כ עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל... - דף 5 - סקס אדיר

עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...

41
[QUOTE=אוליגופול]רוני.... אתה בן אדם חלש... אויי כמה חלש.

אתה התגעגעת לקישקשתא...אתה לא מכיר את קישקשתא... אתה לא יודע מה הוא עושה בשנים האחרונות בפורום... רק רודף אנשים ומשתמש בשפה נחותה. דיווח אחד לא יצא מהאפס הזה בשנים האחרונות.

אני איתך סיימתי... הבנתי לגמרי מי אתה.

ניסיתי לחלק את התגובות שלי עד כה בצורה אסטרטגית כדי להעביר את המסר בצורה יחסית מרוכזת לשרשורים מסויימים. אתם עכשיו פתחתם מלחמה כוללת... כל דפי הפורום יתמלאו במסר שלי עד שתלמדו לראות מישהו שמבקר את המחיר ואנשים חלשי אופי ותקבלו את זה. רוב אנשי הפורום הם לא ערסים עם ג'יפים שאלוהים יודע איך יש להם כסף... רוב הפורום זה אנשים שרוצים לזיין במחיר הוגן ולא לראות ראוותנים כמו ברשימה שנתת מתרברבים על כמה הוציאו על בחורה ועל הדרך גורמים לה להעלות מחיר ולזיין פה את כל השאר.

בסוף האמת והצדק מנצחים ואתם לא בצד הנכון.

[/QUOTE]
...יצר לב האדם רע מנעוריו...

אוליגופול לא ירדת לסוף דעתי... מבולבל

זכותך המלאה לכתוב ולהעיר בנושא המחירים, אך מזמן הפכת זאת למלחמה אישית בחברים.כועס

העברתי מסר בפוסט שכתבתי לעיל, ואתה במקום להפנים ולהבין את המסר שוב תקפת. Ouch

תקפת שוב חברים במילים בוטות, אתה מכנה אותי "אדם חלש" ! ומאיים כי תשחיר כל פוסט בפורום.כועס

בוא אספר לך במילים פשוטות מי הוא: "אדם חלש":

עד לפני מספר חודשים היית חבר בקבוצת ווטצאפ עם מספר חברים מהפורום הזה.

בכל הזדמנות קיללת והשחרת את שמי, כתבת עלי דברים נוראים ובלתי נסבלים. והמון שקרים ! Dead

בכל פעם שכתבת עלי משהו, אחד החברים שלך בקבוצה צילם את המסך ושלח לי.

הייתי בהלם ! לא חשבתי שאדם יכול לשנוא כך אדם אחר מבלי שהוא בכלל ראה או יודע מי הוא ! Shocked

אילו הייתי "אדם חלש" הייתי אמור לקלל ולשנוא אותך בכל הזדמנות ! אך לא עשיתי זאת מעולם !

משום שאני לא אדם חלש ! אני לא ילד ששולף מילים מהמותן רק בכדי לספק את יצר לב נעוריו.

נחזור לעניין שלשמו התכנסנו:

אם אתה חושב שאתה יכול לאיים שאתה תהפוך כל פוסט בפורום לתורת כלכלת מחירים !

אתה טועה בגדול !!!!

לגבי קישקשתא, אתה אני וכולנו כותבים כעת במקום שאנשים כמוהו סללו עבורנו את הדרך....

תן קצת כבוד וקבל הרבה כבוד !!!

נ.ב

אוליגופול, למרות הכל אני לא שונא אותך, ולא שומר לך טינה...

המטרה האחרונה שלי היא להשעות חברים מהפורום ! נהפוך הוא, אני שמח שיש כאן מגוון דעות.

אתה מושעה באופן זמני רק בשל האיומים שכתבת ! אתה תוחזר לפורום כבר בימים הקרובים....

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

42
כל הכבוד רונימוחא כפייה
אני גם בעד החזרת אוליגופול, יש מקום לכולם פה.
אם כי מסכים שהוא צריך למתן את הביטויים כלפי חלק מהחברים פה, ההתבטאויות האחרונות עברו את הגבול לדעתי.

חג שמח.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

43
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=אוליגופול]רוני.... אתה בן אדם חלש... אויי כמה חלש.

אתה התגעגעת לקישקשתא...אתה לא מכיר את קישקשתא... אתה לא יודע מה הוא עושה בשנים האחרונות בפורום... רק רודף אנשים ומשתמש בשפה נחותה. דיווח אחד לא יצא מהאפס הזה בשנים האחרונות.

אני איתך סיימתי... הבנתי לגמרי מי אתה.

ניסיתי לחלק את התגובות שלי עד כה בצורה אסטרטגית כדי להעביר את המסר בצורה יחסית מרוכזת לשרשורים מסויימים. אתם עכשיו פתחתם מלחמה כוללת... כל דפי הפורום יתמלאו במסר שלי עד שתלמדו לראות מישהו שמבקר את המחיר ואנשים חלשי אופי ותקבלו את זה. רוב אנשי הפורום הם לא ערסים עם ג'יפים שאלוהים יודע איך יש להם כסף... רוב הפורום זה אנשים שרוצים לזיין במחיר הוגן ולא לראות ראוותנים כמו ברשימה שנתת מתרברבים על כמה הוציאו על בחורה ועל הדרך גורמים לה להעלות מחיר ולזיין פה את כל השאר.

