כ זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’ - דף 2 - סקס אדיר

זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’

12

פעם עשיתי סקס של פיצול אישיות עם פרטנר שגם הוא מפוצל אפשר לומר ששנינו קצת פסיכים בסקס ומאוד אבל מאוד מפוצליםםםם וחוליםםםם אחד על השני חבלזזז' כמו דיבוק ,הוא קורא לי בכמה שמות של בחורות שונות וככה גם אני קוראת לו בכל מני שמות של בחורים כאילו אנחנו מזדיינים עם כמה אנשים בו זמנית בשתי אישויות הורדתי את המשקפיים ואחכ' שמתי את המשקפיים..גם את העניבה הקטנה שלי הוורודה פעם הייתי שולטת פעם כלבה..פעם הוא שולט פעם כלבלבון הוא חונק אותי אני חונקת אותו בצוואר בשביל הסבבה כזה...(פעם אחת התפלקה לו עלי סטירה ממש חזקה מפגר..) ישר נעמדו לי הקרניים בסוף הראיתי לו מה זה תפסתי לו את היידים וקשרתי לו אותם בכח מאחורי הראש כשהוא שכב על הגב זיינתי אותו הפלקתי לו בישבנים ובפנים חזק עשיתי לו דווקא מגיע לו ודחפתי לו את התחתונים שלי בכח לפה שלו שיסתום אותו כבר שיחנק ושיפסיק לשגע אותי עד שגמרתי..ואז ....גמרתי איתו...

* אמממ אני עדיין מחכה לאח שלו גבר...למרות שגמרתי איתו לא גמרתי איתו...

מין פסיכולוגית2008-4-22 12:47:35
לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

14

פעם אחת הזמנתי את האקסית שלי אלי לדירה שישבת..טוב אז זה היה בערב שישי

אנחנו מזדיינים בחדר הוא לא היה נעול באותו זמן יושבים אצלי 2 חברים בסלון

ישבו עישנו ושתו כמה זמן וככה באמצע הזיון פתאום הם באו לפתח הדלת ובאופן טבעי אמרו

אנחנו מזמינים טייק או ווי מה להזמין לכם?...והם עומדים חופשי ומסתכלים עלנו

אוי זה היה מאוד מצחיק המשוגעים האלה מסטולים סתומים אפילו שהם מרגישים חופשי

מה זה כמו שאני אומר למישהו שלום ברחוב,..אבל אני באמצע הזיון...

היה לא נעים מהבחורה..מזל שלי שהיא צחחקה מהם ולא העיפה לי איזה כאפה לפנים

אפשר לעבוד על חלק מהאנשים ,חלק מהזמן

אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים,כל הזמן !!

16
אנייי מיחפיש את היטלפון שיל הפסייכולוגיית וילא מצאתיי
בכל הפורום אם ייש לי גדול גם אולי תשלחיי טילפון שיילך
בפרטיי

22 סימ ומיחכה כיי נימאס לי מיכול הזונות
רוצה רק אותיך
עוד מיכוערת אני נגמל

ביהתחלה היייתי נורמאל ניכנסתי ביפורום נהיייתי פאנורמאלל

17
אני רוצה לספר קטע מה היה לי איזה פעם בתאילנד.אני והחבר שלי השכרנו בחורןת שיבואו אלינו למלון כמו בליווי שתיהם היו ממש חתיכות.החבר שלי היה בחדר אחר עם הבחורה שלו,ואני בחדר אחר עם הבחורה שלי.הקטע היה לי עם הבחורה שלי אנחנו מתפשטים פתאום אני רואה יש לה זין חחחחחח הייתי בשוק לא ידעתי איפה לשים את הראש שלי חחחח ואני לא הולך עם גברים רק עם בחורות,למרות שהיה נראה דווקא מעניין מאוד וגם אני הייתי בשוק!אבלל בסוף ויתרתי ואמרתי לה שאני לא יכול ושתלך.

18

לפני כמה שנים, אני וחבר טוב עשינו אורגיה על יזיזה, אני הייתי מעליה, בסוג של מסיונרית, הוא ישב מעל הפנים שלה והיא מוצצת לו. היה די חשוך, פתאום אני שומע אותה אומרת "אני לא מאמינה שעשית לי את זה", אני מסתכל עליה, הוא גמר לה על כל השיערות. אני והוא תפסנו התקפת צחוק שרק מלהזכר בזה כואבת לי הבטן.

19
הסיפור שלי קצת מהילדות... גיל 15 ... החברה הטובים,החלטנו לעשות מסיבת הפתעה למישהי מהכיתה... כולנו הסתגרנו בחדר שלה בזמן שהיא הייתה צריכה לחזור מחוג בלט... בקיצור הבחורה נכנסת הבייתה ואנחנו מחכים כולם שהיא כבר תיכנס לחדר ונקפוץ עלייה ... ... אחרי דקות ספורות שהיא לא נכנסה פתחנו את הדלת לבדוק מה פשר הדבר... כולנו מתרגשים מלעשות לה הפתעה ולמרבה הפלא הבחורה היא זו שעשתה לנו את ההפתעה ... אנחנו יוצאים מהחדר ורואים אותה מאוננת עירומה בסלון ... הדבר הכי הזוי שקרא לי 30 ילדים תופסים בחורה מאוננת ...הלוואי שהיום יהיו לי מסיבות כיתה כאלו (:

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”