אתמול ניסיתי - בפעם המי יודע כמה

- להיפגש עם
מרגריטה. כבר
שנתיים(!!!)
שאני מנסה במס' הזדמנויות לפגוש אותה ופשוט לא מצליח!!!

פעם לא בארץ, פעם לא עונה, אתמול המס' לא היה זמין... היא עדיין בארץ בכלל? הרי המודעה שלה עדיין מפורסמת פה... לא ברור... מתי בשם ראב ראב ראבק אני כבר אצליח להיפגש איתה?!

מתי???? אינעל העולם....

טוב. עברתי לאופציה אחרת בעדיפות גבוהה הלא היא
ויקה. גם אותה רציתי לפגוש מזמן - ואף קיבלתי המון המלצות עליה בפרטי

- אך זה לא הסתדר, עד עכשיו!
וכמה שאני מאושר שפגשתי אותה סוף סוף!!!

. בהמשך תבינו.
הערה(1): לפני שנעבור לדיווח אומר שאנוכי(כפי שהותיקים כאן שמכירים אותי יודעים) לא ממש אוהב להתערב בויכוחים ובכל הבולשיט שמסביב לסקס, ומעדיף להתעסק בבחורות, זיונים וכמובן - דיווחים
. גם הפעם מעדיף שלא להתערב בויכוח שהתפתח כאן בשרשור רק אחזור על אותה הצעה שכבר הצעתי רבות בעבר - תנסו להפנות את האנרגיות פחות לזיוני שכל ויותר לזיונים אמיתיים ודיווחים. ככה תהיו יותר רגועים וגם הפורום ירוויח דיווחים חדשים, מפרים ומגוונים. כאמור - רק הצעה... שכל אחד יעשה מה בזין שלו.לעיניינו: אחרי תיאום קל בווטסאפ אני מגיע לדירתה בבת ים לא לפני שנתקעתי בפקקים המזדיינים האלה

באיילון דרום... כשראיתי שאנוכי עומד לאחר התקשרתי לויקה לעדכן והמתוקה רק אמרה שאין בכלל בעיה והיא מחכה לי

. הגעתי לבניין, כולי מלא התרגשות

לפגוש בה סוף סוף אחרי בערך שנתיים שאני רק קורא עליה

. עולה במעלית, הדלת נפתחת ומולי ניצבת ויקה במלוא הדרה

.
חיוך גדול עולה על פניי

.
איזו רוסייה-אסיאתית גבוהה, חטובה ואצילית!
ואוו!!!
מדהימה!!
קיבלה אותי לבושה בחולצה ורודה צמודה ומכנסון קצרצר שרק הבליט עוד יותר את הנתונים הפיזיים המעולים שלה

. מארחת בדירה יפה, מרווחת, ומשופצת כחדשה.
183 ס"מ של חיטובים, גוף אתלטי-ספורטיבי, ניראית בתחילת שנות ה-30 שלה(
ואני מאחל להרבה בחורות בגילה להיראות כמוה

), שיער שטני חלק, פנים אסיתיות-מונגוליות מיוחדות עם עיניים מלוכסנות גדולות וכהות(
יש לה מבט חודר/חוקר כזה בעיניים...

מי שהיה אצלה בוודאי יודע על מה אני מדבר

), חזה קטן+, צבע עור חום בהיר(הספיקה קצת להיות בים, רואים סימני שיזוף

), רגלי איילה ארוכות וסקסיות, וישבן קטן ועומד. במקור מעיר קטנה על גדות נהר הוולגה ברוסיה.
הדבר הראשון שפלטתי מפי היה:
"ואווו!!! את ניראית מדהים!"
ויקה המתוקה הודתה לי בחום

והגישה לי מים קרים. קצת סמול טוק(שאח"כ
התפתח מאודדדד כפי שתיקראו בהמשך), וביקשתי להתקלח לפני שנתחיל. מסרה לי מגבת והלכנו לחדר השינה כשהמקלחת צמודה אליו. ויקה פתחה מוזיקה בפלאפון, ואני הנחתי על השידה 500 ש"ח. ביקשתי מויקה שלא תתפשט כי אני רוצה להפשיט אותה

