה צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתענגתי איך הפופקה שלה קפצה ומחאה כפיים מוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue חחחח פופינס עשתה לי בפה DP עם התחתון שלה והתחתון שלי צחוקצחוקצחוק

קמתי מהכורסה והקפצתי את פופינס בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Star

"בא לי לדפוק אותך באמצע הרחוב ושכולם יקנאו! ליפול איתך למיטה ולהזדיין בפראות! בא לי בא לי הכל!" צעקתי כמו חולה נפש צחוק

עברנו לעמידה! פופינס נשענה על המדף ופירקתי לה את הפיזדה מאחורה! Evil Smile

"וכל מה שביקשתי מצאתי בין רגלייך! איך זה יכול להיות שבא לי בא לי הכל! והזמן יכול לקפוץ לי! כל רגע קטן מרגיש לי גדול!" צעקתי ועשיתי שריר גדול למראה צחוק פופינס ראתה ועוד איך ראתה קריצה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה הרטובה! Tongue

"אני יכול לזיין אותך לנצח! זה מה שאנחנו אוהבים... זיונים! הם קוראים לזה סקס אני קורא לזה שקש!" צעקתי צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! חיוך גדול

התהפכנו והמשכתי לטחון את פופינס בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן! Star

היינו ממש סחוטים אבל לא ויתרנו על דוגי מהיר ועצבני! Evil Smile פופינס התיישבה על 4 וזימברתי אותה עמוק וחזק בפיזדה הורדרדה שלה! Tongue

"זה מצחיק איך כל שיחה נגמרת במציצה! לשמוע את הנשימות שלך בזמן שאני מזמבר אותך! (פופינס נשמה כמו קטר! צחוקצחוקצחוק) זה כל מה שאני צריך! זה כל מה שאת צריכה!" צעקתי והפלקתי על ישבנה של TZIPA סקסית שלי Tongueמוחא כפייה

לפתע פופינס הודיעה לי חגיגית שהיא רוצה לטעום את מיץ התפוזים שלי! חיוך גדול

"אני רוצה לסחוט אותך! קדימה תן לי את מיץ התפוזים שלך תפוזי סקסי שלי!" צעקה פופינס צחוק

פופינס התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על חזיריק הקשיח! היא מצצה בחרמנות אדירה ושיחקה עם האצבע שלה בחור הטוסיק הסקסי שלי Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות היא סחטה עד תום את מיץ התפוזים מחזיריק הקשיח צחוק מילאתי את פיה עד אפס מקום והיא חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא מיץ זרע תפוזי: "אוינק אוינק TZIPA!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולPartyPig

חברים יקרים אז אם גם אתם הגעתם למלון שלא עומד בדרישות שלכם ומנהלת אותו TZIPA חוצפנית בעלת JAPETZ מרשים ודורש, תזמברו אותה עד תום! תקרעו לה ת'צורה! ותתנו לה לסחוט את מיץ התפוזים שלכם עד הסוף! כי היא נימפומנית אוהבת זין וסוחטת מיץ תפוזים 24/7 בלאט!!! Evil Smileצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקק!!! TongueTongueTongue

שמחתי מאוד להעניק לך את מיץ התפוזים הטעים שלי! סחטת אותו בגבורה! צחוקצחוקצחוק

סקסית תעשי לחזיריק הקשיח שלי מציצה מכנית הוא מת על זה! Tongueצחוקקריצה

סקסית בא לי בא לי הכל! בא לי לזמבר אותך בשקש סוער של תרנגול! צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

724

אוינק אוינק מזמבר את הזונה המכנית פופינס בזיון סוער ומכני! כי מכונה זה מכונה! צחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני חובב זונות מושבע! חיוך גדול וכדאי להן להיות בעלות JAPETZ מרשים כי זה מה שאני אוהב! Cool

יום אחד קבעתי עם זונה אחת ששמה פופינס. הגעתי אליה נקי ומצוחצח ועם חזיריק הקשיח שלי בהיכון לתת עבודה Star

היה לה מבט קר בעיניים המלוכסנות שלה ונדמה היה שהיא לא חיה... כמה קור היא שידרה! בקוטב בצפוני יותר חם נשבע לכם צחוק

שלשלתי לכיסה 400 שקל

ולחצתי על כפתור ה PLAY צחוק

פופינס קמה לתחיה! עיניה המלוכסנות זרחו והיא נמרחה עליי כמו חתולה חרמנית! Tongue

נשכנו זה את זו בצוואר ושלחנו את ידינו למקומות האסטרטגיים צחוקקריצה

פופינס הסתובבה אליי עם ישבנה התפוחי והורידה את החוטיני שלה. צללתי בין פלחי ישבנה וליקקתי בשקיקה את חור התחת הטעים שלה! יאמי יאמי! מוחא כפייה

פופינס הסתובבה, הביטה בי במבט ממזרי ואמרה: "הורד את תחתונייך ותן לי לעשות לך מציצה מעלפת!" TongueStar

הורדתי את הבוקסר הסקסי שלי ופופינס התנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצת כריש מטורפת! ממש אכלה לי ת'זין הזונה! Shockedצחוקקריצה

ואז לפתע פופינס נטשה את חזיריק הקשיח. נשמע ציפצוף של שעון מעורר... הוא יצא מהזונה פופינס בכבודה ובעצמה! Wacko

"פיפ פיפ פיפ פיפ פיפ פיפ! זבלן הגיע הזמן לגמור זבלן הגיע הזמן לצאת!" אמרה פופינס בקול רובוטי ולחצה על לחצן ה OFF מבולבלצחוק

"מכונה זה מכונה!" צעקתי והתפוצצתי מצחוק צחוק

לא ויתרתי והחלטתי להפעיל את קסמיי המיניים קריצה

"יש סקס בעינייך הורידי את תחתונייך ותני לי ללקק את כוסך המתוק!" אמרתי לפופינס בקול כה חושני שאפילו כפתור ה OFF נשרף והמכונה פופינס התמסרה אליי טוטאלית ופתחה בשבילי את רגליה Tongueצחוק

זחלתי לעבר הפיזדה הורודה והמתוקה שלה ועשיתי שם ליקוק חושני עם לשוני השובבה חיוך גדול

פופינס לא נשארה אדישה וגנחה: "מדליק! מעולה! וואוו! תמשיך ככה! יוצא דופן! (ליקקתי גם פופקה וגם פיפקה! Tongue) בואינה אתה חיה! אתה אדם דגול! אתה על הסוס! זה באמת יפה!" Tongueצחוק

אחרי כמה דקות של שיכרון חושים פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין! וואוו אורגזמטור שלי! בוא נעשה שקש פרוע" Starמוחא כפייה

חברים המכונה השתגעה! צחוק

פופינס הפכה אותי על הגב והתחילה לקפץ עם הפופקה שלה על פניי. הסנפתי את הפופקה שלה באהבה גדולה וליקקתי את חור התחת המתוק שלה Tongue

פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצת פוליש מדהימה ושליקלקה את הבייצלך הרכים שלי באהבה גדולה! חברים היא עשתה את זה בחושניות חסרת תקדים! ממש לא בצורה מכנית... חברים המכונה הפכה לזונת מין חושנית! צחוק

פופינס השובבה חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי ב NOJKI, בפופקה ובגופי הורדרד והטעים חיוך גדול אהההה איזה מכונה נשכנית הצילו! צחוק

פופינס לא יכלה עוד להחזיק מעמד כי הכוס שלה בער וגעש מחרמנות! צחוק היא התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לקפץ עליו במרץ, אחח איזה נוף משגע נגלה לנגד עיניי מוחא כפייה

"אל תוותר עליי בכזאת קלות, לא נורא אם עשיתי טעות והייתי זונה מכנית!" שרה פופינס צחוק

"תדהרי על חזיריק הקשיח שלי ותני לי זיון מעולה!" שרתי לפופינס וטפחתי על ישבנה Tongue

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי.

"מותק של גבר לגמרי בסדר גונב לבבות מסביב! אתה לא פרופסור ולא מנתח אבל מחזר וכוכב פורנו!" שרה פופינס והתנפלה על אוזניי וצווארי בנשיכות מטורפות צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו חושני ומכני! זה היה מדהים! צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח מול המראה וראיתי איך הטוסיק שלה קיפץ ומחא כפיים סוערות הווו יססססס!!! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע המכנית צחוק סתם סתם צפרדע חרמנית צחוקקריצה

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה על חזיריק הקשיח בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי לה ת'פיזדה הרטובה במיסיונרית מטריפה! Star

"אתה תמיד לא שוכח, לי בוואטס אפ שולח מילים יפות שחזיריק שלך מנסח!" שרה פופינס צחוק

"את עושה לי טוב! כל האורות דולקים זה הזמן לחגוג! בואי ביחד נשיר ונרקוד!" שרתי ופופינס הצטרפה אליי בשירה מטריפה צחוק

עברנו לעמידה! פופינס נשענה על המדף וזימברתי אותה עמוק וחזק בכוס שלה מאחורה Evil Smile

"יש לי שמחה בעיניים עד השמיים! רוצה להזדיין איתך!" שרתי לפופינס צחוק

"אחד עשרה בלילה וטעם של אושר איתך בסוויטה בתל אביב!" שרתי והפלקתי על הטוסיק של פופינס חיוך גדול

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פזידה! Tongue

"איתך זה בום בום חבל על הזמן! אתה מרגש לי את הכוס! עוד בום אחד ואני משתגעת!" שרה פופינס צחוק

"הלילה הזה רק זיונים!" צעקתי ופירקתי לפופינס את הפיזדה המכנית שלה צחוקקריצה

הסתובבנו והמשכתי לזמבר את גברת מכונה כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

"נמשכת אלייך כמו לאש, איתך זה בום בום מדהים! אתה מחרפן לי את הכוס! עוד בום אחד ואני מתחרפנת!" שרה פופינס צחוק

"איתך זה קורה לי! כבשת את הזין שלי!" שרתי לפופינס ונעצתי את עיניי בישבן המקפץ שלה חיוך גדול

"נהייתי מלכה לצידך חם לי חם לי איתך!" שרה פופינס צחוק

"איתך זה בום בום גבוה למעלה!" שרתי והפלקתי על הפופקה של פופינס חיוך גדול

פופינס נהייתה ממש רעבה וביקשה שאשמן את הפה שלה (מכונה קריצה) עם הזרע האורגזמטורי שלי צחוק

פופינס התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ומטריפה! Tongue

היא גם שיחקה עם אצבע בישבני הסקסי ובביצלך שלי והייתי ממש בעננים מוחא כפייה

אחרי זמן מה השפרצתי את הזרע של מר אורגזמטור לפיה השובב של פופינס. היא חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אורגזמטור!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולEvil SmileParty

