כ . - דף 7 - סקס אדיר

.

61
[QUOTE=dodo79]שבת שלום,

מישהו היה עם דנה מהאתר הכתום?

mb1207528845

תודה[/QUOTE]

יש איזה דרך ליצור עם הבנות האלה קשר בלי לשלם למנוי VIP בממבה/וומבה וכו' ?

.

63
אני כותב אזהרת מסע לגבי מפגש שהיה לי עם ויקה - צעירה באשדוד.
התלבטתי מה לרשום ואילו פרטים לכלול כי זה דיווח אזהרה למען תשמרו על עצמכם. אין בכוונתי לקדם את הפעילות עם הבחורה אלא לידע את החברים ולאפשר לכולכם - להתרחק!

מתוך הבנה שלאחר המפגש, אני מקשר את הבחורה לילדה בדיכאון שתוארה בשרשור הזה.. כאמור מסוכנת ושינתה מיקום.

הייתי לפני כחודש בנסיונות התקשרות עם ויקטוריה (לא מוצא ת.ז: פרופיל נסגר). הייתה קשה בתיאום ודרשה 600-500 למפגש, הבנתי ממנה שלא ממוקמת (+200). כל ההתכתבות ברוסית ואני כבר צמא למס' טלפון ואני מקבל ממנה הודעה: על המסג' תשלם 200 נוספים. (כלומר 500-600 + 400 לחדר ומסג')
ניתקתי מגע.
בין לבין קראתי כאן על הילדה מפ"ת ועל מצבה והיה מס' פרופיל איתו גלשתי והבנתי שהילדה זו ויקטוריה שאיתה תיקשרתי. היה לי ברור שבשום מצב לא מעוניין להיפגש איתה.

בין לבין, הגיע לידי טלפון של תיירת באשדוד. השחלתי את המס' לנייד וראיתי בוואצאפ: בחורה צעירה, יפה עם עיניים מהממות. (הייתי בטוח שזו הבת של השכן שלי) לא קישרתי לכלום וגם לא יכולתי לקשר לילדה וגם מהזכור לי נאמר שהתמונה זו שבפרופיל: לא שלה.

מתקשר עם הגברת, וואלה בחורה קשוחה. מקבל כתובת באשדוד (כבר נורת אזהרה) מגיע לכתובת, ולא מצליח לתקשר עם הבחורה. יש לה נייד חו"ל ואנחנו מבוססי Wi-Fi. אחרי שעה של נסיונות התקשרות ואיתור נק' בבנין בה יש קליטת רשת. אני פוגש מישהי קטנה עם אישה מבוגרת (בהמשך תיארה אותה אמא שלה). שהייתה בדרך החוצה וכשהבינה מי אני העלתה אותי לחדר.

לגבי המפגש: מתקשרת ברוסית בלבד ואני לא דובר השפה, הבחורה לא משדרת סקסיות בכלל, לא נראית קרובה לתמונה שראיתי בוואצאפ (למרות שזו היא). ברחוב הייתי מדלג ולא הייתי מתביית עליה כלל. העיניים אפורות אבל לא משדרגות את המראה. ברגע המפגש שקלתי ללכת, אבל הרגשתי שהיא לא רוצה לוותר על המפגש.. לחוצה על הכסף. כפות רגליים לא מטופחות. במקרה שלה גם הכוונה לא משפרת תפקוד. מהר מאד ראיתי שלא ניתן להתקדם איתה בצורה נעימה. העברתי שוב ניסיון קצת לתקשר איתה.. ללא יכולת להתקדם איתה יצאתי. הייתי עם תחושה של פיספוס והתנהלות לא נכונה שלי לכניסה למפגש לא מותאם נכון עבורי.

לאחר המפגש קיבלתי מהחבר הודעה שגילה את ההקשר ומזהיר שזו הילדה הדכאונית. אל לכם לתאר מה עובר עליכם - תחסכו מכם את הסערת הנפש ואל תפגשו איתה.

