כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 58 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

571
אתמול ניסיתי - בפעם המי יודע כמהמבולבל - להיפגש עם מרגריטה. כבר שנתיים(!!!)Shocked שאני מנסה במס' הזדמנויות לפגוש אותה ופשוט לא מצליח!!!כועסמבולבלDisapprove פעם לא בארץ, פעם לא עונה, אתמול המס' לא היה זמין... היא עדיין בארץ בכלל? הרי המודעה שלה עדיין מפורסמת פה... לא ברור... מתי בשם ראב ראב ראבק אני כבר אצליח להיפגש איתה?!מבולבל מתי???? אינעל העולם....כועס

טוב. עברתי לאופציה אחרת בעדיפות גבוהה הלא היא ויקה. גם אותה רציתי לפגוש מזמן - ואף קיבלתי המון המלצות עליה בפרטיאצבע למעלה - אך זה לא הסתדר, עד עכשיו!חיוך וכמה שאני מאושר שפגשתי אותה סוף סוף!!!חיוך גדולEmbarrassedHeart. בהמשך תבינו.

הערה(1): לפני שנעבור לדיווח אומר שאנוכי(כפי שהותיקים כאן שמכירים אותי יודעים) לא ממש אוהב להתערב בויכוחים ובכל הבולשיט שמסביב לסקס, ומעדיף להתעסק בבחורות, זיונים וכמובן - דיווחיםApprove. גם הפעם מעדיף שלא להתערב בויכוח שהתפתח כאן בשרשור רק אחזור על אותה הצעה שכבר הצעתי רבות בעבר - תנסו להפנות את האנרגיות פחות לזיוני שכל ויותר לזיונים אמיתיים ודיווחים. ככה תהיו יותר רגועים וגם הפורום ירוויח דיווחים חדשים, מפרים ומגוונים. כאמור - רק הצעה... שכל אחד יעשה מה בזין שלו.

לעיניינו: אחרי תיאום קל בווטסאפ אני מגיע לדירתה בבת ים לא לפני שנתקעתי בפקקים המזדיינים האלהכועס באיילון דרום... כשראיתי שאנוכי עומד לאחר התקשרתי לויקה לעדכן והמתוקה רק אמרה שאין בכלל בעיה והיא מחכה ליחיוך גדול. הגעתי לבניין, כולי מלא התרגשותEmbarrassed לפגוש בה סוף סוף אחרי בערך שנתיים שאני רק קורא עליהקריצה. עולה במעלית, הדלת נפתחת ומולי ניצבת ויקה במלוא הדרהStar.

חיוך גדול עולה על פנייחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול. איזו רוסייה-אסיאתית גבוהה, חטובה ואצילית!Star ואוו!!!Shocked מדהימה!!Tongue

קיבלה אותי לבושה בחולצה ורודה צמודה ומכנסון קצרצר שרק הבליט עוד יותר את הנתונים הפיזיים המעולים שלהמוחא כפייה. מארחת בדירה יפה, מרווחת, ומשופצת כחדשה.

183 ס"מ של חיטובים, גוף אתלטי-ספורטיבי, ניראית בתחילת שנות ה-30 שלה(ואני מאחל להרבה בחורות בגילה להיראות כמוהקריצהTongue), שיער שטני חלק, פנים אסיתיות-מונגוליות מיוחדות עם עיניים מלוכסנות גדולות וכהות(יש לה מבט חודר/חוקר כזה בעיניים...פצצהShocked מי שהיה אצלה בוודאי יודע על מה אני מדברקריצה), חזה קטן+, צבע עור חום בהיר(הספיקה קצת להיות בים, רואים סימני שיזוףTongue), רגלי איילה ארוכות וסקסיות, וישבן קטן ועומד. במקור מעיר קטנה על גדות נהר הוולגה ברוסיה.

הדבר הראשון שפלטתי מפי היה:"ואווו!!! את ניראית מדהים!"Embarrassed ויקה המתוקה הודתה לי בחוםחיוך והגישה לי מים קרים. קצת סמול טוק(שאח"כ התפתח מאודדדד כפי שתיקראו בהמשך), וביקשתי להתקלח לפני שנתחיל. מסרה לי מגבת והלכנו לחדר השינה כשהמקלחת צמודה אליו. ויקה פתחה מוזיקה בפלאפון, ואני הנחתי על השידה 500 ש"ח. ביקשתי מויקה שלא תתפשט כי אני רוצה להפשיט אותהTongue. הסכימה, וגם ביקשתי שנשתמש בקונדומים איכותיים שהבאתי מהבית(Dorex ultra thin שנקנו בהמלצת החברים כאן בפורוםמוחא כפייהאצבע למעלה). נכנסתי להתקלח - ולשם שינוי מקלחת די מרווחת בניגוד למקלחות הפיצפונותמבולבל בדירות התאגידים המחולקותצחוק - יצאתי, התנגבתי, ונכנסתי חזרה לחדר כשויקה שוכבת על המיטה ומחכה ליTongue.

עליתי מעליה ופה התחיל אקט ארוך במיוחד של מזמוזים, חיבוקים ונשיקות צרפתיות עמוקות במיוחד(ממש אכלנו אחד את השנייהTongue). לאחר התחרמנות ארוכה אני מסיר לאט לאט את מעט פריטי הלבוש שלה רק כדי לגלות שהבחורה ללא חזיה ותחתוניםמוחא כפייהTongue. משם עברנו לסשן אוראלי ארוך על הצד, אח"כ נשכבתי על הגב ו-ויקה ירדה לליקוקים ארוכים וחושנייםPartyStar על הגוף שהסתיימו במציצה אדירה כולל גרון עמוק מלאמוחא כפייה. בכלל, קראתי בדיווחים קודמים על היכולות האוראליות המשובחות שלהאצבע למעלה והייתי מכן לזה, ובכל זאת היא הצליחה להפתיע אותי כשהעלימה שוב ושוב את הזין במלואו בפיהמבולבלTongue, ובמקביל מצליחה גם להוסיף קצת מהביציםShockedמוחא כפייהStar. פשוט תותחית!!!!StarStar

אגב, זכור לי שהחבר roni golan הסביר פעם שבחורות גבוהות מוצצות טוב יותר כי המבנה של הלסת אצליהן יותר מפותח. בלי קשר לחיבתי לגבוהות, אני חושב שבמקרה שלפנינו הוא צודק. ויקה מוצצת מדהים!!!Starפצצהאצבע למעלה ויש לה וואחד קיבולת אוראלית!!Shockedמוחא כפייה

האוראלי המושקע המשיך ועבר ל-69 ארוך כשויקה ממשיכה בעבודתה המעולהTongue על האיבר ואף מוסיפה מציצת/ליקוקי ביצים מושקעים ורטוביםParty, ואף ירדה אצבע מגרה ושיחקה לי עם הרקטום(מאוד מנוסה עם גברים וקלטה מהר מאוד שאני חולהההה על זהקריצהמוחא כפייה) אך לא החדירה את האצבע ממש לפרוסטטה. גם כל הזמן החמיאה לי על הגוף והאסתטיותEmbarrassedCool ואמרה שהיא אוהבת גברים שריריים כמוניCoolEmbarrassedStar ופחות מתחברת לשמנים מדלדלים עם כרס. המשכנו בתנוחה זו כשאני מלקק להParty את שני החורים היפים שלה מאחורה תוך שהיא כורכת את רגליה הארוכות סביביTongue, כולל החדרת אצבעות לכוס ומשחק עם האצבע קצת בישבן אך ביקשה להימנע מהחדרת אצבע לטוסיק וכמובן שכיבדתי זאתApprove.

חזרה והתייצבה מלפנים לעוד מציצה עמוקה מלאה ומושקעת+ליקוקי/שליקת ביצים ואצבע שובבה בתחתTongue. קונדום הולבש ועלתה עליי לרכיבה תוך שהיא דופקת לי מבטים חודריםEvil Smile עם עיניה האסיאתיות הגדולות(מה שהמשיך אגב כמעט לכל אורך האקטים בתנוחות השונות). כופפתי אותה קצת קדימה כדי שאוכל להמשיך ולנשק את הסקסית האצילית הזאתEmbarrassed, הרכיבה תפסה קצב מהיר יותר והפכתי אותה למיסיונרית. ויקה הרימה את רגליה גבוה ואני חדרתי עמוק ואינטנסיבי תוך כשאני ממשיך לנשק אותה צרפתיות עמוקותTongue, הזיון תפס קצב אנרגטי/אינטנסיבי כמו שאני אוהבEmbarrassed, אך ויקה - הודות לנתוניה הטובים וחוסנה הגופני* - הסתדרה מצויין עם הסגנון הזהמוחא כפייהאצבע למעלה.

*כמו שציינתי בעבר - זאת אחת הסיבות שאני אוהב בחורות גבוהות, אתלטיות/ספורטיביות וחסונות מסוגה של ויקה. כי בד"כ אין להן שום בעיה להסתדר בין הסדינים עם אחד כמוניTongueStarמוחא כפייה.

המשכנו במיסיונרית תוך שויקה שולחת יד ארוכה לישבני ומשחקת לי בפי הטבעתTongue, מה שרק גירה אותי אותי יותרTongue וגרם להגברת קצב נוספתפצצה, מיצינו והפכתי אותה לדוגי. התחלתי לזיין אותה מאחורה תוך שהיא משחקת לי בביצים מלמטה ואני אוחז במותניה, עד שהשכבתי אותה על הבטן וחדרתי עמוקות(חולה על התנוחה הזאת!Tongue) במס' פימפומים+נשיקות ללחיה של ויקה מלמעלהחיוך גדול עד להשפרצה ארוכה במיוחד שמילאה את הגומי בתרומה שהיתה מספיקה להרבה נשים בבנק הזרעצחוקקריצה.

קמנו, ויקה הורידה לי את הגומי וניקתה את הזין במגבונים וביקשתי ממנה להתקלח שוב לפני שעוברים למס' שני. התקלחתי שוב, התנגבתי, יצאתי ונשכבתי על המיטה שוב עם ויקה המהממת שהשתרעה במלוא אורכה מוליחיוך. מכאן התחיל עוד סשן ארוך מאוד של נשיקות, חיבוקים ומזמוזים תוך שויקה צוחקת ואומרת:"אתה מנשק כ"כ הרבהחיוך. אתה מתנהג כאילו אתה החבר שלי"HeartEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed איזו מתוקה!!!StarHug המשכנו בהמון נשיקות תוך שאני מוסיף ומחמיא לה שוב ושוב על המראה שלה שהוא מאוד לטעמיTongue, והיחס החם והמושקע. בכלל היה לנו חיבור מטורף שם ומצאנו המון נושאי שיחה משותפים מאחר ושנינו עוסקים בספורטחיוך. גם המון דיבורים אישיים היו בינינו, המון צחוקיםחיוך, חיבוקיםHug, אווירה נהדרתStar, כימיה מטורפת!!!!פצצה לאט לאט ירדה עם היד לזין ולביצים ועוררה אותם מחדש בעוד אני ממשיך למזמז ולהדביק צרפתיות אינסופיות לסקסית המדהימה הזאתTongue.

בשלב זה ויקה ירדה פעם נוספת לטיפול אוראלי רטוב ומשובח כולל ליקוקיםParty לכל איזור המפשעה והביציםTongue, לקיחתן בפה, וכמובן המומחיות שלה - גרון עמוק מלא ומחרמן!אצבע למעלה שוב 69 ארוך ומחרמן כמו קודם כשפי ולשוני דואגים היטב לשני חוריהקריצה+אצבע מחרמנת בכוס, במקביל המשיכה בעובדתה המעולהStar על כל האיזור הדרומי שלי שכללה פעם נוספת אצבע מחרמנת ושובבה שמלטפת/חודרת מעט לתחת שלי אבל כאמור קודם - לא פרוסטטה מלאה. בלי קשר זה חירמן אותי בטירוף!פצצהTongue. הפעם גם עשינו 69 הפוך כשאני מעליה מלקק להParty את הכוס, והיא מתחתיי מוצצת, מלקקת/שולקת את הביצים והמפשעה+אצבע מחרמנת בתחת וכאפות עידוד בישבני מדי פעםחיוך גדול.

קונדום הולבש והיא עלתה לרכיבה הפוכה עליי. אח"כ הסתובבה לרכיבה רגילה+המבטים החודריםEvil Smile-מטמטמיםWacko כמו ממקודםקריצה, שוב כופפתי אותה מעט אליי כדי לנשק ולחבקHug(כאילו שלא נישקתי וחיבקתי אותה מספיק לארוך כל המפגשצחוקקריצה) אותה עוד קצת, מיציתי והסתובבנו למיסיונרית.

כמו קודם, עם הפעם ויקה הרימה את רגלי האיילה הארוכות והחטובות שלהTongue למעלה גבוה, אני חדרתי עמוק ואנרגטי כמו שאני אוהבקריצה+סשן צרפתיות חושניות נוספות למדהימה, ויקה במקביל שוב שלחה ידיים ארוכות לתחת שלי עם משחק של האצבע בחור הישבן המלוקסרTongue, וכתוצאה מכך הזיון תפס קצב יותר אינטנסיבי כמו ממקודםחיוך. בסופו של דבר הפכתי אותה לדוגי וזיינתי אותה חזק ועמוק תוך שהיא משחקת לי בביצים עד להשפרצה השנייה.

עד כאן החלק "הרגיל" בדיווח. כתבתי "רגיל" בגרשיים כי המפגש היה הכל מלבד "רגיל".... נהניתי בטירוף!!!StarStarStar שקעתי למין אופוריהStar מסחררתWacko עם המילפית האצילית הזאתHeartחיוך. מותק של בחורה עם הרבה סבלנות, חום, השקעה ומראה שאני מאוד מתחבר אליו!Star אבל את מה שקרה מכאן והלאה התלבטתי רבות אם לספר... Ermm

תראו, אני יודע מדיווחים קודמים שויקה לא מלחיצה ובכלל לשעון אין משמעות אצלהמוחא כפייה. מה שכבר מעמיד אותה(בנוסף כמובן למראה המצודדTongue) בשורה אחת עם מיתולוגיות-אגדות אחרות שפגשתי כאן לאורך השנים(פירוט בהמשך)Star. אני יודע שחיבור אישי וכימיה טובה זה משהו שלא מעט שהחברים שנפגשו איתה חוו. ועדיין אני לא יודע אם מה שקרה מכאן והלאה יקרה עם כל אחד... סביר להניח שלא, כי באמת היה לי חיבור יוצא דופן ברמות איתהEmbarrassedHeart, חיבור נדיר שחוויתי רק עם מעטות משלל הבחורות שפגשתי לאורך השנים כאן(עוד סיבה להעמדתה בשורה אחת עם מיתולוגיות-פורום אחרותStar). בכל זאת החלטתי לספר כי תכל'ס ללא הפורום והדיווחים בכלל לא הייתי מתוודה למהממתStarמוחא כפייה הזאת כמו למהממות אחרות שפגשתי כאן לאורך השניםStarApprove.

מספר שתיים הסתיים ונשכבנו שנינו לסמול טוק ארוךךךךךךך במיוחד שכלל בין לבין המון נשיקות, ליקוקיםParty ומזמוזים, מדי פעם הגנבת יד מצידה לביצים ולזין שליTongue, ומצידי לכוס ולתחת החמוד שלהחיוך גדול. היה לנו חיבור אישי אינטימיHeart שהתפתח לשיחה על החיים, על עצמנו, על ישראל(אוהבת מאוד אבל לא מתכוונת להישאר), על רוסיה, על הוריה(רוסיה מצד האב, קזחית-טטרית מצד האם. מכאן המראה המיוחד שלהחיוך) ועוד אינסוף דיבורים אישיים. בנוסף גם המוןןןןןן צחוקים ואווירה מעולה ומשוחררתחיוךCool. וכך המשכנו והמשכנו והזמן רץ ורץ ובכלל כבר איבד משמעות לחלוטין!ShockedHug

מרוב שנהניתי איתה ובחברתה כבר שכחתי בכלל מהסקסצחוק, חשבתי לעבור למספר שלישי אבל ויקה - לראשונה במפגש חובה עליי לציין!!!!מוחא כפייה - אמרה שהיא טיפה ממהרת כי צריכה לצאת לאימון ריצהאצבע למעלה(כמו שאמרתי קודם - ספורטיבית הבחורהמוחא כפייהCool. כמוניEmbarrassed). הסתכלתי בטלפון ולא האמנתי למראה עיניי!!!!!

חלפו לא פחות מ-3 שעות!!!!!!ShockedShockedShockedShockedShockedמבולבלמוחא כפייהStarפצצה הייתם מאמינים?!Shocked ש-ל-ו-ש ש-ע-ו-ת!!!!Starמוחא כפייהTongueחיוך גדולShockedמבולבלHug שטסו ונעלמו כלא היו בלי שהרגשתי בכלל!!! איך הזמן טס שנהנים הא?StarTongueקריצה לא יכולתי שלא להיזכר באמרתו הנצחית של אינשטיין:"הכל יחסי בחיים. שים ידך על סיר רותח ודקה תיראה לך כשעה. שים ידך על אישה חמה ושעה תיראה לך כדקה. זו יחסות". גאון נצחיStar. בכלל לאורך כל המפגש נראינו יותר כמו זוג אוהביםEmbarrassedHeartEmbarrassedHeartHug מאשר "נערת ליווי" ו"לקוח". בכוונה כתבתי "נערת ליווי" ו"לקוח" בגרשיים כי בכל הכנות האפשרית - קשה לי להגדיר את המפגש כך לאור ההתפתחויותחיוך.

חובה נוספת לציין שבכל הזמן הזה השטרות היו מונחים על השידה מבלי שויקה התייחסה אליהם בכלל!!!!ShockedShockedShockedמבולבל בסיום הוספתי לה 100 ש"ח טיפ(ובמחשבה שנייה הייתי צריך להוסיף הרבה יותר בהתחשב בהשקעה האדירה שלהStarמוחא כפייהאצבע למעלהHeartHug) וכאן קרה דבר נוסף שהעלה את מניותיה הגבוהות ממילא של ויקה בעיניי: סירבה לקחת את הטיפ!ShockedShockedShockedShocked חברים, הייתי בשוק טוטאלי!!!ShockedמבולבלWacko לא האמנתי עד כמה היא עוד יכולה להיות נדירה ומיוחדת!!StarStarHeartHeart אני יכול לספור על אצבעות כף יד אחת את מספר הבחורות שסירבו לטיפ לאורך 17 שנות עיסוקי בתחום הזה!!! יוצאת דופן, נדירה ומיוחדת כבר אמרתי?HeartHug סיבה נוספת להעמדתה בשורה אחת עם מיתולוגיות עבר מדהימות אחרות מהפורוםמוחא כפייהאצבע למעלה. הפעם כבר התעקשתי שתיקח את הטיפ כי באמת מגיע לה ואף הרבה יותר מכך!StarStar

לקראת סוף המפגש שאלתי אותה על חברתה ליזה(שגם אותה אני מתכנן לפגושחיוך גדול). להפתעתי - או שלא בעצם... בכל זאת חברות ו-ויקה כבר התגלתה כאישה מדהימהStar - פירגנה בחום לליזהחיוך גדולמוחא כפייה ואף הוסיפה שלדעתה אני אוהב גם אותהTongue כי גם היא חטובה, ספורטיבית וגבוהה(175 ס"מ בערך). כן, סיפרתי לה על חיבתי לגבוהות וחטובותEmbarrassed. שאלתי אותה על אפשרות לשלישייה עם שתיהן אך לאכזבתי - ה"אכזבה" היחידה במפגש - אמרה שהיא לא בקטע...מבולבל גם כשהסברתי לה שמופע לסבי לא מעניין אותי ואנוכי פשוט רוצה להיות עם שתיהן יחדStarTongueפצצהCool, אמרה שהיא מבינה אבל היא פשוט לא כ"כ אוהבת. בעבר עשתה איתה שלישיות פה ושם, היום כבר לא לצערי. בכל זאת ביקשתי ממנה שתחשוב על זה אך היא רק משכה בכתפיה... מקווה שאולי תשנה את דעתהEmbarrassed.

התקלחתי והתלבשתי תוך אינסוף חיבוקים ונשיקות לויקה+הבטחה למפגשים נוספיםTongue. ויקה צחקה ואמרה:"איך תבוא לבקר אותי? אתה עובד כל הזמן! איך לך זמן!"Shockedצחוקמבולבל. כאן המקום לספר שאמרתי לה שרציתי כבר לבוא לבקרה מזמן אך עבודה אינטנסיבית בעיקר לאורך השנה האחרונה מנעה זאת. שיחה שלמה התפתחה לנו סביב הנושא, כמו גם בנושאים אחרים. הבטחתי לה שאמצא זמן לראות אותה שוב ויהי מה!Approveסימן קריאהפצצה

נפרדנו תוך שאני לא מפסיק לחבק אותה בחום רבHug, לנשק בחושניותStar ולהודות לה באמת מכל ס"מ בנישמתי על החוויה הנדירהStarHeart. ויקה צחקה(איזה מותק!!!Embarrassed) וחיבקה אותה בחום בחזרה תוך עוד צרפתיות עמוקות שזכיתי לקבל ממנהEmbarrassed.

הערה(2): אני יודע שהיא כבר ותיקה כאן והרבה נפגשו איתה ובכל זאת אנצל את ההזדמנות כדי לבקש מכולם בכל לשון של בקשה - אנא מכם תתנהגו אליה בכבוד ובנימוס! מדובר בבחורה שנכנסת מבחינתי לליגת האלופות כאן בפורום לצד מתולוגיות אגדתיות אחרות שפגשתי כאן כמו טלי מחיפה, אנג'לינה, מישל, דניאל(נ), נופר, מאיה/ספיר ועוד רבות, טובות ונדירות. באופן רשמי אנוכי מעמיד את ויקה המדהימה בשורה אחת עם האגדות האלוApproveCoolStar. נדירה. פשוט נדירהStar.
בנוסף, ברור לי שיש כבר מספיק חברים שקיבלו את המס' שלה. אם עדיין יש מישהו שאין לו ומעוניין אשמח למסור לו בפרטי בתנאי שמדובר במדווח תורם ולא פרזיט/זולל מידע/טרמפיסט/חבר כאן שנים עם 0 הודעות ודיווחים/נרשם רק כדי לבקש את המס' וכ'ו. טיפוסים מהסוגים הנ"ל - לא לפנות אליי כי אני לא אענה! אולי אחרים יסכימו לתת לכם. לא אני.

הערה(3): את ההערה הזאת התלבטתי הכי הרבה אם לכתוב... הרי היו פה כבר לא מעט חברים שדיווחו על כימיה מטורפת איתה. דבר זה אינו יחודי רק למפגש שלי איתה. ובכל זאת אני מניח שלא לכל אחד יהיה חיבור באותה רמה כמו שהיה לי. מדובר במפגש אינטימי וכל אחד והעדפותיו, שגעונותיו וכ'ו. אנוכי לא יכול להבטיח לכל אחד ואחד מכם מפגש שיתעלה לרמות כאלה ולכן אבקש לא לפתח ציפיות!!! לא בטוח שעם כולם היא תזרום במידה שווה ולאותם כיוונים. סביר להניח שלא. תלוי בה, באדם שמולה, מידת החיבור, כימיה, אינטרקציה וכ'ו. אלו דברים שמשתנים מאדם לאדם, ממפגש למפגש. זה לא נתון קבוע.

לסיכום: אין מילים... פשוט אין מילים... כי הכל כבר נאמר למעלה. ליגת אלופות במלוא מובן המילה! מלכה מילפית סקסית בעלת מראה אסיאתי מיוחד ולא שגרתי, גבוהה, אצילית, חטובה, ספורטיבית, מנוסה מאוד, יודעת מצויין מה זה גבר ואיך לטפל בו, נינוחה, סבלנית מאוד, זורמת, מפנקת ברמות אחרות, טיפול אוראלי מעולה, GFE אדיררררררר!!!!!! ברמה של מאהבת! ומעל הכל - יחס אישי מדהיםStar. נותנת את כל כולה ללא הנחות. חיסרונות? אני חופר וחופר ולא מוצא... צחוק אם ממש מחפשים בכוח אז החזה שלה קטן ולא עושה אנאלי. אבל זה פשוט כלום ושום דבר ביחס ליתרונותיה. על גמירה בפה לא שאלתי ולא עניין אותי, אך מדיווחים קודמים נראה שאין לה בעיה עם זה. כמו שכתבתי קודם - מבחינתי עומדת בשורה אחת עם אגדות עבר אחרות מהפורום. נכנסת בקלות לרשימת 10 הבחורות הכי מדהימות שפגשתי בתחום הזה. ותאמינו לי - מדובר ברשימה סופר מכובדתApproveCool. מי כמוכם יודע איזה כמויות של בחורות פגשתי לאורך השנים...צחוקקריצה האם אחזור? וואללה לא יודע...קריצה תנו לי לחשוב על זה....קריצהErmm נו, מה נראה לכם??צחוק זאת שאלה בכלל?!מבולבלצחוק ברוררררררררר!!!!!!פצצה האם שווה את המחיר? חברים, כל אגורה מה-500 היא שווה ואף הרבה יותר!!!Star הלוואי ושירות כזה יהיה הסטנדרט לכל בחורה שלוקחת 500 ש"ח. תהנו ותתייחסו יפה להילום הנדיר והמלוטש הזה.

אחרי שיצאתי ממנה הייתי ממש בסוג של אופוריהStar... הסתובבתי איזה 20 ד' לפחות ברחובות בת ים מסוחרר...Wacko מבולבל...מבולבל מה הרגע עבר עליי?Shocked לא הצלחתי להוציא אותה מהראשHug Embarrassed. שיחזרתי שוב ושוב בדימיוני סצנות מהמפגש, והרגשתי טובחיוךEmbarrassed. פשוט הרגשתי טובHeart.

אחרי שהלכתי כ-20 ד' ללא יעד מוגדר כמו איזה שיכורצחוק, התאוששתי והלכתי למטרה הבאה - דאשה. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

zooz

573
לקסר
דיווח משובח לעילא
תארת בדיוק רב את החווייה עם ויקה המדהימה
גם לי כימיה דומה איתה

תהנה גם עם ״אחותה״ ליזה

עם שתיהן אין בכלל תחושה של ״לקוח״ ״נותנת שרות״ אלא ידידות

שתיהן היחידות שנתקלתי שסירבו בתוקף לקבל טיפ
למרות שנתנו שרות וזמן מכל ומעבר !!!

ולגבי שלישיה - תשמע משהו ממני
אחרי חצי שנה שהולך קבוע לשתיהן שבוע/שבוע
הגשמתי את החלום להיות עם שתיהן
בהתחלה זה היה טוב אבל בסוף יצא לא טוב
קשה להסביר אבל מאמין שתבין :
מכיוון שבאמת יש לי יחס א י ש י עם כל אחת בנפרד
זה יצא קצת מוזר שהן ביחד
כאילו אתה ״״״בוגד״״״ באחת עם השנייה

כל אחת כל כך טובה -למי שכמונו יש לו כימיה איתה
שעדיף,מניסיון להשאיר זאת במסגרת זוגית

ויקה יודעת זאת ובגלל זה הגיבה כך
תאמין לי -היא יודעת מה שהיא אומרת

תודה על דיווח מעולה
ואשמח לפרטים בפרטי על שורה אחת מיתולוגית שזמינות בארץ
כי אני מ א ו ד מודאג מהיום שהצמד הזה יעזוב את הארץ
בשבוע שלא הייתי אצלן כל דבר אחר לא השתווה לכך

שבת שלום

נב
וגם מצטרף להצעתך -פחות זיוני -מוח ויותר דיוווחים כל זיונים יעשו רק טוב לכולנו !!!
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

574
לפני כמה זמן הייתה מחאה שלא משלמים יותר מ400, תבינו הבנות האלה באות ממדינה שבחיים לא ישלמו להם 500 שח אולי חצי מזה, אתם גם גורמים לזה שהמחירים ממשיכים לעלות וגם לא עוזרים לחברים שהם עם יכולת כלכלית פחותה, ועוד משלמים 500 לבנות לא יפות וגם לא צעירות אחת עברה לפי דעתי 35 מה יהיה חברים יקרים

575
ניסיתי את ליזה אך היא היתה תפוסה לימים הקרובים
הרמתי טלפון לויקה והיא היתה פנויה מהיום להיום (אתמול)

הגעתי לביתה ופגשתי את ויקה. נראית סבבה לגמרי, בחורה מתוקה וחיובית.
לא ארחיב במילים לאור הפוסט הארוך , היה מפגש מהנה ונעים, הקומפלימנטים בשרשור מדוייקים.

לא הרגישה טוב כי נפצעה במהלך היום ברגלה כשהיתה בים, אך אם זאת נתנה תמורה לזמן שהייתי איתה.

גבוהה מאוד, לנמוכים שבינו זה שיקול שיצטרכו לקחת.

תהנו
YOYO

576
[QUOTE=קישקשתא]חולה על סקס - מבין את הרצון שלך להגן על הקליינט שלך , אבל בוא...

אין פה שום ביקורת עניינית, אלא רק מנטרות בלתי פוסקות של איש ממורמר שפועל ממניעים זרים (והשאר יחצנים כמובן...)[/QUOTE]
לא היה לי זמן להציג אסמכתות :
נא לא להתייחס להודעותיו של blover69 בשרשור הזה.
מדובר בבחור שקצת הרבה התאהב וכשהבין שכולם מקבלים פחות או יותר את אותו שרות וההתאהבות היא חד צדדית,
מאז מרגיש פגוע, פיתח אובססיה ומאז מנסה להכפיש.
צדק korb שכתב לך שהכי טוב עבורך זה לא להגיב בשרשור הזה - אגדיל ואומר שכדאי לך לא להכנס לשרשור הזה (בשבילך)
אבל כל זאת אינו מצדיק את הדברים שאתה כותב.

29.7.2017
[QUOTE=blover69]מלח אני מסכים עם רוב מה שכתבת במיוחד בנקודה שכדאי לנו
להבין שמי שמגיע לארץ זה שארית הפליטה ולא מעבר. אלו שבוחרות להגיע לכאן
יודעות טוב מאוד למה, טיפ.... כי במקומות אחרים לא יסתכלו עליהן.

אז נכון הן נחמדות ונראות סהכ באמת שלא רע אבל בחייאת הן (למעשה אחת
מהן) כבר ״נטחנה״ דק דק ואם אתם לא רואים את זה חבל. מה גם שלי אישית נמאס
לקרוא עליה, ועל מעלליה והסיפורים שהיא מספרת ללקוחות החדשים במיוחד
שמאמינים לכל מילה שהיא פולטת. שמח שיהיה לך יותר ממנה אם כך, תהנה כמה
שאתה יכול ושיהיה לך אחלה שבוע

[/QUOTE]
25.2.2017
[QUOTE=Merfy]גם אני לא יכולתי שלא לפקוד ( שלא לומר- להתפקד) אותה.
מה שנאמר...
גוף נדיר!!! גבוהה, רזה, בטן שטוחה,טליה הגונה.
היא יפה יותר בתמונות אבל כפי שאמרו "עוברת מסך".
[/QUOTE]
[QUOTE=blover69]עוברת מסך חחחחחח

ואלה הבחורה פצצה לא יודע מה הסטנדרטים שלך אבל אם זה רק עובר מסך אצלך אז כנראה שאתה חי את החלום
-:))[/QUOTE]
(על ליזה)
26.2.2017
[QUOTE=blover69]דבר ראשון הבחורה דווקא מעוניינת ללמוד עיברית. ברור שקל
במציאת עבודה לא יהיה אבל היא בחורה עם ראש על הכתפיים ולא מסוממת 24/7
ובארץ ישנה אוכלוסייה רוסית ענקית, אין לי ספק שהיא הייתה מוצאת עבודה אבל
בחייאת היית מצליח למחוק את העבר???

הבעיה זה לא העתיד, אותו אפשר לעצב ולבנות, הבעיה היא בעבר ואותו אי
אפשר למחוק. גם אם אתה תתעלם ממנו היא לעולם לא תשכח את מה שעברה ובזה אי
אפשר לטפל ופה קבור הכלב.

בקשר לאם ללכת או לא אני לא חושב שיש כאן ספק. אני חושב שביקרתי כבר
בחצי גלובוס ולדעתי אין שני לה מכול הבחינות ואני לא
מדבר רק על הסקס
[/QUOTE]
2.6.2017 (זה גם למה הוא שונא כל כל את אוהב רזות ורב איתו)
[QUOTE=blover69]אוהב חברי דבר ראשון אין ספק שאתה מאוהב דבר שני שישי היום
אתה לא פוקד את ליזה? עמוד קודם טענת שאתה שם כל שישי, היא נהנת אתה נהנה
כולם שמחים ))))[/QUOTE]
25.2.2017
[QUOTE=blover69]שתיהן היו מוכנות להעביר את חייהן לכאן אם היו מוצאות את האחד שלהן

אם רק הייתי רווק אחת מהן לא הייתה עוזבת את הארץ בתקופה הקרובה אם בכלל

אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד, בחיים הכול עניין של תזמון[/QUOTE]
29.7.2017
[QUOTE=blover69]Aviv123 אנשים פה איבדו את הראש, ההגיון, השכל וכל מה שביניהם

אני רק מרחם עלייך עם התגובות שאתה הולך לחטוף פה מכל האוהדים השרופים שלה בעוד 1,2,3.....

