לחבר HJlover
האמן לי שרמה של כיתה א' עדיין גבוהה יותר מרמתן של המטומטמות. לא מאמין? מוזמן להיכנס לדף הפייסבוק שלהן - when he pays ולהיווכח. מקהלה צפון-קוריאנית במיטבה. קים ג'ונג און היה גאה בהן.
כמו שכתבתי בתגובתי הקודמת: טרום חסימת הפורום לא ייחסתי לקבוצה הפיצפונת שלהן חשיבות כי האמנתי שהן פשוט לא שוות/ראויות ליחס. העדפתי לעסוק במה שתמיד מעניין אותי -
בחורות ודיווחים
.
אבל! אחרי החסימה התחלתי להיכנס ולקרוא קצת בקבוצה שלהן. ואתה יודע מה? כשאני חושב על זה עכשיו - אולי הן יכולות לראות בכך ניצחון קטן.
זכו לקצת יחס מאנשים שלא השתינו בכיוונן קודם. וזה כולל את עבדכם המלוקסר הנאמן.
ומה גיליתי מקריאה קצרה - שלא לומר רפרוף - בקבוצה שלהן?
תאמין לי שלא צריך לקרוא שם יותר מדי כדי להבין שמדובר בערך ב - 30-40 מגיבות קבועות+כמה מזדמנות פה ושם שחוזרות על אותן מנטרות, קללות וגידופים בעוד האחרות מריעות להן וחוזרות על אותן דברים. מקהלה צפון קוריאנית במיטבה כבר אמרנו?
כל אימת שנכנס לשם מישהו(גם נשים. תיכף ארחיב בעניין) שמנסה לאתגר אותן בדעה מעט שונה ולפתח דיון נורמלי - הוא זוכה למטר של קללות וירידות אישיות בסגנון "חרא/זבל/פסולת אנושית/הלוואי ותחטוף סרטן/שלא תתרבה/תמות/שלבת שלך לאמא שלך ולאחותך ייתייחסו כך/אנס/מגעיל" ועוד ועוד. תרפרף שם קצרות ותבין שהתגובה הקודמת שלי עוד עדינה בהשוואה לאיך שהן עונות לכל מי שמדבר בקול שחורג מצלילי המקהלה הצפון קוריאנית שלהן. לא מוכנות אפילו לדון איתו.
לגבי הנשים: לעיתים רחוקות גם נכנסות לשם נשים שמנסות לאתגר אותן בדעה אחרת ומיד זוכות גם הן לקריאות של "בוגדת/לא מבינה מהחיים שלך/בטח איזה סרסור שלח אותך/זנאי בהסוואה" ועוד שטויות. לדף הפייסבוק when she works שנפתח ע"י נשים מהתחום כקונטרה לטמטום שלהן הן מתייחסות בצורה דומה ובטוחות שאיזה סרסור/זנאי/גורם מעולם הזנות/בעל אינטרס עומד מאחוריהן ומפעיל אותן. לא מוכנות לאתגר אך במעט את האג'נדה המפגרת שלהן בתפיסות קצת שונות.
אכן תלמידות חרוצות של קים ג'ונג און. לא ידעתי שהוא פתח שלוחה בישראל

. אבל יודע מה, אני מבין אותן. מספרן כ"כ זעום ביחס אלינו(
מאות בודדות במקרה הכי מפריז מול למעלה ממיליון ואף מיליון וחצי צרכנים לפי הערכות גסות מאוד) שהן חייבות לייצר הרבה רעש -
הרבה מעבר לגודלן הטבעי - כדי שמישהו בכלל יטרח להשתין בכיוונן. אין להן ברירה. אחרת ישארו קבוצה קיקיונית שאף אחד לא מתייחס אליה.
אני רק תוהה - מה יעשו בלעדינו?

איזו משמעות תהיה לחייהן אם לא יעסקו בנו ובפורום שלנו?