. הסכימה, וגם ביקשתי שנשתמש בקונדומים איכותיים שהבאתי מהבית(
Dorex ultra thin שנקנו בהמלצת החברים כאן בפורום

). נכנסתי להתקלח - ולשם שינוי מקלחת די מרווחת בניגוד למקלחות הפיצפונות

בדירות התאגידים המחולקות

- יצאתי, התנגבתי, ונכנסתי חזרה לחדר כשויקה שוכבת על המיטה ומחכה לי

.
עליתי מעליה ופה התחיל אקט ארוך במיוחד של מזמוזים, חיבוקים ו
נשיקות צרפתיות עמוקות במיוחד(ממש אכלנו אחד את השנייה

). לאחר התחרמנות ארוכה אני מסיר לאט לאט את מעט פריטי הלבוש שלה רק כדי לגלות שהבחורה ללא חזיה ותחתונים

. משם עברנו לסשן אוראלי ארוך על הצד, אח"כ נשכבתי על הגב ו-ויקה ירדה לליקוקים ארוכים וחושניים

על הגוף שהסתיימו במציצה אדירה
כולל גרון עמוק מלא
. בכלל, קראתי בדיווחים קודמים על היכולות האוראליות המשובחות שלה

והייתי מכן לזה, ובכל זאת היא הצליחה להפתיע אותי כשהעלימה שוב ושוב את הזין במלואו בפיה

, ובמקביל מצליחה גם להוסיף קצת מהביצים

.
פשוט תותחית!!!!

אגב, זכור לי שהחבר
roni golan הסביר פעם שבחורות גבוהות מוצצות טוב יותר כי המבנה של הלסת אצליהן יותר מפותח. בלי קשר לחיבתי לגבוהות, אני חושב שבמקרה שלפנינו הוא צודק.
ויקה מוצצת מדהים!!!

ויש לה וואחד קיבולת אוראלית!!

האוראלי המושקע המשיך ועבר ל-69 ארוך כשויקה ממשיכה בעבודתה
המעולה
על האיבר ואף מוסיפה מציצת/ליקוקי ביצים מושקעים ורטובים

, ואף ירדה אצבע מגרה ושיחקה לי עם הרקטום(
מאוד מנוסה עם גברים וקלטה מהר מאוד שאני חולהההה על זה

) אך לא החדירה את האצבע ממש לפרוסטטה. גם כל הזמן החמיאה לי על הגוף והאסתטיות

ואמרה שהיא אוהבת גברים שריריים כמוני

ופחות מתחברת לשמנים מדלדלים עם כרס. המשכנו בתנוחה זו כשאני מלקק לה

את שני החורים היפים שלה מאחורה תוך שהיא כורכת את רגליה הארוכות סביבי

, כולל החדרת אצבעות לכוס ומשחק עם האצבע קצת בישבן אך ביקשה להימנע מהחדרת אצבע לטוסיק וכמובן שכיבדתי זאת

.
חזרה והתייצבה מלפנים לעוד מציצה עמוקה מלאה ומושקעת+ליקוקי/שליקת ביצים ואצבע שובבה בתחת

. קונדום הולבש ועלתה עליי לרכיבה תוך שהיא דופקת לי מבטים חודרים

עם עיניה האסיאתיות הגדולות(
מה שהמשיך אגב כמעט לכל אורך האקטים בתנוחות השונות). כופפתי אותה קצת קדימה כדי שאוכל להמשיך ולנשק את הסקסית האצילית הזאת

, הרכיבה תפסה קצב מהיר יותר והפכתי אותה למיסיונרית. ויקה הרימה את רגליה גבוה ואני חדרתי עמוק ואינטנסיבי תוך כשאני ממשיך לנשק אותה צרפתיות עמוקות

, הזיון תפס קצב אנרגטי/אינטנסיבי כמו שאני אוהב

, אך ויקה -
הודות לנתוניה הטובים וחוסנה הגופני* - הסתדרה מצויין עם הסגנון הזה

.
*כמו שציינתי בעבר - זאת אחת הסיבות שאני אוהב בחורות גבוהות, אתלטיות/ספורטיביות וחסונות מסוגה של ויקה. כי בד"כ אין להן שום בעיה להסתדר בין הסדינים עם אחד כמוני

