כ דיון על פרטיות שבדכ לא זמינות בטלפון - סקס אדיר

דיון על פרטיות שבדכ לא זמינות בטלפון

1

התגובות שלפניכם הופרדו מדיון אחר ופוצלו לדיון החדש הזה,
עושה רושם שהתופעה המתוארת הינה שכיחה וחזרה מספר פעמים בדיווחים שונים. ועל כן הוקדש לה דיון עצמאי ונפרד.

[QUOTE=בדיון הפרסומי של אנג'לינה chief99]

שלום לכולם.

בעבר כתבתי פה דיווח ובאמת הרבה זמן לא ביקרתי אצל אף אחת. (מנסים להציל את החברה שלי אז אין ממש זמן או כסף ספייר)

בכל מקרה אני אתחיל את הדיווחים שלי היום עם אנגלינה.

באמת בלתי אפשרי להשיג אותה אבל תראו איזה פלא אתמול הצלחתי אחרי שבועיים של ניסיונות להשיג אותה. דיברנו כמה דקות ובסוף הצלחתי לקבוע איתה לשעה אחת בצהריים. רק יש לי בקשה אחת קצת מוזרה אמרה. שאלתי מה והיא אמרה לי שנגמרו לה הקונדומים ורצתה לדעת אם יהיה לי זמן לקנות כמה בשבילה.

אני הייתי בפגישה ואמרתי שכשאני אסיים את הפגישה אני אלך ואני אקנה.

היא אמרה סבבה ואמרה לי להיות מתחת לבניין מסוים בדיוק בשעה אחת. אני כמו שאתם מבינים כבר הרבה זמן מעוניין לפגוש אותה אז הגעתי 15 דק לפני וחיכיתי בדיוק במקום שהיא אמרה לי.

בשעה חמישה לאחת אני מנסה בפעם הראשונה לחייג אליה... תא קולי. טוב אין בעיה היא אמרה בדיוק באחד אז אני מחכה.

בשעה אחת בדיוק אני מתקשר.... תא קולי

בשעה אחת וחמישה אני מתקשר... תא קולי

בשעה אחת ורבע אני מתקשר..... תא קולי

בשעה אחת וחצי אני מתקשר.... תא קולי.

אני כבר כולי בעצבים חשבתי שאני קובע עם מישהי איכותית בכל זאת הרבה כסף והרבה הבטחות.

הסתובבתי קצת באזור וחזרתי לכיוון השעה 2 שוב פעם תא קולי.

כמו שמישו אמר פה בפורום ואני לא זוכר את שמו ולכן אני לא יכול לתת קרדיט תמיד הולכים עם עוד שני מספים בכיס.

התקשרתי למיקי ושי כי היתי אצלם פעם ומאוד מאוד נהנתי אבל הם יכלו רק ב17:30 קצת מאוחר לי.

אז התקשרתי לשרון והגעתי אליה אבל זה בדיווח נפרד אצלה בשרשור.

אני ממש ממש לא מבין איך היא יכולה לעשות דבר כזה לא רק הבריזה לי אבל גם קניתי חבילה של קונדומים במיוחד בשבילה. זה ניצול וזלזול וחוסר אנושיות לעשות דבר כזה ללקוח. לכן לא אכפת לי כמה היא כוסית ולא אכפת לי אם היא משפריצה ולכל הכיוונים ולא כלום אני אליה בחיים לא אלך.

מאוחר יותר התקשרתי והשארתי הודעה וביקשתי שהיא תחזור אלי להסביר מה קרה אבל אין קול ואין עונה ( אחרי עוד כמה נסיונות כושלים במהלך הים). האמת אם היה באמת מקרה חירום לא היה אכפת לי שהיא מבריזה לי רק שתגיד. והיה לה את המספר שלי. שלחתי לה פה בפורום, דיברנו בטלפון ממספר לא חסוי וגם בהודעה השארתי אותו. זה ממש חוצפה.

אני הייתי מקווה שהנהלת הפורום תבדוק את הנושא כי היא הרי מוגדרת אצלם כבחורה עובדת (באמת עובדת--- על לקוחות) ותוריד את הפרסומים שלה כי כנראה שהיא רמאית או אפילו לא קיימת...

ולהמשך הסיפור עוד מעט אצל שרון.....

[/QUOTE]

אחי....למה אתה באמת חושב שהיא תחזור אליך ותתנצל או משהו בסיגנון?

חחחח...הצחקת אותי אחי.

הבחורות האלה,בעיקר הישראליות שנראות טוב ועובדות באופן עצמאי,לא רואות אותנו כבני אדם...אלא בסה"כ כמספרים ותו לא.

האמת,אין לך לצפות ליחס אחר.

אמרתי את זה מקודם,ואני אגיד את זה שוב..למרות שבטח זה יעצבן פה כמה אנשים.