חברים עשיתי זאת! עשיתי את מה שאף אחד לא הצליח לעשות לפניי! עילפתי את המכונה! המכונה פופינס התמסרה אליי! עשיתי מפופינס מכונה חושנית! כי אני אורגזמטור מעלף המכונות המלוכסנות! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקקקקקקקק TongueTongueTongueמוחא כפייה

שמחתי מאוד להיות האורגזמטור שלך סקסית צחוקצחוקצחוק

PLAY או OFF זה מה שאת יודעת... כי מכונה זה מכונה! צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית מאוד נהנתי לעשות לך בום בום בפיזדה צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

725

אוקטביה פופינס ואוינק אוינק עוברים דירה... צעקות, עצבים ושקש סוער! Tongueצחוק

אהלן חברים יקרים כאן שוב חברכם הנאמן אוינק אוינק Approve

אני ואישתי אוקטביה פופינס החלטנו לעבור דירה. הדירה שאנחנו שוכרים עכשיו ממש מצ'וקמקת ומסריחה כמו בעל הבית שלא דואג לשום דבר בדירה. שילך נחוי הדלביוב הזה! מצאנו דירה יותר טובה! Cool

נכנסנו לדירה החדשה שלנו והתלהבנו בטירוף! Tongue דירה מדהימה מסודרת ונקיה! מוחא כפייה לקחנו איתנו מעט דברים שהיינו צריכים ואת שאר הדברים נחזור לקחת מהצריף שלנו יותר מאוחר צחוק

החלטנו לעשות סיפתח לדירה החדשה! חיוך גדול

פופינס אהובתי תפסה את הראש שלי ודחפה את הפרצוף שלי לתחת שלה צחוק אחחחחח איזה כיף בתוך הפופקה המלוכסנת של פופינס! החורצ'יק שלה כ"כ חמים וטעים! מוחא כפייה

פופינס הנלהבת שלפה את חזיריק הקשיח מתחתוניי והתנפלה עליו במציצת כריש אימתנית! TongueStar

הכל היה מושלם עד שהתקשרו אליי מהמשרד והודיעו לי שיש ישיבה דחופה. בלאט דווקא בליל הסילבסטר הם רוצים לעשות ישיבה? וחוץ מזה אני מקבל מציצה מה נסגר איתם? צחוק

"TZIPA שלי אני חייב ללכת לישיבה. אני אבוא לאסוף אותך היום בשתיים בלילה ניסע למסיבת סילבסטר" אמרתי לאהובתי Heart

"בסדר גמור אוינק אוינק אני מחכה לך, תתנהג יפה בעבודה" אמרה לי פופינס קריצה

הישיבה נגמרה די מאוחר. החלטתי להפתיע את פופינס וקניתי חליפת סנטה קלאוס לכבוד המסיבה. נסעתי לבוש בחליפת סנטה לדירה החדשה שלנו כשלפתע קיבלתי מפופינס טלפון.

"אוינק אוינק תאסוף אותי בדירה הישנה, אני רוצה שתעזור לי להקפיץ כמה דברים לדירה החדשה ואז ניסע למסיבה" אמרה לי אהובתי המלוכסנת חיוך גדול

אמרתי לה סבבה וחשבתי נו זה שטויות זה הרי ממש מספר דקות...

עצרתי ליד הדירה הישנה שלנו וראיתי את פופינס מתחילה להוציא לי כל מיני דברים בלי שקיות! Wacko

תנור קטן...

מתקן כלים...

מתלה כביסה...

מחבת...

סירים...

מאוורר...

"TZIPA אבל למה בלי שקיות? את רוצה להרוס לי עם הדברים האלה את הפרארי החדשה שלי???" כועס שאלתי אותה בעצבים!

"אוינק אוינק אין שקיות, נשים את הדברים בזהירות והכל יהיה בסדר חיוך אה אהובי בעל הדירה אומר שיש לו עכשיו כסף לתת לי את הפיקדון" אמרה לי פופינס ונעלמה בדירה הישנה. היא ייבשה אותי כהוגן במשך דקות ארוכות אההההה סוקה! כועסצחוק

לבסוף פופינס חזרה כשהיא אוחזת בסקייטבורד שלה...

"יש מקום לסקייטבורד שלי?" שאלה פופינס.

"לא!" צעקתי צחוק

"למה אתה משקר? הנה יש מקום לשים אותו למעלה!" חיוך הסבירה לי פופינס כמו מורה.

"יאללה תביאי אותו לפה!" צעקתי בעצבים וזרקתי את הסקייטבורד לתוך האוטו צחוק

"אוינק אוינק אתה הורס לי את הדברים! למה אתה שורט לי את הדברים עם הסקייטבורד? לפחות תתנצל!" צעקה פופינס והתקרבה לפניי עם עיניה המלוכסנות שהיו ממש כועסות צחוק

"סליחה" Embarrassed אמרתי לפופינס כי לא רציתי לנסוע עם אנרגיות שליליות למסיבה.

"לך נחוי עם ההתנצלויות שלך! HUI V JOPE" צעקה פופינס צחוק

"TAMPON V PIZDE!" צעקתי לפופינס צחוק

אחרי נסיעה קצרה הגענו לדירה החדשה שלנו. פופינס לקחה את כל הדברים מתא המטען וסחבה אותם לדירה החדשה. כעבור כמה דקות פופינס חזרה ואמרה לי שהיא בדיוק פגשה במדרגות את בעל הדירה החדש והיא רוצה לתת לו כסף על הדירה.

חיכיתי וחיכיתי ופופינס לא חזרה. פאק ממש ייבשה אותי הדלביובקה המלוכסנת הזאת! כועס

יצאתי מהאוטו והלכתי לחפש אותה. לפני שהגעתי לדירה פגשתי במדרגות את בעל הדירה החדש. נראה שהוא פוגש את כולם במדרגות הממזר הזה צחוק

"שלום לך מתוק... לאן מועדות פנייך?" שאל אותי בעל הדירה החדש ונצמד אליי Shocked

"בעל דירה חדש... המממ לא ראית במקרה את אישתי?" שאלתי אותו וניסיתי לעקוף אותו.

"לא לא ראיתי אותה חמודי... אוהוווו מה יש לך פה? JESTKAIA SVINKA!" Tongue צעק בעל הדירה החדש בהתלהבות וליטף את חזיריק הקשיח שלי דרך מכנס הסנטה קלאוס. הוא עמד כמו תורן! אוי ואבוי דלביוב קשיח תראה איזה פאדיחות אתה עושה לי! צחוק

בעל הדירה החדש שאמר שקוראים לו HUI V JOPE הציע לעשות בי מעשים מגונים ובתמורה הוא יוותר לנו על החוב צחוק
פאק למה הזונה הזאת לא שילמה לו כסף? עכשיו אני צריך להקריב את הפופקה שלי Shockedצחוק

מצצנו זה לזה בשקיקה ואז הוא העיף אותי על המיטה וסטר על ישבני מבולבלצחוק

"היי חברים מה הולך פה? אפשר להצטרף לחגיגה? אני אחזיר כפול ממה שאני חייב לך מר אוינק אוינק" אמר בעל הדירה הישן כשהופיע לפתע משום מקום צחוק (בעל הדירה הישן היה מר וורשה צחוק).

"בטח חביבי תצטרף אלינו! אחרי שאני אסיים עם שניכם אישתי הזנזונת לא תצטרך להתרוצץ סביבכם" אמרתי לשניהם צחוק

בעל הדירה הישן שלף את הזין שלו גם כן ומצצתי לשני בעלי הדירה שהיו מבסוטים בטירוף! מוחא כפייה

HUI V JOPE לא התאפק יותר והשחיל לישבני את הזין הקשיח שלו כשאני שוכב על הבטן. בעל הדירה הישן נשכב מולי ומצצתי לו בחדווה בזמן ש HUI V JOPE זימבר אותי עמוק וחזק בישבן צחוק HUI V JOPE אפילו נשך אותי באוזן איזה קינקי הוא! Tongueצחוקקריצה

אחרי זימבור מדהים הוא השפריץ את השפיך שלו לישבני ובעל הדירה הישן מילא את פי בקצפת שלו. אויי אני כזאת שרמוטה אין דברים כאלה צחוק

נפרדנו בליטופים הדדיים בחויים שלנו והגענו להבנות שהחובות משני הצדדים סודרו! אצבע למעלה

אחרי ששני הזיינים הלכו פגשתי את אהובתי פופינס שסוף סוף החליטה לצאת מהמחבוא ולהראות את ה JAPETZ שלה צחוק

"יאללה איתך פופינס תראי כבר מה השעה! למה צריך לעשות את ההובלה הזאת עכשיו בשתיים בלילה?" שאלתי אותה והצבעתי על השעון כועסצחוק

"כי עד שתיים בלילה MENIA EBUT!" צעקה פופינס צחוק

"מי TEBIA EBET? בינתיים MENIA EBUT!" צעקתי לה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

"תגידי אהובתי מה עם החוב? סידרת אותו כבר?" שאלתי אותה וחייכתי חיוך שובב קריצה

"לא לא מצאתי את בעל הדירה החדש!" אמרה פופינס בבילבול מבולבל

"זה בסדר סוכריה שלי, כבר סידרתי את העניין הכספי עם שני בעלי הדירה. אחד ויתר על החוב והשני החזיר כפול!" TongueApprove אמרתי לה בגאווה Star

"מה באמת? איך הצלחת לעשות את זה?" Tongue שאלה אישתי בסקרנות...

"עם הפופקה שלי!" צעקתי והפלקתי על ישבני צחוק

"פששששששש אוינק אוינק אני לא מאמינה! איזה פופקה שווה יש לך!" החמיאה לי אישתי.