משתף במסקנות שלי:
* לא להתפתה להפתעות בשטח - טעיתי שהיא זינקה לראש הרשימה ועקפה את כל המיועדות לצדקה, כאלו עם מידע טוב והמלצות.
* תאמצו לכם חוק לבדוק בפורום.. יש כאן מידע עצום.
* לקראת מפגש עם מיועדת בעלת מס' חו"ל - גששו מראש לכתובת מדוייקת. באין רשת אוכלים את הלב. משום מה גם רשת סלולרית לא נקלטה שם.
* בהנחה שזו הילדה הדיכאונית, מעדכן כאזהרה ולא אחלק ולא אפיץ את המספר.
* מוגדרת כנפילה

** כעת יומיים לאחר המפגש, ראיתי פרופיל כתום תז: *1746814001* (**הוא סגור ולא ניתן לתקשר עם הגברת**) זו התיירת ויקה שנפגשתי איתה. מבין המנוסים אנא אשרו האם זו הילדה.

איש מטה

תודה לכל החברים על פירגון והמידע שקיבלתי!
בלעדיכם לא הייתי לוגם ממעיינות צלולים..
לצערי, מעדכן שאכן מדובר בילדה הדכאונית
ממליץ לכולם להיזהר, יש המון אופציות בריאות לשני הצדדים.

מכור לפירוק והרכבה

בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה

.

64
[QUOTE=איש מטה]אני כותב אזהרת מסע לגבי מפגש שהיה לי עם ויקה - צעירה באשדוד.

התלבטתי מה לרשום ואילו פרטים לכלול כי זה דיווח אזהרה למען תשמרו על עצמכם. אין בכוונתי לקדם את הפעילות עם הבחורה אלא לידע את החברים ולאפשר לכולכם - להתרחק!

מתוך הבנה שלאחר המפגש, אני מקשר את הבחורה לילדה בדיכאון שתוארה בשרשור הזה.. כאמור מסוכנת ושינתה מיקום.

הייתי לפני כחודש בנסיונות התקשרות עם ויקטוריה (לא מוצא ת.ז: פרופיל נסגר). הייתה קשה בתיאום ודרשה 600-500 למפגש, הבנתי ממנה שלא ממוקמת (+200). כל ההתכתבות ברוסית ואני כבר צמא למס' טלפון ואני מקבל ממנה הודעה: על המסג' תשלם 200 נוספים. (כלומר 500-600 + 400 לחדר ומסג')

ניתקתי מגע.

בין לבין קראתי כאן על הילדה מפ"ת ועל מצבה והיה מס' פרופיל איתו גלשתי והבנתי שהילדה זו ויקטוריה שאיתה תיקשרתי. היה לי ברור שבשום מצב לא מעוניין להיפגש איתה.

בין לבין, הגיע לידי טלפון של תיירת באשדוד. השחלתי את המס' לנייד וראיתי בוואצאפ: בחורה צעירה, יפה עם עיניים מהממות. (הייתי בטוח שזו הבת של השכן שלי) לא קישרתי לכלום וגם לא יכולתי לקשר לילדה וגם מהזכור לי נאמר שהתמונה זו שבפרופיל: לא שלה.

מתקשר עם הגברת, וואלה בחורה קשוחה. מקבל כתובת באשדוד (כבר נורת אזהרה) מגיע לכתובת, ולא מצליח לתקשר עם הבחורה. יש לה נייד חו"ל ואנחנו מבוססי Wi-Fi. אחרי שעה של נסיונות התקשרות ואיתור נק' בבנין בה יש קליטת רשת. אני פוגש מישהי קטנה עם אישה מבוגרת (בהמשך תיארה אותה אמא שלה). שהייתה בדרך החוצה וכשהבינה מי אני העלתה אותי לחדר.

לגבי המפגש: מתקשרת ברוסית בלבד ואני לא דובר השפה, הבחורה לא משדרת סקסיות בכלל, לא נראית קרובה לתמונה שראיתי בוואצאפ (למרות שזו היא). ברחוב הייתי מדלג ולא הייתי מתביית עליה כלל. העיניים אפורות אבל לא משדרגות את המראה. ברגע המפגש שקלתי ללכת, אבל הרגשתי שהיא לא רוצה לוותר על המפגש.. לחוצה על הכסף. כפות רגליים לא מטופחות. במקרה שלה גם הכוונה לא משפרת תפקוד. מהר מאד ראיתי שלא ניתן להתקדם איתה בצורה נעימה. העברתי שוב ניסיון קצת לתקשר איתה.. ללא יכולת להתקדם איתה יצאתי. הייתי עם תחושה של פיספוס והתנהלות לא נכונה שלי לכניסה למפגש לא מותאם נכון עבורי.

