כ אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול - דף 11 - סקס אדיר

אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול

101

uddia01 שיחק אותה בדיווח שלו.

אני מוכרח להודות, שלמרות שהייתי אתמול אצל אנג'לינה, בפעם המי יודע כמה, אין לי מה לחדש לחברים אחרי הדיווח שלך. תיארת במדוייק את החוויה שכולנו עוברים עם המהממת הזו. יצאת גדול!

מחזיק לך אצבעות על סגנון הכתיבה, ועל אופן וצורת ההבעה בכתב. חן חן!!!

103

שלום לכולם!

תראו עדיין לא הייתי אצלה עדיין אבל נרשמתי והתכתבתי פה בפורום כדי לברר פרטים(כדי לא לחוות איזו נפילה או משהו). שוב תודה ל-uddale01 על העזרה!

תראו, כל מה שרציתי לשמוע כבר שמעתי - הבחורה נדירה בסקס, במראה, ביחס, בהכל!

אז אני שוב שואל את הותיקים יותר בפורום(אלו שכבר ביקרו אצלה כמובן), בפעם האחרונה- התמונות שלה בפוסט אמיתיות? היא באמת נראית עד כדי כך טוב כמו שאחרים תיארו פה?

חבר'ה, מי שיוכל לעזור אני אשמח. השבוע כבר אני מתוכנן לנסוע לר"ג, אני לא רוצה לנסוע סתם במיוחד מהצפון, כדי שיתברר לי שזאת ךא היא בתמונות. בתודה מראש על העזרה!

(חבר טוב שלי כבר -שהוא, אגב סיפר לי ראשון על אנג'לינה-הזהיר אותי מנפילות רבות בתחום הזה שקרו לו. לכן הוא המליץ לי לברר פרטים ולא לנסוע סתם ולהתאכזב מאחר שהוא עצמו גם עדיין לא ביקר אותה.)

zooz

104
[QUOTE=לקסר]

שלום לכולם!

תראו עדיין לא הייתי אצלה עדיין אבל נרשמתי והתכתבתי פה בפורום כדי לברר פרטים(כדי לא לחוות איזו נפילה או משהו). שוב תודה ל-uddale01 על העזרה!

תראו, כל מה שרציתי לשמוע כבר שמעתי - הבחורה נדירה בסקס, במראה, ביחס, בהכל!

אז אני שוב שואל את הותיקים יותר בפורום(אלו שכבר ביקרו אצלה כמובן), בפעם האחרונה- התמונות שלה בפוסט אמיתיות? היא באמת נראית עד כדי כך טוב כמו שאחרים תיארו פה?

חבר'ה, מי שיוכל לעזור אני אשמח. השבוע כבר אני מתוכנן לנסוע לר"ג, אני לא רוצה לנסוע סתם במיוחד מהצפון, כדי שיתברר לי שזאת ךא היא בתמונות. בתודה מראש על העזרה!

(חבר טוב שלי כבר -שהוא, אגב סיפר לי ראשון על אנג'לינה-הזהיר אותי מנפילות רבות בתחום הזה שקרו לו. לכן הוא המליץ לי לברר פרטים ולא לנסוע סתם ולהתאכזב מאחר שהוא עצמו גם עדיין לא ביקר אותה.)

[/QUOTE]

היום הייתי פעם שניה. תהיה רגוע. התמונות אמיתיות. החוויה נדירה. תבלה.

105

שוב שלום לכולם!

חבר'ה, תראו, קודם כל תודה שאתם מנסים לעזור לי. אבל שתהיו בריאים, אני כבר לא יודע מה לחשוב!

מצד אחד יש את uddla01 שנשמע לי מדווח אמין מאוד שאומר לי שזאת היא בתמונות, ואף מוסיף ואומר שבמציאות היא נראית אפילו יותר מהממת. כך גם golsoer שאומר שזאת באמת היא בתמונות.

מצד שני rookie ו- fun1 נשבעים שזאת בכלל לא היא.

אז שתי הערות:ל- rookie חשוב לי גם המראה וגם הפינוק. אני לא רוצה לנסוע עד לר"ג כדי לפגוש מישהי אחרת לגמרי ממה שציפיתי- גם אם הפינוק הוא חבל"ז(כמו שרבים העידו בפורום). שנית, אם התכוונתם אתה ו-fun1 שהיא לא דומה לתמונות בגלל פוטושופ/ריטוש וכדומה אז לא אכפת לי. העיקר שזאת באמת היא בתמונות. בכל מקרה תודה על העזרה לכולכם!

אז חבר'ה אני בכל מקרה אהיה לקראת סוף השבוע בת"א, אני אנסה להיפגש איתה(כבר הבנתי שיש לה לו"ז מטורף) ומקווה לא להתאכזב(חבר הזהיר אותי מנפילות קשות שקרו לו בתחום - זאת הסיבה שאני מנסה לברר כמה שיותר פרטים). אני פשוט לא רוצה שכל המאמץ יהיה לשווא, ובסוף הדרך תתגלה מישהיא שונה לחלוטין ממה שציפיתי.אז שוב, אני אשמח אם מישהוא יוכל לאשר לי באופן סופי ומוחלט שזו בכלל לא היא בתמונות, או שזאת באמת היא- ואני אשמח אם גם uddla01 יוכל לאשר זאת. בכל מקרה אני אנסה לפגוש אותה לקראת סוף השבוע בתקווה לא להתאכזב!

חבר'ה, בתודה מראש על כל העזרה!

zooz

108

ל- udlla01-בכל מקרה כבר החלטתי בסוף השבוע לנסות לראות על מה כל הרעש(ממילא אני אהיה בת"א). תודה בכל מקרה.

לאביחי- אני אחפור כמה שבזין שלי לחפור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה זה כולה 600 ש"ח אבל כסף שלי ואני לא רוצה לזרוק אותו סתם, וזאת הסיבה שנרשמתי לפורום מלכתחילה!!! אז שב בצד, שתוק ואל תתערב למה לא באתי לפה בשביל לריב- את זה אני עושה במקום אחר וזמן אחר. באתי לברר פרטים ולהתעדכן ולא מדפוקים כמוך!!!

zooz

109

לקסר אתה מפגר ברמות קשות אבל בסדר אני מבין את מצוקתך , ואם כבר על דפוק תסתכל כמה הודעות בזבזת על זיון , אני לא דפוק כמוך שעשוה עניין מזיון אבל אתה נראה לי שתראה את אנגלינה אתה תגמור גם בלי לגעת בה כי אתה ילד מגודל וסמרטוט !!!!!!!

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”