אתמול יצא לי לבקר את הבחורה האיטלקית המדהימה הזאת.
הבחורה מארחת בדירה יחסית דיסקרטית ונקייה מאוד בתל אביב.
נכנסתי ומולי עומדת פצצה שנראה שהרגע יצא ממגזין גבוה רזה עם תחתון קטן ושקוף וגופיה שבקושי מסתירה את השדיים המדהימים שלה.
אחרי מעט דיבורים וכסף שמחליף ידיים היא הורידה את החולצה והתחילה בריקוד קטן שמראה כמה היא סקסית, תוך כדי הריקוד היא התקרבה אלי הורידה את התחתון ונתנה לי לטעום את הזין הטעים שלה. זין לא גדול אבל עבה ברמות שגרמו לי לכאוב עד עכשיו. אחרי כמה דקות של מציצה היא הורידה לי את הבדים והתחילה למצוץ (בלי קונדום) את הכלי שלי שעמד בטרוף, מציצה שעברה ל 69 וליקוקי חור הדדיים. שהרגשתי שאני כמעט גומר אמרתי לה לשים קונדום (יש לציין שבטלפון אמרה שהיא רק אקטיבית ) ולחדור אלי. למרות שחשבתי שבגלל שהזין לא מאוד ארוך אני יצליח להתמודד איתו העובי שלו גרם לי להאט את הקצב לא פעם אחת, דבר שהיא קיבלה בסבלנות רבה. לבסוף אחרי שהתרגלתי היא התחילה לזיין אותי באין סוף תנוחות שממול יש מראה שנותנת לך לראות הכול בזמן שהיא מזיינת אותך. בנוסף יש לי פוט פטיש והיא ממש זרמה איתו ואפילו בהמשך ביוזמתה הגישה לי את כפות רגליה היפיפיות. בקיצור אחרי חצי שעה שהיא מזיינת אותי בטרוף גמרתי לה על החזה והיא ביקשה שאני ימצוץ לה וגמרה לי בפה. אחרי הזיון ישבנו והיא קצת סיפרה לי על הטיול שלה בארץ בחצי איטלקית ואנגלית עילגת. באמצע היא ראתה שמתחיל שוב לעמוד לי והתחלנו בסיבוב שני שהיה ברובו על טהרת כפות רגליה.
לסיכום הבחורה יפיפייה ונותנת שרות בסבלנות ובצורה נעימה ביותר.