בסוף האמת והצדק מנצחים ואתם לא בצד הנכון.

[/QUOTE]

...יצר לב האדם רע מנעוריו...

אוליגופול לא ירדת לסוף דעתי... מבולבל

זכותך המלאה לכתוב ולהעיר בנושא המחירים, אך מזמן הפכת זאת למלחמה אישית בחברים.כועס

העברתי מסר בפוסט שכתבתי לעיל, ואתה במקום להפנים ולהבין את המסר שוב תקפת. Ouch

תקפת שוב חברים במילים בוטות, אתה מכנה אותי "אדם חלש" ! ומאיים כי תשחיר כל פוסט בפורום.כועס

בוא אספר לך במילים פשוטות מי הוא: "אדם חלש":

עד לפני מספר חודשים היית חבר בקבוצת ווטצאפ עם מספר חברים מהפורום הזה.

בכל הזדמנות קיללת והשחרת את שמי, כתבת עלי דברים נוראים ובלתי נסבלים. והמון שקרים ! Dead

בכל פעם שכתבת עלי משהו, אחד החברים שלך בקבוצה צילם את המסך ושלח לי.

הייתי בהלם ! לא חשבתי שאדם יכול לשנוא כך אדם אחר מבלי שהוא בכלל ראה או יודע מי הוא ! Shocked

אילו הייתי "אדם חלש" הייתי אמור לקלל ולשנוא אותך בכל הזדמנות ! אך לא עשיתי זאת מעולם !

משום שאני לא אדם חלש ! אני לא ילד ששולף מילים מהמותן רק בכדי לספק את יצר לב נעוריו.

נחזור לעניין שלשמו התכנסנו:

אם אתה חושב שאתה יכול לאיים שאתה תהפוך כל פוסט בפורום לתורת כלכלת מחירים !

אתה טועה בגדול !!!!

לגבי קישקשתא, אתה אני וכולנו כותבים כעת במקום שאנשים כמוהו סללו עבורנו את הדרך....

תן קצת כבוד וקבל הרבה כבוד !!!

נ.ב

אוליגופול, למרות הכל אני לא שונא אותך, ולא שומר לך טינה...

המטרה האחרונה שלי היא להשעות חברים מהפורום ! נהפוך הוא, אני שמח שיש כאן מגוון דעות.

אתה מושעה באופן זמני רק בשל האיומים שכתבת ! אתה תוחזר לפורום כבר בימים הקרובים....

[/QUOTE]
מוחא כפייה
אפילו שאני חושב שצריך להוריד לו את הרחקה.

45
[QUOTE=אוליגופול]ו
באופן אישי מעציבים אותי כל קוני היינות והשוקולדים. זה פאתטי בעיניי שמנסים לרכוש אהבה איפה שאין אהבה ולא מבינים שהמרפא לחוסר תשומת לב וזוגיות לא יגיע מזונה. שחושבים שאי אפשר לעשות עסקה הוגנת ולקבל שירות מדהים סתם כי אתה בחור איכותי ולעניין... שהכל צריך לבוא משוחד ולא מהעסקה ההוגנת עצמה.

[/QUOTE]
בכל מקום לא להביא שוקולד? לא!
הוא יודע הכל, הוא הכי חכם, רק הדעה שלו קובעת.
[QUOTE=אוליגופול]

8. תביא פרחים או שוקולד גם לזונת הזונות. בניגוד לארץ שלא יצא לך מזה
כלום באוקראינה זה זול מאד וייתן לך שירות יותר טוב, יותר זמן ולפעמים סקס
חינם עם הבחורה רואה בך פוטנציאל קשר.

[/QUOTE]
באוקראינה הוא החליט שזה בסדר - הוא הכי חכם, הוא יודע הכל! דעתו היא הקובעת ! Dead

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

48
[QUOTE=קישקשתא] תרגיע קצת עם הרימינג חרמני...[/QUOTE]
קיש אתה יודע שאני אוהב אותך גם שעליתה עליי אז בזמנו עם ה 3 ניקים לא כעסתי עליך.
הבן אדם פשוט כעס אל תלבין אנשים פה.
אני מכיר את אולגיפול בתור אינטלגנט חכם ובהחלט מכוון אנשים שלא יחטפו תקתוקים מיותרים.
לי ולאוליג יש הרבה דברים משותפים שאנו אוהבים בנשים.
המון אנשים נותנים טיפים אחד לשני רק שיהיה טוב שלום ואחווה בין כולם
חג שמח!!

49
[QUOTE=קישקשתא]תרגיע קצת עם הרימינג חרמני...
[/QUOTE]

יש כאלה שמנסים למצוץ לעצמם... רובם המוחלט לא מצליחים...
עבור רימינג עצמי... אחוזי ההצלחה עוד יותר נמוכיםקריצה
חרמני... אתה מוכשרמוחא כפייה
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”