כ מה לעזאזל אני צריכה לעשות ?? להתוודות ?? - דף 2 - סקס אדיר

מה לעזאזל אני צריכה לעשות ?? להתוודות ??

11

כמו כל ''ישראלי וטוב'' יש כאן ייעוצים פסיכולוגים בחינם לחברים אז....מגבות כן לקחת?.. - ''ישראלי וטוב''?!?.....

כשומר על זכות שתיקה ''ישראלי וטוב'' מלכתחילה מיותר שהקפצת את עצמך לפוסט דיוני זה..אתה ''ישראלי וטוב ואגואיסט'' -לא נבדלת כאן משאר הצופים האגואיסטים שבאים רק לקחת וללכת(קבל נו נו נו עם האצבע שלי)בדיוק כמו הישראלי עם המגבות...ואתה עוד חושב שאתה בסדר..אתה קיים והעולם שותק!!

מין פסיכולוגית2008-4-20 22:23:22
לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

12
לאושיה הקוראת לעצמה פסיכולוגית חרמנית. אני לא יודע איזו דמות את משחקת פה ולשם מה, ולמען האמת עד היום זה לא ממש עניין אותי. למיטב הבנתי הפורום הזה מיועד להעברת מידע בנושא נערות ליווי . יש מספיק פורומים העוסקים במערכות יחסים וכל מה שבינהם ושם נראה לי הגיוני לעלות סוגיות מהסוג הנ"ל וכמו כן יחסי גברים נשים , נתינה / קבלה וכל מה שבינהם. אז אם בא לך לצאת במחול החרבות בנושא הזה תמצאי לך פורום כזה ותעשי את זה שם ותתני לי ולאחרים כמוני לזיין פה בשקט כי ממש אבל ממש לא בא לי להכנס לסוגיות היחסים האישיים שלי פה.

14

[QUOTE=רימינג מעשי]לאושיה הקוראת לעצמה פסיכולוגית חרמנית. אני לא יודע איזו דמות את משחקת פה ולשם מה, ולמען האמת עד היום זה לא ממש עניין אותי. למיטב הבנתי הפורום הזה מיועד להעברת מידע בנושא נערות ליווי . יש מספיק פורומים העוסקים במערכות יחסים וכל מה שבינהם ושם נראה לי הגיוני לעלות סוגיות מהסוג הנ"ל וכמו כן יחסי גברים נשים , נתינה / קבלה וכל מה שבינהם. אז אם בא לך לצאת במחול החרבות בנושא הזה תמצאי לך פורום כזה ותעשי את זה שם ותתני לי ולאחרים כמוני לזיין פה בשקט כי ממש אבל ממש לא בא לי להכנס לסוגיות היחסים האישיים שלי פה. [/QUOTE]

הרשה לי לחלוק עליך, ידידי.

אני בטוח שלא כולם יסכימו איתי, אך אני מעריך מאוד את נוכחותה של הפסיכולוגית פה, ולמעשה היא אחת הסיבות שגם אני מבקר בפורום (אם כי כרגע אני יותר פאסיבי מאשר אקטיבי).

זה מרענן שחוץ מעדר גברברים מיוחמים שכמונו, יש פה גם מישהי אינטליגנטית עם כושר ביטוי יוצא מן הכלל, ואולי אפילו מושא חלומות של חלקנו (מה לעשות, קצת קשה בימינו למצוא מישהי שהיא גם אינטליגנטית וגם חרמנית...).

כל זה כמובן בהנחה שהיא אמיתית... (חבל שהיא לא זונה, אילו היתה - ההנהלה היתה דואגת כבר מזמן לבצע עליה אימות...).

;-)

16
[QUOTE=אחים שלו גברים]

היא/הוא אמיתית כמו שאתה ביל גייטס

[/QUOTE]

ושוב, אתה טועה ומטעה !!

הפסיכולוגית היא נקבה אמיתית חיה ובועטת, לגבי השכלתה ותעודות אני לא יכול לערוב !
אבל העובדה היא שדיברתי איתה טלפונית, כדי לאשר לה המשך כתיבה בפורום - לידיעתכם !

עמית

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

17
[QUOTE=אנטוניו]

לי הסיפור שלה דוקא נשמע אמיתי, נראה כאילו כולכם חיים באופוריה כלשהי אבל יש מציאות שונה בחיי היומיום של אנשים רבים שאנחנו לא מכירים.

אם אב המשפחה שדוגל בחינוך בקו מסויים נורמטיבי נפל בעסקיו וברגע של חולשה פנה לשוק האפור (נניח הגבלה בחשבון בנק ..... וכו' וכו' )

הילדה נירתמה להציל את המצב של האבא/אמא/אחים תוך החלטה להקרבה עצמית וזו יכולה בהחלט להיות תמונת המצב.

כאחת עם רקע ונתונים כמו שתוארו, בהחלט יכול להיווצר מצב שבו היא תרצה / תחוש אהבה בתקופת עלומיה שהושחתו בטרם עת. לדעתי תיכוניסט משועמם לא יהיה מספיק מוכשר להמציא מצב כזה ולהפוך אותנו ללעג וקלס אי לכך ובהתאם לנסיוי בחיים עצתי לך הינה כדלקמן:

1. להפסיק לעבוד בהקדם האפשרי (עיבדי בקצב תוך פרק זמן הקצר ביותר, כדי להשאיר מרווח אוויר לנשימה)
  2. אל תספרי לו בשום פנים ואופן, לא לעת עתה !!
  3. בחני אותו במצבים שונים ובחני את תחושותיו כלפייך - האם הנער שווה את ליבך - האם הוא המיועד שלך ??
  4. קחי לך פסק זמן לבחון את העיניין, נניח חודשיים עד שלושה ...
  5. בתום תקופה זו, תהיי הרבה יותר חכמה לחזור לספר לנו מה התפתח, ולקבל את עצתנו להמשך ההתנהלות הטקטית...

ככלל כל בחורה שנקלעה למעגל הזנות ומצליחה לצאת ממנו ללא שוב הינה אחת שראויה להערכה !!

[/QUOTE]

קודם כל תודה רבה לאנטוניו על התשובה הכי טובה שקיבלתי מבין כל הפורומים הגדולים שכתבתי ושאלתי בהם. הוא דיבר אליי הכי הרבה. אני מתייחסת למה שכתבת לי כי אתה נשמע לי מנוסה ועם הבנה טובה של אנשים.

ולכל החרמנים החמודים ששלחו לי הצעות ומכתבים, לא כתבתי כאן בשביל למצוא קליינטים, זה לא חסר לי. באמת חיפשתי עצה אמיתית וכנה כי לפעמים שאתה שקוע בתוך משהו ועם הרבה לחץ אתה לא רואה דברים נכון, כי אני תמיד היועצת של החברות שלי וכולם באים לבקש עצה ממני, אבל לתת עצות או לראות לעצמי דברים זה לא כל כך קל כמו שמדובר בחברה או מישהי אחרת.

ועוד פעם תודה לאנטוניו.

ג.

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”