אוסיף כמה התרשמויות שלי שיכול להיות שיעזרו לחברים :
אחרי כמה נסיונות מאכזבים להזמים בחורות מאתרים שונים . אף אחת לא דומה לתמונה באתר וגם לא לזו ששלחולי ב ווטסאפ .
אין טעם לחפש ולקבוע עם בחורות ממבה בגלל ש 90% הם שירותי ליווי בתמונות שקריות .
לאחר מספר התעקשויות וסרוב לקבל בחורות שלא כמו בתמונה הצלחתי לקבל 1 או 2 שאכן תמונות אמיתיות בווטסאפ .
יש אתר אחד ש 50% שם כן אמיתיות : חפשו kievlady.
בכל מקרה אני חייב להגיד שהמציאה הכי גדולה הייתה מכוני המאסז' . נכון אין חדירה אבל ווואו ! יש שעה או שעה וחצי מלאות בעונג צרוף . ללא ממהרת , מיומנות , נראות מעולה ...
האחרונה שביקרתי היום הייתה 1.85 מ 55 קג - דוגמנית . מקצועית . אצלה אמרה שאפילו אסור לגעת בחורים בחוץ ... אבל ...
אחרי מסז אירוטי של 30ד ויריה ראשונה היר רצתה 5ד מנוחה . אמרתי לה שאני אעשה לה מסאז' (אני ממש טוב) היא מאוד שמחה .
אחרי 10ד של מסאז מפנק ביקשה שאעשה לה מסאז אירוטי ... טוב .. לאט לאט בדקתי כמה רחוק אפשר ללכת וכל החורים היו זמינים . היא השתוללה מעונג וגמרה 3 פעמים ! (כולה רטובה) אמרה שזה העונג הטוב ביותר שקיבלה אי פעם והמליצה לי לבוא לעבוד שם בשביל נשים .
כל התענוג 550 (זה 75 שח!) ונתתי טיפ של 150 (צחקה ואמרה שהיא צריכה לשלם לי) .
גם השתיים האחרות היו מעולות ...
בקיצור - מסאז אירוטי פי 10 יותר טוב מסקס . אין בעיה למצוא רק חפשו מסאז אירותי בגוגגל קייב ותקבלו אתרים רבים עם תמונות אמיתיות ומחירים (שימו לב למחירים - הרבה מנסים לתחמן תיירים).
בהצלחה .