[QUOTE=anisham]
[QUOTE=kurt.c]טוב חברים, עוד מעט אני טס, עכשיו קראתי מישהו בנמצא שם ואמר שזה לא כמו פעם :-(.
עכשיו, בסוף התקציב לבילוים עלתה ל1100 יורו :-).
מה עדיף? כמו או איכות? מה דעתכם?
ללכל להאלה של 1500 קרונות ל20 דקות (נגיד 3 בלילה)
או לשלם 400/500 יורו (12000 קרונותש) לשעתייםבמלון עם בחורה ברמה אחרת??
[/QUOTE]
רק עכשיו נכנסתי וקראתי את התגובות מחודש יוני . לגבי החבר ששאל איפה מצאתי ב 1500 קרונות לשעה: זה בדירות הדיסקרטיות שלא חסר מהן בפראג. זה היה לפני כמעט שנתיים ולדעתי לא השתנה הרבה מאז. ברור שאם מזמינים נערות לווי אז מדובר בליגה אחרת של מחירים. מציע לך לא להשתולל וללכת על דירות דיסקרטיות. היה לך כמעט חצי שנה לעשות שיעורי בית, מקווה שאתה בא מוכן. בכל מקרה תעשה חיים בפראג היפהפיה ותחזור בשלום.
[/QUOTE]
קודם כל, רק אתמול או שלשום אישרו לי מה שכתבתי, חחח, חיכיתי וחיכיתי ובסוף ביקשתי שיאשרו אתמול בבוקר, חח.
עשיתי שיעורי בית, התקציב עלה בהרבה בסוף (1100 יורו יש לי לבזבוזים, חח), פשוט לא החלטתי אם אני עדיף איכות על כמות, חח.
למשל גם חשבתי לבקר בClub AAA ואחרי שדיברתי איתם, הבנתי שלא שווה בכלל, צריכים לשלם איזה 3000 קרונות לשעה על החדר פלוד עוד 3000 לבחורה...באשכול אחר מישהו אמר שיש מקום שקוראים לו paradise או משהו כזה, וזה כן נראה ש שווה ביקור. חח.
אשמח אם תוכל להגיד לי איזה רחוב או 2 של הדירות כדי שאבדוק :-)
אני רוצה לטייל שם גם, לא רק בחורות, יש לי כבר איזה 2 מפות עם מסלולים לעשות אבל תוך יומיים אפשר לעשות הכל.