כ נשים זורמות שמזדינות בחינם - סקס אדיר

נשים זורמות שמזדינות בחינם

1

אני לא הגבר הכי מוצלח עם נשים. אבל פגשתי כמה נשים שהזדיינו איתי בלי משחקים בלי כסף בלי כלום. כך הן גם עשו ועדיין עושות עם אחרים.

הכינוי גנאי שלהן זה שרמוטות לכן גם אן הרבה מהן וזה חבל סקס זה טוב ולא צריך להיות עלו סטיגמה.

איכשהו אם הייתי נותן כאן למישהו שם של אחת מהן והוא היה פונה אליה דרך פייסבוק וכ"ו סביר להניח שהוא היה מסיג זיון.

רוב הסיכויים שגם אותו אחד גם מכיר עוד נשים זורמות שאני לא ואם היה נותן לי שם של אחת סיכוי גבוהה שגם אני הייתי מסיג זיון.

גברים עושים את זה (להחליף שמות של נשים זורמות) אבל זה גם נדיר מאוד.

יש כאלה נשים שיזדיינו עם כול אחד, שני גברים במכה או כמה בתורות והכול בחינם כי זה מה שהן אוהבות לעשות.

איכשהו או שאתה נתקל באחת כזו במקרה מוחלט או שנולדת בעיר שבה הכרת אחת כזאת. שוב זה ממש נדיר למצוא מישהי כזאת ועוד לזיין אותה יותר מפעם אחת במיוחד עם זו אחת שעושה רק סטוצים. אז לך לא יהיה סקס איתה יותר אבל אם תכיר אותה למישהו לו יהיה סקס ובתמורה הוא יכיר לך מישהי זורמת וגם לך יהיה סקס מזדמן.

אני רוצה להקים קהילה של גברים שמחליפים ביניהם שמות של נשים כאלה ומסיגים זיונים.

בכול מקום אחר היו מצטדקים ואומרים שאני דוחה אבל כאן אתם עושים את זה עם נשים בתשלום אז למה לא עם נשים שעושות את זה בחינם? כמובן בצורה יותר דיסקרטית בהודעות פרטיות.

להחליף שם של מישהי זורמת תמורה לשם של מישהי זורמת אחרת וכולם מזיינים והרבה.

זה גם לא אמור להפריע לתפקוד של האתר או לפרנסה של הזונות וכוכו זה רק תוספת וחוקי לחלוטין.

מי שייתן לי שם אני אתן לו שם (ורק בפרטי).

4
הרעיון שלי זה למה לחפש בנרות שנים מישהי זורמת ובדרכים הכי לא יעילות והכי קשות. בזמן שעוד גברים כמוך מכירים כאלה נשים וגם לך יש כמה ששכבת איתן ולא רוצות לשכב איתך אבל לא יהיה אכפת להן לשכב עם מישהו אחר (היא לא צריכה לדעת שאתה שלחת אותו).

מודעין פשוט בן אדם שמכיר 10 נשים זורמות מאוד יוכל למצוא זיון בקלות וחינם. באותה מידה יוכל גם לספר לחברים שלו וגם הם יוכלו למצוא זיון בקלות.

מה אם במקרה לא נולדתי בשכונה שיש בה ״שרמוטת על״ (שתהנה סקס זה טוב) אני לא יכול להכיר אחת כזאת בלי לטייל בכול ישראל? ולקבל אלף דחיות?

בנוגע ללבעוט בכדור, אתה מתכוון לכתוב כאן שמות בפוסט הזה? מה התחרפנת? הכול יעשה בהודעות פרטיות ודיסקרטיות. שם תמורת שם. מי שמעוניין שיפנה בפרטי אני יסביר הכול.

וזה לא בא בלי בעיות יכול להיות שנקבל שם של מישהי לא זורמת או שלא בא לה עליך. במקרה הזה ממשיכים הלאה.

אם יש מישהו שרוצה לתרום שם בחינם בעתיד אני יתן לו 3 שמות.

צמצם: מה סרסרות? אני לא סרסור ולא רוצה על זה כסף ולא ירצה על זה כסף אני רוצה לזיין ולהכיר נשים שרוצות להזדיין ואוהבות להזדיין ועושות את זה בחינם ומרצון. מה ההבדל אם היא סתם פגשה מישהו וזיינה אותו בין אם מישהו נתן לי את שמה והתכתבתי איתה בפיסבוקאתר הכרויות (ויש נשים כאלה שם אבל כשה למצוא בין כול הבונקריות) ואז נפגשנו והזדיינו, מה עושה אותי לשונה מאותו בחור רנדומלי זה שאמר לי מישהו ״זאת זורמת״? ואן סטיגמה בעיני על אשה שאוהבת סקס ועם כמה שיותר גברים.

5
זה לא סרסרות, כי הוא מדבר על בחורות שאוהבות מין אקראי למען הנאתן.
אבל לדעתי זה הרבה יותר מסוכן מהחלפת חוויות על בחורות עובדות.
קודם כל אנחנו כבר יודעים שהפמיניסטיות מהאתר WHEN WE PAY מנטרות את הפורום הזה והן תעשנה מכל הודעה כזאת מטעמים.
שנית, מספיק שיעבירו טלפון אחד למישהי שלא באמת בקטע של סטוצים או היא בקטע של סטוצים אבל אוהבת להכיר את הגברים במועדונים ופאבים וכבר יהיה פלונטר, בחורה כועסת שיכולה להגיש תלונה במשטרה.
שלישית, די מהר ימצא האידיוט התורן שיחשוב שזה צחוקים לפרסם כשרמוטה בחורה שהיא בכלל צנועה.... ההמשל יהיה שוב במשטרה אחרי שהיא תתלונן על הטרדות טלפונית.
רביעית, בגלל התרבות כאן, פמיניזם מהקיצוני ביותר בעולם ומצד שני דתיים שמרנים, יש מעט מאד בחורות ישראליות אוהבות מין ככה לשם הנאה, בטח לא כאלו יציבות רגשית.
אחד הרעיונות האוויליים ביותר והמסוכנים ביותר ששמעתי.

6
בנצי לא אמרתי בפומבי עדיין לא אישרו את התגובה שלי.

אני גם חשבתי על כול הדברים האלא וממש לא המלצתי להחליף טלפון. אולי פיסבוק או פרופיל אתר הכרויות (בכול אתר הכרויות יש כאלה שמתשמשות בו למיאת סקס מזדמן ,אתה יכול לבלות שנים באתר אחד לפני שתמצא במקרה מוחלט מישהי כזאת בזמן שיש גברים שיודעים עליהן ולא ישכבו איתן יותר יכולים לתת לך את שמן).

ומה שכתבת על הטבע של המדינה הזו זה נכון וחלקן אכן לא הכי שפויות אבל קימות נשים שנהנות מסקס ולא סופרות את הפמנסטיות והדתיים.

ושוב הכול יעשה בזהירות ובלי לכתוב דברים כמו ״זו הזונה של המדינה״ בטח שלא בפוסט פומבי אלא הודעות פרטיות.

מי שיפרסם ויכתוב דברים כאלה אחריות שלו ובכלל אני ימליץ לעשות כזה דבר עם פרוקסי מחשב נייד שקנית ביד 2(לא על שמך) ומבית קפה לא מהאינטרנט הביתי ושיחפשו אותך עם כלי היי טק או אחרת.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”