אתה התגעגעת לקישקשתא...אתה לא מכיר את קישקשתא... אתה לא יודע מה הוא עושה בשנים האחרונות בפורום... רק רודף אנשים ומשתמש בשפה נחותה. דיווח אחד לא יצא מהאפס הזה בשנים האחרונות.
אני איתך סיימתי... הבנתי לגמרי מי אתה.
ניסיתי לחלק את התגובות שלי עד כה בצורה אסטרטגית כדי להעביר את המסר בצורה יחסית מרוכזת לשרשורים מסויימים. אתם עכשיו פתחתם מלחמה כוללת... כל דפי הפורום יתמלאו במסר שלי עד שתלמדו לראות מישהו שמבקר את המחיר ואנשים חלשי אופי ותקבלו את זה. רוב אנשי הפורום הם לא ערסים עם ג'יפים שאלוהים יודע איך יש להם כסף... רוב הפורום זה אנשים שרוצים לזיין במחיר הוגן ולא לראות ראוותנים כמו ברשימה שנתת מתרברבים על כמה הוציאו על בחורה ועל הדרך גורמים לה להעלות מחיר ולזיין פה את כל השאר.
בסוף האמת והצדק מנצחים ואתם לא בצד הנכון.
[/QUOTE]
אוליגופול לא ירדת לסוף דעתי...
זכותך המלאה לכתוב ולהעיר בנושא המחירים, אך מזמן הפכת זאת למלחמה אישית בחברים.
העברתי מסר בפוסט שכתבתי לעיל, ואתה במקום להפנים ולהבין את המסר שוב תקפת.
תקפת שוב חברים במילים בוטות, אתה מכנה אותי "אדם חלש" ! ומאיים כי תשחיר כל פוסט בפורום.
בוא אספר לך במילים פשוטות מי הוא: "אדם חלש":
עד לפני מספר חודשים היית חבר בקבוצת ווטצאפ עם מספר חברים מהפורום הזה.
בכל הזדמנות קיללת והשחרת את שמי, כתבת עלי דברים נוראים ובלתי נסבלים. והמון שקרים !
בכל פעם שכתבת עלי משהו, אחד החברים שלך בקבוצה צילם את המסך ושלח לי.
הייתי בהלם ! לא חשבתי שאדם יכול לשנוא כך אדם אחר מבלי שהוא בכלל ראה או יודע מי הוא !
אילו הייתי "אדם חלש" הייתי אמור לקלל ולשנוא אותך בכל הזדמנות ! אך לא עשיתי זאת מעולם !
משום שאני לא אדם חלש ! אני לא ילד ששולף מילים מהמותן רק בכדי לספק את יצר לב נעוריו.
נחזור לעניין שלשמו התכנסנו:
אם אתה חושב שאתה יכול לאיים שאתה תהפוך כל פוסט בפורום לתורת כלכלת מחירים !
אתה טועה בגדול !!!!
לגבי קישקשתא, אתה אני וכולנו כותבים כעת במקום שאנשים כמוהו סללו עבורנו את הדרך....
תן קצת כבוד וקבל הרבה כבוד !!!
נ.ב
אוליגופול, למרות הכל אני לא שונא אותך, ולא שומר לך טינה...
המטרה האחרונה שלי היא להשעות חברים מהפורום ! נהפוך הוא, אני שמח שיש כאן מגוון דעות.
אתה מושעה באופן זמני רק בשל האיומים שכתבת ! אתה תוחזר לפורום כבר בימים הקרובים....