כ תאילנד: יומן מסע - דף 5 - סקס אדיר

תאילנד: יומן מסע

41
[QUOTE=החפוז המכני]פרק י

לפני שאמשיך לספר על מעללי, אני רוצה להודות לאדמין ולעוזריו הנאמנים על שהשתיקו וגירשו את קישקשתא. למי שלא הספיק לראות, קישקשתא רשם תגובה מפגרת, לא עניינית ולא קשורה בשרשור הזה - אך תוך זמן קצר התגובה נעלמה. כנראה שגם מנהלי הפורום הבינו שמדובר בקשיש אימפוטנט וטרחן, שמקומו כבר אינו כאן. ולא שאני בעד צנזורה, העניין הוא שבעבר רק את המגיבים לו צינזרו בעוד שלו נתנו לשחרר את חרצובות לשונו. אז מדובר בצעד הוגן. אולי הצעד הבא יהיה החזרת אוליגופול.

סיימנו עם פאטאיה. חזרתי לבנגקוק לימים אחרונים של הטיול. והפעם, למרות שנהניתי בקווסן, החלטתי להקשיב להמון המלצות ולקחתי מלון בסוקומביט.

סוקומביט... אז ככה. מדובר באזור גדוש תיירים. למרות זאת, המוני התיירים נאלצים ללכת על המדרכות שבצידי הכביש, שכל אחת ברוחב חצי מטר בערך. ההיגיון התאילנדי אומר שעדיף להשאיר את הכביש פתוח לתנועת כלי רכב גם בלילה, למרות שעוברות שם בעיקר מוניות ולמרות שמיליוני תיירים נדחסים על המדרכות הצרות. אז יצא שהמקום לא פחות המוני מהקווסן, אבל הרבה פחות נוח לתנועה. והרבה יותר יקר: הכל שם עולה יותר, החל מהמלון, דרך האוכל ועד הכביסה.

המלון שבו הייתי נמצא בלב העניינים של סוקומביט, סוי 4. כך שמהבחינה הזאת היה מגניב: מרחק הליכה של כמה דקות מכל הזונות חבל רק שבכמה דקות האלה נדחסתי על המדרכות וסבלתי מהטרדות של קוקסינלים וזונות רחוב שחורות ושמנות. על אותה דרך גם יש כמה ברים. ישבתי בלילה הראשון באחד מהם, ומיד הצטרפה אלי תאילנדית לא רעה. אבל האמת שבשלב הזה עוד הייתי די שבע מכל מה שעבר עליי לפני כן, והייתי עייף אחרי יום של נסיעות. אז שמעתי אותה מקשקשת קצת, אבל ויתרתי. ובשלב מסוים חברה שלה, שישבה בשולחן ליד והיתה שיכורה, התחילה לבכות ואז זאת שישבה איתי הפכה לרצינית והתרכזה בלנחם אותה. בכלל, נתקלתי בזה במהלך הטיול: פתאום כל ההצגה הזאת שלהם נעלמת וכל הכאב עולה ומציף אותם.

ישבתי בעוד בר לילה אחר, אחרי שקבעתי עם אחת שהכרתי בטינדר. טאן, יפה. וכשפגשתי אותה לא התאכזבתי מהפנים. אבל היה לה גוף בצורה של פלטת שבת וגם לא אהבתי את הגישה שלה: היא באה לשם עם חברות כי היה שם איזה טורניר ביליארד, והיא התלהבה מעצמה יותר מדי, לא כיבדה את הלקוחות הפוטנציאליים שלה. שכחה שהיא זונה. אז סיימתי את הבירה שלי והשארתי אותה לצחקק עם החברות שלה.

חזרתי למלון, והמשכתי להתכתב עם אחת אחרת מהטינדר. תמונות מדהימות: סקסית, עם שדיים. וידאתי איתה שהיא בחורה, והזמנתי אותה אליי. ובזמן שחיכיתי לה בלובי של המלון, דיברתי עם התאילנדי שמשמש גם כפקיד קבלה וגם כפקיד הזמנות של מוניות. התברר שהוא גם פקיד הזמנות של זונות ככה זה בתאילנד. אבל אני קבעתי עם הכוסית מטינדר. חבל שהיא לא הגיעה. כלומר היא הגיעה, אבל... מול עיניי הופיעה ילדה שמנמנה ונמוכה. היא ישבה איתי בלובי, ודיברנו קצת עד שהבהרתי לה שזה לא מתאים. היא התאכזבה, וביקשה תשלום למונית. התכוונתי לשלם, אבל השארתי את כל הכסף בחדר. אז היא עלתה איתי לחדר.