"סופגניה שלי יש לך את כל היום מחר. את יכולה להיפגש עם שני בעלי הדירה ו EBATSIA S NIMI ODNOVREMENO כמו שעשיתי עכשיו!" השווצתי בפניה צחוק

"ואאאווווו אוינק אוינק אתה ממש שרמוטה!" צעקה אישתי צחוק

אישתי הייתה כ"כ חרמנית ממה שסיפרתי לה שהיא הציעה שנשלים ונקנח בשקש סוער! Tongueמוחא כפייהPig

"אני לא נבל רק מבולבל! פתאום מאיר לי המזל ואני מכניס ידיי לתחתונייך!" שרתי לבונבוניירה שלי וליטפתי לה את הכוס Tongue

אישתי החרמנית ביקשה ירידה. היא זחלה על המיטה, נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה! חיוך גדול הורדתי את ה TRUSIKI הסקסיים שלה והסנפתי אותם בשקיקה! Tongue

הצמדתי את שפתיי החושניות לפיזדה שלה ועשיתי לה שם סופת טורנדו עצבנית עם לשוני! Evil Smile

פופינס התחרפנה וגנחה: "אל תפסיק! אני גאה בך! חלומי ממש! אני מתה על זה! איזה יציאה מעולה! (ליקקתי גם פיפקה וגם פופקה! קריצה) מושלם! יפה! פתרת את כל הבעיות! מבריק!" צחוק

אחרי זמן מה פופינס לא עמדה בזה יותר... היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות.... היא גמרה וגנחה בהערצה: "אוינק אוינק זה היה טוב מאוד! היית ממש טוב!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב. היא התיישבה על פניי, קיפצה וקראה לי SHLUHA! צחוקצחוקצחוק

היא התנפלה על חזיריק הקשיח ועשתה לו מציצת פוליש מחרפנת כמו שרק היא יודעת! מוחא כפייה עם הבייצלך הרכים שלי היא שיחקה באומנות נדירה בפיה החמים! אצבע למעלה והיא קינחה בנשיכות מחרפנות בגופי, ישבני וברגליי השעירות! מוחא כפייהStarTongue אחחחחחחח היא טובה, ממש טובה! Coolצחוק

הכוס של פופינס התחיל לעלות בלהבות אז היא התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי לפני שיהיה מאוחר מידי! צחוק

"ילדה רעה ירושלים בעלי תסתכל לי בעיניים! (הסתכלתי גם הסתכלתי צחוק) אתה עצבני זה לא מזיזי לי! באתי להקפיץ! אל תשגע אותי חוי נודניק!" שרה פופינס והקפיצה את ישבנה על חזיריק הקשיח צחוק

"אישה אישה מה את רוצה? איך אותי את מבלבלת! אומרת כן אח"כ לא! תראי מסכן מה עשית לי!" שרתי לה והפלקתי על ישבנה המקפץ צחוק

פופינס אישתי החרמנית הסתובבה והמשיכה לדהור על חזיריק הקשיח כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של שני HUIIM V JOPE צחוקצחוקצחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ואכלה את אוזניי ואת צווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר חיוך גדול

העפתי את ה TZIPA הסקסית שלי על חזיריק הקשיח מול המראה והתענגתי איך ה JAPETZ שלה קיפץ ומחא כפיים Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star

הרמתי שוב את הסוכריה המלוכסנת שלי באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה! פששש בדירה החדשה יש מיטה גדולה ומרווחת! בעל הבית השתגע! מוחא כפייה

השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"הלילה לא ניגמר עוד כאילו אין מחר! נרקוד ונתעלף נקום לתוך הכיף! נשתה וניסחף ונזדיין בכיף! את החשבון שבעלי ישלם!" שרה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

"אני לא ישן רק מעשן! מייבשת אותי ומפתה! בכל פעם שאת עושה לי את זה אני לא יודע למה זה מגיע לי? ואיך תמיד הכל זה בגללי? כבר חשבתי לראות רופא!" שרתי לפופינס צחוק

קמנו והמשכתי לפרק ל LAPA4KA שלי את הפיזדה כשהיא נשענת על המדף חיוך גדול

"אני כאן עד עכשיו היה משעמם, באתי לרקוד ולהשתולל! כיף לראות את בעלי סובל! הצעות לא מפסיקה לקבל! אני רק מקפיצה אתה רק מסתכל!" שרה אישתי והתפוצצה בצחוק ממזרי תוך כדי שהקפיצה את ישבנה צחוק איזה גנובה היא! אני מזמבר אותה בכוס והיא שרה שאני רק מסתכל? צחוק

"אני לא מבין איפה אני טועה? בסה"כ רוצה לפנק לך את הכוס היפה שלך!" שרתי לפופינס והתלהבתי מהכוס היפה שלה Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה! Evil Smile

"אני מקפיצה אתה רק מסתכל! אני מפליצה אתה מתעלף! אם בא לך לפרגן אז בכיף! מעיפה ת'נימוסים כי נמאס! אשים איך שאני רוצה את המכנס ביץ'!" שרה פופינס אבל לבסוף לא הפליצה הכלבה! כועס אוף ממש רציתי להתעלף אצלה בפיזדה! צחוק

"אין לי יום אין לי ליל! אני לא שותה ולא אוכל! על הכוס שלך אני חולם! תראי מסכן מה עשית לי! יא שרמוטה שכמותך!" שרתי לה והפלקתי על ישבנה המקפץ Tongueצחוק

"מזיל ריר אח"כ מתעצבן! מה שאני לובשת עושה זיקפה לכל החרמנים! Cool צוחקת לך בפנים וממשיכה ללבוש מה שבא לי! אם יבוא לי אצא החוצה עם חוטיני בלבד! חה חה חה!" שרה פופינס וצחקה צחוק

התהפכנו ופירקתי לדובשניה שלי את הפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"בדרך למסיבה שלא נפסקת כולם מגמרים כשאני רוקדת!" שרה פופינס צחוק

"אם יש ריב אני לא מצליח להתמודד! חזיריק קשיח שלי נופל ומתמוטט!" שרתי לה צחוק

זימברתי לאישתי הנימפומנית את הכוס עמוק וחזק והיא הייתה מבסוטית עד הגג! צחוק

"אפשר להסתכל חמוד אסור לך לגשת!" שרה לי פופינס צחוק

חחחחח היא ממש גזורה מכל הכיוונים! אני משחיל אותה כבר שעה והיא שרה לי אסור לגשת ואסור לגעת צחוקצחוקצחוק

פופינס אישתי היקרה נזכרה שהיא עוד לא שתתה את השמפניה שלה היום אז היא מאוד רצתה שאשפריץ לה שמפניה טעימה לכבוד השנה החדשה צחוק

פופינס התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתחילה לרייר על חזיריק הקשיח צחוק

היא מצצה אותו בשקיקה ושיחקה עם אצבע בפופקה הסקסית שלי חיוך גדול

כעבור זמן קצר היא שאבה את שמפניית הזרע שלי עד לטיפה האחרונה! חזיריק יודע לעשות שמפניה טובה! צחוקקריצה

פופינס הביטה בי במבט שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק HUI V JOPE!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStarPigParty

אז ככה חברים אם גם אתם רבים עם השרמוטות שלכם אל תיקחו את זה קשה מידי, כל שרמוטה מתרככת בסופו של דבר כשהיא רואה זין קשיח ואם היא רואה שניים אז אדרבה! צחוק

תריבו, תשלימו ותעשו שקש סוער! StarTongueמוחא כפייה אהה ותקריבו את הפופקה שלכם מידי פעם, אי אפשר להפיל הכל על האישה צחוקקריצה

HAPPY NEW YEAR MY POPINS SLUT! Tongueצחוקמוחא כפייהStarPartyBeer

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקק!!! TongueTongueTongue

חי חי חי סקסית שוב הרגשתי על הפופקה שלי את זעמו של החתול פופינס צחוקצחוקצחוק

סקסית את מקפיצה אני רק מזמבר! צחוקצחוקצחוק

אני עצבני באתי לזיין! מעיף ת'נימוסים ומשחיל אותך ב JAPETZ! Tongueצחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

726

אוינק אוינק הנודניק מנדנד לאישתו ואז חייב לספק את הפיזדה העצבנית שלה כדי שתרגע! Tongueצחוק

שלום חברים דלביובים שלי, התגעגעתם אליי? Tongueצחוק
אז ככה חברים... אני נשוי לאוקטביה פופינס שהיא TZIPA מלוכסנת מטריפה בעלת JAPETZ עסיסי ופיזדה חמה ורטובה! Tongue
אני אוהב להציק לאישתי ולהעיר על כל דבר שהיא עושה... אני אוהב שהיא מתעצבנת כי אז הליכסון שלה מודגש יותר צחוק

יום אחד ראיתי את TZIPA פופינס מבשלת משהו... התקרבתי והצצתי מאחורי הכתף שלה... היא בישלה אורז קריצה

"נסיכה שלי ככה לא מבשלים אורז" אמרתי לה כמו מורה צחוק
"אוינק אוינק אתה עכשיו תקבל PIZDULEI!" כועס צעקה פופינס והחטיפה לי כמה סטירות מצלצלות צחוק

היא תפסה את הראש לי ותקעה את הפרצוף שלי לתוך הבית שחי שלה ונתנה לי מכות בטוסיק צחוק
ואז היא דחפה את הפרצוף שלי לתוך הישבן שלה והכריחה אותי ללקק לה את הפופקה צחוק
כמובן שליקקתי לה את הפופקה בשקיקה כי אני אוהב לאכול תחת הוווו יסססס יאמי יאמי! Tongueמוחא כפייהצחוק

"פופינס סליחה אני לא אתן לך יותר עצות" אמרתי לה ועשיתי פרצוף פאפי אוינק Embarrassedצחוק

לשמחתי פופינס התרככה והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי! Tongue היא מצצה אותו כמו חולת זין אמיתית במציצת כריש עצבנית! Evil Smileצחוקמוחא כפייה

"דובשניה שלי ככה לא מוצצים" אמרתי לה וגיחכתי. אני ממש אוהב לעצבן את ה TZIPA שלי צחוק
"אוינק נודניק ZANUDA אוינק!" צעקה פופינס והעיפה אותי לעזאזל צחוק

TZIPA שלי עשתה ספונג'ה קריצה

"סופגניה שלי ככה לא עושים ספונג'ה!" אמרתי לה בגיחוך קל צחוק
"אוינק אוינק דלביוב לך לראות טלויזיה!" צעקה פופינס ובעטה לי בישבן צחוק

פופינס אהובתי התחילה לגהץ...