אנחנו בתור לקוחות ,נחשבים למיץ של הזבל בעיני הבחורות שעוסקות בזנות.(אני לא מדבר על בחורות שעובדות עם סרסור,או עם מכון,או כאלה מסוממות...ששם אין ברירה....הן צריכות לשרת אותך)--אני מדבר על הבחורות האלה מהסוג של אנג'לינה---ישראלית,חכמה,כוסית . מבחינתה,אנחנו המיץ של הזבל. (כי בת'כלס כבר אמרתי---אין שום סיבה בעולם לבחור לא נשוי ללכת ולשלם 600 ש"ח על זיון. אלא אם כן לא הולך לו עם בחורות.....או שהוא סובל מדימוי עצמי נמוך ושלל דברים מהסוג הזה)

לכן,איך אתה מצפה שאנג'לינה תתייחס אליך אחי? (וזה לא משנה. אתה יכול להיות מנהל שעושה 70,000 ש"ח)---מבחינתה אתה לא שווה התייחסות.

אז מתי שיוצא לה,היא תענה לך..תקבע איתך..ואם יבוא לה היא תשכב איתך.(לא מתוך הנאה ממש)

ואם לא בא לה...אז היא פשוט לא תדפוק יותר מידי חשבון.

זה מעצבן מה שהיא עשתה לך...אבל ראבק...אל תצפה שהיא תחזור אליך בטלפון ועוד תתנצל..חחחחחחח

אתה בסה"כ מספר בשבילה. (מה גם,שדי נחמד להתנקם בנו ככה הגברים...על החרמנות ועל האפסיות שלנו...כאשר מדובר בבחורה..חח

תחשוב על זה אחי...ושיהיה בהצלחה.

אגב,אני בטוח שנהנית עם שרון.(אבל אני לא דיברתי על שרון. אני דיברתי על אנג'לינה ודומיה)

ביי

19LOLx82008-12-8 23:7:21

2

אגב,קראתי שאתה כותב שיש לך חברה.

אז עדיין זה לא אומר כלום...אם אתה עדיין משתמש בשירותים האלה.

כנראה שבשביל להשיג כוסית ומדהימה כמו אנג'לינה,אתה ועוד רבים כמוך (אולי כמוני?) צריכים לשלם כסף. וזו הפאדיחה................ולפי התאוריה הזו,ככה גם בחורות מהסוג של אנג'לינה מתייחסות אליך: אויר!!

חבל

3
[QUOTE=roaic]

אגב,קראתי שאתה כותב שיש לך חברה.

אז עדיין זה לא אומר כלום...אם אתה עדיין משתמש בשירותים האלה.

כנראה שבשביל להשיג כוסית ומדהימה כמו אנג'לינה,אתה ועוד רבים כמוך (אולי כמוני?) צריכים לשלם כסף. וזו הפאדיחה................ולפי התאוריה הזו,ככה גם בחורות מהסוג של אנג'לינה מתייחסות אליך: אויר!!

חבל

[/QUOTE]

חברה חברה כמו המקום שאני עובד לא חברה שלי (girlfriend) אגב שכחתי לציין שכל זה היה אתמול.

יום טוב

5

עוד המשך באמת יכול להיות שאתה צודק ואני לא מצפה לטל חזרה אני כותב את זה כי הייתי חייב לשחרר קיטור.

וגם רוצה להזהיר עוד אנשים שרוצים ללכת אליה. באון אישי אני ממש לא ממליץ עליה וגם די אומר שכדאי להתרחק ממנה. תקרא את הדיווח שלי על שרון ותראה מה היה לי שם.

לא חשוב מה שכתבתי עיקר הבעיה ראית... יום טוב

chief992008-12-8 16:40:7

6

סבבה אחי...הבנתי בדיוק את הנקודה שרצית להעביר.

ואני רציתי בסה"כ להרגיע אותך שלא תיקח יותר מידי ללב,גבר.

האמן לי שבסופו של דבר,אנג'לינה בעוד 3-5 או 10 שנים...כבר לא ממש תהיה "בשר טרי"......ועם האופי וההתייחסות המגעילה שלה.....מה שיישאר לה זה רק להצטער על כל אותם שנים,שהתנהגה בצורה חסרת כבוד.

הבעיה שלמרות שהיא נערת ליווי,ניסית להתייחס אליה בכבוד ..ולתת לה את כל הכבוד הראוי לה (למרות שהיא עובדת בזנות!!...כל עבודה מכבדת את בעליה..כך אני מאמין)---והיא להבדיל,פשוט מתייחסת ללקוחות כמו אל מספרים בלבד.

אז אל תיקח ללב.

והיא בטח עוד מעט תבוא ותכתוב הודעה שהיא מצטערת...שהייתה אי הבנה....ובלה בלה בלה....

מצד אחד,אני חושב שהיא הגזימה.

אבל את האמת,מצד שני,גם אני הייתי מתנהג כמוה, לאנשים מהסוג שלנו.

לכן אל תכעס גבר.

