כ עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל... - דף 4 - סקס אדיר

עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...

31
[QUOTE=ותיקק]לשני המגיבים מעליי,
לא פספסתי כלום,

מבחינתי 400 שקל לשעה כולל הכל זה המקסימום,

מה שהיא דורשת היא יכולה לדרוש, לא מעניין אותי התירוצים "זה הגוף שלה" וכו',

וכל מיני תאוריות על אנשים שחותכים בכביש אז הם הולכים לשלם לזונות 1000 שקל, סליה אבל מה נסגר בן אדם?? אין לי שום דבר להגיד על זה, זה כבר שבר שיא חדש,

אני אציין עוד הפעם, ואבקש מכל החברים הרשומים והלא רשומים , או בשפה המקצועית , התורמים, ואוכלי החינם,

אל תתפתו לשלם מחירים מופקעים, ואת השוקולדים והמתנות תביאו קבלה ותדרשו קיזוז מהמחיר, אם לא אז אל תביאו!!!!

היא איזה עלומת שם מארופה שלא מה על אף אחד מכם, ורואה רק כסף מול העיניים, אתם יודעים כמה גריבנה שווה שקל ישראלי אחד???? אתם יודעים שהיא מהכסף שהיא מרוויחה פה היא חיה כמו מלכה בחו"ל למשך תקופה לא קצרה? ומה עם הכסף שהיא משלמת לשכירות לכל יום??? אלף שקל ליום שכירות בלי קבלות, פאקינג 30 אלף שקל בחודש מרוויח בעל הדירה!!!! ואם זה אותו אחד שגם דואג להביא אותה וכמובן לוקח מהרווחים....

חברים אל תהיו פראיירים, כל בולבול שנכנס אליה זה כסף מלא כסף שהיא מרוויחה,

אז המצדטקים ואלו שמרחמים עליה , תרחמו עלי, גם אני רוצה להרוויח 30 אלף שקל נקי שחור בחודש, תעזרו לי ....
[/QUOTE]

אתה בוחר לקרוא רק מה שאתה רוצה. פאק שלי.

אנסה שוב...אולי משהו יקלט
לא מדבר על כסף.
לא מדבר על כסף.
ושוב
לא מדבר על כסף.

אמנם על הזין שלך כל הפוסטמות והשרמוטות, שהרי אתה המלך, ואין לך זמן להתייחס יפה.
ויש סכומים שמפילים לך את הזין...גם נדלג על משמעות הסאב טקסט של המשפט

אבל את הבעיות שלך, לא לעניין להפיל על אחרים

בריאות.
חג שמח

טפל בחור שמאחור

34
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=אוליגופול]

לחלאות האלה אני מאחל שיצאו בדרך זו או אחרת מתחום צרכנות המין ואת כל הרע שבעולם.

לשאר חברי הפורום אני מאחל חג שמח.

[/QUOTE]
אתה המשתמש הכי מאוס בפורום, אתה גרושניק, אתה שקרן שחי בסרט - אתה זבל שבזבלים.
ילד כאפות, מאונן מקדלת, קוקסינל ומוצץ זין.
חג שמח

[/QUOTE]
[QUOTE=אוליגופול]

ולך קישקשתא - על שפה הרבה פחות גרועה מזו עפו מפה... תשאל את כוסמין. אני אדאג שהאדמין יעיף אותך קיבינימט... לא שאתה מוסיף פה הרבה. בחרת להתחיל משהו...בכיף:)

[/QUOTE]

...אל תחמיץ הזדמנות להיטיב עם הזולת, אפילו אם פירוש הדבר להניחו לנפשו...

בפנימיותו של כל אדם קיימת זהות שונה, לעיתים מנוגדת לזו שהוא מגלה
כלפי חוץ.

אין כמעט דבר ודאי שהאדם אומר משהו שהוא בבחינת אמת לאמיתה !

אמת ודאית היא משהו שאנו רואים בעינינו כמו אוקיינוס, ג'ונגל, או הר
גבוה.

האדם נוטה להסתתר תמיד מאחורי מסכה.

שלום אוליגופול, אני ממש לא מבין על מה אתה מלין ?

