כ ניצחון פך השמן - סקס אדיר

ניצחון פך השמן

1

"זכרה ירושלים ימי עוניה ומרודיה, כל מחמדיה אשר היו מימי קדם בנפול עמה ביד צר ואין עוזר לה, ראוה צרים שחקו על משבתיה"

איזה מחזה מלבב ושובב עיניים לראות את קולות הלומדים חוזרים אל בית המדרש, את ניצחון המעטים על רבים, את הפורום אשר לא כהתה עינו ולא נס ליחו חי נושם ובועט:

"וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ"

אומנם לא הצלחתי להיכנס לפורום מעל שבוע, אבל זכינו לבקר לבינתיים את דאשה עם הבית כנסת המפואר שהקדימוני אחרים ודיווחו לפני..., קריסטינה שמבקשת סלפי מכל אחד, סופיה וgenax המתוקה ואפילו קפצתי למסור דש למרגריטה הזכורה לטוב....

הפמינאציות שכחו דבר אחד...
שיש נשים שנועדו מן שמיא לספק הנאה לבני האדם ולא בנויות לזוגיות או לגדל משפחה...
ולא יעזור חוקים ולא יעזור קנסות ולא יעזור מרכזי גמילה ותשאולים קשים בשדות התעופה...הזונות הצדיקות תמיד יגיעו לכאן בדרך לא דרך...כי זהו תפקידם...
וכמו שאמר אחד הפילוסופים היוונים הקדומים:
"יש לנו את ההטאירות להנאה, פילגשים לסיפוק צרכינו, ונשים נשואות על מנת לגדל את ילדינו."

זוכר אני לימים ראשונים עת הפורום היה צעיר לימים שעוד כל אורח יכל לרשום תגובה ללא הרשמה... הייתי נשוי טרי עם שתי תינוקות ויצר הרע גדול מאד..
הוא ליוה אותי לתל ברוך....לדירות בירקון...למלון סאן אביב הזכור לטוב...אשר בקירותיו דבוק זרע קודש של עם ישראל:

הפורום הזה הוא ביתם של רבים מאיתנו...
מכיר אני כל סימטה וכל חור בעיר הקודש תל אביב בזכותו...
זוהי מלחמת קודש...מלחמה שכל אחד חייב לקחת בה חלק ולחזק ידיים רפויות ולהמשיך להחיות את הפורום הזה בדיווחים וגם בנפילות...
כי הם חיינו ואורך ימינו ובהם נהגה יומם ולילה...

ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

ניצחון פך השמן

4
[QUOTE=כבוד הרב]
זוהי מלחמת קודש...מלחמה שכל אחד חייב לקחת בה חלק ולחזק ידיים רפויות ולהמשיך להחיות את הפורום הזה בדיווחים וגם בנפילות
[/QUOTE]

ניהנתי לקרוא את ניסוחך ומחשבותיך. הייתי רוצה לקבל את התייחסותך לקושיה הבאה.
נשגב מיבינתי גישתם של חכים ומיפלגות שקוראות לעצמם דתיות בקשר לחוק ההפללה.
שהרי אין במדינת ישראל שום חוק האוסר מיפגש מיני בין גבר עם אישה נשואה והנ"ל הוא איסור חמור מהתורה אשר אפילו קיים מבין 10 הדיברות של תורת משה.
ואם המפלגות הדתיות תומכות ופועלות למען חוק ההפללה (ראה את המרושעת שולי מועלם) ולא למען חוק האוסר מפגש מיני עם אישה נשואה לפי דעתי הצנועה אף שאני בור מוחלט הדבר נוגד את רוח ודרך התורה שהרי שרות מיני תמורת תשלום עם זונה שהיא אישה מותרת לכל אין בו שום איסור ובוודאי שהמפגש נעשה בהסכמה מלאה תוך דין ודברים והסכמה לפני המפגש.
אם אין בקושיה שום כלום שכח מזה.
ואם יש לדעתי צריך לטעון טעון זה בראש חוצות כדי להלבין ולהביש את מפלגות הדתיות והחכים הדתים שדרכהם מנוגדות לדרך התורה והמוסר ואולי יש סיכון כלשהו לבטל את חוק הרשע וההפללה.
תעשה טוב תרגיש טוב

ניצחון פך השמן

5
המפלגות הדתיות הם ממשניאי הדת וממחריביה....
אין להם אלוהים וכל מה שמעניין אותם זה כסף ושחיתות...
ואם נצא כנגד המפלגות ונכפיש אותם למה הם לא כופים את דיני התורה קולנו יהיה כקול הקורא במדבר

אני לא רואה שום מקום לנכון לכפות חוק האוסר על קיום מפגש עם אישה נשואה כי מדינתינו אינה מדינת הלכה וכל נסיון להביאה לכך יגרור מחלוקות ושינאה ולבסוף חורבן......ראה ערך תחבורה ציבורית ופתיחת מקומות בשבת....וראה ערך חורבן בית ראשון ושני....שנחרבו בגלל שנאת חינם שנגרמה ממחלוקות בין הצדוקים לפרושים ולבית הורדוס...

הזונות תמיד ימשיכו להגיע לכאן בדרך לא דרך ותפקידנו למסור נפש ולהמשיך לבקר את הצדיקות ולדווח...

ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”