תודה שהזהרת אותנו

7

גם לי קרה בדיוק אותו דבר (כמו chief99) חוץ מהקטע עם הקונדומים

קבענו לשעה מסוימת והיא אמרה שזה סגור וכשהתקשרתי אליה היא לא ענתה בכלל

תכלס לא משנה כמה היא כוסית למה מי היא שהיא תתנהג ככה?

לגבי מה ש roaic אמר: הפרנסה של הבחורות האלה באה מהלקוחות, מה שאתה קורא:

"המיץ של הזבל"... אז אין שום הצדקה להתנהגות הזאת מבחינתה גם אם היא כוסית על ומשפריצה ויש לה כוס מזהב...

8

אחי...תקשיב שנייה:

זה נכון שהפרנסה של הבחורות האלה באה מהלקוחות..שהן אנחנו.

אין לי ספק בזה.

אבל זה עיניין של ביקוש והיצע.

כשיש לך כ"כ הרבה לקוחות,ואתה במצב שאתה יכול לסנן (כמו שהיא עושה)---אז היא מתחילה להסתכל עלינו הבחורים,כאל מספר בלבד....ולכן ככה ההתייחסות שלה.

כשאתה מסתכל על בן אדם רק כאל "מספר",אז קשה לך גם לכבד אותו.

ואתה לא מצפה אחי,מנערת ליווי....שתכבד את הלקוחות שבאים לזיין אותה (סליחה על הביטוי) ----ולמה שהיא תעשה את זה אחי?? כי אנחנו מפרנסים אותה??

אז בוא אני אחדש לך....גם אני אני לא אגיע אליה יותר....אתה תפסיק גם לבוא...וצי'ף גם יעשה עליה חרם....יהיו בטוח עוד 20 איש שיחכו בתור (במינימום)

תעשה חישוב שביום מספיק שהיא מקבלת 3 אנשים=1800 ש"ח.

אין לי כוח לעשות את החישוב החודשי.(תוריד מחזור וכל מיני כאלה)

לכן,אני אומר לכולכם ובעיקר לצ'יף---שלא ייקח ללב...ושיבין שכמו שאנחנו משחקים את המשחק ........הן גם משחקות אותה.

יש כאלה שמשחקות משחק יותר הוגן...( בד"כ כאלה שהן חדשות,עם סרסור,במכונים או משהו בסיגנון)--והפרטיות לגמריי פשוט משחקות משחק מגעיל.

אבל כולנו בעסק שהוא מלוכלך...אז בואו לא נצפה להתייחסות יפה,כמו שהיינו מצפים למשל ממישהי שהיינו פוגשים ושהיא לא זונה.

10

עידו אחי.....היא מפרסמת בפורום הזה........אבל מאיפה לנו לדעת כמה אחוזים מההכנסות שלה,בנויים מחברי הפורום?

ואולי את רוב הכסף היא עושה מלקוחות קבועים שלה....שלא מהפורום? ופה היא רק באה לעשות איזה טיזינג אחד או שניים עם כמה מהחברים?? וקצת להסתלבט ולאמלל חלק מהנוכחים כאן? (זה שהיא אמרה לבחור לקנות לה קונדומים,ורגע אחרי זה נעלמה לו.....יכול להעיד על הדבר המגעיל הזה.

לך תדע,אולי היא באמת נהנית להתעלל בנו הבחורים,שמשתמשים בשירותים האלה.

כבר אמרתי שלהיות צרכן קבוע של הדבר הזה...לא בהכרח מוסיף לך מניות אצל בחורה.(ותבדקו אותי אם אתם רוצים).

ואתם יודעים מה??? גם לא אצל החברים שלכם. (מתי בפעם האחרונה התפארתם עם החברים שלכם,שאתם מזיינים כמו שפנים כל שבוע...אבל משלמים כסף בעבור זה???----אני מנחש שלעולם לא אמרתם את זה.

לכן,מבחינתה,היא אולי מפרסמת בפורום הזה....אבל זה לא אומר שהיא צריכה להתייחס אלינו,כמו שאנחנו חושבים שבני אדם צריכים להתייחס אחד לשני.

תראה מה זה----גם אחרי כל השירשור הזה....תהיה לה את הפריבילגיה,לסנן אנשים,לדחות אנשים,לעבוד על אנשים,להבריז לאנשים וכו'........ולמה??? כי פשוט יש הרבה מאיתנו. וכל דבר שיש ממנו הרבה...הופך בסוף לחסר ערך. (קרי אנחנו).

אבל לא נורא חברים יקרים תשאפו להשיג איזה כוסית בחיים האמיתיים ללא כסף ,ואולי כל הקטע של נערות הליווי יהיה פחות רציני--ואז גם אנחנו נוכל לקבוע ולהבריז...

אגב,אין לי מושג איך היא עם חבר שלה---אבל אני מנחש שגם במערכת היחסים שם,יש ימבה של שקרים--והמבין יבין.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”