כ פראג בנובמבר - סקס אדיר

פראג בנובמבר

1
בוקר טוב חברים.
כמה שאלות.

רוצה לטוס לכמה ימים לנקות את הראש (5 ימים 4 לילות).
מצאתי טיסה שיוצא מפה ב7:00 ומגיעה ב10:00
יציאה חזרה ב22:00 הגעה ב02:00 (משהו כזה)
בנתיים, מלון + טיסה + כרטיס להופעה יעלה לי 2300₪.

טיסה: 210 דולר (אל על)
מלון: משהו כמו 1400₪

יש לי סה"כ 5000₪.

מהספיק לי לבזבוזים את השאר?

חוץ מזה, מקומות (ברים עם מוזיקה רוק כזה) מומלצים?
ובחורות? (דירות דיסקרטיות, מסאג' וכו') מומלצים?

וחוץ מזה, כמה שווה לנסוע לשם בנובנבר?

תודה מראש לכולם :-)

פראג בנובמבר

2
אני רואה שאתה חבר חדש. תעשה חיפוש בפורום הזה, יש המון אינפורמציה על פראג.
לגבי התקציב שציינת, לא צריכה להיות לך בעיה לחגוג. שעה של זיון עם בחורה עולה בדירה דיסקרטית בדר"כ
1500 קרונות שזה 300 שקל פלוס מינוס. תעשה את החשבון ותראה שפעם ביום זה בהחלט אפשרי ( בהנחה שאתה לא הולך להשתולל במסעדות,שופינג וכו' ).
כמובן שבמועדוני FKK כמו שואופארק ואחרים זה יעלה קצת יותר.
לגבי חודש נובמבר זה סבבה לגמרי. אם תיסע בשליש האחרון של החודש תוכל להנות גם מאווירת הכריסמס הקרב ובא ומהשווקים שמתחילים לדעתי לפעול .

פראג בנובמבר

3

תודה רבה, חיפשתי ראיתי, אני עושה חישובים. חח

זה יחסית יקר, לתקציב שלי, כאילו, ללכת לזונות חחח.

בערך, יש לי 2500 ש"ח לבזבוזים, לפי החישוב שלי, זה 15000CZK, כניסה לSHOW PARK market ל5ימים זה 1000 CZK (זה המקום שהכי ממליצים פשוט ראיתי, יומי עולה 350 CKZ אם בסופו של דבר הולך תמיד לשם, יותר זול פשוט, חח)

נשארנו עם 14000 CKZ
נגיד 8 פעמים של 1500CZK יוצא 12000
נשארנו עם 2000CZK
ראיתי שאחורות וזה זה בין 30 ל200 CZKK (תלוי איפה)
בירה בברים וקיוסקים זה בין 40 ל90 CZK

קיצר, נגיד ככה, 10 רחוקות של 150 יוצא 1500
כבר נשארנו עם 500CZK, חחח

אני מגזים עם ההוצאות שלי? כי לא מצאתי פרטיות בפחות ממה שכתבתי, חחח.

מה אתה אומר?

פראג בנובמבר

4
היי, בלי להכנס לחשבונות שעשית יש לי מספר הערות.
1. תכנס לאתר שנקרא סקס עם הסיומת של צ'כיה שזה CZ שם תוכל לראות פרטיות שמנהלות את עצמן וגם דירות פרטיות. בדפי המידע תמצא גם מי דובר שפות נוספות וכל הפרטים אודותן וכן טלפון ישיר. החיסרון הוא שאתה צריך הרבה עבודת רגליים בין הדירות והבנות עד שתמצא את אשר אתה רוצה
הבעיות שם:
לא בכל חדר יש מקלחת
הזמן קצוב ונשמר בצורה מוקפדת
לפעמים מן המסדרון עולים רעשים שמפריעים באמצע
היחס בין זמן לתמורה פחות טוב מאשר בדירות הפרטיות.
אוהב חזה קטן ובתולי.

פראג בנובמבר

5

תודה רבה אסתכל.

עוד 3 שאולות.

1) הכתוב ממליץ כדי לחפש בנות שם כמו שעושים פה בארץ?
2) אתרים שהשתמשת כדי להזמין בחורה למלון או להגיע לדירה שלהן מומלצים אתה מכיר?
3) חבר שלי אמר לי שאני יכול להחליף פה בארץ ש"ח לCZK, זה נכון?

