פעם ראשונה שלי ואני לא יודע איך לגשת או למצוא האם תוכלו לעזור לי?
בנוסף יש אחת שטוענת שאני אבוא ובשבילי זה בחינם מציגה את עצמה בשם יפית
הפעם הראשונה
2הכי טוב שתנסה לעזור לעצמך - תשעה חיפוש בפורום ואם לאחר מכן תהיה לך שאלה ספציפית אני מניח שתקבל תשובה
בהצלחה
הפעם הראשונה
4יסכם לך את זה כך המבוגרות נותנות את השירות הכי טוב הצעירות נותנות את השירות הכי גרוע
בתל אביב מהכוסיות הצעירות קיבלתי שירות נאות רק מסלינה יש לה חיסרון שלא עושה רימינג ולא עושים לה, ויש לה מצבי רוח
קריות מהכוסיות הצעירות אוריאן נותנת תשירות הכי טוב אבל לא נותנת לחדור אליה ופנים קצת גבריות
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים
הפעם הראשונה
5[QUOTE=Roi&roi]סובלנית ומיוחדת לחדשים .נטע ביאליק 57 .[/QUOTE]
נטע - קרציה אחת - את כל כך להוטה לדחוף את עצמך בכל שרשור אפשרי שהתחלת להמליץ על עצמך בתור קוקסינלית?
אז או שתצמיחי זין עכשיו , או שתשימי לב איפה את דוחפת עצמך...
קצת ריכוז נטע - לא מבקש ממך הרבה - קצת ריכוז נטוש
נטע - קרציה אחת - את כל כך להוטה לדחוף את עצמך בכל שרשור אפשרי שהתחלת להמליץ על עצמך בתור קוקסינלית?

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
הפעם הראשונה
6[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=Roi&roi]סובלנית ומיוחדת לחדשים .נטע ביאליק 57 .[/QUOTE]
[/QUOTE]
[QUOTE=Roi&roi]סובלנית ומיוחדת לחדשים .נטע ביאליק 57 .[/QUOTE]

[/QUOTE]
קיש אתה כמו האנטיוירוס של האתר ,מגלה ותופס כל טרול ויחצן
הפעם הראשונה
7אחי לא הבנתי למה פתחת פוסט אם אתה רוצה להתנסות פעם ראשונה ויש לך בחינם. אתה לא הולך ליפול בתשלום או משהו ואם אתה רוצה להתנסות אתה לא צריך דעה או עזרה של אף אחד לך תראה תנסה תדע ותודיעה ואחרי זה תראה אם אתה בעיניין. ורוצה דברים אחרים
תפרסם גם לנו שנהנה כל יום הן מחליפות שמות ...
הפעם הראשונה
9[QUOTE=Roi&roi]קיש אתה טועה בגדול .אני לקוח מאד קבוע שלה ומבקר המון .אני מניח שגם לך יש את האחת .סגנון הכתיבה שלך אינו במקום .בסה"כ רציתי להמליץ עליה ולשנות דיווחים משנים קודמות אשר לצערי עדיין מופיעים וההנהלה לא דואגת להסירם .אין כל כוונה להפוך אותה למה שכתבת .היא א י ש ה בכל רמ"ח איבריה ואתה מוזמן לראות אותם בעיניך .[/QUOTE]
אז מה אתה מפרסם פה הוא מחפש קוקס..
הפעם הראשונה
10[QUOTE=Roi&roi]קיש אתה טועה בגדול .אני לקוח מאד קבוע שלה ומבקר המון .אני מניח שגם לך יש את האחת .סגנון הכתיבה שלך אינו במקום .בסה"כ רציתי להמליץ עליה ולשנות דיווחים משנים קודמות אשר לצערי עדיין מופיעים וההנהלה לא דואגת להסירם .אין כל כוונה להפוך אותה למה שכתבת .היא א י ש ה בכל רמ"ח איבריה ואתה מוזמן לראות אותם בעיניך .[/QUOTE]
יש לך 40 הודעות וכולן עד האחרונה זאת יחצנות של נטע אני כבר לא לוקח אותך בכלל ברצינות, כנראה שנטע נואשת ואין לה מספיק לקוחות אחרי הכל, אם היא שולחת אותך ליחצן אותה בכל נושא שנפתח אפילו בפורום קוקסניליות