הייתי היום אצל ליסה ( כך קוראת לעצמה ) . הבחורה מקצוענית ללא ספק אבל גם תקתקנית לא קטנה . דרשה בהתחלה 600 , אבל קצת משא ומתן ובעקבות איחור עצבני שלה של חצי שעה סגרנו על 500 . מבחינת מראה חיצוני פנים נאים , עיניים כחולות תכולות יפות שיניים לבנות ושיער מטופח . מבחינת הגוף פחות אהבתי מפני שלטעמי היא קצת מלאה ויש צלוליטיס ,
אבל עדיין עסיסית ושווה ( באופן אישי אני מעדיף את מבנה הגוף של ורה מבת ים שהייתי אצלה לפני שלושה שבועות ) .
הבחורה יודעת את המלאכה ולאחר העברת כספים ומקלחת החלה לשחק בחבריקו . יורקת שואבת ואפילו מכניסה הכל עד הסוף . מכבסת ביצים ויודעת את המקומות הנכונים . לאחר 10 בערך דקות עברנו לסקס . מגוון תנוחות כמו דוגי , על הצד , רכיבה שלה ( לא רעה , אבל היו לי יותר טובות ) ומסיונרית . מבחינת נשיקות היא אכן מתנשקת צרפתית , אבל בצורה מוגזמת . לאחר 20 דקות אמרה שחבריקו גדול מדי ומכיוון שגמרה יש לה קושי להמשיך . טוב, מכיוון שאני לא חדש בעסק הבנתי שהיא מנסה לתקתק , וברור לי שלא גמרה או משהו בסגנון . בכל זאת , הסכמתי שתוריד גומי וניסתה להביא אותי לידי גמירה בפה או ביד . לאחר מספר דקות רציתי שוב להיות בפנים ובעיקר לזיין אותה בסלון מול המראה . לקחתי אותה ובשעה שהרבצתי בה תורה התבוננתי בעלמה פעם מול המראה ופעם מהצד . כשהרגשתי שאני מוכן הוצאתי אותו , שלפתי את הגומי וגמרתי לה בפה .
לאחר התרעננות ומקלחת קרה יצא לנו לשוחח ואמרה לי שהיא רק שלושה חודשים במקצוע . אמרתי לה שלא נפלה על טמבל ובכלל היכולות התאטרליות שלה , המקצוענות בדיבור וביכולות הסקס ( בעיקר מציצה ) מוכיחים שהיא תקופה לא מעטה במקצוע , ולדעתי עסקה בו גם במקומות אחרים בעולם .
לסיכום : מי שמחפש עסיסית ובחורה מקצוענית היא הטיפוס , אבל לא לשכוח שהגברת תקתקנית לא קטנה והכל תלוי יום אצלה . היא כבר למדה את רזי המקצוע ואת הגבר הישראלי ויודעת כיצד לתמרן אותו ( שחקנית לא קטנה ) , אך מצד שני נותנת עבודה .