"קינוח שלי ככה לא מגהצים!" אמרתי לה וצחקקתי צחוק

שוב קיבלתי ממנה PIZDULEI צחוק

אהובתי נהייתה חרמנית ונשכבה על המיטה כדי לאונן. היא תפסה ויברטור (חחח גליל נייר טואלט צחוק) ואוננה איתו בזמן שצפיתי בה קריצה

"בזזזזזז בזזזזזז בזזזזזזזז בזזזזזזזזז!!!" היו הקולות שנשמעו בכל הדירה צחוק
"מאמי ככה לא מאוננים!" אמרתי לה בשיא הרצינות צחוק

תפסתי את הויברטור והראתי לה איך מאוננים! Evil Smile הכוס שלה עלה באשששששששש!!! צחוקצחוקצחוק (חחח הדגמתי לשרון איך מאוננים עם נייר טואלט ועשיתי קולות של מקדחה חשמלית צחוקצחוקצחוק)

"אוינק אוינק הפרעת לי לאונן, עכשיו תלקק את הפיזדה הרעבה שלי ותספק אותה!" צעקה אהובתי החרמנית ודחפה את הפרצוף שלי לכוס הלוהט שלה! TongueצחוקStar

הוצאתי את לשוני השובבה ועשיתי לאהובתי עבודה יסודית בפיזדה! Star פחדתי שהיא תגיד לי: "מאמי ככה לא מלקקים" אבל היא נגנבה והתפתלה כמו נחש! יסססס אני יודע את עבודת ליקוק הפיזדה על בוריה! ApproveCool

פופינס גנחה: "פנטסטי! נפלא! שיחקת אותה בגדול! מצוין! לך על זה! זה יותר טוב! (ליקקתי גם כוס וגם חור תחת! Tongue) מדליק! מעולה!" Tongueמוחא כפייה

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה המלוכסנות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם התחת היפה והטעים שלה! Tongue ליקקתי את חור התחת שלה ביסודיות והתמוגגתי מטעמו המשגע! מוחא כפייה
אהובתי המלוכסנת התנפלה על חזיריק הקשיח שלי ועשתה לו מציצת פוליש מטריפה! גם שליקלקה את הבייצלך החלקות שלי ושיחקה בהן בפיה החמים Tongueמוחא כפייה
ואז פופינס חשפה את שיניה האימתניות והחדות ונשכה אותי בפראות בכל חלקי גופי הורדרד כולל הפופקה וה NOJKI שלי Tongueצחוק צווחתי פה ושם אבל בגדול הייתי אמיץ וליטפתי את החורצ'יקים של פופינס! Star

"אוינק אוינק ממש עיצבנת אותי היום! אני חייבת להירגע בשקש סוער!" Star צעקה בחרמנות פופינס והתיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי Tongue

"נסיכה ככה לא רוכבים על זין! זה לא נכון מה שאת עושה!" צעקתי לה והתפקעתי מצחוק צחוק

"מתוקה שלי ככה לא עושים שקש!" הקנטתי אותה על הביצועים שלה צחוק

"סתום ת'פה MUDAK!" צעקה פופינס והגבירה את הדהירה על החוי שלי צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור על השרביט הקשיח שלי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של פסיכים חרמנים וצחקנו כמו חולי נפש צחוק

נסיכתי המלוכסנת שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי צחוק

"בכוס שלי בוערת להבה! פיזדה חרמנית אתה קורא לי!" שרה פופינס צחוק

"אני מתחרפן לגמרי הווו יססס כשאת רוכבת על חזיריק הקשיח שלי!" שרתי לה וחפנתי את ישבנה העסיסי! Tongue

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך

הקפצתי את הדובשניה המלוכסנת שלי על חזיריק הקשיח מול המראה והתחרפנתי ממראה הישבן המקפץ שלה גררר גררר גררררר Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם הסופגניה המלוכסנת שלי על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית מוחא כפייה

הרמתי אותה שוב והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ונתתי בה במיסיונרית מטריפה! חיוך גדול

"איך אתה יודע בי לגעת כשאני איתך יוצאת מדעת!" צעקה פופינס צחוק

"נבנה לנו ביחד ארמון עם הרבה חרמנות ושקש!" צעקתי בטירוף צחוק

קמנו ודפקתי את המתוקה המלוכסנת שלי כשהיא נשענת על המדף Tongue

"תספר לי על רגעי החרמנות כשלא היינו יחד האם אתה חרמן!" צעקה פופינס צחוק

"אותך אי אפשר לספק נשמה את שרמוטה חולת מין!" צעקתי לפופינס והפלקתי על ישבנה Tongue

נסיכתי המלוכסנת התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הפיזדה הרטובה! Star

"בא לי עלייך חבלזזז! איתך זה האושר אני בטוחה!" צעקה פופינס צחוק

"את שמך אני הולך לחרוט בקעקוע על החזיריק הקשיח שלי!" צעקתי ועשיתי שריר צחוק

"להפליג איתך אל המחר ובלילות קסומים בך לגעת!" אמרתי לפופינס בנימה חושנית וליטפתי את גופה הענוג Cool

התהפכנו והמשכתי לפרק את הקינוח המלוכסן שלי כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"השקש איתך פשוט משגע! רגע ועוד רגע מאושר!" אמרתי לפופינס והיא הייתה ממש מבסוטית חיוך גדול

"בוא תדפוק אותי בכל הכוח מעצמי איתך רוצה לשכוח!" צעקה פופינס צחוק

דפקתי אותה כל כך חזק שהיא שכחה איך קוראים לה! צחוק

"מעצמך את תשכחי אבל לעולם לא תשכחי את חזיריק הקשיח! הוא בן זונה בלתי נשכח!" צעקתי לה צחוק

הסוכריה המלוכסנת שלי נהייתה קצת צמאה אז הבטחתי שאני אתן לה זרע טעים ומרענן במיוחד! Tongueקריצה

פופינס התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! Star תוך כדי היא גם עשתה נעימי עם אצבע לטוסטוסיק שלי חי חי חי Embarrassedצחוק

כעבור זמן מה השפרצתי לפיה המתוק של KASAGLAZAIA LAPA4KA שלי כמות אדירה של זרע חם וטרי! חיוך גדול היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק בזזז בזזז!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! TongueStarמוחא כפייהחיוך גדולPigParty

אתם רואים חברים הייתי נודניק ZANUDA וקיבלתי הרבה PIZDULEI אבל לבסוף זיברתי את ה TZIPA המלוכסנת שלי כאילו אין מחר! אני אוינק אוינק נודניק מפרק השרמוטות המלוכסנות הוווווווו יססססססססססססס TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקקריצה

סןף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקקקקקקקקקקק!!! TongueTongueTongue

חי חי חי איזה נודניק הייתי אפילו לא נתתי לך לאונן בשקט צחוקצחוקצחוק

מאמי ככה לא מאוננים! צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית בסוף למדת איך מוצצים זין כל הכבוד! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים היפים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

727

אוינק אוינק DAVIEBIVALSIA במרסדס שלו! TongueEvil Smileצחוק

אהלן בנים ובנות! כאן שוב אדונכם ורבכם אוינק אוינק! Cool

לאחרונה מגרדות לי הביצים ואני מחפש זיונים על ימין ועל שמאל! צחוק

יום אחד נסעתי במרצדס שלי וקלטתי מולי TZIPA סקסית Tongue היא לבשה חצאית "דפוק אותי" ועיניה המלוכסנות שידרו סקס נוטף זימה! Evil Smile

המשכתי לנעוץ בה את עיניי הגדולות ולהפשיט אותה עם מבטי צחוק היא לא הפסיקה לשלוח לי מבטים מחרמנים ושובבים! היה בינינו קליק מידי! מוחא כפייה

מפלירטוט קצר גיליתי שקוראים לה שרון קריצה

ברגע שהיא חלפה על פניי עשיתי פרסות מטורפות ועצרתי לידה בחריקת בלמים!!! צחוק

"פשששששש איזה ביצועים! כמעט השתנתי בתחתונים ממה שעוללת עם המרצדס שלך!" Star צעקה TZIPA שרון בהתלהבות והסתובבה אליי עם הפופקה שלה Tongue

הרמתי את החצאית שלה למעלה, הורדתי את החוטיני שלה בחרמנות אדירה, פיסקתי את פלחי ישבנה והתנפלתי עם לשוני על חור התחת הקטן שלה! Evil Smile ליקקתי לה את ה JAPETZ הסקסי שלה בשקיקה והוא היה מתוק כמו סוכריה! מוחא כפייה

שרון הסתובה, הורידה את תחתוניי והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצת כריש עצבנית! Evil Smile היא אכלה ובלעה את הזין שלי כמו שרמוטה מצטיינת אחחחח איזה מוצצת מדופלמת מאמא מיה! Tongueמוחא כפייהצחוק

"אויי שרונצ'יק את כ"כ טובה!" צעקתי לה צחוק

"אויי שרירנצ'יק שלי!" צעקה לי TZIPA שרון והביטה לעברי בהערצה מוחא כפייהצחוק

נפרדתי מ TZIPA שרון עם טעם של עוד וצעדתי בהליכת טווס בחזרה למרצדס שלי צחוק

קפצתי למרצדס שלי ולפתע כל הגלגלים התפרקו! Shockedמבולבלצחוק

DAVIEBIVALSIA במרצדס שלי אבל זה היה שווה את זה! השתעשעתי עם כזאת TZIPA סקסית! TongueTongueTongueמוחא כפייהStar אמרתי לעצמי, עשיתי שריר וסטרתי לחזיריק הקשיח בחיבה צחוק הוא כזה גבר! צחוקקריצה

לא התרגשתי מזה והתקשרתי לסוכנות פרארי כדי להזמין לעצמי פרארי חדשה ונוצצת! Tongue

כבר באותו היום הביאו במשלוח VIP את הפרארי למפתן ביתי חיוך גדול

החלטתי לחגוג את האירוע החגיגי בטיול! Star

נסעתי למשרד תיירות של גברת פופינס בפרארי החדשה שלי. משרד התיירות של גברת פופינס זה משרד התיירות הכי שווה בעיר! ככה סיפרו לי חבריי הזבלנים חיוך גדולצחוק

הגעתי למשרד התיירות של גברת פופינס. פופינס ישבה במשרד וקיבלה אותי בחיוך מקסים! חיוך גדול

"שלום לך גברת פופינס! אני מאוד שמח שבחרתי לבוא אלייך! את כה יפה ומקסימה ועינייך המלוכסנות גורמות לי לרטט בכל הגוף!" החמאתי לפופינס וקרצתי לה קריצה

"אויי מר אוינק אוינק כמה נחמד מצידך!" אמרה לי פופינס והתמוגגה מהמחמאות שהרעפתי עליה חיוך

"גברת פופינס אני רוצה לצאת לטיול!" אמרתי לה בחיוך רחב חיוך גדול

"קפריסין במטוס?" שאלה אותי פופינס.

"מסוכן מטוסים נופלים!" אמרתי לה בחשש מבולבל

"יוון הפלגה חלומית באוניה?" שאלה אותי פופינס.

"מסוכן אוניות טובעות!" עניתי לה בפחד מבולבל

"טיול באירופה באוטובוס?" שאלה אותי פופינס.