.המשכנו במיסיונרית תוך שויקה שולחת יד ארוכה לישבני ומשחקת לי בפי הטבעת

, מה שרק גירה אותי אותי יותר

וגרם להגברת קצב נוספת

, מיצינו והפכתי אותה לדוגי. התחלתי לזיין אותה מאחורה תוך שהיא משחקת לי בביצים מלמטה ואני אוחז במותניה, עד שהשכבתי אותה על הבטן וחדרתי עמוקות(
חולה על התנוחה הזאת!
) במס' פימפומים+נשיקות ללחיה של ויקה מלמעלה

עד
להשפרצה ארוכה במיוחד שמילאה את הגומי בתרומה שהיתה מספיקה להרבה נשים בבנק הזרע

.
קמנו, ויקה הורידה לי את הגומי וניקתה את הזין במגבונים וביקשתי ממנה להתקלח שוב לפני שעוברים למס' שני. התקלחתי שוב, התנגבתי, יצאתי ונשכבתי על המיטה שוב עם ויקה המהממת שהשתרעה במלוא אורכה מולי

. מכאן התחיל עוד סשן ארוך מאוד של נשיקות, חיבוקים ומזמוזים תוך שויקה צוחקת ואומרת:
"אתה מנשק כ"כ הרבה
. אתה מתנהג כאילו אתה החבר שלי"

איזו מתוקה!!!
המשכנו בהמון נשיקות תוך שאני מוסיף ומחמיא לה שוב ושוב על המראה שלה שהוא מאוד לטעמי

, והיחס החם והמושקע. בכלל היה לנו חיבור מטורף שם ומצאנו המון נושאי שיחה משותפים מאחר ושנינו עוסקים בספורט

. גם המון דיבורים אישיים היו בינינו, המון צחוקים

, חיבוקים

, אווירה נהדרת

,
כימיה מטורפת!!!!
לאט לאט ירדה עם היד לזין ולביצים ועוררה אותם מחדש בעוד אני ממשיך למזמז ולהדביק צרפתיות אינסופיות לסקסית המדהימה הזאת

.
בשלב זה ויקה ירדה פעם נוספת לטיפול אוראלי רטוב ומשובח כולל ליקוקים

לכל איזור המפשעה והביצים

, לקיחתן בפה, וכמובן המומחיות שלה - גרון עמוק מלא ומחרמן!

שוב 69 ארוך ומחרמן כמו קודם כשפי ולשוני דואגים היטב לשני חוריה

+אצבע מחרמנת בכוס, במקביל המשיכה בעובדתה המעולה

על כל האיזור הדרומי שלי שכללה פעם נוספת אצבע מחרמנת ושובבה שמלטפת/חודרת מעט לתחת שלי אבל כאמור קודם - לא פרוסטטה מלאה. בלי קשר זה חירמן אותי בטירוף!

. הפעם גם עשינו 69 הפוך כשאני מעליה מלקק לה

את הכוס, והיא מתחתיי מוצצת, מלקקת/שולקת את הביצים והמפשעה+אצבע מחרמנת בתחת וכאפות עידוד בישבני מדי פעם

.
קונדום הולבש והיא עלתה לרכיבה הפוכה עליי. אח"כ הסתובבה לרכיבה רגילה+המבטים החודרים

-מטמטמים

כמו ממקודם

, שוב כופפתי אותה מעט אליי כדי לנשק ולחבק

(כאילו שלא נישקתי וחיבקתי אותה מספיק לארוך כל המפגש

) אותה עוד קצת, מיציתי והסתובבנו למיסיונרית.
כמו קודם, עם הפעם ויקה הרימה את רגלי האיילה הארוכות והחטובות שלה

למעלה גבוה, אני חדרתי עמוק ואנרגטי כמו שאני אוהב

+סשן צרפתיות חושניות נוספות למדהימה, ויקה במקביל שוב שלחה ידיים ארוכות לתחת שלי עם משחק של האצבע בחור הישבן המלוקסר

, וכתוצאה מכך הזיון תפס קצב יותר אינטנסיבי כמו ממקודם

. בסופו של דבר הפכתי אותה לדוגי וזיינתי אותה חזק ועמוק תוך שהיא משחקת לי בביצים עד להשפרצה השנייה.
עד כאן החלק
"הרגיל" בדיווח. כתבתי
"רגיל" בגרשיים כי המפגש היה הכל מלבד
"רגיל".... נהניתי בטירוף!!!