אתה מכנה חברים בפורום : "חלאות" ומאחל להם בערב החג:
"את כל הרע שבעולם". כועס

ומה אתה מצפה שיקרה ? מבולבל

שנעיף את קישקשתא מהפורום משום שכתב עליך מילים דומות לאלו שאתה כתבת על אחרים ?

שנעיף את פינוקיו מהפורום משום שהוא כתב דיווח על בחורה שגובה 600 ₪
ולא 500 או 400 ש"ח ?

שנעיף את כוסמין מהפורום משום שאתה חושב שהוא: "ערס חסר
אינטליגנציה". ואתה אינטליגנט ?

שנעיף את מנושי מהפורום משום שאתה חושב שהוא: "קבלן גיזום"
ואתה חכם ממנו ?

שנעיף את קרומבה מהפורום משום שאתה חושב שהוא: "זקן" ואתה
צעיר וטוב ממנו.?

בוא אחדש לך משהו: אף אחד לא יורחק מהפורום רק משום שאתה רוצה שהוא
יורחק מהפורום !

כל חבר בפורום יכתוב מה שהוא רוצה , ובאיזה מחיר שהוא רוצה.

להבא, אם ברצונך להעביר מסר עשה זאת מבלי לפגוע באחר !

חג שמח לכל החברים בפורום....כולם כולל כולםםםםםםםםםםםםםם !!!!!!!!!!

*תמו הוויכוחים והריבים בפוסט הנ"ל.כועס

נ.ב

קישקשתא התגעגעתי אליך............ Heart תבוא לבקר אותנו לעיתים קרובות יותר לא
רק בחגים.Embarrassed

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

36
אוליגופול וכל החיילים שלך שצריכים לקחת כסף מסבתם כדי לצאת לזונות, אולי תצטרך לעבוד קצת יותר עם המוח שלך כדי להרוויח כסף ואז לאט לאט יהיו לך נשים מעניינות יותר במיטה שלך. לבכות כאן ולהיות מקנא במה שעושים אחרים כאן לא יעזור לאף אחד, הדבר היחיד שיכול לעזור הוא לשים פוסט על החוויות שלך, ואז לתת לאחרים לבחור אם הם רוצים לשתף או לא, ואני אני בטוח שאם ותיקים כמו קישקשת, כאן הפסיקו לשים את ההודעות בגלל אידיוטים שבאו רק כדי לעשות רעש עם המקלדת שלהם כי החיים שלהם כל כך משעממים שאין להם מה לעשות.
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.

37
רוני ידידי חג שמח.
כל אחד ודעתו הוא.
פשוט לא נראה לו לעניין לשים סכומים כאלה בטענה די מוצדקת שזה עלול לטיפוס מחירים באופן כללי
ומי כמוך יודע שאין שופטים אדם בשעת כעס
גם אני נגד הרחקת אנשים מהפורום וזה מה שמעניין פה שיש פה דמיות מכל צבעי הקשת.

38
רוני.... אתה בן אדם חלש... אויי כמה חלש.

אתה התגעגעת לקישקשתא...אתה לא מכיר את קישקשתא... אתה לא יודע מה הוא עושה בשנים האחרונות בפורום... רק רודף אנשים ומשתמש בשפה נחותה. דיווח אחד לא יצא מהאפס הזה בשנים האחרונות.

אל תשווה לרגע... לשניה... למאית שניה את השפה שבה אני השתמשתי לזו שקישקשתא השתמש... כל מי שקורא פה בפורום עם טיפה הגיון בריא נדהם עכשיו אחרי מה שכתבת. אני נדהם אחרי מה שכתבת.
הוא היה יכול לומר כל מה שהוא רוצה... בשמחה... עד שהגענו לשפה של עבריינים... המילים ערס וזקן לא יצונזרו בטלוויזיה... מו__ זין לעומת זאת כן

אני בכלל לא צריך להסביר את עצמי לך רק לאדמין ואת זה אני כבר עושה. אני חבר תורם ומדווח בפורום הזה בניגוד לליצן הקוצני. אתה איכזבת אותי ברמות קשות... אתה לא היית פה בתקופה שהליצן היה חבר תורם ואתה מגן על מישהו שמשתמש בשפת רחוב... אני איתך סיימתי... הבנתי לגמרי מי אתה.