התיישבנו על המיטה, ואז זה קרה. היא ניסתה לאנוס אותי. היא ממש כפתה את עצמה עליי! הצלחתי להתרחק ממנה, ובגלל שהיא זונה הלכתי על הקלף הפשוט והברור של הכסף: שאלתי אותה אם היא מוכנה לבצע בי את זממה גם בחינם. והיא הסכימה! תשובתה המדויקת היתה: tonight you make me happy. ואז היא המשיכה בנסיונות האונס שלה. סביר להניח שאם הייתי מספיק שיכור, גם לא הייתי מונע בעדה לאנוס אותי, אבל לא הייתי. אז עדיין ראיתי מולי תאילנדית גוצית שמתנפלת עליי. מי היה מאמין שהפמיניסטיות המפגרות צודקות: זנות זה אונס...

הגוצית החרמנית אמרה נואש, ואני ירדתי שוב ללובי של המלון, לשמוע מה יש לפקיד/סרסור להציע.

כמקובל, 1,000 בהט לשורט. עליתי חזרה לחדר והמתנתי לשליחת המין. אבל התברר לי שהפקיד/סרסור אינו אמין... עוד תאילנדית רעת מראה הופיעה על מפתן דלתי, וגם אותה שילחתי. אבל הסרסור הסמוי לא ויתר, התקשר לחדר ואמר שהוא מוציא שליחה נוספת. לאחר כמה דקות הגיעה צעירה שאכן נראתה יותר טוב. תהיתי לגבי גילה, והיא התחייבה שהיא בת 26 - למרות שהיא נראתה צעירה בהרבה.

נכנסנו לעניינים, החלפנו למדים של גן עדן, ועברנו לדוגי. בזמן שאני מפמפם אותה, אני מתחיל לתהות: מה אני עושה? היה לה גוף של ילדה בת 16. אם הייתי פדופיל, זה היה רגע השיא של חיי. אבל אני לא. השטרונגול שלי נענה לי, למרות המקום החמים והנעים שבו הוא שהה באותו רגע, והוא נפל ונחבט ברצפה. אמרתי לה שלא מתאים (כמובן ששילמתי את ה-1,000 בהט). היא המשיכה לטעון בתוקף שהיא אכן בת 26, וכנראה שהיא באמת לא קטינה. אבל זה לא ממש שינה לי.

שילחתי גם אותה, הלכתי לישון ותהיתי למה לא חזרתי לקווסן.[/QUOTE]

נשמע שממש סבלת בתאילנד

42
[QUOTE=החפוז המכני]פרק י

תהיתי לגבי גילה, והיא התחייבה שהיא בת 26 - למרות שהיא נראתה צעירה בהרבה.

...
היא המשיכה לטעון בתוקף שהיא אכן בת 26, וכנראה שהיא באמת לא קטינה. אבל זה לא ממש שינה לי.

שילחתי גם אותה, הלכתי לישון ותהיתי למה לא חזרתי לקווסן.[/QUOTE]

בכל זמן שהותך בתאילנד, לא הצלחת ללמוד שהתאילנדים נראים צעירים בהרבה מגילם?

גם זונות...
גם מבוגרים...

בכניסה למלון - הן אמורות למסור את תעודת הזהות שלהן לפיקדון בקבלה, עד שיוצאות. אז סביר שכל מי שבאה למלון איננה קטינה.

המגביה עוף - ירחיק ראות

43
חפוזי ידידי,
הרבה זמן לא נהנתי כך .
הסיפורים שלך עוזרים לי להרדם.
הם כל כך משעממים וחסרי כל.
תקצר. אין שם כלום.
אתה מנסה להיות שחר סגל
אבל זה לא עובד.
חוצמיזה, התחלת לנהל את הפורום?
תחזיקו את זה, תעיפו את זה...
אל תכעס, אבל נשמח לתמצית מנהלים.
בברכת "אוהבים את קיש"
ק.

