אני לא הגבר הכי מוצלח עם נשים. אבל פגשתי כמה נשים שהזדיינו איתי בלי משחקים בלי כסף בלי כלום. כך הן גם עשו ועדיין עושות עם אחרים.
הכינוי גנאי שלהן זה שרמוטות לכן גם אן הרבה מהן וזה חבל סקס זה טוב ולא צריך להיות עלו סטיגמה.
איכשהו אם הייתי נותן כאן למישהו שם של אחת מהן והוא היה פונה אליה דרך פייסבוק וכ"ו סביר להניח שהוא היה מסיג זיון.
רוב הסיכויים שגם אותו אחד גם מכיר עוד נשים זורמות שאני לא ואם היה נותן לי שם של אחת סיכוי גבוהה שגם אני הייתי מסיג זיון.
גברים עושים את זה (להחליף שמות של נשים זורמות) אבל זה גם נדיר מאוד.
יש כאלה נשים שיזדיינו עם כול אחד, שני גברים במכה או כמה בתורות והכול בחינם כי זה מה שהן אוהבות לעשות.
איכשהו או שאתה נתקל באחת כזו במקרה מוחלט או שנולדת בעיר שבה הכרת אחת כזאת. שוב זה ממש נדיר למצוא מישהי כזאת ועוד לזיין אותה יותר מפעם אחת במיוחד עם זו אחת שעושה רק סטוצים. אז לך לא יהיה סקס איתה יותר אבל אם תכיר אותה למישהו לו יהיה סקס ובתמורה הוא יכיר לך מישהי זורמת וגם לך יהיה סקס מזדמן.
אני רוצה להקים קהילה של גברים שמחליפים ביניהם שמות של נשים כאלה ומסיגים זיונים.
בכול מקום אחר היו מצטדקים ואומרים שאני דוחה אבל כאן אתם עושים את זה עם נשים בתשלום אז למה לא עם נשים שעושות את זה בחינם? כמובן בצורה יותר דיסקרטית בהודעות פרטיות.
להחליף שם של מישהי זורמת תמורה לשם של מישהי זורמת אחרת וכולם מזיינים והרבה.
זה גם לא אמור להפריע לתפקוד של האתר או לפרנסה של הזונות וכוכו זה רק תוספת וחוקי לחלוטין.
מי שייתן לי שם אני אתן לו שם (ורק בפרטי).