ובכללי, לא אומר שלא הלך לחפש בחורות שם, אבל לא נראה לי בסוף שאהיה כל היום במקום הזה כמו שכתבתי קודם, זה מסוכן מאו בשבילי חחח, אולי יום אחד רק לחוויה חח

ותודה רבה על העזרה :), אשמח לעוד טיפים מקומות/אתרים מומלצים, גם לא קשור לבחורות, ברים טובים ומה אפשר לבקר שם וזה :)

פראג בנובמבר

6
[QUOTE=anisham]
אני רואה שאתה חבר חדש. תעשה חיפוש בפורום הזה, יש המון אינפורמציה על פראג.
לגבי התקציב שציינת, לא צריכה להיות לך בעיה לחגוג. שעה של זיון עם בחורה עולה בדירה דיסקרטית בדר"כ
1500 קרונות שזה 300 שקל פלוס מינוס. תעשה את החשבון ותראה שפעם ביום זה בהחלט אפשרי ( בהנחה שאתה לא הולך להשתולל במסעדות,שופינג וכו' ).
כמובן שבמועדוני FKK כמו שואופארק ואחרים זה יעלה קצת יותר.
לגבי חודש נובמבר זה סבבה לגמרי. אם תיסע בשליש האחרון של החודש תוכל להנות גם מאווירת הכריסמס הקרב ובא ומהשווקים שמתחילים לדעתי לפעול .

[/QUOTE]

אשמח לדעת איפה מצאתה בחורות ב1500 לשעה, כבר שעתיים מחפש והכי טוב שמצאתי זה בין 100/150 לשעה ו200/250 לשעתיים. עד הבית את האמת מצאתי רקף לא מצאתי אתר ל "בדירה דיסקרטית" :(

100 יורו = 2603 קרונות = 421 ש"ח
150 יורו = 3904 קרונות = 632 ש"ח
200 יורו = 5205 קרונות = 843 ש"ח
250 יורו = 6507 קרונות = 1053 ש"ח
תכלס? אם זה דומה לפחות ב80/90% מ התמונות של האתר, עדיין שווה לפחות פעם לשעתיים אם אני משווה למה שמקבלים בארץ במחיר הזה חחח

פראג בנובמבר

7
טוב חברים, עוד מעט אני טס, עכשיו קראתי מישהו בנמצא שם ואמר שזה לא כמו פעם :-(.
עכשיו, בסוף התקציב לבילוים עלתה ל1100 יורו :-).
מה עדיף? כמו או איכות? מה דעתכם?
ללכל להאלה של 1500 קרונות ל20 דקות (נגיד 3 בלילה)
או לשלם 400/500 יורו (12000 קרונותש) לשעתייםבמלון עם בחורה ברמה אחרת??

פראג בנובמבר

8
[QUOTE=kurt.c]טוב חברים, עוד מעט אני טס, עכשיו קראתי מישהו בנמצא שם ואמר שזה לא כמו פעם :-(.
[/QUOTE]

רק עכשיו נכנסתי וקראתי את התגובות מחודש יוני . לגבי החבר ששאל איפה מצאתי ב 1500 קרונות לשעה: זה בדירות הדיסקרטיות שלא חסר מהן בפראג. זה היה לפני כמעט שנתיים ולדעתי לא השתנה הרבה מאז. ברור שאם מזמינים נערות לווי אז מדובר בליגה אחרת של מחירים. מציע לך לא להשתולל וללכת על דירות דיסקרטיות. היה לך כמעט חצי שנה לעשות שיעורי בית, מקווה שאתה בא מוכן. בכל מקרה תעשה חיים בפראג היפהפיה ותחזור בשלום.

פראג בנובמבר

9
[QUOTE=anisham]
[QUOTE=kurt.c]טוב חברים, עוד מעט אני טס, עכשיו קראתי מישהו בנמצא שם ואמר שזה לא כמו פעם :-(.
[/QUOTE]

רק עכשיו נכנסתי וקראתי את התגובות מחודש יוני . לגבי החבר ששאל איפה מצאתי ב 1500 קרונות לשעה: זה בדירות הדיסקרטיות שלא חסר מהן בפראג. זה היה לפני כמעט שנתיים ולדעתי לא השתנה הרבה מאז. ברור שאם מזמינים נערות לווי אז מדובר בליגה אחרת של מחירים. מציע לך לא להשתולל וללכת על דירות דיסקרטיות. היה לך כמעט חצי שנה לעשות שיעורי בית, מקווה שאתה בא מוכן. בכל מקרה תעשה חיים בפראג היפהפיה ותחזור בשלום.
[/QUOTE]

קודם כל, רק אתמול או שלשום אישרו לי מה שכתבתי, חחח, חיכיתי וחיכיתי ובסוף ביקשתי שיאשרו אתמול בבוקר, חח.

עשיתי שיעורי בית, התקציב עלה בהרבה בסוף (1100 יורו יש לי לבזבוזים, חח), פשוט לא החלטתי אם אני עדיף איכות על כמות, חח.
למשל גם חשבתי לבקר בClub AAA ואחרי שדיברתי איתם, הבנתי שלא שווה בכלל, צריכים לשלם איזה 3000 קרונות לשעה על החדר פלוד עוד 3000 לבחורה...באשכול אחר מישהו אמר שיש מקום שקוראים לו paradise או משהו כזה, וזה כן נראה ש שווה ביקור. חח.
אשמח אם תוכל להגיד לי איזה רחוב או 2 של הדירות כדי שאבדוק :-)

אני רוצה לטייל שם גם, לא רק בחורות, יש לי כבר איזה 2 מפות עם מסלולים לעשות אבל תוך יומיים אפשר לעשות הכל.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”