44
פרק יא
*הערה לקרומבה: כינת ערווה שכמוך, אם יומן המסע שלי כל כך משעמם אותך, אתה יותר ממוזמן שלא לקרוא אותו. אם אתה לא מצליח (הוא מאוד מעניין אותך יחסית למשהו שמשעמם אותך אה?), תנסה לעוור את עצמך. אל תהסס לפנות אליי לעזרה.
ג'קי. איכשהו יצא שלא הזכרתי אותה עד עכשיו, למרות שהיא ליוותה את הטיול שלי מההתחלה.
את ג'קי הכרתי עוד מהארץ, דרך תאי פרנדלי. תאילנדית יפה בת 38.
כאשר הגעתי לבנגקוק, יצרתי איתה קשר וניסיתי לתאם מפגש. אבל זה לא יצא (בדיעבד זה לא משנה, כי המלונות בקווסן אוסרים לארח זונות. גוזלים פרנסה מבנות עמם).
אבל ג'קי לא ויתרה. במהלך שהותי בפוקט היא שלחה לי הודעות ואף התקשרה דרך הליין. שאלה אותי אם יש לי sex lady וכך כל הטיול, מדי פעם אני מקבל ממנה הודעה ושאלות מתי אני בבנגקוק.
אז בשהות הסיום הצלחתי לתאם איתה. היא הגיעה למלון שלי רק למפגש היכרות, אבל ניסתה לשכנע אותי לבוא איתה ועם חברה שלה למקום איכותי שמחייב מכנסיים ארוכים. אבל זה היה נראה לי כבד אז ויתרתי וקבענו שהיא תבוא שוב יותר מאוחר. לגבי המראה: נראתה מטופחת, הגיל ניכר על עיניה, ומבנה גוף מעט מלא.
אה, ו...לא דיברנו על כסף.
בזמן שהיא במקום היוקרתי, אני טיילתי בשדרת הזונות של בנגקוק.
לאחר זמן מה שבתי למלון, היא התקשרה להודיע לי שהיא הגיעה וירדתי לקבל את פניה לפני שהיא מקבלת את הזין שלי.
היא היתה קצת שיכורה, ועלינו לחדר.
ואז התחילה ההזיה.
כשאנחנו כבר שכובים במיטה, אני מוריד לה את החזייה. היו צמודים לה לשדיים מטבעות של בהט היא צחקקה, ופטרתי את זה בכך שהיא אולי שתתה יותר מדי. ולכן גם היתה עייפה ופסיבית.
המשכתי והורדתי לה את התחתונים, לבשתי חליפת זיונים, וחדרתי אליה בדוגי.
הכתם החום שראיתי דמה לכזה של לידה, אבל אז שטף אותי גל של סירחון
ברור שזה הוריד לי לגמרי, אז יצאתי ונשכבתי לידה. ואז היא התעוררה: התחילה לחבק ולנשק ולחרמן, ועלתה עליי לרכיבה. אבל אני כבר נגעלתי יותר מדי. הורדתי אותה, ובאתי להוריד את הקונדום.
מה אני מגלה? דם! הפתעה הפתעה. וכמובן התירוץ הקבוע:Just finished my period!
היא קלטה שאני נגעל (ומודאג), נפגעה והתלבשה. כדי לצאת מזה אמרתי לה שנדבר מחר, אבל היא אמרה שאם היא הולכת אז לא נדבר. אז אמרתי לה ללכת.
יום למחרת היא התקשרה ושלחה הודעות. מצאתי את עצמי בסיטואציה מוזרה שבה נפרדתי מבחורה תאילנדית... אמרתי לה שלא כדאי שנהיה בקשר. ולשאלתה למה כבר לא עניתי (מה הייתי עונה? כי את מסריחה מחרא?!)
אז כמו שכבר אמרתי, אפשר להשיג זיונים חינם גם בתאילנד. זה לא תמיד כדאי...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