לאחר המפגש קיבלתי מהחבר הודעה שגילה שזו הילדה הדכאונית. אל לכם לתאר מה עובר עליכם - תחסכו מכם את הסערת הנפש ואל תפגשו איתה.

משתף במסקנות שלי:

* לא להתפתה להפתעות בשטח - טעיתי שהיא זינקה לראש הרשימה ועקפה את כל המיועדות לצדקה, כאלו עם מידע טוב והמלצות.

* תאמצו לכם חוק לבדוק בפורום.. יש כאן מידע עצום.

* לקראת מפגש עם מיועדת בעלת מס' חו"ל - גששו מראש לכתובת מדוייקת. באין רשת אוכלים את הלב. משום מה גם רשת סלולרית לא נקלטה שם.

* בהנחה שזו הילדה הדיכאונית, מעדכן כאזהרה ולא אחלק ולא אפיץ את המספר.

* מוגדרת כנפילה

** כעת יומיים לאחר המפגש, ראיתי פרופיל כתום תז: 1746814001 (**הוא סגור ולא ניתן לתקשר עם הגברת**) זו התיירת ויקה שנפגשתי איתה. מבין המנוסים אנא אשרו האם זו הילדה.

איש מטה

[/QUOTE]

שלום חבר ,
בראשית , האם המספר האוקראיני שלה מסתיים בספרות 3001 ?
במידה וכן זו אכן היא !!!

אגב צר לי לשמוע על הנפילה...

.

65
איש מטה אתה אחד המדווחים האמינים שהנני מאד נהנה לקרוא את דיווחך. תודה על האזהרה תודה שאתה משכיל לא לחלק את מיספרה.

.

66
עדכנתי את ההודעה המקורית ובגלל חשיבות הנושא מוסיף הודעה נפרדת..
לצערי, אכן מדובר בילדה הדכאונית
ממליץ לכולם להיזהר!!
יש הרבה אופציות בריאות לשני הצדדים

איש מטה
מכור לפירוק והרכבה

בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה

.

67
מדהים ואף עצוב רק שהאמא היא זו ''שליוותה'' את הילדה לפגישה , אבל אל תשכחו , השכר שבחורה כזו תרוויח באוקראינה בעבודה רגילה יהיה בערך 2 לקוחות שהיא עושה וזה מסביר הכל , זה ברור שהאימא יודעת מה ביתה עושה ואולי אף גם היא ''נהנת מהשלל''

אם תשימו לב כל התגובות כלפיה הן שליליות , אם קיבלתם מספר אוקראיני שמסתיים בספרות 3001 להתרחק !

.

68
התנסות עם 1481989645 מהאתר הכתום,

נמצאת בארץ לתקופה של שלושה שבועות, מתוכם כבר הייתה שבועיים...(להזדרז עם האישור) הייתי אתמול בערב בתל אביב, ברחוב על שם סוקולוב. היא מן הסתם דוברת רוסית וממש טיפה אנגלית.

היא נראית קצת מבוגרת יותר מרוב התמונות, פרט אולי לכמה תמונות שצולמו לוודאי בשהות הנוכחית (זאת שהיא יושבת במרפסת עם בירה הכי דומה לה). בסך הכל המראה שלה נחמד, היא לא מכוערת, אבל גם לא יפהפייה. הגוף שלה ממש שמור והחזה שלה נראה טיפה קטן יותר מאשר בתמונות עצמן, יש קצת בעיה עם מרווחים בשיניים, אבל זה בקטנה.

היא כותבת בהודעה באתר הכתום מה היא עושה ולא עושה, בתכלס.. לא ממש ששה להתנשק ולי לא ממש מתחשק לעשות 69 עם בחורה עובדת. היא לא עושה ברוורס ולא רימינג וגם לא ממש מתה שמקרבים אצבע למרעום שלה...