שקעתי למין אופוריה
מסחררת
עם המילפית האצילית הזאת

. מותק של בחורה עם הרבה סבלנות, חום, השקעה ומראה שאני מאוד מתחבר אליו!

אבל את מה שקרה מכאן והלאה התלבטתי רבות אם לספר...

תראו, אני יודע מדיווחים קודמים שויקה לא מלחיצה ובכלל לשעון אין משמעות אצלה

. מה שכבר מעמיד אותה(
בנוסף כמובן למראה המצודד
) בשורה אחת עם מיתולוגיות-אגדות אחרות שפגשתי כאן לאורך השנים(פירוט בהמשך)

. אני יודע שחיבור אישי וכימיה טובה זה משהו שלא מעט שהחברים שנפגשו איתה חוו. ועדיין אני לא יודע אם מה שקרה מכאן והלאה יקרה עם כל אחד... סביר להניח שלא, כי באמת היה לי חיבור יוצא דופן ברמות איתה

,
חיבור נדיר שחוויתי רק עם מעטות משלל הבחורות שפגשתי לאורך השנים כאן(
עוד סיבה להעמדתה בשורה אחת עם מיתולוגיות-פורום אחרות
).
בכל זאת החלטתי לספר כי תכל'ס ללא הפורום והדיווחים בכלל לא הייתי מתוודה למהממת
הזאת כמו למהממות אחרות שפגשתי כאן לאורך השנים

.
מספר שתיים הסתיים ונשכבנו שנינו לסמול טוק ארוךךךךךךך במיוחד שכלל בין לבין המון נשיקות, ליקוקים

ומזמוזים, מדי פעם הגנבת יד מצידה לביצים ולזין שלי

, ומצידי לכוס ולתחת החמוד שלה

. היה לנו חיבור אישי אינטימי

שהתפתח לשיחה על החיים, על עצמנו, על ישראל(אוהבת מאוד אבל לא מתכוונת להישאר), על רוסיה, על הוריה(רוסיה מצד האב, קזחית-טטרית מצד האם. מכאן המראה המיוחד שלה

) ועוד אינסוף דיבורים אישיים. בנוסף גם המוןןןןןן צחוקים ואווירה מעולה ומשוחררת

. וכך המשכנו והמשכנו והזמן רץ ורץ ובכלל כבר איבד משמעות לחלוטין!

מרוב שנהניתי איתה ובחברתה כבר שכחתי בכלל מהסקס

, חשבתי לעבור למספר שלישי אבל ויקה -
לראשונה במפגש חובה עליי לציין!!!!
- אמרה שהיא טיפה ממהרת כי צריכה לצאת לאימון ריצה

(כמו שאמרתי קודם - ספורטיבית הבחורה

. כמוני

). הסתכלתי בטלפון ולא האמנתי למראה עיניי!!!!!
חלפו לא פחות מ-3 שעות!!!!!!

הייתם מאמינים?!
ש-ל-ו-ש ש-ע-ו-ת!!!!

שטסו ונעלמו כלא היו בלי שהרגשתי בכלל!!! איך הזמן טס שנהנים הא?

לא יכולתי שלא להיזכר באמרתו הנצחית של אינשטיין:"הכל יחסי בחיים. שים ידך על סיר רותח ודקה תיראה לך כשעה. שים ידך על אישה חמה ושעה תיראה לך כדקה. זו יחסות". גאון נצחי
. בכלל לאורך כל המפגש נראינו יותר כמו זוג אוהבים

מאשר "נערת ליווי" ו"לקוח". בכוונה כתבתי "נערת ליווי" ו"לקוח" בגרשיים כי בכל הכנות האפשרית - קשה לי להגדיר את המפגש כך לאור ההתפתחויות
. חובה נוספת לציין שבכל הזמן הזה השטרות היו מונחים על השידה מבלי שויקה התייחסה אליהם בכלל!!!!

