עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...
32עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...
34[QUOTE=אוליגופול]
לחלאות האלה אני מאחל שיצאו בדרך זו או אחרת מתחום צרכנות המין ואת כל הרע שבעולם.
לשאר חברי הפורום אני מאחל חג שמח.
[/QUOTE]
אתה המשתמש הכי מאוס בפורום, אתה גרושניק, אתה שקרן שחי בסרט - אתה זבל שבזבלים.
ילד כאפות, מאונן מקדלת, קוקסינל ומוצץ זין.
חג שמח
[/QUOTE]
ולך קישקשתא - על שפה הרבה פחות גרועה מזו עפו מפה... תשאל את כוסמין. אני אדאג שהאדמין יעיף אותך קיבינימט... לא שאתה מוסיף פה הרבה. בחרת להתחיל משהו...בכיף:)
[/QUOTE]
...אל תחמיץ הזדמנות להיטיב עם הזולת, אפילו אם פירוש הדבר להניחו לנפשו...
בפנימיותו של כל אדם קיימת זהות שונה, לעיתים מנוגדת לזו שהוא מגלה
כלפי חוץ.
אין כמעט דבר ודאי שהאדם אומר משהו שהוא בבחינת אמת לאמיתה !
אמת ודאית היא משהו שאנו רואים בעינינו כמו אוקיינוס, ג'ונגל, או הר
גבוה.
האדם נוטה להסתתר תמיד מאחורי מסכה.
שלום אוליגופול, אני ממש לא מבין על מה אתה מלין ?
אתה מכנה חברים בפורום : "חלאות" ומאחל להם בערב החג:
"את כל הרע שבעולם".
ומה אתה מצפה שיקרה ?
שנעיף את קישקשתא מהפורום משום שכתב עליך מילים דומות לאלו שאתה כתבת על אחרים ?
שנעיף את פינוקיו מהפורום משום שהוא כתב דיווח על בחורה שגובה 600 ₪
ולא 500 או 400 ש"ח ?
שנעיף את כוסמין מהפורום משום שאתה חושב שהוא: "ערס חסר
אינטליגנציה". ואתה אינטליגנט ?
שנעיף את מנושי מהפורום משום שאתה חושב שהוא: "קבלן גיזום"
ואתה חכם ממנו ?
שנעיף את קרומבה מהפורום משום שאתה חושב שהוא: "זקן" ואתה
צעיר וטוב ממנו.?
בוא אחדש לך משהו: אף אחד לא יורחק מהפורום רק משום שאתה רוצה שהוא
יורחק מהפורום !
כל חבר בפורום יכתוב מה שהוא רוצה , ובאיזה מחיר שהוא רוצה.
להבא, אם ברצונך להעביר מסר עשה זאת מבלי לפגוע באחר !
חג שמח לכל החברים בפורום....כולם כולל כולםםםםםםםםםםםםםם !!!!!!!!!!
*תמו הוויכוחים והריבים בפוסט הנ"ל.
נ.ב
קישקשתא התגעגעתי אליך............ תבוא לבקר אותנו לעיתים קרובות יותר לא
רק בחגים.
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
35אולי המשך בדרכך..
מיתצרף לחיזוק!
36עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...
37כל אחד ודעתו הוא.
פשוט לא נראה לו לעניין לשים סכומים כאלה בטענה די מוצדקת שזה עלול לטיפוס מחירים באופן כללי
ומי כמוך יודע שאין שופטים אדם בשעת כעס
גם אני נגד הרחקת אנשים מהפורום וזה מה שמעניין פה שיש פה דמיות מכל צבעי הקשת.
38אתה התגעגעת לקישקשתא...אתה לא מכיר את קישקשתא... אתה לא יודע מה הוא עושה בשנים האחרונות בפורום... רק רודף אנשים ומשתמש בשפה נחותה. דיווח אחד לא יצא מהאפס הזה בשנים האחרונות.
אל תשווה לרגע... לשניה... למאית שניה את השפה שבה אני השתמשתי לזו שקישקשתא השתמש... כל מי שקורא פה בפורום עם טיפה הגיון בריא נדהם עכשיו אחרי מה שכתבת. אני נדהם אחרי מה שכתבת.
הוא היה יכול לומר כל מה שהוא רוצה... בשמחה... עד שהגענו לשפה של עבריינים... המילים ערס וזקן לא יצונזרו בטלוויזיה... מו__ זין לעומת זאת כן
אני בכלל לא צריך להסביר את עצמי לך רק לאדמין ואת זה אני כבר עושה. אני חבר תורם ומדווח בפורום הזה בניגוד לליצן הקוצני. אתה איכזבת אותי ברמות קשות... אתה לא היית פה בתקופה שהליצן היה חבר תורם ואתה מגן על מישהו שמשתמש בשפת רחוב... אני איתך סיימתי... הבנתי לגמרי מי אתה.
Foudelabite יא ליצן צרפתי... לך תתייחד עם היורקשייר שלך. לעולם לא תתקרב לרבע מהבנות שהייתי איתם ומה שבטוח זה שלא תצליח להיות עם אף אחת בלי לשפוך עליה טונות של מזומנים... רק ככה היא מסוגלת להתגבר על החלחלה והזיקנה ואתה מצליח להרגיש גבר ועל הדרך לדפוק פה את כל חברי הפורום.
לכוסמין הערס הקירח... אני לא חלש אופי... אני התמודדתי עם סיטואציות בחיים שבהם הייתי לבד והצגתי את העמדה שבה אני מאמין בגאון.... במקרה הזה אני יודע מעל לכל ספק שיש מאחורי כמות גדולה מאד של אנשים פחות קולניים שכותבים לי בפרטי וגם בפומבי. אין לכם שום סיכוי מולי... כלום... אני אכתוב כל פעם שאראה מחיר לא הוגן ומישהו שדפק פה חברי פורום אחרים כי הוא חלש אופי וראוותן.
ניסיתי לחלק את התגובות שלי עד כה בצורה אסטרטגית כדי להעביר את המסר בצורה יחסית מרוכזת לשרשורים מסויימים. אתם עכשיו פתחתם מלחמה כוללת... כל דפי הפורום יתמלאו במסר שלי עד שתלמדו לראות מישהו שמבקר את המחיר ואנשים חלשי אופי ותקבלו את זה. רוב אנשי הפורום הם לא ערסים עם ג'יפים שאלוהים יודע איך יש להם כסף... רוב הפורום זה אנשים שרוצים לזיין במחיר הוגן ולא לראות ראוותנים כמו ברשימה שנתת מתרברבים על כמה הוציאו על בחורה ועל הדרך גורמים לה להעלות מחיר ולזיין פה את כל השאר.
בסוף האמת והצדק מנצחים ואתם לא בצד הנכון.
39עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...
40