47
פרק יב
באחד הלילות ביליתי בסוי ננה שבסוקומביט 4.
מדובר בקרנבל זונות אחד גדול, אבל לאן שלא תלכו צריך לשתות הרבה אלכוהול. יש שם מועדוני GO GO, ברים, קוקסינלים. בקיצור: סדום ועמורה.
לאחר שנכנסתי למועדון GO GO שעליו קראתי המלצה בפורום והתאכזבתי (ראו את תיאוריי על החשפניות התאילנדיות), המשכתי לקומה העליונה של סדום ועמורה. מועדון GO GO שנקרא רוק גירלז או משהו בסגנון.
ראיתי כי טוב, והזמנתי לי בירה ראשונה.
דווקא היו שם כמה לא רעות. שמתי עין על מי שהסתמנה ככוכבת של המקום: כוסית עם שדיים גדולים. רקדה בחושניות ונתנה בי מבטים סקסיים. לאחר שהיא היתה בטוחה שאני רוצה אותה, היא ירדה מהבמה והתיישבה לצדי.
הזמנתי אותה לליידי דרינק, ודיברנו. במהלך השיחה כמובן שדאגתי לוודא שמדובר בבחורה ולא בגבר מנותח. היא ענתה שהיא אכן אישה, אבל היא עשתה את זה בקול של גבר ובנוסף, כבר ציינתי שזה מבחן מצוין בתאילנד: אם היא כוסית אמיתית זה אומר שזה גבר. היא אכן היתה גבוהה (יחסית לתאילנדיות), יפה, פשוט כוסית.
אז ישבתי שם והתלבטתי בזמן שהיא איתי, שותה ומדברת בקול גברי. ולבסוף עמדתי בפיתוי ולא לקחתי את הסיכון המיותר: היא סיימה את המשקה שלה, נפרדנו ואני המשכתי לדרכי: הרחקתי למה שקיבל בפורום את השם סניף בנגקוק של האינסומניה.
אז מסתבר שזה נקרא כך לפני כמה שנים טובות, והיום המועדון נקרא אינסניטי. גם פה מדובר בדאנס בר, אבל פחות צפוף מהאינסומניה. ופה דווקא הלך לי מעולה השעה היתה כבר מאוחרת, כלומר מתאימה. נשענתי לי על הבר בעודי לוגם בירה (עלות כניסה 300 בהט, כולל משקה ראשון), והבחנתי ללא כל מאמץ בשתי חברות. אחת מהן סקסית עם חזה מפואר. שוב, ללא כל מאמץ, התקרבנו ודיברנו, השקנו משקאות והתחלנו לדון בעסקים שלה ובתענוג שלי.
כרגיל, סגרנו על 1,000 בהט לשורט, ולאחר חרמונים קלים במועדון יצאנו חזרה למלון.
גם כאן התגלה יער, אבל היה לה חזה נפלא ושיער ארוך וחלק
לאור ההצלחה, ביום המחרת החלטתי לא לשבור את הראש והרגליים, ושמתי פעמיי ישר לאינסניטי.
אבל הפעם הקדמתי... הסתובבתי במועדון, שתיתי לי בירה, בחנתי את המקום שבקושי התחיל להתמלא.
החלטתי לתת לזה עוד מעט זמן: כבר סיימתי את הבירה, וזה היה הלילה האחרון שלי בתאילנד. אז חזרתי לבר וחיכיתי. כבר התכוונתי להתקפל (הרי כבר זיינתי מספיק...), ושוב ללא כל מאמץ: תאילנדית חמודה וסקסית הגיעה לבר בדיוק היכן שעמדתי.
החלפנו מבטים וחיוכים, ובשלב מוקדם אמרתי לה שזה הלילה האחרון שלי בתאילנד. היא דאגה לציין שהיא מוצצת מעולה ולא ממש היה מו"מ: סיכמנו מיד על 1,000 לשורט ו-2,000 לכל הלילה.
היא היתה חמודה וסקסית, נעימה ואשת שיחה, ולקחתי אותה לכל הלילה.
היא אכן יודעת למצוץ נפלא, וכך גם היה הזיון. אבל היא גם הציעה לפני כן (וגם אחרי כן) אנאלי. אמרתי לה שאני מעדיף שלא, ושזה קצת מוזר שהיא מעדיפה. היא אמרה לי שאין לי מה לדאוג, זה לא כואב לה והיא מנוסה בנסיעה אחורה
נרדמנו ביחד לאחר זיון ושיחה, והתעוררנו לעוד מאותו הדבר. תיבלתי את התנוחות לרכיבה שלה, ואז היא נכנסה להתקלח.
מכת דם!!!
בדיעבד התברר לי למה היא העדיפה אנאלי... כמובן שגם היא השתמשה בתירוץ הלעוס just finished my period, רק שהפעם זה היה שונה: היא כיסתה אותי בדם וג'יפה! ובגלל שהיא רכבה עליי זה גם זלג!
אבל היא התייחסה בנונשלנטיות לכל העניין, ומלבד התירוץ הקבוע אפילו שאלה אותי בטון פגוע: אני נראית לך חולה?!
לא, היא לא נראתה חולה. כמו שכתבתי, היא היתה כיפית ונעימה. אבל היא השפריצה עלי דם! של זונה תאילנדית!!!
ברור שלאחר שחזרתי ארצה נבדקתי והכל בסדר

49
שבע פעמים הייתי בתאילנד יותר ממאה זיונים יותר מ50 בחורות שונות
אף פעם לא נתקלתי בבחורה מדממת
אף פעם לא גנבו לי
אף פעם לא רימו אותי
לעולם לא התבלבלתי בין בחורה לליידי בוי
נפילות היו אך בודדות אבל לא כואבות אז הלך 100 או 150 שקל על זיון סתמי
אולי רק אני

50
אכן, רק אתה
רק אתה שטוען שאין זיונים חינם בתאילנד
רק אתה שמשיג זיונים לכל הלילה ב-1,000 בהט
רק אתה שרואה במועדוני GO GO פצצות משגעות ולא נשים נבולות
רק אתה שלא נתקל בבחורות מדממות
רק אתה שלא רומה (למרות שנתקלתי בהמון שכן רומו ויש אלפי סרטונים על עקיצות בתאילנד)
אולי זה רק האלכוהול

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”