"מה קרה לך יש תאונות דרכים!" עניתי לה בבהלה Shockedצחוק

"טיול רגלי עם גוון של סקס?" שאלה אותי פופינס וקרצה קריצה

"איך זה?" שאלתי אותה בסקרנות Tongue

"לך נחוי!" צעקה לי פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

"מההההההההההה? תמצצי את החוי שלי מיד!" כועס צעקתי בעצבים ושלפתי את חזיריק הקשיח מתחתוניי צחוק

TZIPA פופינס היא TZIPA מנייאקית! צחוק

"רק אחרי שאתה שוטף את החוי שלך!" צחקקה פופינס צחוק

"החוי שלי נקי תריחי את החוי שלי!" צעקתי וקירבתי אותו לאף שלה צחוק

פופינס העיפה את החוי שלי ממנה והסתכלה על ברזיה עם מים קפואים...

"VIMAI HUI בברזיה I NE EBI MOZGI!" צעקה פופינס ושלחה אותי לברזיה כמו מורה צחוק

בלית בררה שטפתי את החוי שלי במים קפואים והם העלו אדים! Tongueצחוק

"החוי שלי בוער מחרמנות ולא מזיז לו מים קפואים!" צעקתי בהתלהבות ועשיתי שריר! Coolצחוק

כשפופינס ראתה את החוי המרשים שלי עומד במלוא תפארתו ומעלה אדים, היא התנפלה עליו כמו מלכת השרמוטות ומצצה אותו בפראות! תפסתי את ראשה וזיינתי את פיה המתוק! תזהרי מתוקה שלא תקבלי כוויה בלשון צחוקקריצה

החוי הלוהט שלי ממש הלהיט את האווירה אז פופינס משכה אותי ב TRUSIKI V KLETA4KU לכיוון חדר השינה חיוך גדול

היא זחלה על המיטה, נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה! Tongue הורדתי את החוטיני שלה, שמתי אותו על צווארי וצללתי לפיזדה הרטובה של גברת תיירות צחוק

פופינס התחרפנה מלשוני השובבה וגנחה כמה מילות פירגון שגרמו לאגו שלי לעשות שריר! צחוק"זה מתקדם יפה! זה גדול! הפעם עשית את זה! הצליח לך! (ליקקתי את שני החורצ'יקים בו זמנית! Tongue) פנטסטי! נפלא!" Tongueצחוק

אחרי כמה דקות צמרמורת חזקה עברה בגופה הסקסי של פופינס! היא רעדה וגנחה קלות Star היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה!" Tongueמוחא כפייהStar

פופינס הפכה אותי על הגב והתחילה לרקוד עם ישבנה העסיסי על פניי! הוצאתי לשון שובבה וליקקתי לה את החורים בשקיקה! אחחח כמה טעים ונעים גרררררר! Tongueמוחא כפייה

פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ומטריפה ושליקלקה בפיה את הבייצלך הרכות שלי ביסודיות מדהימה! חיוך גדול

פופינס גם חשפה את שיניה החדות ויצאה למסע נשיכות חסר פשרות! בגופי, ברגליי ובישבני השובב Tongueצחוק הדבקתי צרפתית לוהטת לחור התחת שלה והתפללתי שהכל יעבור בשלום צחוק

פופינס המיוחמת עלתה על חזיריק הקשיח והלוהט שלי כשהיא עם גבה אליי והתחילה לדהור עליו במרץ רב! Tongue

ולפתע הדהירה שלה השתנתה... הממממ מעניין Pig

"אך את זזה כמו במטריקס! סלואו מושן!" צעקתי בהתלהבות ופופינס עשתה תנועות ממש כמו במטריקס! ואווווו היא ממש עשתה רכיבת מטריקס! חזיריק הקשיח שלי כוכב קולנוע יסססססססססססס! Tongueצחוק

"בוא תן לי זיון סוער אדון זין גדול!" צעקה פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

הבטנו זה על זו בחרמנות ולחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של PASHOL NAHUI צחוקצחוקצחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי ברעב גדול באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את גברת הפלגה מלוכסנת באוויר צחוק

העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מה JAPETZ שלה שקיפץ ומחא כפיים סוערות! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ופופינס קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! חיוך גדול

צפיתי על הפופקה שלה במראה וריירתי בשקיקה! צחוק

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי לה ת'פיזדה במיסיונרית מטריפה! Star

"מותק אתה נשמע חד כמו אוזניה של ביטס הדיבור שלך פיקס! אני עיגול אתה איקס! אני ואתה זה כמו להיט של MTV HITS!" שרה פופינס צחוק

"מאמא מיה העקב שלך זה משהו שהולך טוב עם פרקט! בחוץ קר אצלך בכוס לוהט!" שרתי ופופינס התפוצצה מצחוק צחוק

קמנו ודפקתי את פופינס בפיזדה כשהיא נשענת על המדף חיוך גדול

"בייבי בייבי בייבי כל היום תן תן תן לי! לוחצת על פליי ויאללה מתחילים!" שרה פופינס ונתנה לי קונטרות מטורפות Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזמבר אותה בהר הגעש הלוהט שלה! Tongue

"לא תמצאי מחליף לחזיריק הקשיח! מחפשת תשומת לב אני מחפש רק ספייס!" שרתי לפופינס והפלקתי על ישבנה Tongue

"אתה כזה כוכב פורנו אצלך הכל ואן טייק!" שרה פופינס צחוק

"נו די תפסיקי! רוצה שאסמן אותה באיקי! את סו פריקית!" שרתי צחוק

"אתה סו קינקי!" צעקה פופינס צחוק

"הגוף שלך חצוף את יודעת לשחק! את צריכה רק מזומן לא צ'ק!" שרתי לפופינס והשחלתי אותה עמוק וחזק בפיזדה! Pig

הסתובבנו והמשכתי לענג את גברת טיולים בפיזדה הלוהטת שלה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"אני בדיאטה אבל רוצה את הסוכריה שלך!" צעקה פופינס בחרמנות צחוק

פופינס התיישבה על 4 והבליטה את ישבנה התפוחי והסקסי Tongue

"קולע את הזין שלי בכוס שלך הווו יסססססס!" צעקתי בטירוף והשחלתי את חזיריק הקשיח עמוק לכוס של השרמוטה המלוכסנת שלי Tongueמוחא כפייה

"שייק איט שייק איט שייק איט בייבי!" צעקתי והתענגתי איך פופינס הקפיצה את הישבן שלה מולי Tongueחיוך גדול

"בוא נשבור ת'שקט מייבי!" צעקה פופינס ובמהרה השקט נשבר מהזיון הרועש שלנו צחוק

בזמו שדפקתי את פופינס עמוק וחזק בפיזדה היא התחננה שאמלא את פיה בזרע החם והטרי שלי! גברת פופינס יודעת מה המשקה הכי טעים בעולם! ותהיו בטוחים שנימפומנית כמוה לא טועה! צחוקקריצה

פופינס התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! תוך כדי המציצה היא גם שיחקה בביצלך החלקות שלי ובחור התחת השובב שלי Tongue

חפנתי את פלחי ישבנה וזיינתי את הפה שלה עד שהתפוצצתי ומילאתי את פיה בזרע חם וטרי עד אפס מקום! Tongue התבוננתי על המיטה וראיתי שלולית גדולה! חברים הכלבה המלוכסנת ריירה כהוגן! צחוק

היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק DAVIEBIVALSIA!" צחוקצחוקצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! גרררררררררררררררר Tongueמוחא כפייהStarPigParty

חברים יקרים כפי שאתם רואים שווה לבוא למשרד תיירות שמנהלת אותו TZIPA סקסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת JAPETZ חצוף ופיזדה לוהטת! יצאתי לטיול מדהים במעמקי הפיזדה שלה! היה שווה כל רגע! זה היה הטיול הכי טוב בחיי! תודה לך פופינס! גברת תיירות מלוכסנת שנתת לחזיריק הקשיח שלי את הטיול של חייו! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקקריצה

סןף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

זה היה הטיול הכי טוב בחיים שלי! הפיזדה שלך זה המקום הכי קסום בעולם! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סקסית את סו קינקית ואני סו פריקי! שנינו פריקים קינקים בריבוע בוע! צחוקצחוקצחוק

אחחח סקסית איזה זיון מטורף של ואן טייק! Tongueצחוקצחוקצחוק

הגוף שלך חצוף את יודעת לשחק! אז אל תפסיקי לשחק ב DIRA4KA POPKI השובבה שלי צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים הלוהטים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

728

אפליקציה אוינק אוינק עוזר לאוקטביה פופינס ודופק אותה עמוק וחזק בפיזדה הרטובה! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני האפליקציה הכי חמה בשוק! Cool

הורידו אותי מיליוני נשים וגברים! דלביובים ושרמוטות רעבות! נימפומניות אוכלות בתחת ומאצ'ואים שמאכילים בתחת את השרמוטות! צחוקצחוקצחוק

יום אחד הורידה אותי TZIPA כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים ששמה אוקטביה פופינס חיוך גדול

היא לחצה בשמחה על DOWNLOAD ותוך שניות כבר הייתי בנייד שלה! Tongue הבטתי בה והזלתי ריר! איזה תותה טרייה היא מאמא מיה! Tongueמוחא כפייה

"שלום לך יקירתי אני אפליקציה אוינק אוינק אני כאן לשירותך 24/7! אל תהססי לקרוא לי בכל צרה שלא תבוא!" אמרתי לפופינס וקרצתי לה קריצה

"וואאווו איזה יופי אני מאוד שמחה שהורדתי אותך אפליקציה אוינק אוינק, שמתי אותך בדף הבית!" אמרה לי פופינס וחייכה בשובבות חיוך גדול

יום אחד פופינס עשתה חירבון גדול ונתקעה בלי נייר טואלט... Shocked

"אוף שוב נגמר הנייר טואלט!" Ouch אמרה פופינס בבאסה בזמן שישבה על האסלה.

"ואני מנגב לך!" שרתי בקולי קולות אחרי שהופעתי מול פופינס בשירותים צחוק

"הלו לא לא לא הלו לא לא!" צעקה פופינס צחוק

אבל במהרה היא הבינה שאני מנגב לה את התחת ממש טוב עם לשוני אז היא לא התנגדה ואפילו עודדה אותי! צחוק

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4498574%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

אחרי שניגבתי לפופינס את התחת עם לשוני היא הודתה לי מקרב לב ומצצה את חזיריק הקשיח שלי במציצת כריש עצבנית! Tongue ממש בלעה אותו השרלילה המלוכסנת! צחוק

יום אחד פופיס התקשתה להחנות את האוטו...

