כ Fernanda Zocal - סקס אדיר

Fernanda Zocal

1
שלום לכל המשתמשים הוותיקים
אתמול יצא לי לבקר את הבחורה האיטלקית המדהימה הזאת.

הבחורה מארחת בדירה יחסית דיסקרטית ונקייה מאוד בתל אביב.
נכנסתי ומולי עומדת פצצה שנראה שהרגע יצא ממגזין גבוה רזה עם תחתון קטן ושקוף וגופיה שבקושי מסתירה את השדיים המדהימים שלה.
אחרי מעט דיבורים וכסף שמחליף ידיים היא הורידה את החולצה והתחילה בריקוד קטן שמראה כמה היא סקסית, תוך כדי הריקוד היא התקרבה אלי הורידה את התחתון ונתנה לי לטעום את הזין הטעים שלה. זין לא גדול אבל עבה ברמות שגרמו לי לכאוב עד עכשיו. אחרי כמה דקות של מציצה היא הורידה לי את הבדים והתחילה למצוץ (בלי קונדום) את הכלי שלי שעמד בטרוף, מציצה שעברה ל 69 וליקוקי חור הדדיים. שהרגשתי שאני כמעט גומר אמרתי לה לשים קונדום (יש לציין שבטלפון אמרה שהיא רק אקטיבית ) ולחדור אלי. למרות שחשבתי שבגלל שהזין לא מאוד ארוך אני יצליח להתמודד איתו העובי שלו גרם לי להאט את הקצב לא פעם אחת, דבר שהיא קיבלה בסבלנות רבה. לבסוף אחרי שהתרגלתי היא התחילה לזיין אותי באין סוף תנוחות שממול יש מראה שנותנת לך לראות הכול בזמן שהיא מזיינת אותך. בנוסף יש לי פוט פטיש והיא ממש זרמה איתו ואפילו בהמשך ביוזמתה הגישה לי את כפות רגליה היפיפיות. בקיצור אחרי חצי שעה שהיא מזיינת אותי בטרוף גמרתי לה על החזה והיא ביקשה שאני ימצוץ לה וגמרה לי בפה. אחרי הזיון ישבנו והיא קצת סיפרה לי על הטיול שלה בארץ בחצי איטלקית ואנגלית עילגת. באמצע היא ראתה שמתחיל שוב לעמוד לי והתחלנו בסיבוב שני שהיה ברובו על טהרת כפות רגליה.
לסיכום הבחורה יפיפייה ונותנת שרות בסבלנות ובצורה נעימה ביותר.

Fernanda Zocal

3
היא מפרסמת ב ts dating. ו backpage
לא יודע מה שילמת לה וכמה שאני שאלתי אותה
אמרה 600 לחצי שעה ולשעה שלמה. 1200 ככה שבדיווח עבר חצי שעה אז מעניין מה התשלום הסופי

היא לא נראית כמו בתמונות גם היא שווה אבל בסרטונים נראית ארת ונראית קצת יותר מבוגרת

וגם מוזר שנשרמת אתמול וזה דיווח ראשון.בלי לתת מחיר וכמה זמן תהיה ואיפה מפרסמת

לי נראה שכל פעם שבאה לפה מישהי מחול מישהו מנסה לדפוק לה יחצון או בשביל הנחה או בשביל הטבה אחרת

Fernanda Zocal

4
ברור שזה יחצנות, אבל היא באה מחול אז השירות שלה לא יכול להיות גרוע כמו בארץ ואם היא שווה אז כנראה זה יכול להיות חוויה זיינתי שלושה קוקסיות החודש לכן על תסתכלו אלי בתור זה שהולך לבדוק את השטח.
nil בלון תנו אותה בזיון ותבדקו אותה
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

Fernanda Zocal

6
בגדול אני כבר הרבה זמן מציץ בפורום והחלטתי שאם אני כבר נרשם אז לא להיות כפוי טוב ולתת מעצמי משהו לפני שאני מבקש מאחרים.
לגבי השאלות ששאלת, בהתחלה היא ביקשה 400 ולא ממש דיברנו על זמן, אחרי דין ודברים סיכמנו על מאה חמישים וכל הזמן שהייתי אצלה לא הרגשתי כאילו דוחקים בי בזמן ויצא שהייתי אצלה שעה. בסוף אני החלטתי שאני מתלבש וזז לי. וזה לא יחץ סתם היה בא לי לפרגן למישהי שהיה לי ממש נחמד איתה. לגבי הזמן שהיא פה נראה לי שהיא אמרה עד ה25 אבל אני לא בטוח כדאי לשאול אותה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”