זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’
12פעם עשיתי סקס של פיצול אישיות עם פרטנר שגם הוא מפוצל אפשר לומר ששנינו קצת פסיכים בסקס ומאוד אבל מאוד מפוצליםםםם וחוליםםםם אחד על השני חבלזזז' כמו דיבוק ,הוא קורא לי בכמה שמות של בחורות שונות וככה גם אני קוראת לו בכל מני שמות של בחורים כאילו אנחנו מזדיינים עם כמה אנשים בו זמנית בשתי אישויות הורדתי את המשקפיים ואחכ' שמתי את המשקפיים..גם את העניבה הקטנה שלי הוורודה פעם הייתי שולטת פעם כלבה..פעם הוא שולט פעם כלבלבון הוא חונק אותי אני חונקת אותו בצוואר בשביל הסבבה כזה...(פעם אחת התפלקה לו עלי סטירה ממש חזקה מפגר..) ישר נעמדו לי הקרניים בסוף הראיתי לו מה זה תפסתי לו את היידים וקשרתי לו אותם בכח מאחורי הראש כשהוא שכב על הגב זיינתי אותו הפלקתי לו בישבנים ובפנים חזק עשיתי לו דווקא מגיע לו ודחפתי לו את התחתונים שלי בכח לפה שלו שיסתום אותו כבר שיחנק ושיפסיק לשגע אותי עד שגמרתי..ואז ....גמרתי איתו...
* אמממ אני עדיין מחכה לאח שלו גבר...למרות שגמרתי איתו לא גמרתי איתו...
14פעם אחת הזמנתי את האקסית שלי אלי לדירה שישבת..טוב אז זה היה בערב שישי
אנחנו מזדיינים בחדר הוא לא היה נעול באותו זמן יושבים אצלי 2 חברים בסלון
ישבו עישנו ושתו כמה זמן וככה באמצע הזיון פתאום הם באו לפתח הדלת ובאופן טבעי אמרו
אנחנו מזמינים טייק או ווי מה להזמין לכם?...והם עומדים חופשי ומסתכלים עלנו
אוי זה היה מאוד מצחיק המשוגעים האלה מסטולים סתומים אפילו שהם מרגישים חופשי
מה זה כמו שאני אומר למישהו שלום ברחוב,..אבל אני באמצע הזיון...
היה לא נעים מהבחורה..מזל שלי שהיא צחחקה מהם ולא העיפה לי איזה כאפה לפנים
אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים,כל הזמן !!
16בכל הפורום אם ייש לי גדול גם אולי תשלחיי טילפון שיילך
בפרטיי
22 סימ ומיחכה כיי נימאס לי מיכול הזונות
רוצה רק אותיך
ביהתחלה היייתי נורמאל ניכנסתי ביפורום נהיייתי פאנורמאלל
17זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’
18לפני כמה שנים, אני וחבר טוב עשינו אורגיה על יזיזה, אני הייתי מעליה, בסוג של מסיונרית, הוא ישב מעל הפנים שלה והיא מוצצת לו. היה די חשוך, פתאום אני שומע אותה אומרת "אני לא מאמינה שעשית לי את זה", אני מסתכל עליה, הוא גמר לה על כל השיערות. אני והוא תפסנו התקפת צחוק שרק מלהזכר בזה כואבת לי הבטן.