"איך לעזאזל אני מחנה פה?" שאלה את עצמה פופינס בדאגה מבולבל

"ואני חונה לך!" שרתי בקולי קולות והופעתי מול פופינס צחוק נצמדתי מאחוריה וניסיתי להשחיל אותה בתחת צחוק

"היי מה אתה עושה???!!!" Shocked צעקה בבהלה פופינס צחוק

"מנסה להיכנס ברוורס!" הסברתי לה ועשיתי תנועות אגן מפתות צחוק

"אויש לך מפה!" צעקה פופינס והחזירה אותי בחזרה לטלפון צחוק

יום אחד פופינס רצתה לחפוף את הראש...

"אוווחח אין לי כוח לחפוף את הראש" אמרה לעצמה פופינס.

"ואני חופף לך!" שרתי בקולי קולות והתחלתי לחפוף לפופינס את הראש! איזה שיער ברונטי שופע יש לה פשששש! Tongueמוחא כפייה

"ואיי אתה מושלם!" החמיאה לי פופינס Tongue

יום אחד פופינס רצתה סיפור שקש לפני השינה... צחוק

"הווו סיפור שקש אבל לא בא לי לקרוא" אמרה לעצמה פופינס צחוק

"ואני קורא לך!" צעקתי בקולי קולות צחוק "והוא מזמבר אותה בכוס והיא צועקת אהה אהה אהה!" קראתי לפופינס את סיפור השקש צחוק

"ואווו איזה סיפור שקש! הוא ממש חירמן אותי!" צעקה פופינס וטיפטפה מהכוס צחוק

יום אחד פופינס רצתה לעשות מפשעות...

"אוף אין לי כוח לעשות מפשעות" אמרה לעצמה פופינס.

"ואני מורט לך!" שרתי בקולי קולות והתחלתי למרוט לפופינס את השיערות בכוס עם השיניים שלי צחוק

"ואיי מה באמת?" שאלה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

יום אחד פופינס רצתה לשטוף את הכוס... צחוק

"צריך לשטוף את הכוס אבל אוףףף אין לי כוח!" קיטרה לעצמה פופינס צחוק

"ואני שוטף לך!" שרתי בקולי קולות ושטפתי לפופינס ביסודיות ת'כוס הורדרד שלה צחוק

"אין אין חיים אתה!" צעקה פופינס ונגנבה Tongueצחוק

יום אחד פופינס רצתה מסג' בגב...

"מאמי אולי תפנק אותי?" שאלה אותי פופינס תוך כדי ששכבה על הבטן קריצה

"ואני יורד לך!" שרתי בקולי קולות, הפכתי אותה על הגב, פתחתי את רגליה והתחלתי לרדת לה בטירוף! Tongueצחוק

"דיי דיי!!! מה אתה עושה? הוווו הווו הוווו תמשיך! מדליק! באינה אתה חיה! מעולה! אתה על הסוס! זה באמת יפה! תמשיך כך! (ליקקתי גם כוס וגם טוסיק! Tongue) אתה אדם דגול! וואוו!" גנחה פופינס בקולי קולות צחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייהStar

פופינס הפכה אותי על הגב וחנקה אותי עם ישבנה בזמן שמצצה לי את חזיריק הקשיח ואת הביצלך החלקות שלי Tongue ליקקתי לה את חור התחת בשקיקה והמשכתי להתמוגג מטעמו המשגע צחוקקריצה

פופינס חשפה לפתע את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ ב NOJKI, בפופקה ובגופי הורדרד צחוק

התפתלתי מצד לצד כמו שישליק חי וסבלתי בגבורה איך פופינס אכלה אותי צחוק

"אוף אני עדיין בתולה!" צעקה לפתע פופינס בעצב צחוק

"ואני פורץ לך!" שרתי בקולי קולות והשחלתי בכניסה מהירה וחדה את חזיריק הקשיח לכוס של פופינס כשהיא עם גבה אליי צחוק

"רגע כפרה עליך שניה מה מה?" צעקה פופינס בבהלה צחוק

פופינס ישבה על חזיריק הקשיח והתאוששה טיפה צחוק

"ואיי איך בא לי שקש מעולה!" צעקה לפתע פופינס Tongue

"ואני מזיין אותך!" שרתי בקולי קולות וזימברתי את פופינס חזק חזק בפיזדה שלה! Evil Smileמוחא כפייה

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של שרמוטה נפרצת ואפליקציה פורצת! צחוקצחוקצחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! צחוק גם אני אפליקציה שובבה הצלחתי להגניב נשיכונת או שתיים צחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה וספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר Tongue

העפתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח והתמוגגתי במראה איך ישבנה קיפץ ומחא כפיים סוערות Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ על מר אפליקציה קשיחה בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי לה ת'פיזדה במיסיונרית מטריפה! Evil Smile

"קדימה זיין שלי תספק את הכוס שלי אני חמה ורטובה!" גנחה פופינס Tongueצחוק

"איך שאני רואה כוס יפה אני חייב לזיין אותו הווו יאההה!" שרתי בהתלהבות אדירה! צחוק

קמנו והמשכתי לדפוק את פופינס בפיזדה הרטובה כשהיא נשענת על המדף Tongue

"בוא תראה ל TZIPA שלך מה אתה יודע לעשות במיטה!" דרשה פופינס צחוק הראתי לה ועוד איך עם תוספות מעניינות! Evil Smile

היא התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להלום בסערה בכוס היפה שלה עמוק וחזק! Evil SmileTonguePig

"תני לי קצב אני רוצה לזיין! אני אזיין אותך בובה עד שאפול תשוש ולא אוכל לקום!" צעקתי ועשיתי שריר! Tongueצחוק

התהפכנו והמשכתי לפרק את הבובה המלוכסנת שלי כשהיא שוכבת על הבטן! Star

"TZIPA שלי אני אזיין אותך בכל ההילוכים!" צעקתי והגברתי את הקצב מהילוך ראשון עד להילוך שישי! הכוס של פופינס עלה באש!!! Evil SmileShockedצחוקצחוקצחוק

"אני גברת רגליים פתוחות לרווחה הביצועים שלך ממש מרשימים אותי! תמשיך כך!" גנחה פופינס ונתנה לי קונטרות מעלפות! מוחא כפייה

"אווחח איך בא לי זרע איכותי אבל לא בא לסחוט את הזין שלך!" מבולבל התלוננה פופינס צחוק

"ואני סוחט לך!" שרתי בקולי קולות ודחפתי את חזיריק הקשיח עמוק לפיה של מסחטת הזרע המלוכסנת שלי צחוקצחוקצחוקקריצה

פופינס מצצה לי את הזין בפוזת הכלבה המריירת וריירה עליו כמו שרמוטה טובה! חיוך גדול

אחרי זמן מה סחטתי טוב טוב את הזין שלי ומילאתי את פיה של פופינס בזרע חם ואיכותי! מוחא כפייה

פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אפליקציה!" Tongueמוחא כפייהStarצחוקPig וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarParty

פופינס כבר נהנית משירותיי המדהימים ללא הפסקה וחיי החורים שלה הפכו לקרנבל! Tongueצחוק

אז אם גם אתן רוצות להיות שרמוטות אוכלות זין איכותי 24/7 תורידו את אפליקציית אוינק אוינק ולא תצטערו! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקקקקק!!! TongueTongueTongue

אחחחחח נהנתי בטירוף לנגב לך ת'תחת עם הלשון! גררר גרררר יאמייי יאמייי!!! TongueTongueTonguePig

סקסית פעם הבאה אני חונה לך! אני ממש טוב בלהיכנס ברוורס צחוקצחוקצחוקקריצה

ואני פורץ לך! אחחחח אני ממש טוב אני מאסטר! Evil Smileצחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים השובבים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

729

אוינק אוינק מורה לשירה מלמד את אוקטביה פופינס לשיר ומזמבר אותה ב BULI4KA החמה שלה! Tongueצחוקקריצה

שלום חבריי היקרים כאן שוב אדונכם ורבכם אוינק אוינק התותח! ApproveCool

חברים יש משהו שאתם לא יודעים עליי... אני מורה לשירה ואני אחד הטובים בארץ! אין אחד שלימדתי ולא ידע לשיר כמו שצריך למיקרופון שלי צחוק ויש לי ואחד מיקרופון מקצועי! קריצה

תליתי מודעות ברחבי העיר כי זה מה שמושך את ה TZIPOT... הן נופלות לרשת שלי כמו אפרוחיות קטנות ותמימות Evil Smileצחוק

יום אחד הלכה ברחוב TZIPA ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת JAPETZ מרשים ודורש! היא נתקלה במודעה שלי:

לברונטית המלוכסנת קראו אוקטביה פופינס והיא מאוד רצתה ללמוד לשיר! Tongue

היא התקשרה במהירות לטלפון שבמודעה ודיברה עם אוינק אוינק בכבודו ובעצמו! אני הוווו יסססססססססססס Tongueצחוקקריצה

בטלפון פופינס נשמעה מאוד נלהבת וקבענו לשיעור פרטי אצלי ב 9 בערב קריצה

כשעה לפני פופינס הרימה את התחת שלה מהמיטה ורצה לשטוף את הפיזדה ולהתגנדר... מי יודע מה מחכה לי קריצהצחוק אמרה לעצמה פופינס וליקקה את שפתיה בחושניות Tongueצחוק

כ 5 דקות לפני הרגע המיוחל פופינס הגיעה לבניין של מר אוינק אוינק ונכנסה פנימה. הפיזדה שלה דגדגה מהתרגשות והיא השתדלה לא לצחוק שכל השכנים לא ישמעו אותה צחוק

בחדר המדרגות שוטט הומלס רעב וחרמן... (אני קריצה) איך שהוא ראה את פופינס עולה במדרגות ומנענעת בישבנה הוא זינק עליה בחרמנות! Pig

הוא הרים את החצאית שלה למעלה, הוריד את תחתוניה למטה והתחיל לאכול את חור התחת הטעים והדורש שלה! Evil Smileצחוק מסכן לא אכל כל היום והנה נפלה עליו ארוחת גורמה שכזאת צחוקקריצה גרררר גרררררר יאמייי יאמיייי גרגר לעצמו ההומלס בזמן שהיה תקוע בישבנה של פופינס צחוק

"WTF מה אתה מרשה לעצמך???!!!" Shocked צעקה בהלם פופינס וניסתה לנער את ההומלס עם ישבנה צחוק הוא היה דבוק כמו עלוקה! פשוט לא היה ניתן לנתק את לשונו מהחור השחור צחוקצחוקצחוק

"TZIPA אל תפריעי אני רעב!!!" TongueStarPigParty צעק ההומלס והמשיך בשלו צחוק

"אתה יודע מה? מצד שני אל תפסיק! אתה עושה ליקוק פופקה מצוין! כן הומלס שלי תמשיך ככה!" גנחה פופינס ושרטה את הקיר צחוקקריצה

"מר הומלס אתה תותח! בוא אני אמצוץ לך את הזין! אני מרגישה עם הרגל איזה קשיח ועסיסי הוא!" Tongueמוחא כפייהצחוק צעקה בחרמנות פופינס והתנפלה על הזין המרשים שלו במציצת כריש עצבנית! Evil Smileצחוק

לפתע אני מר אוינק אוינק מורה השירה הדגול יצאתי לחדר המדרגות כי שמעתי רעש. נפעם ולא מאמין ראיתי TZIPA שרלילה מוצצת ברעב גדול את החוי של משה ההומלס המטורלל שחי כבר שנים בחדר המדרגות שלנו WackoצחוקמבולבלShocked

"לך מפה דלביוב נחוי!" צעקתי על משה ההומלס, ששלף את הזין שלו מפיה של שרלילה פופינס ויצא בשקט מהבניין צחוק

"יאללה ראית מה זה?" מבולבל שאלתי את TZIPA פופינס.

