[QUOTE=אנטוניו]
לי הסיפור שלה דוקא נשמע אמיתי, נראה כאילו כולכם חיים באופוריה כלשהי אבל יש מציאות שונה בחיי היומיום של אנשים רבים שאנחנו לא מכירים.
אם אב המשפחה שדוגל בחינוך בקו מסויים נורמטיבי נפל בעסקיו וברגע של חולשה פנה לשוק האפור (נניח הגבלה בחשבון בנק ..... וכו' וכו' )
הילדה נירתמה להציל את המצב של האבא/אמא/אחים תוך החלטה להקרבה עצמית וזו יכולה בהחלט להיות תמונת המצב.
כאחת עם רקע ונתונים כמו שתוארו, בהחלט יכול להיווצר מצב שבו היא תרצה / תחוש אהבה בתקופת עלומיה שהושחתו בטרם עת. לדעתי תיכוניסט משועמם לא יהיה מספיק מוכשר להמציא מצב כזה ולהפוך אותנו ללעג וקלס אי לכך ובהתאם לנסיוי בחיים עצתי לך הינה כדלקמן:
- להפסיק לעבוד בהקדם האפשרי (עיבדי בקצב תוך פרק זמן הקצר ביותר, כדי להשאיר מרווח אוויר לנשימה)
- אל תספרי לו בשום פנים ואופן, לא לעת עתה !!
- בחני אותו במצבים שונים ובחני את תחושותיו כלפייך - האם הנער שווה את ליבך - האם הוא המיועד שלך ??
- קחי לך פסק זמן לבחון את העיניין, נניח חודשיים עד שלושה ...
- בתום תקופה זו, תהיי הרבה יותר חכמה לחזור לספר לנו מה התפתח, ולקבל את עצתנו להמשך ההתנהלות הטקטית...
ככלל כל בחורה שנקלעה למעגל הזנות ומצליחה לצאת ממנו ללא שוב הינה אחת שראויה להערכה !!
[/QUOTE]
קודם כל תודה רבה לאנטוניו על התשובה הכי טובה שקיבלתי מבין כל הפורומים הגדולים שכתבתי ושאלתי בהם. הוא דיבר אליי הכי הרבה. אני מתייחסת למה שכתבת לי כי אתה נשמע לי מנוסה ועם הבנה טובה של אנשים.
ולכל החרמנים החמודים ששלחו לי הצעות ומכתבים, לא כתבתי כאן בשביל למצוא קליינטים, זה לא חסר לי. באמת חיפשתי עצה אמיתית וכנה כי לפעמים שאתה שקוע בתוך משהו ועם הרבה לחץ אתה לא רואה דברים נכון, כי אני תמיד היועצת של החברות שלי וכולם באים לבקש עצה ממני, אבל לתת עצות או לראות לעצמי דברים זה לא כל כך קל כמו שמדובר בחברה או מישהי אחרת.
ועוד פעם תודה לאנטוניו.
ג.