בסיום הוספתי לה 100 ש"ח טיפ(ובמחשבה שנייה הייתי צריך להוסיף הרבה יותר בהתחשב בהשקעה האדירה שלה

) וכאן קרה דבר נוסף שהעלה את מניותיה הגבוהות ממילא של ויקה בעיניי: סירבה לקחת את הטיפ!

חברים, הייתי בשוק טוטאלי!!!

לא האמנתי עד כמה היא עוד יכולה להיות נדירה ומיוחדת!!

אני יכול לספור על אצבעות כף יד אחת את מספר הבחורות שסירבו לטיפ לאורך 17 שנות עיסוקי בתחום הזה!!! יוצאת דופן, נדירה ומיוחדת כבר אמרתי?
סיבה נוספת להעמדתה בשורה אחת עם מיתולוגיות עבר מדהימות אחרות מהפורום
. הפעם כבר התעקשתי שתיקח את הטיפ כי באמת מגיע לה ואף הרבה יותר מכך!

לקראת סוף המפגש שאלתי אותה על חברתה
ליזה(שגם אותה אני מתכנן לפגוש

). להפתעתי - או שלא בעצם... בכל זאת חברות ו-ויקה כבר התגלתה כאישה מדהימה

- פירגנה בחום לליזה

ואף הוסיפה שלדעתה אני אוהב גם אותה

כי גם היא חטובה, ספורטיבית וגבוהה(175 ס"מ בערך). כן, סיפרתי לה על חיבתי לגבוהות וחטובות

. שאלתי אותה על אפשרות לשלישייה עם שתיהן אך לאכזבתי - ה"אכזבה" היחידה במפגש - אמרה שהיא לא בקטע...

גם כשהסברתי לה שמופע לסבי לא מעניין אותי ואנוכי פשוט רוצה להיות עם שתיהן יחד

, אמרה שהיא מבינה אבל היא פשוט לא כ"כ אוהבת. בעבר עשתה איתה שלישיות פה ושם, היום כבר לא לצערי. בכל זאת ביקשתי ממנה שתחשוב על זה אך היא רק משכה בכתפיה... מקווה שאולי תשנה את דעתה

.
התקלחתי והתלבשתי תוך אינסוף חיבוקים ונשיקות לויקה+הבטחה למפגשים נוספים

. ויקה צחקה ואמרה:
"איך תבוא לבקר אותי? אתה עובד כל הזמן! איך לך זמן!"

. כאן המקום לספר שאמרתי לה שרציתי כבר לבוא לבקרה מזמן אך עבודה אינטנסיבית בעיקר לאורך השנה האחרונה מנעה זאת. שיחה שלמה התפתחה לנו סביב הנושא, כמו גם בנושאים אחרים.
הבטחתי לה שאמצא זמן לראות אותה שוב ויהי מה!

נפרדנו תוך שאני לא מפסיק לחבק אותה בחום רב

, לנשק בחושניות

ולהודות לה באמת מכל ס"מ בנישמתי על החוויה הנדירה

. ויקה צחקה(איזה מותק!!!

) וחיבקה אותה בחום בחזרה תוך עוד צרפתיות עמוקות שזכיתי לקבל ממנה

.
הערה(2): אני יודע שהיא כבר ותיקה כאן והרבה נפגשו איתה ובכל זאת אנצל את ההזדמנות כדי לבקש מכולם בכל לשון של בקשה - אנא מכם תתנהגו אליה בכבוד ובנימוס! מדובר בבחורה שנכנסת מבחינתי לליגת האלופות כאן בפורום לצד מתולוגיות אגדתיות אחרות שפגשתי כאן כמו טלי מחיפה, אנג'לינה, מישל, דניאל(נ), נופר, מאיה/ספיר ועוד רבות, טובות ונדירות. באופן רשמי אנוכי מעמיד את ויקה המדהימה בשורה אחת עם האגדות האלו