"כן יאללה לא לך "היי" לא לי "להתראות" !" צעקה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

סיפרתי לפופינס שהדלביוב הזה מתנפל על כל מה שזז והוא אפילו ניסה פעם אחת לאנוס את חזיריק הקשיח שלי צחוק אבל לא נתתי לו כי אני שרירנצ'יק! TongueCoolצחוקקריצה

נכנסנו לביתי החמים והאקוסטי חיוך

ניגשנו לחדר המוזיקה שלי והתחלנו בשיעור השירה חיוך גדול

נעמדתי מול פופינס וביקשתי ממנה לשיר למיקרופון...

"תשירי HLEB!" שרתי בקול פעמונים צחוק

"HLEBBBB !!!" שרה פופינס בגסות צחוק

"TZIPA יקרה יותר רך... "HLEB!" שרתי שוב חיוך

"HLEP!" שרה פופינס ונשמעה על הפנים צחוק

"ואוו איך את לא מצליחה? יאללה אני מתאבד!" צעקתי וכבר באתי לקפוץ מהחלון צחוק

"יופי תעשה גם סלטה!" הציעה לי פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

"טוב בואי נעשה עוד ניסיון... HLEB!" שרתי שוב Stern Smile

"BULI4KA!" שרה פופינס בקול יפה להפליא! מוחא כפייה

"BULI4KA BULI4KA! BULI4KA BULI4KA!" שרנו ביחד ורקדנו כמו דלביובים צחוקצחוקצחוק

פופינס הרגישה שהיא עשתה את שלה ועכשיו הגיעה זמנה להתפנק ולקבל ירידה! ככה יעשה לקרפדה צווחנית שהפכה לזמרת סופרנו! צחוקצחוקצחוקקריצה

היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לפיזדה שלה והתחלתי לעשות שם בלאגן גדול עם לשוני השובבה! פופינס נגנבה ושרה: "עבודה יפה! אחלה! אתה כוכב! אתה ממש טוב בזה! אתה לומד מהר! זהו זה! (ליקקתי בו זמנית חור תחת וכוס חיוך גדול) בוא נספר לכל השכנים! (חחח גם למשה ההומלס צחוק) רואים שעבדת על זה!" Tongueמוחא כפייהצחוק

אחרי זמן מה הזמרת פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק עשית את זה מדהים! כל הכבוד!" Tongueמוחא כפייהStar

פופינס הודיעה לי שקישורי השירה שלה לא משהו והיא מזדיינת הרבה יותר טוב מאשר שהיא שרה Tongueצחוק

היא הפכה אותי על הגב, התיישבה עם ישבנה על פניי והתחילה לשיר למיקרופון הקשיח שלי צחוק היא ממש אנסה אותו בשירה חברים! גם את הביצלך היא אכלה ושליקלקה ברעב גדול! הללויה! מוחא כפייה

מסתבר שלפופינס יש כמה סודות... היא הביטה בי בממזריות ופתחה פה גדול... ואז היא התנפלה על גופי עם שיניה החדות! אכלה אותי בפראות וקינחה ב NOJKI ובפופקה שלי צחוקצחוקצחוק

צווחתי וחיבקתי את ישבנה בחוזקה! צחוק

"אם לא תתני לי שקש מיד אני אסתגר בחדר ואתחיל לאונן ולבכות!" צעקתי בחרמנות! צחוק חזיריק הקשיח שלי ממש רצה לשיר כבר בפיזדה של פופינס צחוקצחוקצחוק

פופינס התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לדהור עליו בפראות! Tongueמוחא כפייה

"אין לי ראש למילים ארוכות ואתה מן מילה ארוכה שכזאת!" שרה פופינס צחוק

"את היופי את הקסם! את מושלמת את מדליקה! ואת מנגינת הפלא! אי אפשר להפסיק לפנטז עליך כי אני שבוי לנצח!" שרתי לפופינס והפלקתי על ישבנה Tongueצחוק

"אם לא תדפוק אותי מעולה אז צ'או ידידי! תבין אני שרמוטה רעבה לזין!" שרה פופינס צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של זמרי אופרה הווווו יאההההה Coolצחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בשקיקה באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר! העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתלהבתי איך הטוסיק שלה קיפץ ומחא כפיים סוערות! מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס העל הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ושרתי עמוק וחזק בפיזדה שלה במיסיונרית מטריפה! StarTongueצחוק

"חרמן עלייך עד שיגעון ואני תמיד בשטח כשאת באה למועדון!" שרתי לפופינס צחוק

קמנו ופופינס נשענה על המדף. השחלתי את חזיריק הקשיח לפיזדה שלה וזימברתי אותה במרץ עמוק וחזק! חיוך גדול

"אני מפליגה בתוך האורגזמות איפה שיש זין גדול אני שם!" שרה פופינס צחוק

"מקבל ממך זיקפה והזין שלי כולו רותח! את עבר ואת עתיד מת להשחיל אותך!" שרתי לפופינס וביצעתי את ההשחלה על הצד הטוב ביותר צחוקEvil Smile

"כי בא לי לרקוד ובא לי שטויות בא לי למצוץ ובא לי להזדיין!" שרה פופינס והשתוללה עם קונטרות מטורפות Tongueצחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה מכל הלב והנשמה! Star

"הגוף שלך כמו גיטרה חזיריק קשיח רואה אותך ורועד מתשוקה!" שרתי לפופינס וליטפתי את גוף הגיטרה הסקסי שלה Tongue

"בא לי זין בימים ובא לי זין בלילות!" שרה פופינס וקיבלה גם קיבלה זין... קיבלה ועוד איך! צחוקEvil Smile

"בא לי לצעוק: רוצה זין עמוק!" צעקה פופינס וקיבלה ואחד זין עמוק! צחוקTongue

"שוב חוזר אותו הקטע שעושה אותי חרמן! אני מביט אליך ולפתע חזיריק שלי נעמד!" שרתי לפופינס והבטתי עליה בסקרנות... חזיריק התנחל עמוק עמוק בפיזדה שלה צחוק

הסתובבנו והמשכתי לפרק את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! מוחא כפייה

"בוחנת את הזין של הגברים בחוץ בלי לדפוק חשבון! לובשת ג'ינס סטייל שכתוב בעיתון!" שרה פופינס צחוק

"רוצה להזדיין כמו בסרטים כחולים עם חתיך משגע עם זין גדול! COME ON BABY הכוס שלי מחכה לך! הכוס שלי ממריא לחלל מרוב אושר!" שרה פופינס צחוק

פופינס התחילה כבר לאבד את הקול שלה מרוב שירה מטורפת אז היא ביקשה שאשפיך לה בפה את הזרע הקסום שלי שעוזר למיתרי הקול צחוקקריצה

היא התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! תוך כדי היא גם זיינה אותי בטוסיק האצבע השובבה שלה Tongueמוחא כפייה אהה וריירה! צחוקקריצה

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה השובב כמות נכבדה של זרע חם! Star היא הביטה לעברי בשובבות וזימרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק BULI4KA!" TongueצחוקStar וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarPigParty

חברים יקרים כפי שאתם רואים אני מורה לשירה הכי טוב בעולם! הצלחתי לגרום ל TZIPA פופינס לשיר אופרה לתוך המיקרופון הקשיח שלי! Tongueצחוק לפני זה היא הייתה שרה ומזייפת במקלחת כשהייתה משפשפת את הכוס עם סבון צחוק היום היא כבר יכולה לעמוד מול קהל גדול ולשיר:

BULI4KA BULI4KA !!! BULI4KA BULI4KA!!! צחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק TongueTongueTongueמוחא כפייה

סקסית את תלמידה מצטיינת וללא ספק יודעת מה לעשות עם מיקרופון איכותי צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית אני מחכה לפעם הבאה שניפגש ותשירי שירי ערש לחזיריק הקשיח שלי Tongueצחוקצחוקצחוק

אני מכין לך מנה טובה של זרע חם ואיכותי זה טוב למיתרי הקול צחוקצחוקצחוק

אההה ותיזהרי ממשה ההומלס כשאת באה, הוא מת לזמבר אותך בתחת צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים השובבים והטעימים שלך סקסית שלי!!! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

730

TZIPA פופינס נדחפת לתור בסופר ואז אוינק אוינק נדחף לה לכוס! צחוקצחוקצחוק

אהלן חברה שמי משה ההומלס! המעריצים השרופים של לוואל מכירים אותי מהדיווח שעבר ששם אכלתי לפופינס את ה JAPETZ! היה טעים מאוד ברוך השם גררררררררררררר Tongueמוחא כפייהצחוק

לא תאמינו אבל אלוהים מחייך אליי לאחרונה ופגשתי שוב את TZIPA פופינס! היא עמדה ליד הכספומט...

והפקידה שטרות בכל מיני צבעים! Tongue פאק איזה זונה עשירה היא הלוואי עליי! לא בורכתי ב JAPETZ כמו שלה לצערי... ושלי לא מגנט לחויים בכיצחוק

לא ראיתי בעיניים וניגשתי ל TZIPA פופינס...

"היי אפשר שקל?" שאלתי אותה.

"אין לי" ענתה לי בקרירות פופינס והמשיכה להפקיד את השטרות.

המשכתי לעמוד לידה...

