כ הפעם הראשונה - סקס אדיר

הפעם הראשונה

4
יסכם לך את זה כך המבוגרות נותנות את השירות הכי טוב הצעירות נותנות את השירות הכי גרוע
בתל אביב מהכוסיות הצעירות קיבלתי שירות נאות רק מסלינה יש לה חיסרון שלא עושה רימינג ולא עושים לה, ויש לה מצבי רוח
קריות מהכוסיות הצעירות אוריאן נותנת תשירות הכי טוב אבל לא נותנת לחדור אליה ופנים קצת גבריות

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

הפעם הראשונה

5
[QUOTE=Roi&roi]סובלנית ומיוחדת לחדשים .נטע ביאליק 57 .[/QUOTE]
נטע - קרציה אחת - את כל כך להוטה לדחוף את עצמך בכל שרשור אפשרי שהתחלת להמליץ על עצמך בתור קוקסינלית?
אז או שתצמיחי זין עכשיו , או שתשימי לב איפה את דוחפת עצמך...
קצת ריכוז נטע - לא מבקש ממך הרבה - קצת ריכוז נטוש מבולבל
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

הפעם הראשונה

6
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=Roi&roi]סובלנית ומיוחדת לחדשים .נטע ביאליק 57 .[/QUOTE]
נטע - קרציה אחת - את כל כך להוטה לדחוף את עצמך בכל שרשור אפשרי שהתחלת להמליץ על עצמך בתור קוקסינלית?
אז או שתצמיחי זין עכשיו , או שתשימי לב איפה את דוחפת עצמך...
קצת ריכוז נטע - לא מבקש ממך הרבה - קצת ריכוז נטוש מבולבל
[/QUOTE]

קיש אתה כמו האנטיוירוס של האתר ,מגלה ותופס כל טרול ויחצן

הפעם הראשונה

7
אחי לא הבנתי למה פתחת פוסט אם אתה רוצה להתנסות פעם ראשונה ויש לך בחינם. אתה לא הולך ליפול בתשלום או משהו ואם אתה רוצה להתנסות אתה לא צריך דעה או עזרה של אף אחד לך תראה תנסה תדע ותודיעה ואחרי זה תראה אם אתה בעיניין. ורוצה דברים אחרים
תפרסם גם לנו שנהנה כל יום הן מחליפות שמות ...

הפעם הראשונה

9
[QUOTE=Roi&roi]קיש אתה טועה בגדול .אני לקוח מאד קבוע שלה ומבקר המון .אני מניח שגם לך יש את האחת .סגנון הכתיבה שלך אינו במקום .בסה"כ רציתי להמליץ עליה ולשנות דיווחים משנים קודמות אשר לצערי עדיין מופיעים וההנהלה לא דואגת להסירם .אין כל כוונה להפוך אותה למה שכתבת .היא א י ש ה בכל רמ"ח איבריה ואתה מוזמן לראות אותם בעיניך .[/QUOTE]
אז מה אתה מפרסם פה הוא מחפש קוקס..

הפעם הראשונה

10
[QUOTE=Roi&roi]קיש אתה טועה בגדול .אני לקוח מאד קבוע שלה ומבקר המון .אני מניח שגם לך יש את האחת .סגנון הכתיבה שלך אינו במקום .בסה"כ רציתי להמליץ עליה ולשנות דיווחים משנים קודמות אשר לצערי עדיין מופיעים וההנהלה לא דואגת להסירם .אין כל כוונה להפוך אותה למה שכתבת .היא א י ש ה בכל רמ"ח איבריה ואתה מוזמן לראות אותם בעיניך .[/QUOTE]

יש לך 40 הודעות וכולן עד האחרונה זאת יחצנות של נטע אני כבר לא לוקח אותך בכלל ברצינות, כנראה שנטע נואשת ואין לה מספיק לקוחות אחרי הכל, אם היא שולחת אותך ליחצן אותה בכל נושא שנפתח אפילו בפורום קוקסניליות
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”