לפני שאמשיך לספר על מעללי, אני רוצה להודות לאדמין ולעוזריו הנאמנים על שהשתיקו וגירשו את קישקשתא. למי שלא הספיק לראות, קישקשתא רשם תגובה מפגרת, לא עניינית ולא קשורה בשרשור הזה - אך תוך זמן קצר התגובה נעלמה. כנראה שגם מנהלי הפורום הבינו שמדובר בקשיש אימפוטנט וטרחן, שמקומו כבר אינו כאן. ולא שאני בעד צנזורה, העניין הוא שבעבר רק את המגיבים לו צינזרו בעוד שלו נתנו לשחרר את חרצובות לשונו. אז מדובר בצעד הוגן. אולי הצעד הבא יהיה החזרת אוליגופול.
סיימנו עם פאטאיה. חזרתי לבנגקוק לימים אחרונים של הטיול. והפעם, למרות שנהניתי בקווסן, החלטתי להקשיב להמון המלצות ולקחתי מלון בסוקומביט.
סוקומביט... אז ככה. מדובר באזור גדוש תיירים. למרות זאת, המוני התיירים נאלצים ללכת על המדרכות שבצידי הכביש, שכל אחת ברוחב חצי מטר בערך. ההיגיון התאילנדי אומר שעדיף להשאיר את הכביש פתוח לתנועת כלי רכב גם בלילה, למרות שעוברות שם בעיקר מוניות ולמרות שמיליוני תיירים נדחסים על המדרכות הצרות. אז יצא שהמקום לא פחות המוני מהקווסן, אבל הרבה פחות נוח לתנועה. והרבה יותר יקר: הכל שם עולה יותר, החל מהמלון, דרך האוכל ועד הכביסה.
המלון שבו הייתי נמצא בלב העניינים של סוקומביט, סוי 4. כך שמהבחינה הזאת היה מגניב: מרחק הליכה של כמה דקות מכל הזונות

ישבתי בעוד בר לילה אחר, אחרי שקבעתי עם אחת שהכרתי בטינדר. טאן, יפה. וכשפגשתי אותה לא התאכזבתי מהפנים. אבל היה לה גוף בצורה של פלטת שבת

חזרתי למלון, והמשכתי להתכתב עם אחת אחרת מהטינדר. תמונות מדהימות: סקסית, עם שדיים. וידאתי איתה שהיא בחורה, והזמנתי אותה אליי. ובזמן שחיכיתי לה בלובי של המלון, דיברתי עם התאילנדי שמשמש גם כפקיד קבלה וגם כפקיד הזמנות של מוניות. התברר שהוא גם פקיד הזמנות של זונות

התיישבנו על המיטה, ואז זה קרה. היא ניסתה לאנוס אותי. היא ממש כפתה את עצמה עליי! הצלחתי להתרחק ממנה, ובגלל שהיא זונה הלכתי על הקלף הפשוט והברור של הכסף: שאלתי אותה אם היא מוכנה לבצע בי את זממה גם בחינם. והיא הסכימה! תשובתה המדויקת היתה: tonight you make me happy. ואז היא המשיכה בנסיונות האונס שלה. סביר להניח שאם הייתי מספיק שיכור, גם לא הייתי מונע בעדה לאנוס אותי, אבל לא הייתי. אז עדיין ראיתי מולי תאילנדית גוצית שמתנפלת עליי. מי היה מאמין שהפמיניסטיות המפגרות צודקות: זנות זה אונס...
הגוצית החרמנית אמרה נואש, ואני ירדתי שוב ללובי של המלון, לשמוע מה יש לפקיד/סרסור להציע.
כמקובל, 1,000 בהט לשורט. עליתי חזרה לחדר והמתנתי לשליחת המין. אבל התברר לי שהפקיד/סרסור אינו אמין... עוד תאילנדית רעת מראה הופיעה על מפתן דלתי, וגם אותה שילחתי. אבל הסרסור הסמוי לא ויתר, התקשר לחדר ואמר שהוא מוציא שליחה נוספת. לאחר כמה דקות הגיעה צעירה שאכן נראתה יותר טוב. תהיתי לגבי גילה, והיא התחייבה שהיא בת 26 - למרות שהיא נראתה צעירה בהרבה.
נכנסנו לעניינים, החלפנו למדים של גן עדן, ועברנו לדוגי. בזמן שאני מפמפם אותה, אני מתחיל לתהות: מה אני עושה? היה לה גוף של ילדה בת 16. אם הייתי פדופיל, זה היה רגע השיא של חיי. אבל אני לא. השטרונגול שלי נענה לי, למרות המקום החמים והנעים שבו הוא שהה באותו רגע, והוא נפל ונחבט ברצפה. אמרתי לה שלא מתאים (כמובן ששילמתי את ה-1,000 בהט). היא המשיכה לטעון בתוקף שהיא אכן בת 26, וכנראה שהיא באמת לא קטינה. אבל זה לא ממש שינה לי.
שילחתי גם אותה, הלכתי לישון ותהיתי למה לא חזרתי לקווסן.[/QUOTE]
נשמע שממש סבלת בתאילנד