כ תיבת דואר - דף 2 - סקס אדיר

תיבת דואר

11
ברגע שאתה קורא להן כונפות ולא קיבלתן זין טוב אתה יורד לרמה של כיתה א
חבל כי תכלס שאר הטיעונים טובים
כונפות או פצצות עולם, לא קיבלו זין או שהן בכלל לסביות או מזדיינות כל היום זה לא משנה
מה שחשוב שלא יחנקו אותנו ויתנו לנו ולבנות לנשום
ולא יכניסו את האף שלהם למקומות פרטיים של מבוגרים
חפצי חיים

תיבת דואר

12

לחבר HJlover

האמן לי שרמה של כיתה א' עדיין גבוהה יותר מרמתן של המטומטמות. לא מאמין? מוזמן להיכנס לדף הפייסבוק שלהן - when he pays ולהיווכח. מקהלה צפון-קוריאנית במיטבה. קים ג'ונג און היה גאה בהן.

כמו שכתבתי בתגובתי הקודמת: טרום חסימת הפורום לא ייחסתי לקבוצה הפיצפונת שלהן חשיבות כי האמנתי שהן פשוט לא שוות/ראויות ליחס. העדפתי לעסוק במה שתמיד מעניין אותי - בחורות ודיווחיםTongue. אבל! אחרי החסימה התחלתי להיכנס ולקרוא קצת בקבוצה שלהן. ואתה יודע מה? כשאני חושב על זה עכשיו - אולי הן יכולות לראות בכך ניצחון קטן. זכו לקצת יחס מאנשים שלא השתינו בכיוונן קודם. וזה כולל את עבדכם המלוקסר הנאמן.

ומה גיליתי מקריאה קצרה - שלא לומר רפרוף - בקבוצה שלהן?

תאמין לי שלא צריך לקרוא שם יותר מדי כדי להבין שמדובר בערך ב - 30-40 מגיבות קבועות+כמה מזדמנות פה ושם שחוזרות על אותן מנטרות, קללות וגידופים בעוד האחרות מריעות להן וחוזרות על אותן דברים. מקהלה צפון קוריאנית במיטבה כבר אמרנו?

כל אימת שנכנס לשם מישהו(גם נשים. תיכף ארחיב בעניין) שמנסה לאתגר אותן בדעה מעט שונה ולפתח דיון נורמלי - הוא זוכה למטר של קללות וירידות אישיות בסגנון "חרא/זבל/פסולת אנושית/הלוואי ותחטוף סרטן/שלא תתרבה/תמות/שלבת שלך לאמא שלך ולאחותך ייתייחסו כך/אנס/מגעיל" ועוד ועוד. תרפרף שם קצרות ותבין שהתגובה הקודמת שלי עוד עדינה בהשוואה לאיך שהן עונות לכל מי שמדבר בקול שחורג מצלילי המקהלה הצפון קוריאנית שלהן. לא מוכנות אפילו לדון איתו.

לגבי הנשים: לעיתים רחוקות גם נכנסות לשם נשים שמנסות לאתגר אותן בדעה אחרת ומיד זוכות גם הן לקריאות של "בוגדת/לא מבינה מהחיים שלך/בטח איזה סרסור שלח אותך/זנאי בהסוואה" ועוד שטויות. לדף הפייסבוק when she works שנפתח ע"י נשים מהתחום כקונטרה לטמטום שלהן הן מתייחסות בצורה דומה ובטוחות שאיזה סרסור/זנאי/גורם מעולם הזנות/בעל אינטרס עומד מאחוריהן ומפעיל אותן. לא מוכנות לאתגר אך במעט את האג'נדה המפגרת שלהן בתפיסות קצת שונות.

אכן תלמידות חרוצות של קים ג'ונג און. לא ידעתי שהוא פתח שלוחה בישראלקריצהצחוק. אבל יודע מה, אני מבין אותן. מספרן כ"כ זעום ביחס אלינו(מאות בודדות במקרה הכי מפריז מול למעלה ממיליון ואף מיליון וחצי צרכנים לפי הערכות גסות מאוד) שהן חייבות לייצר הרבה רעש - הרבה מעבר לגודלן הטבעי - כדי שמישהו בכלל יטרח להשתין בכיוונן. אין להן ברירה. אחרת ישארו קבוצה קיקיונית שאף אחד לא מתייחס אליה.

אני רק תוהה - מה יעשו בלעדינו?Shocked איזו משמעות תהיה לחייהן אם לא יעסקו בנו ובפורום שלנו?צחוק

zooz

תיבת דואר

14
הסיבה להצלחה היחסית כרגע הצטרפות הבית היהודי ושאר הדתיים. הן ניסו הרבה פעמים בעבר אבל הדתיים זה שובר שיווין.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

תיבת דואר

18
לכל מי שתוהה מדוע לקסר ואחרים מתלוננים על הטרור הפמינאצי - מעבר להשלכות הברורות והמיידיות על התחביב שלנו, מדובר על חבורת דגנרטיות דו פרצופיות שחלקן חולות נפש ולא סתם בעלות אינטיליגנציה נמוכה (ויסלחו לי חולי הנפש). ראשית, צריכת שירותי מין אינה שקולה בשום צורה לעבירה על חוק אוניברסלי כלשהו (למשל כמו רצח) אלא במקרה הטוב הינה מוטה מוסר. ומוסר הוא דבר תרבותי ולא אוניברסלי, למשל המוסר במדינות מערב אירופה (גרמניה, אוסטריה, הולנד, בלגיה) מאפשר צריכת שירותי מין (תחת הסדרה). לעומת זאת בסעודיה, איראן, שבדיה ובקרוב ישראל - המוסר הקולקטיבי אוסר צריכה דנן.

שנית, אני רוצה להפנות את תשומת לבכם לכך שהפמינאציות לא בוחלות באמצעים. לתדהמתי מצאתי שני פוסטים שלי מהפורום מצוטטים בעמוד הפייסבוק שלהן when he pays. הפוסטים הם מה שפירסמתי בדבר מימון המונים והקפאת פעילות בפורום, שצוטטו בימים 3.8 ו-18.6 בעמוד המדובר. תשומת לבכם לרפרטואר הקללות שהן הרעיפו עליי בתגובות (היו מקרים קשים יותר עבור חלק מהחברים האחרים שהן ציטטו, אבל לצורך התגובה אני אתמקד בפוסטים "שלי"). שימו לב לרכות, לשימוש בשפה גבוהה, למליצות היושר ולניקיון המילים בה בחרו להתייחס אליי:
ביץ'
תמצית הרעל
פירור רפש אנושי
עבריין מין מדופלם
פושע מחורבן
הלוואי ויסרסו אותך בלי הרדמה ויעקרו לך את העיניים
אידיוט מזיק
אנס פחדן
זנאי עלוב
זבל
חלאה
טינופת
שהקטן שלך יפול
סוטה מגעיל
סנאי אנס מטומטם שיתאבד עכשיו אמן
אמן תסע יעצרו אותך שם יתקבל זיבה, חלאה מטונפת
חתיכת חרא
רמס
לכרות לך את הזין
מנוול
אנס בתשלום

אכן, חולות נפש.

תיבת דואר

20
[QUOTE=אוריאל]התצוגה של הפורום השתנתה ולרעה.
הכל רחב ויורדים שורות
[/QUOTE]

גיליתי שאם אני מחזיק את הטלפון לרוחב (Landscape), התצוגה נראית ברור יותר.
תבדוק אם זה גם אצלך...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”