הגוף שלה מאוד מגרה, מבין כל הבחורות שהלכתי אליהן עד היום (3 סך הכל) הגוף שלה היה הכי קרוב למושלם. לא רזה ולא שמנה, וגם לא חושב שהייתי מגדיר את הגוף כמלא אך בהחלט מדושן. היא קצת ביישנית ונראית טיפה עייפה ואולי בגלל שנפגשנו קצת אחרי תשע בערב.

הסקס איתה היה נחמד למדי, אחרי מקלחת שלי נשכבנו יחד על המיטה. היא הסירה את הכותנת הסקסית הלבנהשקופה שעמה קיבלה אותי לתוך הדירה, ונגלה לעיני אותו גוף יפהפה עם חזה גדול (אך לא גדול כמו בתמונות) שעדיין שומר על הצורה שלו (יתכן שישנם שתלים) ומיד התחלנו בנישוקים (בערך), חיבוקים, ליטופים הדדיים וגם של השמוק הקטן שדי נהנה. משהו בגוף שלה עשה לי את זה וכמעט גמרתי לה בפה כשהיא ירדה לי..ובקושי עברו 2 דקות...הפסקתי אותה והיא שלפה קונדום והלבישה אותו ועלתה עלי לתנוחת רכיבה
שנמשכה כדקה, שוב פעם הרגשתי שאני עומד לגמור והפסקתי אותה ועברנו למיסיונרית, פימפתי אותה כשהתליון עם הצלב שלה עף ימינה ושנייה לאחר מכן שמאלה וחוזר חלילה בדיוק כמו השדיים שלה והפטמות הזקורות וברקע היא משמיעה גניחות שקטות. גמרתי.. אבל המשכתי.. כי לא היה לי נעים שזה נגמר מהר כל כך.. היא עצרה אותי אחרי שהיא הרגישה שיצא זרע מהקונדום. נבהלה הלכה למקלחת לשטוף עצמה וחזרה כעבור כמה דקות.

ניסיתי להרגיע אותה שהכל בסדר, שלפני כמה שבועות קיבלתי תוצאות שליליות לHIV (שאגב זה נכון ומחלות אחרות אין בנמצא) לא יודע אם התשובה סיפקה אותה או לא, אך המשכנו. ביקשתי שתעשה לי בנתיים מסג' ובחיוך היא הסכימה, באיזה שלב הרגשתי שאני פוץ שאני סתם שוכב שם עם הפנים קבורות במזרן והתחלתי לנסות ללטף אותה תוך כדי, ככה עם האצבעות שלי ניסיתי למצוא את המשולש שלה, ללא הצלחה.. סובבתי את הראש וראיתי הגוף המדהים שלה מחכה לי... לסיבוב שני.

אולי הגוף שלי עוד לא היה מוכן לסיבוב שני.. במשך כעשרים דקות פימפמתי אותה במיסיונרית, בדוגי, היא רכבה עלי, עשתה לי ביד, זיינתי לה את הפטמה (לא בהכרח בסדר הזה) וכלום.. קאפוט. היא גמרה פעם אחת לפחות במהלך הזמן הזה, אבל אני כלום..בקושי חשתי גירוי וזה לא הלך לשומקום.. וגם נראה לי החל לשרוף לה, למרות שהיא שמה חומרי סיכה וכדומה. ויתרתי על גמירה שנייה, גם התחלתי להיות תשוש והשרירים החלו לכאוב לי...

האמת שזו פעם שנייה שזה קורה לי עם בחורה מהאתר הכתום ולמרות זאת עם הבחורה שהייתי איתה משוגר דדי.. לא הייתה בעיה..

אחרי שעה בערך שהייתי אצלה נפרדנו לשלום. התענוג עלה לי 500 שח. המפגש היה אצלה בדירה. דירה נחמדה למדי של 2 חדרים. כך שלא היו הוצאות נוספות פרט לדלק ולאיזה סמבוסק עשר דקות אחרי ב"טבון" שהיה בהמשך הרחוב.. :)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”