כ סוף סוף דיווח, כדאי להיכנס - דף 5 - סקס אדיר

סוף סוף דיווח, כדאי להיכנס

45
הייתי אצלה בעבר לפני כחצי שנה אולי קצת יותר.
היא הייתה פצוצה מקוקאין שהייתי אצלה כל פעם מסניפה.הבאתי יין. שתינו. היא עשתה את השורות שלההציעה לי גם כמובן לא הסכמתי ומציע לכם גם לא. היה צחוקים היה gfe והיא יזמה הכל. הנשיקות הצרפתיות שלה די מוגזמות חייב להגיד.. לא יודעת להתנשק או שפשוט הייתה ממש דלוקה. סקס מטורף זיינתי אותה על הספה בסלון על השולחן שליד המראה בסלון/פינת ישיבה ובחדר שלה לסיום.
התחת שלה הרג אותי. הייתי שם שעה ומשהו שילמתי לה 500 אבל גמרתי פעם אחת לא פעמיים גמירה על כל התחת והגב שלה בזמן שהיא שוכבת על הבטן. היא פצצה. רק להחמיא לה בקטנה ולהיות קצת גבר ולא סוטה והיא תפנק. זרמה איתי כי היה לנו כיף וגם הייתה במצב רוח עם כל הקוק חח.
אבל זה היה ממזמן עכשיו אני לא יודע מה המצב שלה.
מקוה שעזרתי פה לאחי היקרים

סוף סוף דיווח, כדאי להיכנס

46
הייתי היום אצל ליסה ( כך קוראת לעצמה ) . הבחורה מקצוענית ללא ספק אבל גם תקתקנית לא קטנה . דרשה בהתחלה 600 , אבל קצת משא ומתן ובעקבות איחור עצבני שלה של חצי שעה סגרנו על 500 . מבחינת מראה חיצוני פנים נאים , עיניים כחולות תכולות יפות שיניים לבנות ושיער מטופח . מבחינת הגוף פחות אהבתי מפני שלטעמי היא קצת מלאה ויש צלוליטיס ,
אבל עדיין עסיסית ושווה ( באופן אישי אני מעדיף את מבנה הגוף של ורה מבת ים שהייתי אצלה לפני שלושה שבועות ) .

הבחורה יודעת את המלאכה ולאחר העברת כספים ומקלחת החלה לשחק בחבריקו . יורקת שואבת ואפילו מכניסה הכל עד הסוף . מכבסת ביצים ויודעת את המקומות הנכונים . לאחר 10 בערך דקות עברנו לסקס . מגוון תנוחות כמו דוגי , על הצד , רכיבה שלה ( לא רעה , אבל היו לי יותר טובות ) ומסיונרית . מבחינת נשיקות היא אכן מתנשקת צרפתית , אבל בצורה מוגזמת . לאחר 20 דקות אמרה שחבריקו גדול מדי ומכיוון שגמרה יש לה קושי להמשיך . טוב, מכיוון שאני לא חדש בעסק הבנתי שהיא מנסה לתקתק , וברור לי שלא גמרה או משהו בסגנון . בכל זאת , הסכמתי שתוריד גומי וניסתה להביא אותי לידי גמירה בפה או ביד . לאחר מספר דקות רציתי שוב להיות בפנים ובעיקר לזיין אותה בסלון מול המראה . לקחתי אותה ובשעה שהרבצתי בה תורה התבוננתי בעלמה פעם מול המראה ופעם מהצד . כשהרגשתי שאני מוכן הוצאתי אותו , שלפתי את הגומי וגמרתי לה בפה .

לאחר התרעננות ומקלחת קרה יצא לנו לשוחח ואמרה לי שהיא רק שלושה חודשים במקצוע . אמרתי לה שלא נפלה על טמבל ובכלל היכולות התאטרליות שלה , המקצוענות בדיבור וביכולות הסקס ( בעיקר מציצה ) מוכיחים שהיא תקופה לא מעטה במקצוע , ולדעתי עסקה בו גם במקומות אחרים בעולם .

לסיכום : מי שמחפש עסיסית ובחורה מקצוענית היא הטיפוס , אבל לא לשכוח שהגברת תקתקנית לא קטנה והכל תלוי יום אצלה . היא כבר למדה את רזי המקצוע ואת הגבר הישראלי ויודעת כיצד לתמרן אותו ( שחקנית לא קטנה ) , אך מצד שני נותנת עבודה .

הפוך כל חסרון ליתרון
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”