Foudelabite יא ליצן צרפתי... לך תתייחד עם היורקשייר שלך. לעולם לא תתקרב לרבע מהבנות שהייתי איתם ומה שבטוח זה שלא תצליח להיות עם אף אחת בלי לשפוך עליה טונות של מזומנים... רק ככה היא מסוגלת להתגבר על החלחלה והזיקנה ואתה מצליח להרגיש גבר ועל הדרך לדפוק פה את כל חברי הפורום.

לכוסמין הערס הקירח... אני לא חלש אופי... אני התמודדתי עם סיטואציות בחיים שבהם הייתי לבד והצגתי את העמדה שבה אני מאמין בגאון.... במקרה הזה אני יודע מעל לכל ספק שיש מאחורי כמות גדולה מאד של אנשים פחות קולניים שכותבים לי בפרטי וגם בפומבי. אין לכם שום סיכוי מולי... כלום... אני אכתוב כל פעם שאראה מחיר לא הוגן ומישהו שדפק פה חברי פורום אחרים כי הוא חלש אופי וראוותן.

ניסיתי לחלק את התגובות שלי עד כה בצורה אסטרטגית כדי להעביר את המסר בצורה יחסית מרוכזת לשרשורים מסויימים. אתם עכשיו פתחתם מלחמה כוללת... כל דפי הפורום יתמלאו במסר שלי עד שתלמדו לראות מישהו שמבקר את המחיר ואנשים חלשי אופי ותקבלו את זה. רוב אנשי הפורום הם לא ערסים עם ג'יפים שאלוהים יודע איך יש להם כסף... רוב הפורום זה אנשים שרוצים לזיין במחיר הוגן ולא לראות ראוותנים כמו ברשימה שנתת מתרברבים על כמה הוציאו על בחורה ועל הדרך גורמים לה להעלות מחיר ולזיין פה את כל השאר.

בסוף האמת והצדק מנצחים ואתם לא בצד הנכון.

39
מר סליזי סקס הצדקן החביב,

אני מתייחס לבחורות האלו בשיא הכבוד, לא מקלל, ומעביר זמן בשיא הכיף, כי אני נהנה בחברת אנשים, לא רק בקטע של לזיין אותה, אלא יותר חברותי, זה נעים ונחמד,
אני לא בא ומזיין באגרסיביות וכו',

אבל לשלם סכום של 600 שקל, בחיים לא,

אז שהזונה ( וכן היא זונה אין לך מילה אחרת) תלך לחפש זין במדינה אחרת, כי מעכשיו (ואני מקווה מאוד שחברי הפורום והאוכלי חינם), יתאגדו ויעצרו את המצב החמור הזה של לשלם 600 שקל לזונה, יותר ממשכורת ממוצעת ליום של עובד שמקבל מינימום או קצת יותר, ובסך הכל רוצה את מה שאין לו לצערו בבית,

רחמים ואוי ואבוי היא זונה ומסכנה, וזה קשה לה,

איך שלא תראה את זה ,600 שקל בשעה, 5 לקוחות ביום, אחי 3000 שקל ליום, בלי לשלם מס, בלי לשלם כלום, זה המון!!!!!

בקשר לשפה שלי? אל תבא לחנך אותי, תחפש לך אנשים אחרים לחנך,

והערה כללית, בחיאת אנשים , אני באמת לא מצפה שנצליח לתאגד פה ולא נלך לזונות שדורשות 600 וצפונה, למרות שכן יש בליבי איזה תקווה, אבל להתחיל ויכוחים דבילים??? מה אתם ילדים קטנים?? ???

40
כולם כאן הגזימו.
אוליגופול,אני מבין מה הכוונה שלך.
אבל אתה מסביר את זה בצורה כול כך לא טובה,והביקורת שלך יותר מידי קיצונית כלפי אנשים כאן בפורום.
לכול אחד יש זכות לבזבז כמה כסף שהוא רוצה.
זה לא קשור לאופי חלש,זה קשור לזה שאנשים פשוט יכולים לבזבז ועבדו בשביל הכסף הזה בסופו של דבר.
אז חברים,חג שמח לכולם ותפסיקו לריב.
סך הכול זונות קריצה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”