. נדירה. פשוט נדירה
.
בנוסף, ברור לי שיש כבר מספיק חברים שקיבלו את המס' שלה. אם עדיין יש מישהו שאין לו ומעוניין אשמח למסור לו בפרטי בתנאי שמדובר במדווח תורם ולא פרזיט/זולל מידע/טרמפיסט/חבר כאן שנים עם 0 הודעות ודיווחים/נרשם רק כדי לבקש את המס' וכ'ו. טיפוסים מהסוגים הנ"ל - לא לפנות אליי כי אני לא אענה! אולי אחרים יסכימו לתת לכם. לא אני.
הערה(3): את ההערה הזאת התלבטתי הכי הרבה אם לכתוב... הרי היו פה כבר לא מעט חברים שדיווחו על כימיה מטורפת איתה. דבר זה אינו יחודי רק למפגש שלי איתה. ובכל זאת אני מניח שלא לכל אחד יהיה חיבור באותה רמה כמו שהיה לי. מדובר במפגש אינטימי וכל אחד והעדפותיו, שגעונותיו וכ'ו. אנוכי לא יכול להבטיח לכל אחד ואחד מכם מפגש שיתעלה לרמות כאלה ולכן אבקש לא לפתח ציפיות!!! לא בטוח שעם כולם היא תזרום במידה שווה ולאותם כיוונים. סביר להניח שלא. תלוי בה, באדם שמולה, מידת החיבור, כימיה, אינטרקציה וכ'ו. אלו דברים שמשתנים מאדם לאדם, ממפגש למפגש. זה לא נתון קבוע.לסיכום: אין מילים... פשוט אין מילים... כי הכל כבר נאמר למעלה. ליגת אלופות במלוא מובן המילה! מלכה מילפית סקסית בעלת מראה אסיאתי מיוחד ולא שגרתי, גבוהה, אצילית, חטובה, ספורטיבית, מנוסה מאוד, יודעת מצויין מה זה גבר ואיך לטפל בו, נינוחה, סבלנית מאוד, זורמת, מפנקת ברמות אחרות, טיפול אוראלי מעולה, GFE אדיררררררר!!!!!! ברמה של מאהבת! ומעל הכל - יחס אישי מדהים
. נותנת את כל כולה ללא הנחות. חיסרונות? אני חופר וחופר ולא מוצא...
אם ממש מחפשים בכוח אז החזה שלה קטן ולא עושה אנאלי. אבל זה פשוט כלום ושום דבר ביחס ליתרונותיה. על גמירה בפה לא שאלתי ולא עניין אותי, אך מדיווחים קודמים נראה שאין לה בעיה עם זה. כמו שכתבתי קודם - מבחינתי עומדת בשורה אחת עם אגדות עבר אחרות מהפורום. נכנסת בקלות לרשימת 10 הבחורות הכי מדהימות שפגשתי בתחום הזה. ותאמינו לי - מדובר ברשימה סופר מכובדת
. מי כמוכם יודע איזה כמויות של בחורות פגשתי לאורך השנים...
האם אחזור? וואללה לא יודע...
תנו לי לחשוב על זה....
נו, מה נראה לכם??
זאת שאלה בכלל?!
ברוררררררררר!!!!!!
האם שווה את המחיר? חברים, כל אגורה מה-500 היא שווה ואף הרבה יותר!!!
הלוואי ושירות כזה יהיה הסטנדרט לכל בחורה שלוקחת 500 ש"ח. תהנו ותתייחסו יפה להילום הנדיר והמלוטש הזה.אחרי שיצאתי ממנה הייתי ממש בסוג של
אופוריה
... הסתובבתי איזה 20 ד' לפחות ברחובות בת ים מסוחרר...

מבולבל...

מה הרגע עבר עליי?

לא הצלחתי להוציא אותה מהראש

. שיחזרתי שוב ושוב בדימיוני סצנות מהמפגש,
והרגשתי טוב
. פשוט הרגשתי טוב
.אחרי שהלכתי כ-20 ד' ללא יעד מוגדר כמו איזה שיכור

, התאוששתי והלכתי למטרה הבאה -
דאשה. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא: