כ קייב - רשמים והמלצות לאחר 7 נסיעות השנה - דף 3 - סקס אדיר

קייב - רשמים והמלצות לאחר 7 נסיעות השנה

21
אגב לדעתי ה"כרטיס מתנות" זה כרטיס שיש לבחורות מכל מסעדה או פאב, כך שכאשר היא מביאה איזה תייר הם דופקים אותו במחיר והיא מקבלת משהו בחזרה.. זו דעתי. כי גם אני נתקלתי בבחורות שיש להן "במקרה" כרטיס "הנחה" בכל מקום שהלכנו אליו, ואיכשהו המחיר יצא כמו בארץ... רק שזאת קייב והכל שם זול... נכון שזה לא כל כך משמעותי מהבחינה הכספית, כי בארץ דופקים אותנו הכי הרבה :) אבל בכל זאת מרגיז לצאת פראייר :)

22
[QUOTE=erezzz000]אגב לדעתי ה"כרטיס מתנות" זה כרטיס שיש לבחורות מכל מסעדה או פאב, כך שכאשר היא מביאה איזה תייר הם דופקים אותו במחיר והיא מקבלת משהו בחזרה.. זו דעתי. כי גם אני נתקלתי בבחורות שיש להן "במקרה" כרטיס "הנחה" בכל מקום שהלכנו אליו, ואיכשהו המחיר יצא כמו בארץ... רק שזאת קייב והכל שם זול... נכון שזה לא כל כך משמעותי מהבחינה הכספית, כי בארץ דופקים אותנו הכי הרבה :) אבל בכל זאת מרגיז לצאת פראייר :)[/QUOTE]
צודק לחלוטין לגביי "כרטיס ההנחה"-תרמית

23
תודה להסבר לגבי כרטיס המתנות . ההסבר שלכם נראה הגיוני . בכסף ישראלי המחיר היה 120-140 ש"ח של מה שהוזמן ושלמתי
220-240 ש"ח. 30-40 אחוז יותר, לא ממש זכור לי. הבחורה אמרה שהחשבון בסדר. היות ואיני קורא רוסית חשבתי אולי רשום ברוסית שבשעות הערב יש תוספת של 30-40 אחוז או משהו דומה. הטלתי ספק בענין לכן כשאמרה שלוקחת מונית הביתה לא הצעתי לשלם לה. נראה לי גם מוזר שבחורה שעובדת בסוכנות נסיעות ,לדבריה לקוחה קבועה בבודהה בר עם כרטיס הנחות שבכל זאת במושגים אוקריאינים אינו זול. העובדה שאני בחרתי את המקום בעלת חשיבות משנית כי ברור שתיירים מגיעים לשם זה מתחת למלון קרישטיק. קיצר יצאה כלבה.טוב שחלפו שנתיים. עכשיו אני תוהה אם לא ציפתה שאזמין אותה ללילה תמורת תשלום ואני בכלל התייחסתי אליה כבחורה מן הישוב.מרגיז שמרמים אותך עד עכשיו לא הייתי בטוח . למעשה בכל מסעדה בקרישטיק אתה יכול ליפול כך כתייר שאינו דובר רוסית. אני זכרתי ששנים רבות לפני כן כשהייתי בקייב עם בת הזוג שלי דאז מקומית שלמנו במסעדות מחירים מגוחכים במושגים ישראלים גם לפי התפרט הבודהה נראה יקר יחסית למקובל ועכשיו עוד על זה דפקו אותי מרגיז. זה מסביר את הפרשי המחירים בבודהה בין פותח השרשור לביני .

24
עכשיו השאלה איך אתה מתנהל בסטואציה כזאת כשאתה יודע שכרטיס ההנחות זו תרמית
פגשת בחורה ברחוב ,אתה קובע אתה בערב כשאתה מבקש את החשבון היא מציגה את " כרטיס ההנחות" אתה מבין שהיא עומדת לדפוק אותך .מה אתה אומר לה אל תציגי את כרטיס ההנחות? מתחיל להתוכח במסעדה על המחיר ? או לבקש חשבונות נפרדים כי ברור לך שלא תראה אותה וברור שהיא לא תשלם ותתחול מהומה. מעבר לכך שאתה מבין שבזבת ערב על בחורה שעושה עליך סיבוב. כשבקשתי חשבון מיד נתנה את "כרטיס ההנחות" ואחרי זה אשרה לי שהחשבון בסדר ואני בתמימות חשבתי שאולי רשום שיש תוספת בשעות הערב על הארוחות .מרגיז. כבר עדיף לקחת נערת ליווי מהבר אז הגבולות ברורים.

25
ספור כרטיס ההנחות נראה הזוי ולא הגיוני. צריך שיהיה גוף עיסקי שיתקשר אם כמה עשרות מסעדות וכמה עשרות בחורות. עם קשר לחשבונות בנק ומעקב ועמלות לחברה המנהלת. לא הגיוני. לדעתי. אפילו אם זה מאות אולי אלפים
זה משהו אחר. שוב לדעתי

26
הגיוני מאוד רביט. אתה חושב במושגים מערבים. לפני שנתיים עוד שילמו חשבונות חשמל במחברת, היו רושמים ידנית במחברת את התשלומים ששלמת ויתכן וגם היום. המסעדות נותנות כרטיסים לבנות ועורכות רישום מי הביאה את מי. וכך הבנות יוצאות לבילוים על חשבונך ועוד מרויחות מבעל העסק .במקרה שלי אני קבעתי את המקום כך שהיו צריכים לשלם לי את העמלה:) . קיצר לפחות בקייב כשבחורה אומרת לך כן להזמנה בערב אני מבין היום שיכו ללהיות שיש לה בכלל חבר אולי היא אפילו נשואה ובאה לעשות קופה קטנה. וסתם אנקדותא היה לי מכר שעבד תקופה קצרה במשרד שדוכים בישראל מיד לאחר שהחל לעבוד היות ולא היו גברים במשרד במספר מספק הוצע לו למהמשרד צאת עם הבנות שנרשמו במשרד בערב המשרד שילם על הבילוי ויתכן וגם זה נחשב לו שעות עבודה והוא כמובן הזמין את הבנות שכמובן לא הבינו שלמעשה הן ממנות את הדייט. והוא יצא מידי ערב עד שהתעייף

