[QUOTE=איש מטה]אני כותב אזהרת מסע לגבי מפגש שהיה לי עם ויקה - צעירה באשדוד.
התלבטתי מה לרשום ואילו פרטים לכלול כי זה דיווח אזהרה למען תשמרו על עצמכם. אין בכוונתי לקדם את הפעילות עם הבחורה אלא לידע את החברים ולאפשר לכולכם - להתרחק!
מתוך הבנה שלאחר המפגש, אני מקשר את הבחורה לילדה בדיכאון שתוארה בשרשור הזה.. כאמור מסוכנת ושינתה מיקום.
הייתי לפני כחודש בנסיונות התקשרות עם ויקטוריה (לא מוצא ת.ז: פרופיל נסגר). הייתה קשה בתיאום ודרשה 600-500 למפגש, הבנתי ממנה שלא ממוקמת (+200). כל ההתכתבות ברוסית ואני כבר צמא למס' טלפון ואני מקבל ממנה הודעה: על המסג' תשלם 200 נוספים. (כלומר 500-600 + 400 לחדר ומסג')
ניתקתי מגע.
בין לבין קראתי כאן על הילדה מפ"ת ועל מצבה והיה מס' פרופיל איתו גלשתי והבנתי שהילדה זו ויקטוריה שאיתה תיקשרתי. היה לי ברור שבשום מצב לא מעוניין להיפגש איתה.
בין לבין, הגיע לידי טלפון של תיירת באשדוד. השחלתי את המס' לנייד וראיתי בוואצאפ: בחורה צעירה, יפה עם עיניים מהממות. (הייתי בטוח שזו הבת של השכן שלי) לא קישרתי לכלום וגם לא יכולתי לקשר לילדה וגם מהזכור לי נאמר שהתמונה זו שבפרופיל: לא שלה.
מתקשר עם הגברת, וואלה בחורה קשוחה. מקבל כתובת באשדוד (כבר נורת אזהרה) מגיע לכתובת, ולא מצליח לתקשר עם הבחורה. יש לה נייד חו"ל ואנחנו מבוססי Wi-Fi. אחרי שעה של נסיונות התקשרות ואיתור נק' בבנין בה יש קליטת רשת. אני פוגש מישהי קטנה עם אישה מבוגרת (בהמשך תיארה אותה אמא שלה). שהייתה בדרך החוצה וכשהבינה מי אני העלתה אותי לחדר.
לגבי המפגש: מתקשרת ברוסית בלבד ואני לא דובר השפה, הבחורה לא משדרת סקסיות בכלל, לא נראית קרובה לתמונה שראיתי בוואצאפ (למרות שזו היא). ברחוב הייתי מדלג ולא הייתי מתביית עליה כלל. העיניים אפורות אבל לא משדרגות את המראה. ברגע המפגש שקלתי ללכת, אבל הרגשתי שהיא לא רוצה לוותר על המפגש.. לחוצה על הכסף. כפות רגליים לא מטופחות. במקרה שלה גם הכוונה לא משפרת תפקוד. מהר מאד ראיתי שלא ניתן להתקדם איתה בצורה נעימה. העברתי שוב ניסיון קצת לתקשר איתה.. ללא יכולת להתקדם איתה יצאתי. הייתי עם תחושה של פיספוס והתנהלות לא נכונה שלי לכניסה למפגש לא מותאם נכון עבורי.
לאחר המפגש קיבלתי מהחבר הודעה שגילה שזו הילדה הדכאונית. אל לכם לתאר מה עובר עליכם - תחסכו מכם את הסערת הנפש ואל תפגשו איתה.
משתף במסקנות שלי:
* לא להתפתה להפתעות בשטח - טעיתי שהיא זינקה לראש הרשימה ועקפה את כל המיועדות לצדקה, כאלו עם מידע טוב והמלצות.
* תאמצו לכם חוק לבדוק בפורום.. יש כאן מידע עצום.
* לקראת מפגש עם מיועדת בעלת מס' חו"ל - גששו מראש לכתובת מדוייקת. באין רשת אוכלים את הלב. משום מה גם רשת סלולרית לא נקלטה שם.
* בהנחה שזו הילדה הדיכאונית, מעדכן כאזהרה ולא אחלק ולא אפיץ את המספר.
* מוגדרת כנפילה
** כעת יומיים לאחר המפגש, ראיתי פרופיל כתום תז: 1746814001 (**הוא סגור ולא ניתן לתקשר עם הגברת**) זו התיירת ויקה שנפגשתי איתה. מבין המנוסים אנא אשרו האם זו הילדה.
איש מטה
[/QUOTE]
שלום חבר ,
בראשית , האם המספר האוקראיני שלה מסתיים בספרות 3001 ?
במידה וכן זו אכן היא !!!
אגב צר לי לשמוע על הנפילה...