לא הבנת שאסור לכתוב נגד ליזה בפוסט הזה זה נוגד את אמנת ג׳נבה [/QUOTE]
28.5.2017
[QUOTE=blover69]טוב תקשיבו

הדיון הזה נהיה הזייה

כמו שאומרים גם פרסום שלילי הוא פרסום

כמות החשיפה שליזה קיבלה בשבוע האחרון אני חושב שכל מותג היה רוצה כזאת חשיפה

ופיקסר בחייאת אחי מאיפה הבאת את הנתונים האלה?? נו באמת נראה לך שאם היו ל 10 דירו

זה מה שהיא הייתה עושה

בחיי שזה נהיה הזוי כל הפוסט הזה

הייתי ממליץ אולי לחשוב על לנעול אותו ולפתוח אותו נקי ומחדש כי כמות
הרפש והשיטות שרצות פה בין אם נכונות ובין אם לא
, והצורה בה אנשים מדברים
וכותבים אחד על השני לא מוסיפה כבוד לאף אחד[/QUOTE]

אז נא לא להתייחס להערותיו - הוא סתם קצת פגוע ולסיום קבלו המלצה:
[QUOTE=blover69]ליזה אח ליזה אין על ליזה מה גם שאלונה לא בארץ

לא הייתי עם אלונה אבל ליזה, מאז שפגשתי את ליזה אני מתהלך יומם וליל
כאילו בלעתי כמה חבילות של ויאגרה, יש למישהו אולי משהו שמוריד אותו
חחחחחחח[/QUOTE]
[QUOTE=Colombo]אקטע את החגיגה כפי שכבר קטעתי בעבר..
ליזה היא ליזה כי אתם עשיתם אותה כזאת ליזה.

כוונתי... השירות שלה מצוין אין מה להגיד.
אך הבחורה אינה מסובבת ראשים ודאית (בשוני מאלונה לדוגמא..)

גוף טוב סבבה מסכים. לא אלוהי.
חזה סביר. טוסיק סביר+
פנים סבירות-
כנ"ל שפתיים ושאר האלמנטים..

אנא שימו דברים על דיוקם.

היא לא אחת בדור. ממש לא. ליזה מהשורה הראשונה
אך לא נמצאת על הפודיום. אצלי היא אף פספסה את הארד.
[/QUOTE]
[QUOTE=blover69]קולומבו מקבל את דעתך אך לעיתים השלם עולה על סך חלקיו עולה ולטעמי בלבד זה המצב עם ליזה

[/QUOTE]

אז שלא יעבדו עליכם!

נ.ב לא מכיר אף אחת מהן
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

578

........כשהחתול
ישן העכברים חוגגים........

קישקשתא אתה גדול !!! מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

579
קישקשתא -קיבלת דיפלומה ב DB מידענות

אכן כולנו יכולים להרגיש קצת נפגעים מכך שהיחס האישי והחברי הוא לא רק כלפינו
אבל
מכאן ועד לפגוע בחפות מפשע ..
.צריך לשים גבולות בכל המובנים ...

תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

580
וואי וואי וואי אחרי שלושה שבועות שלא נכנסתי לפורום 60 תגובות בנושא שכאן ..
וכל מה שיש להגיד לאנשים זה שליזה לא יפה או היא התחילה לבכות או שויקה לא יפה או שהיא לא טובה..
מה קרה לכם ????

ויקה וליזה 2 הבחורות העובדות שבאמת שוות כל שקל ושקל והיו כמה פעמים שהצעתי לשתיהן סכום יותר מהרגיל וסירבו לקחת !

אז ככה לפני כשבועיים הייתי עם ליזה זה היה בשבת בבוקר ממש מוקדם:)
מפגש מטרף מלהיב ומקפיץ...
היום שוב הייתי ולדאבוני לא מפסיק להגיע לשם כל שבועיים בכיף ובאהבה..
ליזה בחורה ממש מיוחדת לא מעניין אותי בת כמה היא זה ממש לא פונקציה.. מתמסרת ונהתה וכל זה ללא טענות מצידה..
ויקה ויקה ויקה הרבה זמן לא הייתי איתה אבל עדיין אני בטוח שכמה וכמה חברים ותיקים יודעים לשבח אותה. כמו מ"פ

לסיכום אני לא מאוהב בליזה וגם אמרתי לה את זה . סך הכל בחורה מקסימה ונאה שנותנת שירות מכל הלב. ויש כמה וכמה שמנסים להכפיש את שמה.
נכון שהיא לא דוגמנית קטלוגים ונכון שיש לה גוף ממש יפה . אז תפסיקו לנסות למצוא את החסרונות ותתמקדו ביתרנות שלה!

נ.ב ZeAdir אהבתי את השיר מילים יפות , זיגי אתה גם בחור טוב ומתחשב...
כוסמין איך ליזה אהבת אה? אבל למה אתה לא חוזר אליה ((:

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”