27
כמה אנרגיות בשביל זיונים:
נשדדים
נדפקים במסעדות ובמועדונים
עקיצות מכל הסוגים
בעיות שפה ותיאום
והכל בשביל זיונים
בגרמניה ודומיה משלם 30-50 יורו ובכיף
לא שגם שם אין עקיצות לפעמים מבחורות אבל זה הרבה יותר נדיר. הן באות לעבוד

28
[QUOTE=PeepMan]כמה אנרגיות בשביל זיונים:
נשדדים
נדפקים במסעדות ובמועדונים
עקיצות מכל הסוגים
בעיות שפה ותיאום
והכל בשביל זיונים
בגרמניה ודומיה משלם 30-50 יורו ובכיף
לא שגם שם אין עקיצות לפעמים מבחורות אבל זה הרבה יותר נדיר. הן באות לעבוד

[/QUOTE]

חחח כן, אבל לפעמים אתה רוצה לגוון קצת את גרמניה :) ובגדול אני לא נעקצתי הרבה בקייב, כמו שכתבתי - פעם או פעמיים נפלתי עם בחורה שיש לה "כרטיס מועדון" וידעתי שאני נדפק, אבל המחירים הגיעו למשהו שהייתי משלם במסעדה טובה בארץ, אז לא עשיתי מזה עניין, ופעם אחת איזה בחור, דובר אנגלית רהוטה, ניסה להוציא ממני כסף ברחוב בטענה שגנבו לו את הארנק והוא צריך כסף בשביל נסיעה למלון... :) אמרתי לו שאני יודע שהוא מנסה לעבוד עלי בשביל כמה גרושים, ואז נתתי לו את כל הכסף הקטן שהיה עלי (זה באמת כסף קטן כי זה גריבנה... ) ואמרתי לו שאני נותן לו את זה בשביל המאמץ ובשביל שיעשה לי שקט ויעזוב אותי במנוחה :) הוא צחק, הבין שקלטתי אותו, לקח את הגרושים ובאמת עזב אותי בשקט...

29
לי אישית היה סדר יום כזה שם ארוחה טובה בבוקר, טיול מסאג פאב זיון צהריים לשעה שעתיים, בערב יציאה יש אפשרות לכדורגל מועדון זה ממש חויה יש שם מופעים פגז וחוזר לזיון בערב שלפעמים נמשך עד הבוקר, היו שם בחורות דוגמניות ממש , העצה שלי לתת למישהו לדבר איתם בהודעות בשפה שלהם אז המחיר משמעותית יורד, וככה לסגור איתם שיבואו לחדר שם כבר לא צריך לדבר הכסף עובר כמו שסוכם וזהו אין צורך בדיבור , הבחורות שם פשוט לבכות מדהימות בכמות

30
אוסיף כמה התרשמויות שלי שיכול להיות שיעזרו לחברים :
אחרי כמה נסיונות מאכזבים להזמים בחורות מאתרים שונים . אף אחת לא דומה לתמונה באתר וגם לא לזו ששלחולי ב ווטסאפ .
אין טעם לחפש ולקבוע עם בחורות ממבה בגלל ש 90% הם שירותי ליווי בתמונות שקריות .
לאחר מספר התעקשויות וסרוב לקבל בחורות שלא כמו בתמונה הצלחתי לקבל 1 או 2 שאכן תמונות אמיתיות בווטסאפ .
יש אתר אחד ש 50% שם כן אמיתיות : חפשו kievlady.
בכל מקרה אני חייב להגיד שהמציאה הכי גדולה הייתה מכוני המאסז' . נכון אין חדירה אבל ווואו ! יש שעה או שעה וחצי מלאות בעונג צרוף . ללא ממהרת , מיומנות , נראות מעולה ...
האחרונה שביקרתי היום הייתה 1.85 מ 55 קג - דוגמנית . מקצועית . אצלה אמרה שאפילו אסור לגעת בחורים בחוץ ... אבל ...
אחרי מסז אירוטי של 30ד ויריה ראשונה היר רצתה 5ד מנוחה . אמרתי לה שאני אעשה לה מסאז' (אני ממש טוב) היא מאוד שמחה .
אחרי 10ד של מסאז מפנק ביקשה שאעשה לה מסאז אירוטי ... טוב .. לאט לאט בדקתי כמה רחוק אפשר ללכת וכל החורים היו זמינים . היא השתוללה מעונג וגמרה 3 פעמים ! (כולה רטובה) אמרה שזה העונג הטוב ביותר שקיבלה אי פעם והמליצה לי לבוא לעבוד שם בשביל נשים .
כל התענוג 550 (זה 75 שח!) ונתתי טיפ של 150 (צחקה ואמרה שהיא צריכה לשלם לי) .
גם השתיים האחרות היו מעולות ...
בקיצור - מסאז אירוטי פי 10 יותר טוב מסקס . אין בעיה למצוא רק חפשו מסאז אירותי בגוגגל קייב ותקבלו אתרים רבים עם תמונות אמיתיות ומחירים (שימו לב למחירים - הרבה מנסים לתחמן תיירים).
בהצלחה .

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”