"תראו כמה שטרות של מאתיים ואת לא יכולה לתת לי שקל? אני מסכן!" בכיתי לה בכי

"אם גם אותך BUDUT EBAT V PIZDU ו JOPU כל היום גם לך יהיו הרבה שטרות של מאתיים... לך מפה דלביוב!" צעקה עליי TZIPA פופינס צחוק

נתקפתי בהתקף זעם וזינקתי עליה! כועס הורדתי את החוטיני שלה והתחלתי לאכול את ה JOPA העסיסית והטעימה שלה גררררררררררררר יאמי יאמי! Evil SmileTongue היא הייתה טעימה בדיוק כמו שזכרתי! זה טעם מיוחד שאי אפשר לשכוח ולטעות בו! לא צחצחתי שיניים שבוע אחרי שליקקתי לה ת'תחת בפעם שעברה צחוקקריצה

"היי הומלס מה אתה עושה? השתגעת לגמרי? Shockedכועס אההה כן כן זה דווקא נחמד תמשיך ככה! הלשון שלך אליפות! אני מתמסרת לתענוג!" גנחה פופינס Tongueצחוק

"איזה שני כספומטים מדהימים וטעימים!" צעקתי בחרמנות וליקקתי את הכוס ואת התחת של פופינס בו זמנית! Tongueמוחא כפייה ממש הפקדתי את הלשון שלי בכספומט שלה צחוק

"כן תלקק לי את הפופקה קדימה! תלקק לי את הפופקה עם הלשון שלך! אהההה איזה לשון מדהימה קדימה יססססססססססס!!!" צעקה פופינס בקול מגעיל של זקנה חרמנית צחוקצחוקצחוק

פופינס לא יכלה עוד ושלפה את הזין המטונף שלי מתחתוניי צחוקצחוקצחוקקריצה

היא התנפלה עליו במציצת כריש עצבנית ומצצה אותו בשקיקה באמצע הרחוב בין העוברים והשבים צחוק יאללה איזה TZIPA שרלילתית צחוקצחוקצחוקTongueקריצה

כמה ימים אחרי ש TZIPA פופינס השתרללה עם ההומלס משה, היא החליטה לעשות קניות בסופר השכונתי. ושם היא ראתה אותי אוינק אוינק! וכשזה קרה היא טפטפה מהכוס על כל התור והגיעה אליי! ממש AHUELA ה TZIPA הזאת צחוקצחוקצחוק

עמדתי בסופר עם עגלה...

כשלפתע TZIPA פופינס עקפה את כל התור! היא ניגשה אליי עם העגלה שלה...

ושאלה אותי...

"היי אפשר לעמוד לפניך?" צחוק

"בטח אין בעיה!" עניתי לה ופיניתי לה את הדרך חיוך גדול

"WTF אנחנו לא מסכימים!" כועס אמר התור בכעס והזעיף את פניו צחוק (שרון הייתה התור צחוק)

הבטתי על התור בפרצוף מבולבל... לא ידעתי איך לגרום לכולם להיות מרוצים.... מבולבלWackoצחוק

"אוינק אוינק מה דעתך שאני אשים את המצרכים שלי בעגלה שלך?" Tongue שאלה אותי פופינס.

"אין בעיה!" עניתי לה בחיוך חיוך

התור שתק ולא היה לו מה להגיד... אבל הרגשתי שהתור AHUEL AT NAGLASTII!" צחוקצחוקצחוק

"אכפת לך לשלם עליי? שכחתי את הארנק שלי בבית" שאלה אותי פופינס בחיוך שובב חיוך גדול

"בטח אין בעיה!" עניתי לה בחיוך והמשכתי לחייך לתור במבוכה צחוק

התור היה המום והקשיב לשיחה צחוק

"אתה עם רכב?" שאלה פופינס.

"כן" עניתי לה.

"אכפת לך להקפיץ אותי אליך הביתה? אני לא מוצאת את המפתח של הדירה שלי" אמרה לי פופינס וחיפשה בכל חור! המממ הממממ.... צחוקצחוקצחוקקריצה

התור הקשיב עצור נשימה! צחוק

"בטח TZIPA אין שום בעיה!" צעקתי בהתלהבות והפלקתי על ישבנה של פופינס צחוק

"מה זה? מה זה צריך להיות? פה זה סופר לא אתר היכרויות! תשכירו לעצמכם חדר במלון ריבונו של עולם!" צעק התור צחוקצחוקצחוק

שילמתי במהירות על שנינו ועפנו מהסופר... למה אוטוטו התור היה מזיין אותנו צחוקצחוקצחוק

קפצנו לפרארי שלי עם הקניות ודהרנו במהירות מסחררת לביתי. השיער של פופינס התעופף ברוח והפיזדה שלה הצטננה קצת צחוק זה טוב למה עוד שניה היא הייתה עולה באש מחרמנות צחוקצחוקצחוק

הגענו לביתי החמים והלכנו למקרר כדי לפרק את הקניות. הייתי ממש עייף אז נשפכתי על המיטה שבחדר השינה ונרדמתי תוך דקה. TZIPA פופינס לא ממש הייתה מרוצה והתחילה להציק לי צחוק

אני הייתי עייף מת כי זיינתי כל הלילה את השרמוטות שלי אבל פופינס הייתה ממש חרמנית ורצתה זיון! אני מזיין אליפות אבל לא היה לי כבר כוח ל TZIPA המלוכסת הזאת צחוק

פופינס שלפה את חזיריק הקשיח מתחתוניי ומצצה אותו בחושניות מטריפה! Star

התעוררתי וצעקתי בזעם: "IDI PODRO4I ואל תפריעי לי לישון!" צחוקצחוקצחוק

"אוינק אוינק אני PODRO4ILA וזה לא עוזר אני עדיין חרמנית! אני PODRO4ILA אפילו פעמיים!" צעקה פופינס צחוק

אחרי מסע שכנועים מפרך נשברתי והרמתי את ה JAPETZ שלי מהמיטה צחוק לא יכולתי לתת לפופינס להמשיך לטפטף על המיטה, יש גבול לכל תעלול! צחוק

פופינס נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי להשתקע בהיכל התענוגות הורדרד שלה! PigTongue

הוצאתי את לשוני השובבה ועשיתי לה ליקוק מושקע וחסר פשרות בפיזדה הרטובה! Star

פופינס לא נשארה חייבת וגנחה: "זה באמת יפה! מדהים! וואוו! יוצא דופן! (ליקקתי בלק אחד תחת וכוס! Tongue) חן חן! סחטיין! תמשיך ככה!" Tongueצחוק

אחרי זמן קצר פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מאושר מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייה

פופינס החרמנית הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי. הסנפתי וליקקתי את התחת המרשים והטעים שלה והתמוגגתי ממציצתה המופלאה! מוחא כפייה היא לא פיספסה שום פיסה מחזיריק הקשיח וגם שליקלקה את הביצלך החלקים שלי במיומנות אדירה! Tongue

לפתע פופינס הביטה לעברי בחיוך ממזרי והתחילה לנשוך אותי ברגליי, בגופי ובישבני! התפתלתי וצעקתי ללא הפסקה אבל לא היה מי שיציל אותי ממלתעותיה של גברת OSTRII ZUBKI! אפילו לא התור בסופר צחוקצחוקצחוק

פופינס כבר ממש בערה מחרמנות אז היא התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי ודהרה עליו בשקיקה! Tongue

"נה נה בננה!" שרתי לה צחוק

"תה תה תה תותה!" שרה לי פופינס בזמן שזימברתי אותה בתותה הרטובה שלה צחוק

פופינס התהפכה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

"אני כזאת שרמוטה אני אלמד אותך כל מיני דברים במיטה! בוא נעשה בלאגן!" צעקה פופינס צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של חולי קניות בסופר! חי חי חי חה חה חה צחוקצחוקצחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי ShockedStarצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול

העפתי אותה באוויר על חזיריק הקשיח כשישבנה מול המראה וחזיתי בחרמנות במראה המופלא הזה! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! חיוך גדול

הרמתי שוב את פופינס החרמנית באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה בתותה החמה שלה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"אתה הזין שלי אני הפיזדה שלך!" שרה פופינס צחוק

"ביום הזה וביום הבא את מרימה בכוס שלך מסיבה! כל יום בכוס שלך הולכת חגיגה!" שרתי לה צחוק

קמנו והמשכתי לדפוק את פופינס מאחורה בפיזדה כשהיא נשענת על המדף Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפמפם לה ת'כוס בכיף ובשמחה! מוחא כפייה

"אתה מוזמן לקפה אבל אפשר גם בלי!" שרה פופינס צחוק

"כשאת הולכת ברחוב ומזיזה את הפופקה שלך איך שאת גונבת את ההצגה, כאילו לא בכוונה וכל הגברים סביבך כבר חרמנים!" שרתי לפופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הפיזדה של שרמוטה פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"תמיד כולם קראו לי סופר זונה של השכונה אבל היום אני אשאל... תגידו מי סופר זונה במדינה? כולם עונים מיד: פופינס סופר זונה!" שרה פופינס בזמן שפירקתי לה ת'כוס עמוק וחזק Tongueצחוק

"אם תתני לזה לקרות הלילה הזה אני ואת וזיונים!" שרתי לה צחוק

פופינס הייתה כבר ממש צמאה והיא לא רצתה ללכת למקרר ולהתנתק מהזין שלי צחוק אז היא ביקשה שאזרים לה בפה את המשקע הקסום שלי! הלא הוא מיץ זרע מבית היוצר של חזיריק הקשיח! Tongueצחוק

"פה גדול! כל זין שנותנים לך את בולעת! את כזאת נימפומנית חסרת שובע!" צעקתי לפופינס ודחפתי את הזין שלי עמוק לפיה TongueEvil Smile

פופינס מצצה את הזין שלי בפוזת הכלבה המריירת ושיחקה עם אצבע בחור הפופקה החמוד שלי Tongue

אחרי זמן מה השפרצתי כמות מדהימה של זרע חם וטרי לפיה של פופינס והרוותי את צמאונה! מוחא כפייה

פופינס הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק תותה!" TongueStarמוחא כפייהצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarPigאצבע למעלהParty

אז ככה חברים... אני כבר מצאתי את התותה שלי בסופר ואתם? יש לכם בבית תותה חרמנית ורטובה למשחקי מיטה? אם כן אז אצבע למעלה אם לא אז אצבע למטה למה אתם מחכים לכו לקניות בסופר ואל תחזרו בלי תותה דבוקה לזין שלכם צחוק

תה תה תה תותה אוכלת בחורים את נה נה בננה שלי 24/7 Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק TongueTongueTongue

מאוד נהנתי לפרק לך ת'תותה! היא חמה ורטובה להפליא! TongueTongueTongueצחוקמוחא כפייה

סקסית סיימת PODRO4IT? אם כן אז PODRO4I לי את חזיריק הקשיח צחוקצחוקצחוק

יסססססססססססססס זיינתי סופר זונה!!! Tongueצחוקמוחא כפייהStarPigPartyBeer

ד"ש לכספומטים הרטובים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”